Şimdi Ara

Club hayatım yok çok mu şey kaybediyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedir arkadaş bu özellikle kızlarda alayının club fotoğrafları var içkili eğlenceli nedir yani bu çok mu güzel oluyor sesli ortama girdikleri zaman. Kıskançlık filanda değil ama sevgilim hadi cluba gidelim dese(allahtan demiyor) hayatta gitmem. Bişey varsa söyleyin bende gideyim bir içki bardağına 50 lira vermek çok mu güzel bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greyblack -- 23 Ağustos 2013; 1:22:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç.

leş

• git reinadan loca kirala şeklin olsun kenks xd

• quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

git reinadan loca kirala şeklin olsun kenks xd

nick mesaj patlaması
  • Facebook , twiiter maalesef insalar istemsizce aptalca şeyler yapmaya itiyor.
  • her genç bir dönem bu ortamı tadar. bildiğin mahalle baskısı gibi bir şey. sonradan uyanırsın gece çıkınca clublara gitmek zorunda olmadığına. ben her zaman müzik sesinin az olduğu, loş veya aydınlık, içkili yerleri severim. dans edeceksen ki genelde kızlar sever bunu anca o zaman ayda 1 gidilebilir belki. genelde club'a gidildiğinde çıkışta herkes pişman olur ama bir şekilde tekrar gidiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

git reinadan loca kirala şeklin olsun kenks xd

Hele gidek te bi bakak ne varmış yüksek seste müzik dinleyip içki içek. Sanki bimlemle ülkesinde bimlemle klabına gidiyolar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.