Şimdi Ara

Clone Wars Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Star Wars un çıkan altı filminden başka sadece Clone Wars var dimi sinemaya çıkan film bi tane.

bu film hangi aralığı anlatıyor.. birde clone wars dizisi var bu dizi hangi aralığı anlatıyo? şuanda devam ediyomu, ediyosa kaçıncı sezonda etmiyosa kaç sezon.

filmle dizi arasındaki bağ nedir.. dizi filmin devamı falanmı yoksa içerisinde bi yeri mi anlatıoyo..

yani olay nedir??

• film episode 2 ve 3 arasını anlatıyor, klon savaşlarını yani, savaş dönemini anlatıyor.
    daha fazla bilgi burada mevcut
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Star_Wars_The_Clone_Wars
  • peki dizi?
  • quote:

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları, Amerikan animasyon televizyon dizisi. Sinema filmi Star Wars'dan uyarlanan dizi, serinin 2. ve 3.bölümleri arasında geçen olayları konu almaktadır. 2008 Ağustos ayında 98 dakikalık bir film ile başlayıp, 22 bölüm olarak planlanan ilk sezonunu 3 Ekim 2008'de Cartoon Network'de yayınlamıştır. Dizi hâlen yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam etmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnReaL.4

peki dizi?

Film dizinin pilot bölümüydü.Dizide 2. ve 3. filmin arasında geçiyor.
  • Bir türlü indirme fırsayım olmadı diziyi. Clone Wars çok hoşuma gitmişti.
  • hmm dizide 2 ve 3 arası demek.. tüh ya Vader olsaydı keşke. Dooku falan bi yere kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dooku sarmıyor artık
  • Doğrusu filmle bağlantı kurulabilecek bölümler de mevcut. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 1 Temmuz 2010; 21:18:39 >
  • ya şimdi diziye 2ve3 arası dedik dimi... az önce bişey dikkatimi çekti force unleashed da.. bi kostüm var.. ve diyoki açıklamasında.. bu kostüm vaderın gizli adamının clone wars da görünmüş halidir.. e nası oluyo? vader yokki clone wars da???
  • Tam cümleyi yazar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Tam cümleyi yazar mısınız?

aa bak şimdi cümleyi tam yaziyim diye bakrken farkettim.. "clone wars tarzı görünümündeki" yazıyomuş.. yani dizide yok ozman

soruyu tam okumadık yine
  • Film pilot bölümmüymüş. Hiç pilot bölüme benzemiyordu vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infectus

Film pilot bölümmüymüş. Hiç pilot bölüme benzemiyordu vallahi.

yok ya benziyodu.. ben istediğimi alamamştım.. daha büyük bişey beklidom sora baktm dizi olmş, dedim normal o zmn
  • klonlar clone warsda daha değişik filmlere göre. senaryo uydurmak için değiştirmişler. konuşmaları felan normal insan gibi ama 3. filmde bi kodla hepsi jediye ihanet ediyo. battlefront oynayın clone wars istiyorsanız :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.