Şimdi Ara

CnnTurk gitmiş yarışlar nerde olacak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • speedman olayı açıklamış uydu da CNN turk var halen devam ediyor yayına ve reklamlarda F1 bu yıl CNN turk te diye yayın yapıyor ama karasal yayında yok yerine TNT (sağlam film kanalı gibi geldi bana :D) gelmiş. Valla ben sölemiştim bu yarışlar D-smarta geçicek gibi diye. azımdan yel alsaydı da söylemez olaydım. geçerse kurşun atarım vallaa

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 4 Mart 2008; 23:44:11 >
  • cnnturk artık kablo-d smart-uydu veya digiden alınacak.formula 1 cnnturkte

dostlar yukarıdaki mesaj izleyici temsilcisinin bana gönderdiği cevap soruma karşılık.
  • Allah ın cezası eski evde beleş kablo tv. vardı. şimdi ise geçen sezon olduğu gibi sigara kağıdıyla cnnturk izlerdim. uydu almak farz oldu. çok kızıyorum. smart mıdır nedir ondan almak istemiyorum.amma şampiyonlar ligi bile seneye onlar da. star dan gitti.acilen 1 hafta içinde işi çözmem lazım.peh geçtim stereo yanını kıl herifler mevcut banda başka bir halt yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 5 Mart 2008; 14:50:31 >
  • @the_cantan
    bende de evde uydu var ama diğer tv normal entene bağlı.
    sessiz kalmak istediğimde ona gidiyordum. şimdi yandık.
  • TNT gelmis ne guzel iste problem ne onu anlayamadim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Öner

@the_cantan
    bende de evde uydu var ama diğer tv normal entene bağlı.
    sessiz kalmak istediğimde ona gidiyordum. şimdi yandık.

öyle bir durumda yarıştan bir şey anlaşılmaz.kafa dağılır.

TNT gelmiş iyiymiş helal valla polyana elime geçsin.

• http://www.turkiyef1.com/newsfull.asp?id=10933

CNNTÜRK'te yarışlar sadece uydudan izlenebilecek

CNNTÜRK Formula1 yayını ile ilgili son bir haftadır süren kargaşa yerini somut bilgilere bıraktı. TurkiyeF1'in CNNTÜRK'ten edindiği bilgilere göre yarışlar sadece kablolu tv, d-smart, digitürk ve uydu anteni bulunan vatandaşlar tarafından izlenebilecek.

Foto Galeri:
    Bilindiği gibi CNNTÜRK karasal yayından çıkmış ve sadece kablolu yayından izlenir hale gelmişti. CNNTÜRK kanalının yerini ise karasal yayında TNT almıştı. Bu gelişmenin ardından evlerinde normal çatı anteni bulunan kişiler yarışları izleyemeyecekler.

Bunların dışında CNNTÜRK televizyonunun şifreli bir yayın olmayacağı ve uydu anteni yada kablo tv'si bulunan izleyiciler tarafından takip edilebileceği söyleniyor.

2008 Formula1 sezonunu takip edebilmeniz için aşağıdakilerden birine sahip olmanız gerekiyor:

Standart Digitürk paketi
    Standart D-Smart paketi
    Kablo TV
    Türksat uydusunu görebilen bir adet çanak ve receiver

• http://www.trf1.net/formula1_haberler/1381.html

Uydusu ya da Kablolu TV'si Olmayan F1 İzleyemeyecek

Son günlerde sık sık gündeme gelen karasal yayın sorusu F1 severlerin pek de hoşuna gitmeyecek şekilde cevaplandı. CNN Türk’ e-posta aracılığı ile sorduğumuz sorulara YALIM ERALP cevap verdi.

Hepimizin bildiği gibi CNN Türk karasal yayın haklarını başka bir kanala devretmişti ve 3 Mart itibari ile devir işi gerçekleşti. Bundan sonra CNN Türk’ü normal anten ile seyretmek mümkün olmayacak. Bununla beraber F1 yayınını da normal antenle seyredemeyeceğiz.

