Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (883. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
27.471
Cevap
83
Favori
1.932.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ramdem74

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-model-renault-symbol-1-2-16v-79689603/detay arkadaşlar bu ilandaki arabanın fiyatı uygunmu bu fiyata alınır mı. ben de 2008 lancer var. ama kazalı sanırım. ne kadar üste vererek almalıyım. yardım ederseninz sevinirim arkadaşlar. teşekkürler

hocam ilandaki aracın fiyatı gayet uygun, fakat galericiden olması ve galarici olupta bu kadar uyguna vermezsi şahsen benim kafamda soru işareti uyandırıyor...

araba pahalıda olsaydı galericiden araba almazdım...
    1000kmlik arabadan ne olur derseniz hersey olabilir, neticede sıfır diyipte gecmemek lazım, motor fazla yakar ki dizel arabanın benzinli gibi cok yakmasına sahit olduk.

böyle sıfır arabada ne kaporta nede şase önemli. motor ön planda olmalı.... yol bilgisayarını sıfırlayın atın araca 20 liralik benzin 20-30kmlik yol yapın yol bilgisayar degeri ne göstercek.. zaten bu arabanın liste fiyatı belli 31.000tl. bu galerici aracı kimden nasıl bu fiyata almış anlamıs degilim birde bu arabada en az 2000tl kar yapcak....

sıfır ayarında olabilir fakat daha ajentadan aracı cıkarmadan kaza yapan cok gördük. aracın koltuk naylonları duruyordu düsünün artık..
    dediğim gibi aracın fiyatı uygun... ben bu araca teredütlü bakıyorum şahsen...

sizin arabanın ederini siz daha iyi bilirsiniz... halicin gösterdiği ilanlara bakılırsa ortalama 30,000-35,000tl arası gibi birsey.
    size temiz 3000-5000tl arası para vermesi gerekiyor.. ilanın fiyatını baz alırsak. ilan 28.000-29.000tl olsaydı kafa kafaya takas düşünün derdim...

sunuda belirtmek gerekir sizinde bildiğiniz zere symbol sizin arabadan iyi degil...

arka kapı camları otomatik fakat resimlerde görüldüğü üzere otomatik düğme yeri orta kısmın asagısında yani el freninin altında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

hava filtremi değiştirdim.Epeyce kirliymiş.

hocam senin hava filitresi cortlamış yhaaa nasıl birseydir bu... motor temiz bir soluk almıstır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

hava filtremi değiştirdim.Epeyce kirliymiş.

hocam senin hava filitresi cortlamış yhaaa nasıl birseydir bu... motor temiz bir soluk almıstır....

Alıntıları Göster
    abi k. bakmada yorum yaparken uzun olasın diye yazmadım... ben ön yargılı birisi oldugumdan dolayı bunu söylüyorum...
    artık devir üç kagıtcıların devri oldugundan kime nasıl güvenecegini bilmiyorum...
    her insan aracının degeriini zikke gibi bilir, sizin kendi aracınızı peynir ekmek piyatına vermeniz yani 26,500tl nin altına vermeniz ve ne kadar üstüne para veririm kelimesi beni olumsuz sekilde etkiledi,

benim yanımdaki arkadaslarımada söyledim hadi canım diyerekten kek gibi atladılar, benim aracla takas edeyim dediler...
    bu söyleycegim sadece ön yargı oldugundan şimdi sizde bizim kek gibi atlamamızı bekleniz... o aracı gel benim aracla takas edelim gibilerinden yorum bekleniz bence... sanki bu işte bir çapan oglu varmış gibime geliyor...

artık yuh dedim şuanda dolandırıcılık forma kadar düşmüş....

gercekten k. bakmayın benimkisi sadece arkadaşlara uyarı... siz tevecüh gösterip bizim fikrlerimizi almaya gelmişssiniz fakat aracın fiyatı ve sizin konusmalarınız bana güven vermedi... sizden yinede özür diliyorum....

aracı alırsanız seve seve karsılıklı bilgi paylasımında buluna biliriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas11

