Şimdi Ara

Clio Symbol mü Albea mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
16.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Gösterdiğiniz Clio Symboller önceki makyajsız kasa olanlar.. Symbol almışken makyajlı olanı almakta fayda var (2009 ve sonrası).. Genel kullanımda ise Albea Daha konforlu geliyo bana.. Direksiyonu çok daha yumuşak vites geçişleri daha rahat,Yerden daha yüksek bir araç.. İki araç arasında Ben olsam Albeadan yana kullanırdım seçimimi.

Orijinalden alıntı: FinalVerdict93

Gösterdiğiniz Clio Symboller önceki makyajsız kasa olanlar.. Symbol almışken makyajlı olanı almakta fayda var (2009 ve sonrası).. Genel kullanımda ise Albea Daha konforlu geliyo bana.. Direksiyonu çok daha yumuşak vites geçişleri daha rahat,Yerden daha yüksek bir araç.. İki araç arasında Ben olsam Albeadan yana kullanırdım seçimimi.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2008-albea-dynamic-1-3-m-jet-takasli-41666790/detay

bu güzel gibi hatasızmış zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2008-albea-dynamic-1-3-m-jet-takasli-41666790/detay

Alıntıları Göster
    Hangisi temizse onu al. İkisi de üzmez seni. Albea Symbol'den biraz daha geniş, özellikle arkası. İlanda ki Symbol'ler de Extreme donanım olup o kasanın bence en güzel versiyonu. Özellikle ön konsol gayet şık.

2005 Renault Clio Symbol 1.4 8V-75 HP - A.C/Authantique
    İstanbul - 1975

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

Alıntıları Göster
    Bu iki araç arasından albea multijeti tercih ederdim motoru gayet iyi 1.3 motor en alt vergi diliminde ve sağlam kendisin kanıtlamış bir motor yedek parça olarakta sorunsuz ben albeayı tercih ederdim

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-corolla-1-4-terra-41775323/detay?

corolla terralar bulunabilir 17 18 e bu arabaların cebinden çıkarır

Orijinalden alıntı: Halleluja

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-corolla-1-4-terra-41775323/detay?

öylede hocam aralarında 6 yıl var ve terralar benzinli bu devirde benzinli araç gözümü korkutuyor
    Accent era mı megane 2 mi
    10 yıl önce açıldı
    megane mı clio mu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-corolla-1-4-terra-41775323/detay?

araçları kullanmadım ama ben olsam symbol alırdım. hiç yoktan renault ve klima , abs varsa yeterli.

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

araçları kullanmadım ama ben olsam symbol alırdım. hiç yoktan renault ve klima , abs varsa yeterli.

Alıntıları Göster
    Öncelikle şunu söyliyim ilk kez bir araba almak için her iki arabada çok uygun bir seçim..Fakat iki arbadanda çok büyük medet umma öncelikle bunu baştan söyliyim..Clio symbolün yeni çıkan makyajlı kasları harika ama onlar yaklaşık 20 lira civarında(ikinci el fiyatından bahsediyorum))..Senin dediklerin bir önceki kasalar..Eğer symbol alırsan 2007 model ve yukarısını al ve bence abs li olsun..Albea alırkense çok ama çok dikkatli olunmalı..Özellikle bu arabalardan çok fazla taksi çıkması var o yüzden dikkatli ol..Sonuç olarak ikiside güzel araçlar..Hangisi daha temizse onu al..Kazasız belasız kullan inşallah..

• quote:

Orijinalden alıntı: exclusive3411

Öncelikle şunu söyliyim ilk kez bir araba almak için her iki arabada çok uygun bir seçim..Fakat iki arbadanda çok büyük medet umma öncelikle bunu baştan söyliyim..Clio symbolün yeni çıkan makyajlı kasları harika ama onlar yaklaşık 20 lira civarında(ikinci el fiyatından bahsediyorum))..Senin dediklerin bir önceki kasalar..Eğer symbol alırsan 2007 model ve yukarısını al ve bence abs li olsun..Albea alırkense çok ama çok dikkatli olunmalı..Özellikle bu arabalardan çok fazla taksi çıkması var o yüzden dikkatli ol..Sonuç olarak ikiside güzel araçlar..Hangisi daha temizse onu al..Kazasız belasız kullan inşallah..

Bende ilk başlarda kia cerato ve megane 2 lere bakmıştım onların fiyatı yaklaşık olarak 22 bin civarı ilk araba olacağı için bişey olursa onlar kadar içim yanmaz en azından bir süre kullandıktan sonra değiştiririm diye düşünüyorum her iki aracında ikinci elinde sorun yaşayacağımı sanmıyorum özelikle clio da.daha önce araç sahibi olmadığım içinde araçtan çok bi beklentim yok direk megane a binmektense cliodan inip megane biner farkı hissederim

• quote:

Orijinalden alıntı: -Tesla-

quote:

Orijinalden alıntı: exclusive3411

Bende ilk başlarda kia cerato ve megane 2 lere bakmıştım onların fiyatı yaklaşık olarak 22 bin civarı ilk araba olacağı için bişey olursa onlar kadar içim yanmaz en azından bir süre kullandıktan sonra değiştiririm diye düşünüyorum her iki aracında ikinci elinde sorun yaşayacağımı sanmıyorum özelikle clio da.daha önce araç sahibi olmadığım içinde araçtan çok bi beklentim yok direk megane a binmektense cliodan inip megane biner farkı hissederim

Alıntıları Göster
    Clio Symbol.

