Şimdi Ara

Coca Cola Türkiye'yi Haritasından Sildi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
5.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haritadan silinince biz de mi silinik sayıldık ?
  • kola icmiyorum onun yerine gazoz.fanta meyve suyu vs.. sorun yok :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ay aynı tür haber hala coco cola içiyorsunuz sonra yok uyumayın uyanın serzenişleri
  • photoshop. avi

• quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Orijinalden alıntı: by_the_king

Coca Cola Türkiye'yi Haritasından Sildi!

Yunanistanda yokmuş olay falan olmuş.Bunu silen kişi ise bir Türkmüş.

http://blog.milliyet.com.tr/Dunya_haritasindan_Turkiye_yi_silen_Turk_kim_/Blog/?BlogNo=375671&RefNo=22
    http://yenisafak.com.tr/Gundem/?t=21.08.2012&i=403759&k=m31

Forumda çokça görüyorum bloglardan kaynak verenleri.CEO'lar grafik tasarımla uğraşmazlar bunu sanırım bilmiyorsun Silen adam buymuş diyerek gösterdiğin kaynak blog.milliyette herhangi bir vatandaşın bir yazısı
    Daha bu da bir şey mi gerçi blogcu'dan,adını hatırlamayacağım kadar önemsiz bir forumdan yalan,yanlış haberlere kaynak gösterenler var,forumda bu tür üyelerin bulunduğunu görmek ÜZÜCÜ BİR DURUM.

Muhtar Kent'in avukatıda buradaymış.

Bu vatandaşın yazısını okudum bence taktir edilmesi gereken bir yazı.Bence zorunuza gitmişki böyle konuşmuşsunuz.

CEO'lar harita silmez fakat buna müsade ettiği için böyle denildi.Fakat sen bunu anlayamayacak kadar ufaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

quote:

Orijinalden alıntı: The Truman Show

quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Biz onları çoktan sildik neyin kafasındalar? Coca cola asla içmeyeceğim adi bir markadır.

Aşağıdakilerin hepsini içmiyorsan tebrik ediyorum seni.

Coca-Cola
    Sprite
    Fanta
    Cappy
    Nestea
    Powerade
    Schweppes
    SenSun
    Burn
    Damla Su
    Coca-Cola Light
    Coca-Cola Zero
    Doğadan bitki çayları
    Fuse Tea

Bir tanesini bile içmiyorum emin olabilirsin.

cappy içerim onun yeri ayrıdır gönlümde ama diğer ürünleri s***** et

• quote:

Orijinalden alıntı: Frederick Charles Krueger

azerilerin bir haber kanalı var uyduda ordada spikerin arkasında dünya haritası var ama Türkiye ne hikmetse yok haritada. işleri düşünce 2 devlet tek millet demeyi biliyorlar ama. ne çok çekemeyen var bizim bu Türk milletini arkadaş

Edit: Bence koskoca firma resmi, haritadan anlamayan birine çizdirmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Athelstan -- 24 Ağustos 2012; 3:00:36 >

• quote:

quote:

quote:

http://blog.milliyet.com.tr/Dunya_haritasindan_Turkiye_yi_silen_Turk_kim_/Blog/?BlogNo=375671&RefNo=22

Forumda çokça görüyorum bloglardan kaynak verenleri.CEO'lar grafik tasarımla uğraşmazlar bunu sanırım bilmiyorsun Silen adam buymuş diyerek gösterdiğin kaynak blog.milliyette herhangi bir vatandaşın bir yazısı
    Daha bu da bir şey mi gerçi blogcu'dan,adını hatırlamayacağım kadar önemsiz bir forumdan yalan,yanlış haberlere kaynak gösterenler var,forumda bu tür üyelerin bulunduğunu görmek ÜZÜCÜ BİR DURUM.

Bu vatandaşın yazısını okudum bence taktir edilmesi gereken bir yazı.Bence zorunuza gitmişki böyle konuşmuşsunuz.

CEO'lar harita silmez fakat buna müsade ettiği için böyle denildi.Fakat sen bunu anlayamayacak kadar ufaksın.