O ne üstat ya midem bulandı sabah sabah :D

: ) işte hocam bende bunu belirtmek istedim sabah sabah gözümüzü acmadan yorumda bulunduk , kelle paca ile kendimize gelelim dedim : )
  • quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-model-renault-symbol-1-2-16v-79689603/detay arkadaşlar bu ilandaki arabanın fiyatı uygunmu bu fiyata alınır mı. ben de 2008 lancer var. ama kazalı sanırım. ne kadar üste vererek almalıyım. yardım ederseninz sevinirim arkadaşlar. teşekkürler

hocam ilandaki aracın fiyatı gayet uygun, fakat galericiden olması ve galarici olupta bu kadar uyguna vermezsi şahsen benim kafamda soru işareti uyandırıyor...

araba pahalıda olsaydı galericiden araba almazdım...
    1000kmlik arabadan ne olur derseniz hersey olabilir, neticede sıfır diyipte gecmemek lazım, motor fazla yakar ki dizel arabanın benzinli gibi cok yakmasına sahit olduk.

böyle sıfır arabada ne kaporta nede şase önemli. motor ön planda olmalı.... yol bilgisayarını sıfırlayın atın araca 20 liralik benzin 20-30kmlik yol yapın yol bilgisayar degeri ne göstercek.. zaten bu arabanın liste fiyatı belli 31.000tl. bu galerici aracı kimden nasıl bu fiyata almış anlamıs degilim birde bu arabada en az 2000tl kar yapcak....

sıfır ayarında olabilir fakat daha ajentadan aracı cıkarmadan kaza yapan cok gördük. aracın koltuk naylonları duruyordu düsünün artık..
    dediğim gibi aracın fiyatı uygun... ben bu araca teredütlü bakıyorum şahsen...

sizin arabanın ederini siz daha iyi bilirsiniz... halicin gösterdiği ilanlara bakılırsa ortalama 30,000-35,000tl arası gibi birsey.
    size temiz 3000-5000tl arası para vermesi gerekiyor.. ilanın fiyatını baz alırsak. ilan 28.000-29.000tl olsaydı kafa kafaya takas düşünün derdim...

sunuda belirtmek gerekir sizinde bildiğiniz zere symbol sizin arabadan iyi degil...

arka kapı camları otomatik fakat resimlerde görüldüğü üzere otomatik düğme yeri orta kısmın asagısında yani el freninin altında...

sayın hocam. ilgilendiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. benim aracı yeni kasa lancer sandınız. sizinde belittiğiniz gibi ben ilandaki aracın daha bin km bile olmamısndan dolayı ilgilendim. kendi aracımı da kazsız boyasız diye aldım ama zamanla aracın kusurlarını gördüm. symbolde lancer kadar rahat edemeyeceğimi kesinlikle biliyorum. diğer düşüncem en azından symbolü satmak istesem daha rahat satabilirim diye. bu arada benim aracımın piyasa değeri 22-23 bin civarı. dediğiniz gibi araç sıfır gibide görünse neresinden ne çıkacağı belli olmaz. alakanız için teşekkürler
  • quote:

abi k. bakmada yorum yaparken uzun olasın diye yazmadım... ben ön yargılı birisi oldugumdan dolayı bunu söylüyorum...
    artık devir üç kagıtcıların devri oldugundan kime nasıl güvenecegini bilmiyorum...
    her insan aracının degeriini zikke gibi bilir, sizin kendi aracınızı peynir ekmek piyatına vermeniz yani 26,500tl nin altına vermeniz ve ne kadar üstüne para veririm kelimesi beni olumsuz sekilde etkiledi,

benim yanımdaki arkadaslarımada söyledim hadi canım diyerekten kek gibi atladılar, benim aracla takas edeyim dediler...
    bu söyleycegim sadece ön yargı oldugundan şimdi sizde bizim kek gibi atlamamızı bekleniz... o aracı gel benim aracla takas edelim gibilerinden yorum bekleniz bence... sanki bu işte bir çapan oglu varmış gibime geliyor...

