Bildirim
Cloud9 Gaming House Turu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hai nin odaya giren bidaha çıkamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toplu olarak antreman nerede yapıyorlar?Hepsi kendi odasından oynamıyordur sadece heralde? -
Abi arabaya bak eve bak Türkiye şartlarından üst düzey memurlardan (uzman,müfettiş...) daha iyi bi yaşam. Yurtdışında e-spor çok harika meslek -
Eve bakar mısın ne ararsan var.Insan lol oynayamaz dikkati dağılır Yorumlarda Meteos un yatağının dibindeki peçetelerle baya şak geçmişler
Siz bir de Origen yani Xpeke nin yeni takımının gaming house görün. Bir görün :D -
quote:
Orijinalden alıntı: ImKeynes
Abi arabaya bak eve bak Türkiye şartlarından üst düzey memurlardan (uzman,müfettiş...) daha iyi bi yaşam. Yurtdışında e-spor çok harika meslek
c9 da oynayacak seviyedeysen -
Biriniz Ocelot'un sarayını atsın
Gerçek anlamda baya saray
Abi sağa sola SSD atmışlar, reklam kokuyor video -
Araba güzelmiş -
quote:
Orijinalden alıntı: HanzaLa58
quote:
Orijinalden alıntı: ImKeynes
Abi arabaya bak eve bak Türkiye şartlarından üst düzey memurlardan (uzman,müfettiş...) daha iyi bi yaşam. Yurtdışında e-spor çok harika meslek
c9 da oynayacak seviyedeysen
Aldılar da oynamadık mı? Ayrıca alacaklarsa çabuk alsınlar KPSS yaklaşıyor atanırsam gitmem daha oralara. -
oda gaming house
https://www.facebook.com/video.php?v=892251867474710&set=vb.315746181791951&type=3&theater
buda gaming house -
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Quid
oda gaming house
https://www.facebook.com/video.php?v=892251867474710&set=vb.315746181791951&type=3&theater
buda gaming house
Türkiye standartları için HWA'nın Gaming House'u hiç kötü sayılmaz -
Eski gaming houselarında hepsinin bilgisayarı ortak bir salondaydı fakat yeni gaming houseda hepsi kendi odasına çekilmiş görünüyor. İlginç olmuş açıkcası. CLG, TSM gibi takımlara baktığımız zaman onlar da ortak salon kullanıyorlar fakat C9 bu sezon bunu değiştirmiş. Bana göre ortak bir salonda vs. olmak daha uygun görünüyor açıkcası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 20 Şubat 2015; 10:24:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Shadouspan
Eski gaming houselarında hepsinin bilgisayarı ortak bir salondaydı fakat yeni gaming houseda hepsi kendi odasına çekilmiş görünüyor. İlginç olmuş açıkcası. CLG, TSM gibi takımlara baktığımız zaman onlar da ortak salon kullanıyorlar fakat C9 bu sezon bunu değiştirmiş. Bana göre ortak bir salonda vs. olmak daha uygun görünüyor açıkcası.
eski videolarından birini izledim biraz önce. sneaky resmen banyoda yatıyodu -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Shadouspan
Ortak alanda oyun oynamak bana çok saçma geliyor bence güzel birşey yapmışlar.Takımı aynı odaya toplayarak takım olgusunu oluşturamıyorsun bunu yapabileceğin milyon tane aktivite var. c9'a ve meteosun arabasına puanım 10 -
Adamlarda imkan da var yetenek de -
Hainin neden feedledigi ortada. Adam paso ps oynuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bknz: Cenneti dünyada yaşamak.
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X