Şimdi Ara

CNBC-E ve E2 de yayınlanan diziler hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu dizileri tam olarak takip edemiyorum hangi dizi hangi gün hangi saat bir türlü anlayamadım şöyle bir şeye ihtiyacım var. bu kanallar haftalık yayın akışı belirliyorlar sanırım. bunları otomatik olarak cep telefonumdaki takvim ile senkronize etmem alarm olarak kaydedilmesi ve dizi saatlerinde telefonuma uyarı gelmesi mümkün mü acaba ? birileri bunun için özel bir takvim hazırlayıp yayınını yapıyor mu ? yada bunun içn uygulama var mı bu kanallara özel uyarı verebilecek, yada ben kendim bunu nasıl yapabilirim en kolay yoldan tek tek ekleme ile uğraşmadan otomatik alınma ihtimali varmı ?

yada varsa başka bir yol yordam bu iş için mümkün mü ?

• Şu anda sezon olmadığı için ne bulurlarsa karışık karışık yayınlıyorlar. yani şu gün şu saatte bu var demem imkansız...

Ama sezon başlayınca her gün hangi dizi olacağı tam olarak belli.
  • cevap için teşekkürler hocam da yayın akışı saten veriyorlar ona da uyuyorlar sanırım benim istediğim o yayın akışını tarih ve saatleri ile otomatik olarak telefonuma senkronize etmek ve sürekli bildirim alabilmek.
  • Bu ara olayı iyice çorbaya çevirdiler. Herşeyi çok karışık veriyolar.
  • Arkadaşların dediği gibi karışık yayınlıyorlar. Tek bildiğim Jimmy Fallon'un yayınlandığı saatler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Arkadaşların dediği gibi karışık yayınlıyorlar. Tek bildiğim Jimmy Fallon'un yayınlandığı saatler.

+1
  • Hergün tv rehberini kontrol et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzliyoruz ama napalım onlardan başka o dizileri veren yok.
  • teşekkürler arkadaşlar cevaplar için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.