artık yuh dedim şuanda dolandırıcılık forma kadar düşmüş....

gercekten k. bakmayın benimkisi sadece arkadaşlara uyarı... siz tevecüh gösterip bizim fikrlerimizi almaya gelmişssiniz fakat aracın fiyatı ve sizin konusmalarınız bana güven vermedi... sizden yinede özür diliyorum....

aracı alırsanız seve seve karsılıklı bilgi paylasımında buluna biliriz...

bu arada kusur bende arabamın tam özelliklerini yazmadım sizde yanlış anladınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramdem74 -- 19 Nisan 2012; 12:02:18 >
  • quote:

sayın hocam. ilgilendiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. benim aracı yeni kasa lancer sandınız. sizinde belittiğiniz gibi ben ilandaki aracın daha bin km bile olmamısndan dolayı ilgilendim. kendi aracımı da kazsız boyasız diye aldım ama zamanla aracın kusurlarını gördüm. symbolde lancer kadar rahat edemeyeceğimi kesinlikle biliyorum. diğer düşüncem en azından symbolü satmak istesem daha rahat satabilirim diye. bu arada benim aracımın piyasa değeri 22-23 bin civarı. dediğiniz gibi araç sıfır gibide görünse neresinden ne çıkacağı belli olmaz. alakanız için teşekkürler

dogrudur hocam dediğim gibi piyasada cok dolandırıcı var ve nerden insanları vuracagını cok iyi biliyorlar. defalarda uslanmadan herzaman aynı cümleleri kurarım.
    aracı almadan kaskoya sogulatın şase nodan, plakadan sorgulatmayın cünkü plaka degiştiğinde bilgiler ucup gidiyor...
    daha sobra kaskodan temiz sonuc cıkarsa ustaya veya expertize gösterin...

tamam ilan gercekten adamı etkiliyor sıfırı 31,000tl sen 26.500tl ye sat,kar payı ile... bu ilanda birseyler var orası Allahın emri...
    tabikide düsünceleriniz dogru symbol cok cabuk satılan bir araba, her bitceye uygun araba. bugün ilanı ver ertesi gün notere gidersin....

bence sizin aracı galerici veya sıfır arac alıp takasa girmeniz,,, sizin aracınız belirli kitleye hitap ettiğinden alınması zor hale geliyor ve kazalı oldugundan dahada zor hale geliyor...

yeri geldiğinde 1 tlyi bulamazken yeri geldiğinde milyerları savurdugumuz zman oluyor... sahsen sizin yerinizde olsan 5 aşagı 3 yukarı der aracı elimden cıkartırım.. sizin bildiğiniz aracsa bir sey diyemem ama böyle sıkıntılı aracların elden cıkarılması taraftarıyım...

umarım iyi bir kişiye ve araca denk gelirsin....
  • quote:

estafullah hocam fakat buraya inanın öyle kişiler geliyor ki anlatmam. bayag bi oluyor 2 tayfa , cıkma jant alcaklar birisi soruyor cıkma jantlara nekadar vermeliyim ve nerden bula bilirim diye....

diger kişide 100 liraya bula bilirsin diyor... halbuki o iki kişide buraya yeni giriyor. ne cabuk kişiye yorum yapıyorsun vede orjinal jantın fiyatı cok pahalı olur demesi gerekir ken olü fiyat demesi bende süphe uyandırdı...

yani siden satan birisi varsa 100 tlye iyi paraymıs gibi bize laf sokusuruyor satan varsa hemen alayım diye ama tabi ben arkadasları uyardum. zaten satan olmazdı fakat birisinin bos anına gelir satar diye uyardım...

benim bir arkadasım kafkas benim tanıdıgım satıyor diyip fiyatı söyledi aasagı yukarı hemen adamlar kek gibi zıpladı. cok para okadar veremeyiz, seninde karınvar diyerekten camur attılar söz de fakat insanın icindeki neyse dısındakide odur yiyerekten postaladık : )....

sizinde yorumunuz acıklayıcı degildi. birde üstüne galerici olunca. işin rengi degişti... galerici olmasaydı eyvvallah deredim fakat galericilerin uyanık, ückagıtcı ve dolandırıcı oldugunu herkez biliyor bu yüzden ben dogru olmasada uyarıda bulundum..
  • O kadar araştırdım fakat bi' türlü net bir bilgiye ulaşamadım. Bir de şansımızı burada deneyelim bakalım.