CNN Türk kanalını Türksat uydusundan, kablolu TV’den veya ücretli platformlardan izlemeye devam edebilirsiniz.

Yaptığımız ankete göre 100 kişiden 40 kişi yarışları normal antenle izleyebiliyor ve bu durumda azımsanmayacak kadar F1 sever mağdur olmuş olacak. Sadece Türkiye GP Kanal D den canlı olarak yayınlanacak ve normal anten ile seyredilebilecek.

Formula1’in karasal yayından kaldırılması ile beraber Türkiye’de yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan sporun ülkemizde ki gelişimi ağır bir yara alabilir.

• http://www.cnnturk.com/interactive/izleyici.temsilcisi.asp?sid=11

içinizden geçen her türlü duygu ve düşünceyi paylaşabilirsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

http://www.cnnturk.com/interactive/izleyici.temsilcisi.asp?sid=11

içinizden geçen her türlü duygu ve düşünceyi paylaşabilirsiniz..

İçimizden geçen duyguları orada paylaşırsak ohoo kelimeler kifayetsiz kalır
  • lanet olsun karasal yayından izliyorum ne yapayım gidip kahvede mi izlesem ama yarışlarda cok erken açık yer olmaz:P
    ne ezik kanalmış bu cnnturk.Öğrencilerin çoğu evinde normal anten çekiyorsa karasal yayın kullanıyor.formula 1 bıraksın cnnturku sileceğim
    zaten bu gidişe bir seneye kalmaz kapatırlar kanalı
  • yarışların sonucunu öğrenmeyip torrentten çekmekten başka çarem kalmadı o zaman. eski öğrenci evinde vardı kablolu tv ama burada yok.
  • bende de aynı hesaptı; beleşti hem şimdi yok. ucuzundan bi FTA ya terfi.aylardır bekliyoruz F1 lap diye çıkıverdi sorun.önce olsaydı alırdık rahat rahat tedbirimizi.başka derdimiz işimiz yokmuş gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

yarışların sonucunu öğrenmeyip torrentten çekmekten başka çarem kalmadı o zaman. eski öğrenci evinde vardı kablolu tv ama burada yok.

cnnturk yarışı internet sayfasından yayınlayacak.
    Bu internet hızıyla da ne izlenir haa

http://www.cnnturk.com/VIDEO/CANLI_YAYIN/index.asp

explorer açıyor.Firefox açmıyor

• Ulan çakma bir dreambox mu alsak ne yapsak? Alet 150 milyonmuş. Bir palyaşım bilmemnesine de senelik 50-100 milyon para ödüyormuşsun. Lig TV dahil izleyemediğin kanal kalmıyormuş.
  • olan bana oldu işyerinde f1 izleriz diye gittim televizyonlu çakma nokia lardan aldım ondanda olduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro
    Ulan çakma bir dreambox mu alsak ne yapsak? Alet 150 milyonmuş. Bir palyaşım bilmemnesine de senelik 50-100 milyon para ödüyormuşsun. Lig TV dahil izleyemediğin kanal kalmıyormuş.

hocam o nekı?bıraz daha acabılırmısın.valla netten lıg tv yı ızlemekten kota doldu tastı

bu arada cnn turk uydu da var.ben ızleyebılırım
  • Valla şu uydunun farkını nihayet görebildim,bi işe yaradı sonunda. Ivır zıvır gereksiz bir sürü kanaldan başka bişey değil bu uydu
  • Yapmayın yaa. Bende sadece normal anten var Öğrenci evindeyim antalyada cnnturke baktım daha yeni yok kanllar arasında tnt diye bir kanal gelmiş. Arkadaşlar nerde izleyebilirim fikri olan yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insicam -- 9 Mart 2008; 9:32:20 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.