Şimdi Ara

CnnTurk gitmiş yarışlar nerde olacak? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    zaten biz sürekli olarak uydu receiverden alıyoruz
    malum ilçedeyiz her yayın yok
  • bu işe bir çözüm bulmaları gerek yoksa Türkiyede bu spora yazık olur. Türkiye de GP var ama yayın yok nasıl bir iştir bu karasal yayın hakkı başka bir kanala verilmeli bence kardeş kanal deiller mi, Doğan grubunun bi dünya kanalı var yayınlasın işte olmadı başka kanala verilsin biri çıkıp cnn turk e sen bu yarışları adam gibi yayınlamıcaksan bırak başka biri yayınlasın demiyor. ne biçim iştir bu saçmalıklar ötesi burası Türkiye zaten aklım işin orasına ermez
  • bugün gittim bi tane receiver aldım.Bizim komşunun çanağından bi kablo çektim.Normalde karasal yayın bize yetiyordu.Yarışlar için yaptım bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman
    bugün gittim bi tane receiver aldım.Bizim komşunun çanağından bi kablo çektim.Normalde karasal yayın bize yetiyordu.Yarışlar için yaptım bunu

ey hak... gor halımızı
  • TVUPlayer'dan Wheels kanalını izlemenizi tavsiye derim. Speed TV çıkıyor. CNN'in anlatımından ve sunuşundan 1000 kat daha iyidir.
  • NTV geri alabilse keşke yav eskiden WRCC falan da vardı ne güzel şimdi hiç motor sporları yok ralli falan
  • uyduda Cnn türk var analog da TNT şimdi ben hafta sonu izleyebilirmiyim uydudan yoksa kitlenir mi uydu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carmelo_Anthony

NTV geri alabilse keşke

Tekelcilerle başetmesi maalesef mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 12 Mart 2008; 16:20:33 >
  • kabloluda sorun yok.. kral
  • uydumuz yok diye izleyemeyecekmiyiz başlayacam böyle işe ya
  • kötü olmuş ama benm için fark etmez digiturk var
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

quote:

Orjinalden alıntı: Carmelo_Anthony

NTV geri alabilse keşke

Tekelcilerle başetmesi maalesef mümkün değil.

MeTaLiTY hocam seni buralarda görmek ne kadar güzel.. uzun zamandır yoktun hoşgeldin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.