Arkadaşlar bu arabanın 2007 modelinde (makyajlanmış kasa) yol bilgisayarı dizellerde standart mıdır? Ya da opsiyonel midir? Ya da donanım paketlerinden birine mi dahildir? Nedir, ne değildir?

Bi' buldurun yahu.

Edit: Hatta şöyle baz model ve paketlerdeki donanımların hepsini görebileceğim bir kaynak olsa pek hoş, pek güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 19 Nisan 2012; 14:53:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

O kadar araştırdım fakat bi' türlü net bir bilgiye ulaşamadım. Bir de şansımızı burada deneyelim bakalım.

Arkadaşlar bu arabanın 2007 modelinde (makyajlanmış kasa) yol bilgisayarı dizellerde standart mıdır? Ya da opsiyonel midir? Ya da donanım paketlerinden birine mi dahildir? Nedir, ne değildir?

Bi' buldurun yahu.

Edit: Hatta şöyle baz model ve paketlerdeki donanımların hepsini görebileceğim bir kaynak olsa pek hoş, pek güzel olurdu.

hocam dizel veya benzinli hiç farketmez, donanım paketine göre özellikler degişmekte, fakat şunu söyleyim authentic donanımda baz donanım oldugundan abs,yol bilgisayarı, celik jant bulunmaz. fakat orta donanım veya extreme donanımda yol bilgisayarı ve diger özellikler mevcut...
    dinamic en fullu.

yalnız sunuda belirteyim authentic donanımsada sadece opsiyon olarak güvenlik paketi mevcuttur bildiğim kadarıyla. güvenlik paketin icinde cift hava yastıgı ve abs sis farı arka koltuk baslıkları olarak geliyor...

seni kekleyen birisi olursa sag silececek kolun ucunda buton var o butonla yol bilgisayardaki degerlere baka biliyorsun. km yazan kücük ekranda degerler gösteriyor tek bastıgında. misal 1 kere basarsan gittiğin yolun kmsine bakarsın, 2. kez basarsan yaktıgın yakıtı görürüsün,3 kez basarsan gittiğin km nin toplam yakıtını göürüsün gibi degerler cıkmakta..

2007 model expresion olsun, extreme olsun, dinamic olsun kolay kolay bulamazsın... 2008 modellerde anca bula bilirsin... biniciden olursabulursun. şirket arabaları neredeyse hep baz donanım alırlar ve piyasanın hepsi şirkettir dikkat et...

neredeyse 2000den 2007ye kadar hep Authentic donanım mevcut yani baz donanım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 19 Nisan 2012; 15:40:37 >
  • quote:

quote:

estafullah hocam fakat buraya inanın öyle kişiler geliyor ki anlatmam. bayag bi oluyor 2 tayfa , cıkma jant alcaklar birisi soruyor cıkma jantlara nekadar vermeliyim ve nerden bula bilirim diye....

diger kişide 100 liraya bula bilirsin diyor... halbuki o iki kişide buraya yeni giriyor. ne cabuk kişiye yorum yapıyorsun vede orjinal jantın fiyatı cok pahalı olur demesi gerekir ken olü fiyat demesi bende süphe uyandırdı...

yani siden satan birisi varsa 100 tlye iyi paraymıs gibi bize laf sokusuruyor satan varsa hemen alayım diye ama tabi ben arkadasları uyardum. zaten satan olmazdı fakat birisinin bos anına gelir satar diye uyardım...

benim bir arkadasım kafkas benim tanıdıgım satıyor diyip fiyatı söyledi aasagı yukarı hemen adamlar kek gibi zıpladı. cok para okadar veremeyiz, seninde karınvar diyerekten camur attılar söz de fakat insanın icindeki neyse dısındakide odur yiyerekten postaladık : )....

sizinde yorumunuz acıklayıcı degildi. birde üstüne galerici olunca. işin rengi degişti... galerici olmasaydı eyvvallah deredim fakat galericilerin uyanık, ückagıtcı ve dolandırıcı oldugunu herkez biliyor bu yüzden ben dogru olmasada uyarıda bulundum..