YAV HE HE

Zaten bütün bunlar hep amerikanın oyunu arkasında da israil var evet. Eto da bitmiş. Kola da böcekten yapılıyor tabi evet. Yani ağır YAV HE HE. Bir bitmediniz gitti ha.

Komiksiniz vallahi...

quote:

Komik. "Anlamayacak kadar ufaksın."

Zaten hiçbir şey gözüne çarpmadı Türkiye'yi gördün değil mi Hep aynısınız lan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 24 Ağustos 2012; 3:23:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

Iyice uyustunuz illuminati yahudilik falan ağır ps kokuyor fotoğraf herseyide illuminatiye baglamayin. Böyle büyük firmalar pazar hakimi oldukları yerler için böyle bir hata yapmazlar.

Kim takar ki bunu millet yine deli gibi Coca Cola içmeye devam eder.

• Ben bir şeyi merak ediyorum Yahudi Türk nasıl oluyor? Benim bildiğim yahudilik israiloğullarına özgü bir din ve kimse sonradan yahudi olamaz ve başka ırktan yahudileri gerçek yahudi kabul etmezler. Bu durumda muhtar ya Türk değil ya da yahudi değil. Ama ben bu adamın israilli olduğunu düşünüyorum yoksa bu adamı ceo falan yapmazlardı.

• türkiye neki silinsin? bütün dünyayı hallettiler tek dertleri sıkıntıları türkiyeylemi yani bu kadar büyük gelişmiş aşılamaz bir ülkemi bu türkiyeki cocacola gibi bi firma işi gücü bıraksın sizin ülkenizi haritadan silsin?
  • quote:

quote:

quote:

Muhtar Kent'ten bana ne?Sen önce beynini bir kontrol ettir.Üniversiteye gideceksin blog.milliyet'ten kaynak gösteriyorsun.Önce CEO'nun ne olduğunu bir öğren.CEO her yayınlanan reklamı en ince ayrıntısına kadar inceleyip onaylayan kişi değildir.Coca-Cola hergün kaç farklı reklam veriyor kim bilir.Bunun için Coca Cola'nın tüm reklamlarını CEO'ya sunsalar CEO kafasını kaldıramaz.Adamın yazısını takdir edersin de kaynak olarak gösteremezsin bunu anlayacak kapasitede değil misin?
    Taktir değil takdir
    avukatıda değil avukatı da
    müsade değil müsaade
    gitmişki değil gitmiş ki
    Sen de Türkçeyi silmişsin ne farkınız var o zaman?
    blog.milliyet
    blog.milliyet
    blog.milliyet
    blog.milliyet
    blog.milliyet
    blog.milliyet
    blog.milliyet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 24 Ağustos 2012; 9:28:27 >

• haritada Yunanistan'da yok.
    Bu durumda Coca Cola özür dilemiş.
    Yunanistan ve Diğer ülkeden özür dileriz diye. Diğer ülke dediği Türkiye oluyor.
    Bu yüzden içmem.
  • hadi beyler le cola'ya gömülün.
  • Coca Cola'ya karşı alınan bu tavır niçin Pepsi'ye karşı alınmıyor??

• quote:

Orijinalden alıntı: unregistered123

Ben bir şeyi merak ediyorum Yahudi Türk nasıl oluyor? Benim bildiğim yahudilik israiloğullarına özgü bir din ve kimse sonradan yahudi olamaz ve başka ırktan yahudileri gerçek yahudi kabul etmezler. Bu durumda muhtar ya Türk değil ya da yahudi değil. Ama ben bu adamın israilli olduğunu düşünüyorum yoksa bu adamı ceo falan yapmazlardı.

Yahudilere uşaklık yapıyordur belki.
  • silerse ekime silmezse ... çokta meraklıydık sanki coca colaya

• bu harita olayları sürekli çıkıyo. bi bitmediler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woshi

kola icmiyorum onun yerine gazoz.fanta meyve suyu vs.. sorun yok :-)

O içtiklerinin çoğu coca cola company'e ait zaten.

• Aslında adamlar ileriyi görmüş, 200-300 sene sonra depremler, volkanik haraketler sonucu kara parçaları sürekli olarak birbirine yaklaşacak ve daha ufak kara parçaları daha büyük kara parçalarıyla birleşecek.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.