Şimdi Ara

CLS400d nedir ne değildir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abim aldı 2 hafta önce, araçların özelliklerine marka bilgisi haricinde çok hakim değilim ama sürüşü, konforu harika geldi. İbre 170’i gösterirken motordan ses gelmemesi beni çok şaşırttı. Yaklaşık 80 bin€’ya geldi sıfır kilometre. Türkiye fiyatı 2 milyon ₺’yi aşıyor sanırım malum vergiler. Bu araç hakkında ki düşünceleriniz nedir? Ben çok arabalara düşkün değilimdir ama bunu sürmek çok keyifli gerçekten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionessciri -- 28 Kasım 2021; 17:46:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • CLS400d nedir ne değildir
  • mercedes kolumanda popom koltuğuna 5 dakika temas etti, başka da ilişkimiz olmadı. beraber gittiğim arkadaş ısrar etti clsden başlama diye. dinlemedim clsden başladım, c ve a serilerinin dandikliğini anladım.

  • Ben çok beğeniyorum. Bazen yanımdan geçtiğinde cla geçiyor zannediyorum. Ama ön farlardaki multibeamleri görünce hemen cls geçtiğini anlıyorum. Kendini daima belli eden bir model. Açıkcası içi sportifliği gerçekten keyifli bir araç. Bir önceki nesle göre biraz daha alçak olması 4 kişi seyahat ederken özellikle biraz yüksek kasisli yollarda sıkıntı yaratabiliyor. Deneyimlediğim için söylüyorum. Tabiki avrupa daki yollarda bu konuda çok sıkıntı çekilmez. Ayrıca cls 400d motoru da gerçekten insana keyif verir. İyi günler de kullansın.

  • Bu forumda bu araca doğru yorum yapabilecek kaç kişi var ki ?


    80.000€ Avrupa'da bir araç için çok para. Tek seferde bir araca bu parayı verebilmek için yüksek gelir sahibi olmak gerekir yada Leasing sistemiyle sahip olunabilir. Sizin yöntem hangisi ?

  • Türkiye de bu aracı deneyimleyen azdır biz 1,6 cıyız vesselam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CLS400d nedir ne değildir
  • cls400d nedir ne değildir? sorusuna verebileceğim tek cevap;


    cls400d mercedestir ama bmw değildir.

  • Valla gelismis ulkelerde 80,000 birimin araba icin cok gorulmesinin en buyuk sebebi, beyaz yaka olarak iyi para kazanilan yerlerde ev fiyatlarininda gelirlere oranla cok yukselmesiyle alakali biraz. Parasi olan evimi upgrade ederim diye onceligi oraya veriyor genellikle.


    Kendimden biliyorum, genclik atesi bi salaklikla gidip 76k Kanada Dolarina sifir Range Velar aldim 2020 basinda (Kanada). Simdi esimle ev almayi dusunuyoruz, mortgage down payment'a eklemek icin 70k'ye sattik simdi. Aldiktan hemen sonra corona patladigindan kmsi cok azdi, biraz daha ucuz sifir niyetine aldi alan, cikti elimizden.


    ---- Araba cok guzel araba tabii. Kasasida 3 senelik daha ama neden dizel tercih ettiniz ? Dizel diye birsey kalmayacak bir kac seneye gelismis ulkelerde. Elinizden cikarmaya calistiginizda degerine etki edebilir lease degilse araba.

  • 80.000 birim iyiymiş bizimkiyle arasında çok fark yok :)


    CLS400d nedir ne değildir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 23 Mart 2021; 19:17:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Malik the Mafia

    Bu forumda bu araca doğru yorum yapabilecek kaç kişi var ki ?


    80.000€ Avrupa'da bir araç için çok para. Tek seferde bir araca bu parayı verebilmek için yüksek gelir sahibi olmak gerekir yada Leasing sistemiyle sahip olunabilir. Sizin yöntem hangisi ?

    15 yıldır Türkiye’de başlayıp yurt dışına açılan ve çeşitli alt ve üst yapı projelerinde yer alan (köprü, tünel, yol) bir aile şirketimiz var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.