Aynen leon hocanın dediğini burada yaşadık dedikleri doğrudur çapraz girdi adamlar buradan ya düşerse diye ki taktikleri iyiydi buradan düşürmese başka bölümlerden sitelerden düşürüyorlardır adamlar onların işleride bu dolandırıcı falan demeye gerek yok ama işi bu olduğu için illaki kaarını vsç koyuyordur yani o allahın emri,dikkatli olmak lazım.
  • @leon_312

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Evet, dediğin gibi Aunthentic donanım dolu ortalıkta. Ama bu donanım paketinde ABS, sürücü hava yastığı ve yol bilgisayarı mevcut olan (en azından öyle yazan diyeyim.) ilân sayısı hiç de az değil.

Acaba diyorum; Authentic'te de yol bilgisayarı opsiyonel olarak alınabiliyor muydu?

Bu arada bahsettiklerim 2007 model olanlar. En azından makyajlı kasa olsun diyerekten 2007'ye yöneldim. 2006 ve öncesine göre çok bir artısı var mıdır (teknik anlamda) çok fazla bildiğimi söyleyemem. Araştırma halindeyiz tabi.
  • quote:

@leon_312

hocam benim bildiğim yol bilgisayarı yok , fakat makyajlı kasa diye koymuş olma ihtimalleride olabilir. bende şimdi söyle göz ucuyla baktımda var gibi geldi...
    yol bilgisayarı opsiyon olarak alınmıyord. zaten renaulttun fazla opsiyon secenegi ozmanlar hic yoktu. bildiğim kadarıyla o zamanlar 2 tane secenek sunuluyordu.
    1. klima
    2. güvenlik paketi (cift hava yastıgı,abs) başka opsiyon yoktu..

arabada klima olup olmadıgına dikkat et..

diger bir soruna gelince 2007 yeni kasaya bakman daha iyi. dış görünüşünde ufak oynamalar var ön,arka tampon ve stop lambası, icerisinde ise ön konsol tamamen yeniden dizayn edilmiş... tabikide iki aracı kıyas ettiğinde mak yajlı kasa göze daha güzel ve modern duruyor..
    bunun dışında ufak tefek güzel oynamaları olmus icerde, elektriikli ön camların tusları yerinde. devir kadranı koyulmus. 2006 modellerde devir kadranı yok... ufak tefek oynalar yapmıs..

bence makyajlı kasa al. expresion donanım olursa tadından yenmez... 2007 ile sınırlı kalma 2008lerede bak
  • quote:

Aynen leon hocanın dediğini burada yaşadık dedikleri doğrudur çapraz girdi adamlar buradan ya düşerse diye ki taktikleri iyiydi buradan düşürmese başka bölümlerden sitelerden düşürüyorlardır adamlar onların işleride bu dolandırıcı falan demeye gerek yok ama işi bu olduğu için illaki kaarını vsç koyuyordur yani o allahın emri,dikkatli olmak lazım.

tabikide abi bazen insanın saf haline gelip yanlıslıkla hata yapa biliyoruz. mesela ben cok dikkatli birisi olsamda benimde saf halime geliyor..
    heleki araba işi olunca işin renki degişiyor...

yapma Allah aşkına abi yhaa bırak galericiyi, sıfır araba alırken bile dolandırılıyorsun. dolandırmak demek kaar anlamında söylemiyorum elbet ekmek yigecek fakat. aracın genel durumu konusunda üç kagıtcılar...

