Şimdi Ara

CMSS 3D Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ses kartımda bu özellik var tam olarak ne işe yarıyor ? açsam ne fark eder açmasam ne fark et bilgisi olan aydınlatabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naykimayki -- 8 Nisan 2013; 17:19:24 >

• Kısaca 2 kanal yani stereo sesleri çok kanala (4.1-5.1-6.1-7.1) yaymaya yarıyor. Kısaca sanal surround diyebiliriz. Bu teknoloji creativenin kendine ait. Aynı dolby prologic ve dts ultra pc teknolojileri gibi. Kullanmak veya kullanmamak sizin zevkinize kalmış bişi. Ne fark ettiğini ise kendiniz deneyerek pekala anlaya bilirsiniz.
  • anladım hocam.Oyunlarda nasıl olur ?
  • Ona sen karar vereceksin. Ben hiç kullanmıyordum, neticede bu teknoloji şahı şahbaz yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umur BEY

Ona sen karar vereceksin. Ben hiç kullanmıyordum, neticede bu teknoloji şahı şahbaz yapmaz.

teşekkürler hocam Black Ops 2 de denedim ses atmosferi daha iyi gibi sanki
  • Ona sen karar vereceksin dememdeki kasıt bu, bence sesi rezil ediyordu. Sen atmosferi daha bir iyi yaptığını söylüyorsun. Zevk meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naykimayki

quote:

Ona sen karar vereceksin. Ben hiç kullanmıyordum, neticede bu teknoloji şahı şahbaz yapmaz.

İyi de oyunların 5.1 sesi desteklemesi lazım. Oyunun ayarlarında audio kısmına bak. Orada surround seçeneği olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: Naykimayki

quote:

İyi de oyunların 5.1 sesi desteklemesi lazım. Oyunun ayarlarında audio kısmına bak. Orada surround seçeneği olması lazım.

sanırım dolby digital desteği var orda surround değilde teknolojiler var Bass Boost falan

• Dolby digital desteği vardır. Fakat, teknolojilerini kullandığını zannnetmiyorum.

Oyunlar artık çok kanallı desteği var. Fakat, bütün oyunlarda ayarlar kısmında seçme seçeneği yok sadece windows ayarına göre çalışıyor.
  • quote:

Dolby digital desteği vardır. Fakat, teknolojilerini kullandığını zannnetmiyorum.

Oyunlar artık çok kanallı desteği var. Fakat, bütün oyunlarda ayarlar kısmında seçme seçeneği yok sadece windows ayarına göre çalışıyor.

evet öyle battlefield 3 de mesela hoparlör tipi ayarlanıyor.Home Theater,Hi-Fi vs. call of duty 4 ve wolfenstein 2009da surround ayarlanıyordu 2.1,5.1,7.1,Stereo,Mono birde Windows Default var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naykimayki -- 9 Nisan 2013; 19:02:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.