Şimdi Ara

CMS 40 Ve Teker Seçimi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar CMS 40 aldım üzerinde 175/70/13 lastik var cms 40 larda jant tekerden dışarıda durduğu için kaldırıma yanaşırken filan sürtebiliyor bende bu yüzden 205/60/13 lastik almak istiyorum fakat araç muayenesinde sorun olur mu acaba diye düşünüyorum. sizce olur mu bir sorun taktırsam

• Yapay Zekanın Yanıtı

CMS 40 Teker Seçimi Rehberi

CMS 40 araçlarında doğru tekerlek ve lastik seçimleri yapmak, sürüş güvenliği ve performansı için oldukça önemlidir. Bu kapsamlı rehberde, CMS 40 için uygun tekerlek ve lastik ebatlarını, önerilen markaları ve orijinal tekerlekleri nasıl ayırt edeceğinizi öğreneceksiniz.

CMS 40 Lastik Ebatları

CMS 40 araçları için önerilen lastik ebatları şunlardır:

• 185/65R13
    • 185/60R14
    • 195/55R15

CMS 40 Jant Lastiği

CMS 40 araçları için uygun jant lastik kombinasyonlarını seçerken aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmak önemlidir:

• Jant Ölçüsü: CMS 40 araçları için önerilen jant ölçüleri 13, 14 ve 15 inçtir.
    • Ofset: Jantın göbeğe göre yerleşimini belirleyen ofset değeri, CMS 40 araçları için genellikle 40-45 mm olmalıdır.

Formula Vitour CMS 40 Lastikleri

Formula Vitour, CMS 40 araçları için uygun ve kaliteli lastik seçenekleri sunar. Bu lastikler, iyi yol tutuşu, düşük yuvarlanma direnci ve uzun ömür özellikleriyle öne çıkar.

CMS 40 Jant Jinyu Lastikleri

Jinyu da CMS 40 araçları için uygun fiyatlı ve güvenilir lastik seçenekleri sunar. Bu lastikler, sağlam yapıları, wet ve dry performansları ile bilinirler.

Maxxis Lastik 215 /50R13

Maxxis 215 /50R13 lastikleri, yüksek performanslı sürüşler için uygundur. Bu lastikler, mükemmel yol tutuşu, kısa fren mesafesi ve uzun kullanım ömrü özellikleriyle öne çıkar.

Orijinal CMS 40 Tekerlekleri Nasıl Anlaşılır

Orijinal CMS 40 tekerlekleri, aşağıdaki özelliklerle ayırt edilebilir:

• Logo: Orijinal tekerleklerde, göbekte CMS 40 logosu bulunur.
    • Boya: Orijinal tekerlekler, genellikle gümüş veya gri renge boyanmıştır.
    • Malzeme: Orijinal tekerlekler, genellikle hafif alaşımlı malzemeden üretilir.

Sonuç

CMS 40 aracınıza uygun tekerlek ve lastikleri seçmek, sürüş güvenliği ve performansını optimize etmek için çok önemlidir. Bu rehberde verilen bilgiler, bilinçli bir seçim yapmanıza ve aracınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elk_35 -- 20 Kasım 2010; 10:34:19 >
  • o ebatta lastik varmı acaba

hadi 185 felan anlarımda 2005 biraz fazla gibime geldi

muayenede felan sorun olmaz orda ebata bakmıyolar diş derinliği ve fren tututyormu tutmuyormu ona bakıyorlar
  • 205/60/13 lastik olmaz olur mu kardeş 215/60/13 teker bile var federal kumho ve maxxis
  • üsta cms 40 lastik bakıyorsan tavsiyem 215/50/13 toyo
    dehşet bir duruşu var. kumho da olabilir ama bu ikisini piyasada zor bulun. Bunun yerine sumütomo diye bir lastik girdi ilgilenirsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

o ebatta lastik varmı acaba

hadi 185 felan anlarımda 2005 biraz fazla gibime geldi

muayenede felan sorun olmaz orda ebata bakmıyolar diş derinliği ve fren tututyormu tutmuyormu ona bakıyorlar

Bende öyle duydum.Diş derinliğinde problem olmazsa problem olmaz Herhalde.
  • o boyutta lastikmi üretilmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-ticaret yardım ve öneri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 185/60/13 tak usta cok tatlı durur 205 takarsan yakıtta sıkıntı olur :)cok yorar araçı
  • 215 / 50 / 13 & CMS40 kullanan tanıdığım var ve vizeden geçti.
  • bendede o istediğin tekerleklerden var aldığımda üzerindeydi. görüntü güzel ama yakıt serfiyatını yükseltiyor. ne yapalım böyle devam edelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.