ben arkadasın verdiği ilana bakar bakmaz yuh cektim.. 31.000tllik aracı 26.500tl ye vercek. daha pazarlıksız hali...
    bu adam aracı kaca aldıda kaar payı ile bu aracı satıyor... bu galerici aptal olmalı yada dolandırıcı oldugundan araba hakkında dogru sey söylemiyor...
    sen dersin ki daha 1000kmlik araba. hal bu ki o aracın basına neler gelmiştir.

herkez sen ben gibi iyi niyetli degil..

inan aracımın borcu bitmesine 2 hafta kaldı. 3 gündür dogru dürüst ilanı nasıl vere bilirim diye ilan hazırlıyorum şimdilik bitti gibi.
    bende yazmasını biliirm 24.000de full orjinal sıfırdan farksız,sıfır kokusu üstünde duruyor, hata boya degişen yok full orjinal yazmayı fakat bana böyle yorumlar inandırıcı gelmiyor.

hatta genel otomobil konusunda paylastım...
    http://forum.donanimhaber.com/m_59928338/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59928338
  • quote:

inan aracımın borcu bitmesine 2 hafta kaldı. 3 gündür dogru dürüst ilanı nasıl vere bilirim diye ilan hazırlıyorum şimdilik bitti gibi.
    bende yazmasını biliirm 24.000de full orjinal sıfırdan farksız,sıfır kokusu üstünde duruyor, hata boya degişen yok full orjinal yazmayı fakat bana böyle yorumlar inandırıcı gelmiyor.

hatta genel otomobil konusunda paylastım...
    http://forum.donanimhaber.com/m_59928338/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59928338

İyi leon hocam sevindim araba satışa çıkıyor demek ha :)benimde haziranın 15-20 si gibi belli olacak ya diycem tamam devam edicem ben bu arabayla ya da satıcam kesin bir şey bu.
  • quote:

İyi leon hocam sevindim araba satışa çıkıyor demek ha :)benimde haziranın 15-20 si gibi belli olacak ya diycem tamam devam edicem ben bu arabayla ya da satıcam kesin bir şey bu.

satısa bir sekilde cıkcak fakat ankara internet piyasasını yükseltmek için : )
    aracı satsı er yada geç gerceklescek, belki bu sene belkide diger sene ama bu arabayla devam etmicem. satılsa bile 1 sene içerisinde araba almayıda planlamıyorum,2013 yılında geriye kalan renault, toyotanın yeni yüzü özellikle renaultun motoru beni düsündürmüyor degil...

aklımda jetta var fakat jettanında kalitesi düşündürüyor. symbol gibi sert plastikten yapılma ön gögüs haric. hadi jetta olmasın diyorun astra olsun diyorum bu kezde karsıma elektronik arızası cok, kronik agrızası almıs gitmiş bir araba cıkıyor....

renaultun son hamlesinin nerden gelecegini hiç bilmiyorum motorundan başka.. renaulttun kalitesi beni düşündürmüyor fakat tasarımı düşündürüyor.
    symbolün yerine gelen tasarım benim tarzıma zevkime uyarsa alırım..

volksvagenin fiyatı renault ile aynı oldu fakat kafamı karıstıran husus ise donanımları.
    anlıyacagın 2013 yılı cıkmadan geriye kalna arabaları karsılastırıp ona göre tercih yapcam..

2013 yılına kadar ben symbolle her türlü idare ederim ama kafadan agır bakım ücreti vercem. aracın degeri biraz düscek ortalama 3000tl zarar etcem seneye satarsam .

senin iş benimkinden daha iyi bir yerden haber bekliyorsun ona göre hareket etceksin..
    bakalım hayırlısı olsun hakkımızda....
  • quote:

Evet, klima olmazsa olmazlarımızdan zaten ve yol bilgisayarı da şu noktada önem verdiğim bir konu. Ha olmazsa da çok fazla sorun değil, ama olursa iyi olur tabi.

Makyajlı kasa kesinlikle daha modern duruyor, arada pek fiyat farkı yokken (2006'dan aşağıya inmeyeceğimi de düşünerek) yeni olana gitmek daha mantıklı.

