Şimdi Ara

CM HAF-X Bekleyenler Derneği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım forumda bol miktarda Cooler Master' ın HAFX modelini bekleyen kullanıcı var... Kaç kişi var acaba? Yeterli sayıda toplanırsak gün yapıp toplanan altınlar ile ithalat firması kurup biz ithal edelim? HAFX Altın gününe katılmak isteyenleri burda toplıyalım.

CM HAF-X Bekleyenler Derneği

• Ne zaman gelicek bu melet yaa 932'den vazgeçtim sırf X için umarım beklediğimize değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CiNDeRMooN_35 -- 7 Ağustos 2010; 15:07:04 >
  • Bende istiyorum ama sonuçta önemli olan fiyat, bazı kasalar Türkiyede avrupa fiyatının neredeyse 2 katına satılıyor alıcısı var diye..
  • hala tarih belli diil mi??
  • İstediğimizi belli etmeyelim o zaman

Sizce kaç TL den giriş yapar ?
  • 210 dolar gibi bi fiyattan girer yurt dışı fiyatı 199 olarak duyurulmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
    kasanın bekleyeni çok beyler ilave birde inventusa mail atın her firma türkiyeye getirir bu kasayı ama 250 dolardan aşşağı olmaz. türkiyeye bir firma bu ürünü ucuz getirecekse o firma inventus olur eminim. yada gigatek
  • +1 de benden...

o gelene kadar obsidian 800d alıcam ki sırf bu yüzden noctua ud h14 ü satıp corsair h50 gibi kapalı devre su soğutma almak zorunda kalıcam.
  • inventusa bende mail attım bence sizde atın
  • ınventusa neredeyse 1 ay önce attım maili, ne zaman geleceğinden haberleri yoktu. Sadece fiyat olarak tahmini değer biçtiler ve haf932'den 70 ila 100 dolar fazla olur dediler.

Yurtdışında Cosmos-S ile aynı fiyatta. Cosmos-S bizde 500 tl olduğuna göre HaF-X de bu fiyatta olacağı kaçınılmaz.
  • bende bekliyorum fiyatıda yüksek ihtimal 500 lira seviyesinde olucak hatta büyük ihtimal üzerinde olucak
  • Aynen bende bekliyorum :) HAF 932'nin yerine(fiyatı uçuk olmazsa) tercih edeceğim model.Fiyat uçuk olursa HAF 932'de akar.
  • Yeni kasa alma zamanım geldiği için incelemek için forumun bu bölümüne girdim gerçi %99,9 haf932 vardı aklımdada bilmediğim başka model ve markalar vardır diye gezinirken haf x gördüm vede tt spedo yu bende ilk başta bekleyenlerdendim ama sıkıldım ve spedo aldım Kusura bakmayın artık altın gününe katılamayacağım fakat sinek olarak pasta-börek yemeye gelebilirim

• olsun gelsin hafx spedo yu satip hafx alirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahanaa -- 8 Ağustos 2010; 10:04:41 >
  • Kasayı sevdim gerçi alırken şüphelerim vardı ama oda kalmadı açıkçası şimdilik spedo ile devam, fakat hafx 10 numara kasa
  • Bayramdan önce gelse keşke. Bu kasa gelene kadar belkide HAF-XL diye bir şey çıkacak. Bu sefer gözümüz ona kayacak. Böyle tedarikçi olmaz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Bayramdan önce gelse keşke. Bu kasa gelene kadar belkide HAF-XL diye bir şey çıkacak. Bu sefer gözümüz ona kayacak. Böyle tedarikçi olmaz olsun.

HAF-XL diye bişey çıkıp üstüne bikaç model HAF daha çıkmasında gelene kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahanaa

quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Bayramdan önce gelse keşke. Bu kasa gelene kadar belkide HAF-XL diye bir şey çıkacak. Bu sefer gözümüz ona kayacak. Böyle tedarikçi olmaz olsun.

HAF-XL diye bişey çıkıp üstüne bikaç model HAF daha çıkmasında gelene kadar

7 ay oldu çıkalı. Taaa şubatta overclock.net'te incelemelerini gördüm. 7 ayda bir kasa gelmez mi yahu. 7 ay dünyayı 7 kere gezerim ben.

• sabır ede ede bekliyorum sıkıldım da beklemekten gidip başka kasa almak da istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yener!

sabır ede ede bekliyorum sıkıldım da beklemekten gidip başka kasa almak da istemiyorum

Alınacak kasaları saysan 1 elin parmak sayısını geçmez.

Aklımda TT Element G vardı. Ama MidTower olduğu için biraz sıkıntılı olur diye vazgeçtim. İçinin siyah olması şart artık bu saatten sonra. NXZT Phantom'da güzele benziyor ama HAF-X kadar iyi gelmedi. Zaten o da MidTower yapıda ama biraz daha büyük. TT Spedo'nun fanları küçük olduğundan baya gürültülü çalıyor. Kısaca HAF-X başka alınası pek bir kasa görmüyorum an itibari ile.
  • HAF X' in üzerindeki standart olan 1 adet 230mm, 2 adet 200mm' lik fan 19dBA ses seviyesinde 110CFM hava akışı sağlıyor... Diğer kasalara göre büyük bir artı, çok güzel kablo toplama kapasitesi var, tamamı siyah, tepede ayrıca birde boşta 200mm' lik fan yeri mevcut, üstüne birde VGA aparatı var buna 120mm' lik bir fan takabiliyoruz ve bu aparata takılı fanın ekran kartını soğutmaya yardımcı olduğu kanıtlı... Kısacası mükemmel bir kasa daha ne isteyebiliriz ki, başka bir kasa düşünemiyorum bile bu kasayı gördükten sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahanaa -- 9 Ağustos 2010; 11:51:39 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.