Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (1288. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.471
Cevap
83
Favori
1.932.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12861287128812891290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O görünen baskı devre de bulunan iletken ya da film denen enerji veri aktarımı yapan çoklu bir kablo
    Kısa devre yapmış ve yanmış geçmiş olsun ucuz anlatmışsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    TRW tavsiye ederim

• serguneysu S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bende de Pirelli Cinturato var Ayrıca doğru lastik basıncı yol tutuş ve yakıta etken

• kene. kullanıcısına yanıt
    Ortalama 25.000 civarı

• BoltAction kullanıcısına yanıt
    Aracı lifte kaldırıp tampon altında sağ sol plastik kapakları sökmek gerekiyor

• CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

O görünen baskı devre de bulunan iletken ya da film denen enerji veri aktarımı yapan çoklu bir kablo
    Kısa devre yapmış ve yanmış geçmiş olsun ucuz anlatmışsın

acaba bu kısa devre teypten mi kaynaklanır yoksa aracın elektrik tesisatındaki bir problem mi oraya yansıdı sizce?
  • vonaleee kullanıcısına yanıt
    Teyp kaynaklı görünüyor

• quote:

Teyp kaynaklı görünüyor

inşallah hocam çok teşekkürler ilginiz için
  • quote:

Aracı lifte kaldırıp tampon altında sağ sol plastik kapakları sökmek gerekiyor

Teşekkür ederim arkadaşım. Bu kapaklar hangi donanım paketinde var? Benimkinden başka hiçbir symbol de görmedim bu şekilde sis çerçeveleri...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda net bir bilgiye sahip değilim

• 1) 2013 symbol için 120 bin bakımı yaptırmam gerekiyor arkadaşlar. Birkaç yetkili servis aradım. Hepsi farklı fiyat verdiler. Yakın zamanda bakım yaptıran arkadaşlar neler yapıldığını ve aldığı fiyatları yazabilir mi zahmet olmazsa?
    2) Park sensörü taktırmayı düşünüyorum. ServiSten bilgi aldım "unique" diye bir marka takıyorlarmış. 270 TL fiyat verdiler. Tavsiye edebileceğiniz park sensörü var mı?
    3) Bugün tesadüfen arabanın motor kısmının altında gördüm. Böyle tam motorun altında plastik bir aksam var. İnternette yağ kartelası muhafazası diye çıktı arattığımda. O plastiğin bir kısmı kırılmış. Sanırım daha önce bir yere vurulmuş arabanın altı. O plastiği hemen değiştirmem gerekli mi, sıkıntılı bir durum mu?
  • CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Tabi ki ,gaza milimetre basmak ta etken ama hep aynı standartta kullandığım için çok çok dikkatimi çekti. Şu anda da ortalama 4.7 'ye düştü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresarı

1) 2013 symbol için 120 bin bakımı yaptırmam gerekiyor arkadaşlar. Birkaç yetkili servis aradım. Hepsi farklı fiyat verdiler. Yakın zamanda bakım yaptıran arkadaşlar neler yapıldığını ve aldığı fiyatları yazabilir mi zahmet olmazsa?
    2) Park sensörü taktırmayı düşünüyorum. ServiSten bilgi aldım "unique" diye bir marka takıyorlarmış. 270 TL fiyat verdiler. Tavsiye edebileceğiniz park sensörü var mı?
    3) Bugün tesadüfen arabanın motor kısmının altında gördüm. Böyle tam motorun altında plastik bir aksam var. İnternette yağ kartelası muhafazası diye çıktı arattığımda. O plastiğin bir kısmı kırılmış. Sanırım daha önce bir yere vurulmuş arabanın altı. O plastiği hemen değiştirmem gerekli mi, sıkıntılı bir durum mu?

Renault yetkili servislerinde MOTRIO FIX adı altında garantisi bitmiş araçlara sabit paket fiyatlarda hizmet vermektedir bunu bir araştır değerlendir derim
    Öte yandan özel servis de ;
    Yağ yağ filtresi hava filtresi yakıt filtresi polen filtresi değişimi 200-250 civarında tutuyor
    Trigger değişimi 300-350 civarında
    Fren bakımı ; ön fren balata değişimi 100
    Arka balata 120-150
    Ön fren disk + balata 200-220
    Komple fren sistemi bakımı ortalama 400
    Not: Bu fiyatlar Sakarya için geçerlidir

• quote:

Orijinalden alıntı: serguneysu

Teşekkür ederim.Tabi ki ,gaza milimetre basmak ta etken ama hep aynı standartta kullandığım için çok çok dikkatimi çekti. Şu anda da ortalama 4.7 'ye düştü :)

Senin adına sevindim keyifli sürüşler dilerim

• Disk ve balata önerileriniz için teşekkürler.

Son zamanlarda, aracımız marş almıyor. Çalışmıyor.

Sorunu video ile göstereyim, bilen abiler varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Sanayiye gittigimizde bilgili olayım diye, önden sizlere sorayım dedim.
    yanıp sönen kırmızı ışıgın bir anlamı var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 11 Haziran 2017; 20:43:55 >
  • dün seyir halindeyken birden bire bi yavaşlama oldu ve devirden düştü araç aynı anda kızdırma bujisi uyarı lambası ve üstündeki uyarı lambası yandı bir süre kullandım park ettim 1 2saat sonra çalıştırdığımda uyarı lambası yanmadı.

ustaya gittim büyük ihtimalle mazottan birdaha yaparsa gel bakarız dedi

umarım kötü bir şey değildir

İmmobilisier da sorun var oto elektronik ya da anahtarcı bu sorunu çözer

• vonaleee kullanıcısına yanıt
    Mazot da olabilir ya da sensör arızası
    Bir de boşta ya da giderken gaza ani yüklenip o lambaya bak anlık yanıp sönerse mazot filtresi de arızalı olabilir
    Bence Shell BP Opet gibi yerlerden depoyu doldur muhtemelen sorun hallolur

immobilizer hatası var, oto elektrikçiye gösterin muhakkak.
  • 
Sayfa: önceki 12861287128812891290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.