Uzun ve detaylı cevapların tekrardan teşekkür ederim. Başlığın ilk mesajlarından beri buralarda baya yardımın dokunmuş insanlara gördüğüm kadarıyla. Forumun senin gibi yardımsever insanlara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

senin iş benimkinden daha iyi bir yerden haber bekliyorsun ona göre hareket etceksin..
    bakalım hayırlısı olsun hakkımızda....

Aynen üstat bir yerden haber bekliyorum ama bende bmw 316i ye takmış durumdayım 2005-2006 alayım diyorum ya sıfır araba hiç cazip gelmemeye başladı bu aralar ya da temiz 2009-2012 arası diğer modellerde olabilir ama bmw alabilirim alınmaz mı hocam ?
  • quote:

Evet, klima olmazsa olmazlarımızdan zaten ve yol bilgisayarı da şu noktada önem verdiğim bir konu. Ha olmazsa da çok fazla sorun değil, ama olursa iyi olur tabi.

Makyajlı kasa kesinlikle daha modern duruyor, arada pek fiyat farkı yokken (2006'dan aşağıya inmeyeceğimi de düşünerek) yeni olana gitmek daha mantıklı.

Uzun ve detaylı cevapların tekrardan teşekkür ederim. Başlığın ilk mesajlarından beri buralarda baya yardımın dokunmuş insanlara gördüğüm kadarıyla. Forumun senin gibi yardımsever insanlara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

eyvallah hocam elimden geldiğince yardımcı olmaya calısıyorum aynı sekilde dger arkadaslarda bana, nede olsa bilgi paylasım platformu herkez bilgilerini paylaşmakta özgür : )

fiyatları aynıysa tabkide makyajlı kasa alman senin icin daha iyi. yolbilgisayarı gereksiz görünsede bana göre olması gereken donanım. benim işime yarıyor özellikle anlık kmde ne kadar yakıyor olması . neticede orta halli araba alındıgından dolayı yolmasada olur fakat senin acından alması lazım.
    aynı para veripte neden bir kaç özellikten mahrum bırakasın ki kendini. 2006 ve asagısını düsünme .2007-2008 bulursun..
  • quote:

Aynen üstat bir yerden haber bekliyorum ama bende bmw 316i ye takmış durumdayım 2005-2006 alayım diyorum ya sıfır araba hiç cazip gelmemeye başladı bu aralar ya da temiz 2009-2012 arası diğer modellerde olabilir ama bmw alabilirim alınmaz mı hocam ?

vala abi senin dediğin o kasalarda benim hosuma gidiyor, bildiğim kadarıyla en cok tutulan modeller arasında.. temiz biniciden bulrsan neden alınmasın ki.... bu tür arabalarda cok dikkat etmen gerekir, adamlar orjinal parcagı söküp yerine cakma parca takan oluyormus...

şahsen neticede bmw o araba hir panlanmamıstır düzgün kullanılmamıs olma olasılıgı %70.
    bu tür arabaları bayandan alcaksın bana göre : )

kısa vadeli bir kullanıcı için sıfır almak mantıksız fakat uzun vadeli icin sıfır almak mantıklı.
    2. eller cok kötü demiyorum bizim gibi binici sahipleri olsun tepe tepe kullanırsın aracı. elin oglu ciğ süt emmiş heran nerden darbe alacagın belli degil.....

adam akıllı araba buldugun sürece neden alınmasın ki... yeterki aracı bir kaç usta ve expertiz ve servise bakıtcaksın... senin cebinden temiz 500tl gider fakat aldıgın araba iyi olur veya olmaz.. aracı bakıtmazsın tek ustaya gösteririsin , 1 hafta sonra 50binlik 40binlik arabadan olursun..

bböyle seylerde ufak miktarlardan kaçmıcaksın...

herkeze söylediğim gibi ilk önce kaskodan sorgulat sonra ordan olumlu birsey cıkarsa ustaya servise gösterirsin..
  • 
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.