• quote:

Orijinalden alıntı: bangsuui

Clio Symbol.

Alıntıları Göster
    bu paralara bence 1,4 dizel cordoba alınabilir hem araç full bi arkadas bi konuda yazmıs dikkatimi çekmiş ve bakmıştım araçda hız sabitleyici, digital klima vs. var onada bir bak derim ben ;)

Orijinalden alıntı: çoksakatvar

bu paralara bence 1,4 dizel cordoba alınabilir hem araç full bi arkadas bi konuda yazmıs dikkatimi çekmiş ve bakmıştım araçda hız sabitleyici, digital klima vs. var onada bir bak derim ben ;)

Alıntıları Göster
    Şirketimin bana verdiği araç bir adet fiat albea sole 1.4 benzinli. Ve gerçekten parasının hakkını veren bir araba olduğunu düşünüyorum.
    Rahat bir araç. Ama yol tutuş falan beklememek gerek. Biraz dengesiz gidiyor 130 km nin üzerinde. Bunun yanında eleştirilecek birkaç kusuru daha var ama sıfırı 20 bin tl gibi fiyatlara satılan bir araca haksızlık etmek istemiyorum açıkçası. Biraz zayıf ve dayanıksız olduğunu söyleyebilirim. Ön takımı çabuk bozuyor gibi.

Symbol hiç kullanmadım ama sağlam bir araç olduğunu söylüyorlar. Bindiğim taksilerden anımsadığım kadarıyla ise Albea'dan daha fazla yol sesi alıyor sanki içeri.

Ama yinde de bu iki aracın da temiz olması şartıyla işinizi çok rahatça görebileceğini düşünüyorum. Bence ikisinden hangisi daha temizse mantıklı seçim o olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: rotational intertia

Şirketimin bana verdiği araç bir adet fiat albea sole 1.4 benzinli. Ve gerçekten parasının hakkını veren bir araba olduğunu düşünüyorum.
    Rahat bir araç. Ama yol tutuş falan beklememek gerek. Biraz dengesiz gidiyor 130 km nin üzerinde. Bunun yanında eleştirilecek birkaç kusuru daha var ama sıfırı 20 bin tl gibi fiyatlara satılan bir araca haksızlık etmek istemiyorum açıkçası. Biraz zayıf ve dayanıksız olduğunu söyleyebilirim. Ön takımı çabuk bozuyor gibi.

Symbol hiç kullanmadım ama sağlam bir araç olduğunu söylüyorlar. Bindiğim taksilerden anımsadığım kadarıyla ise Albea'dan daha fazla yol sesi alıyor sanki içeri.

Ama yinde de bu iki aracın da temiz olması şartıyla işinizi çok rahatça görebileceğini düşünüyorum. Bence ikisinden hangisi daha temizse mantıklı seçim o olacaktır.

Alıntıları Göster
    HER TÜRLÜ CLİO

• quote:

Orijinalden alıntı: MAT1988

HER TÜRLÜ CLİO

Alıntıları Göster
    Hertürlü albea dostum albea da cliodan daha cok özellik ve artısı var bizde clioda vardı zamanında albeada albeadan cok memnundum aşırı rahat ve konforlu bi araç hele 2008 ilk linkdeki arabaya aşık oldum o derece

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Hertürlü albea dostum albea da cliodan daha cok özellik ve artısı var bizde clioda vardı zamanında albeada albeadan cok memnundum aşırı rahat ve konforlu bi araç hele 2008 ilk linkdeki arabaya aşık oldum o derece

Alıntıları Göster
    fabia-cordoba 1.4 tdi iki araçtan da daha iyi hem motor hem konfor olarak

Orijinalden alıntı: heaw42

fabia-cordoba 1.4 tdi iki araçtan da daha iyi hem motor hem konfor olarak

Alıntıları Göster
    ikisinin arasından seçmek gerekirse kesinlikle albea derim cliodan daha donanımlı daha iyidir ön takımı 400 bin giden ticaride albea biliyorum o yönü çok iyi baskı balata sıkıntısı var çoğunda ama cliodan daha iyidir

Orijinalden alıntı: genckaptan26

ikisinin arasından seçmek gerekirse kesinlikle albea derim cliodan daha donanımlı daha iyidir ön takımı 400 bin giden ticaride albea biliyorum o yönü çok iyi baskı balata sıkıntısı var çoğunda ama cliodan daha iyidir

Alıntıları Göster
    Her türlü albea al derim.

Orijinalden alıntı: ecan50

Her türlü albea al derim.

Alıntıları Göster
    ikisini ayırmak seçmek çok zor neticede ikiside taksi aracı olarak kullanılıyor ve müthiş kilometreler yapılıyor.

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

ikisini ayırmak seçmek çok zor neticede ikiside taksi aracı olarak kullanılıyor ve müthiş kilometreler yapılıyor.

Alıntıları Göster
    Era ve Clio arasında kıyaslama yaparken sizce Eranın mı arka koltuk diz mesafesi daha uzun yoksa Clionun mu?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.