millet yaw ben bu oyunu beceremiyorum juvantus aldım aldığım adamlar:kim kallstörm-arteta-ibrahimovic-kapo-lucio-ronaldo-kaka-todorov-simunic-alex ama 5. bitirdim sezonu sonra kovdular beni taktikte iyi gibi...önerileriniz var mı şunu söyle yap diye
demekki oynayan yokmuş yazık bu foruma
valla ben oynamıştım bi aralar ama sarmadı beni
aynı dediğin gibi iyi transferler yapıyon ama sonuç yok
valla ben o oyunu günde 8-9 saat oynadığımı bilirim aldığın adamlar da baya değil çok iyi(oyuna göre) sen athletico madrid everton gibi biraz daha kötü takımları seç
ben delısıydım bu oyunun bır aralar 2047-2048 sezonunda kadar ılerlemıstım sonra sıldım de rahatladım..sımdı yanlıs yapıyorsun hocam tanındık adam almana gerek yok ben sana bır kac oyuncu soyleyeyım onları alda bır gor nasıl oluyo takım 1) julius achoronko julius dıye arat yeter 2) dejore sirma shaktar donkeste oynuyo 3) alexrondra simonetta (simonetta dıye arat ) tam yazılıslarını hatırlamıyorum cunku 4) vukic 5) eger ılk sezondaysan mutlaka youla yı al 6) sag kanat ıcın okan koc 7)defansın sagına mutlaka fatih sonkaya 8) ıbrahım akın sol kanat 9) eger alabılıyorsan mutlaka gobege diego yu al
eh nerdeyse ılk 11 tamam ben bu oyuncularla eskısehır sproru 3. lıgden alıp 7 kez ust uste sampıyonlar lıgı sampıyonu yaptım super kupalar da dahıll..
julius aghahowa ve wayne rooney mutlaka takıma kat wayne rooney bosta yetiştirmekte senin elinde taktigi 4-2-3-1 yap ya da her takımın farklı taktiği var oyuncuların mevkilerine bak taktiği anlarsın zaten takımı fazla bozmamaya calıs arteta iyi transferama en iyisi su an fm 2006 oyuncuların ozel yetenekleri var
bunu bilg. oyunları bölünmünde açmışlardı sende orada açsaydın daha fazla ilgi olurdu ben cm04 ün hastasıyım hala oynuyorum desem yalan olur
bende kaç yıldan beri oynarım bu oyunu fmye filan geçtik o daha rahattı,ama eskisi daha güzel gibi geldi bana ben 4-3-1-2 oynatıyorum ama nafile,del pieroyu forvette oynatıyom solda ama 3 maçta 2 tane kaleye şut çekmiş 1i bulmamış bu oyuncular mı kazma yoksa ben mi kazmayım diye düşünmeye başladım artık
del pieroda ısrarlıysan3 lu forvete gec eminim faydasını goreceksin fam 2006 mutlaka dene ama
fm 2006 almadım daha, cm6 mı ne çıkmış herhalde onu da bi ele geçirsem oynaycam ama
Oyun o kadar basit deil yalnız iyi adamlar alayım iyi olsun bence performansa göre seç adamlarını ben konyaspora bir iki takviyeyle şampiyonlar ligi finali oynattığımı bilirim. Her sezon 2-3 oyuncu al en fazla takımın oturmuş olması daha önemli
quote:
Orjinalden alıntı: YawRuM
fm 2006 almadım daha, cm6 mı ne çıkmış herhalde onu da bi ele geçirsem oynaycam ama
fm daha gzl
hoca sen n'aptın.. ya bu oyundaki gerçekçilik payı "0", ya da yeni bir maurinho yetişiyor..
quote:
Orjinalden alıntı: razumuhin
ben delısıydım bu oyunun bır aralar 2047-2048 sezonunda kadar ılerlemıstım sonra sıldım de rahatladım..sımdı yanlıs yapıyorsun hocam tanındık adam almana gerek yok ben sana bır kac oyuncu soyleyeyım onları alda bır gor nasıl oluyo takım 1) julius achoronko julius dıye arat yeter 2) dejore sirma shaktar donkeste oynuyo 3) alexrondra simonetta (simonetta dıye arat ) tam yazılıslarını hatırlamıyorum cunku 4) vukic 5) eger ılk sezondaysan mutlaka youla yı al 6) sag kanat ıcın okan koc 7)defansın sagına mutlaka fatih sonkaya 8) ıbrahım akın sol kanat 9) eger alabılıyorsan mutlaka gobege diego yu al
eh nerdeyse ılk 11 tamam ben bu oyuncularla eskısehır sproru 3. lıgden alıp 7 kez ust uste sampıyonlar lıgı sampıyonu yaptım super kupalar da dahıll..
FM oynayın
cm yi bırakın
aliında ikisini bırakmak en hayırlısı
madem puro içicen , havana purosu olsun
ve üsteki arkadaşa gelince
fazla tecrübeli değilsin galiba
yok hocam baya oynadım.. hatta bursaspor'la 2019 yılınadyım (fm 05) .. fakat hiç arkadaşın yaptığı kadar coşamadım
quote:
Orjinalden alıntı: DeliManyakAdam
FM oynayın
cm yi bırakın
aliında ikisini bırakmak en hayırlısı
madem puro içicen , havana purosu olsun
ve üsteki arkadaşa gelince
fazla tecrübeli değilsin galiba
mesela ben staeu bukrese sampiyonlar ligi finali oynattımve ilk yılkı transfer butcem sadece 1 milyon dolardı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme