Şimdi Ara

CLİO SYMBOL LASTİK TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar clio symbol aracıma lastik alacagım 1.5 dci 175 65 14 orjinali ama ben yol tutusu icin biraz daha genis lastige yonelmek istiyorum 185 60 14 sizce nasıl olur aracı boyle kullanan varmı lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breaklock -- 29 Kasım 2007; 1:39:20 >

• evet
    kardeş benim de clio symbol 1.4 aracımda, senin gibi düşünüp 175 65 r14 lastikleri 185 65 r14 ile değiştirdiğim lastikler var...ve de 70 bin km dir kullanıyorum...hiç bir olumsuzluk yaşamadım hatta yol tutuş ve frenaj belirgin bir biçimde iyileşti...sana olmaz diyecekler ama hiç bir problem olmuyor ...ayrıca çekişte falan da hiç bir düşüş olmadı...kısacası ben taktım ve kullanıyorum çok ta memnunum...zaten artık yenisini alma zamanı geldi yine 185 lik alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkn -- 20 Kasım 2007; 14:32:31 >
  • evet arkadasım bende sordum lastikçiye madem alacan dedi 185 65 14 alana kadar yanaktan biraz ufalt aynı agırlıga tekabül eden 185 60 14 al dedi arkadasım paylasayım dedim(arac clio symbol dci)orjinal lastik (175 65 14)
  • boyutunu bilmem ama mıchelın gıbı kalıtelı bır lastık al.Bizim arabalar yagmuru sevmıyor ani frende önden kaymalar baslıyor bılıyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.