Şimdi Ara

Cloud9 Gaming House Turu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hai nin odaya giren bidaha çıkamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplu olarak antreman nerede yapıyorlar?Hepsi kendi odasından oynamıyordur sadece heralde?
  • Abi arabaya bak eve bak Türkiye şartlarından üst düzey memurlardan (uzman,müfettiş...) daha iyi bi yaşam. Yurtdışında e-spor çok harika meslek
  • Eve bakar mısın ne ararsan var.Insan lol oynayamaz dikkati dağılırYorumlarda Meteos un yatağının dibindeki peçetelerle baya şak geçmişler

• Siz bir de Origen yani Xpeke nin yeni takımının gaming house görün. Bir görün :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImKeynes

Abi arabaya bak eve bak Türkiye şartlarından üst düzey memurlardan (uzman,müfettiş...) daha iyi bi yaşam. Yurtdışında e-spor çok harika meslek

c9 da oynayacak seviyedeysen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biriniz Ocelot'un sarayını atsın

Gerçek anlamda baya saray

• Abi sağa sola SSD atmışlar, reklam kokuyor video
  • Araba güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanzaLa58

quote:

Orijinalden alıntı: ImKeynes

Abi arabaya bak eve bak Türkiye şartlarından üst düzey memurlardan (uzman,müfettiş...) daha iyi bi yaşam. Yurtdışında e-spor çok harika meslek

c9 da oynayacak seviyedeysen

Aldılar da oynamadık mı? Ayrıca alacaklarsa çabuk alsınlar KPSS yaklaşıyor atanırsam gitmem daha oralara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

oda gaming house

https://www.facebook.com/video.php?v=892251867474710&set=vb.315746181791951&type=3&theater

buda gaming house

Türkiye standartları için HWA'nın Gaming House'u hiç kötü sayılmaz
  • Eski gaming houselarında hepsinin bilgisayarı ortak bir salondaydı fakat yeni gaming houseda hepsi kendi odasına çekilmiş görünüyor. İlginç olmuş açıkcası. CLG, TSM gibi takımlara baktığımız zaman onlar da ortak salon kullanıyorlar fakat C9 bu sezon bunu değiştirmiş. Bana göre ortak bir salonda vs. olmak daha uygun görünüyor açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 20 Şubat 2015; 10:24:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Eski gaming houselarında hepsinin bilgisayarı ortak bir salondaydı fakat yeni gaming houseda hepsi kendi odasına çekilmiş görünüyor. İlginç olmuş açıkcası. CLG, TSM gibi takımlara baktığımız zaman onlar da ortak salon kullanıyorlar fakat C9 bu sezon bunu değiştirmiş. Bana göre ortak bir salonda vs. olmak daha uygun görünüyor açıkcası.

eski videolarından birini izledim biraz önce. sneaky resmen banyoda yatıyodu
  • gerisi yalan beyler adamlar hayatını yaşıyor eve bak laaan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Eski gaming houselarında hepsinin bilgisayarı ortak bir salondaydı fakat yeni gaming houseda hepsi kendi odasına çekilmiş görünüyor. İlginç olmuş açıkcası. CLG, TSM gibi takımlara baktığımız zaman onlar da ortak salon kullanıyorlar fakat C9 bu sezon bunu değiştirmiş. Bana göre ortak bir salonda vs. olmak daha uygun görünüyor açıkcası.

Ortak alanda oyun oynamak bana çok saçma geliyor bence güzel birşey yapmışlar.Takımı aynı odaya toplayarak takım olgusunu oluşturamıyorsun bunu yapabileceğin milyon tane aktivite var. c9'a ve meteosun arabasına puanım 10
  • Adamlarda imkan da var yetenek de
  • Hainin neden feedledigi ortada. Adam paso ps oynuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bknz: Cenneti dünyada yaşamak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.