Şimdi Ara

clio symbol'e ne gibi aksesuar yakışır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
25.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spor marşpiel çelik cant koyup çapını buyütsen nasıl olur ve çapı büyüyünce zarar olurmu başka negibi aksesuar konur

• Buzdolabına takılan mıknatıslı süsler yakışabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

Buzdolabına takılan mıknatıslı süsler yakışabilir

Hakikaten Allah ın Sümbülü ya.
    Bence onu olduğu gibi bırak arkadaşım çok kro olur o aracın nes,ne marşpiyer takacaksın, beyaz şahin modifiye eden krolara dönersin
  • Bence de olduğu gibi bırak ya da en fazla:

Sis farı, sunroof, çoook alçak ve genel estetiği (biliyorum pek yok ama herkesin bütçesi farklı..)bozmamak kaydıyla spoyler olabilir.. Fazlası cidden krolara çevirir seni
  • göze hitap edebilen ve özellikle SADE aksesuarlar clio gibi arabalara yakışır.
  • clioya clio gibi bin o arabaya medifiye falan olmaz arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: killforyou

clioya clio gibi bin o arabaya medifiye falan olmaz arkadaşım

ÇOK AÇIK VE NET BİR BİÇİMDE AÇIKLAMIŞSIN.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uğraşma bence hiç. Ama yine de sen bilirsin herkesin zevki farklı.
    Çelik jant koyma bence . zaten arabanın standart jantları çeliktir.(üstünde plastik kapak varsa)
    Takacaksan Al alaşım jant tak

Jant çapının büyümesiyle lastiğin yanak-profil kalınlığını azaltırsan ve bunu doğru jant-lastik kombinasyonu seçerek aracın standart tekerlek çapıyla aynı tutarsan bi zararı olmaz. (çukurlara fazla girmezsen)
    Ama çap büyürse hiç iyi olmaz. aracın hızlanma değerleri düşer, yakıt tüketimi artar, motor zorlanır.
  • sana sade bi secenek camlara amerikan fılim cektır yaklasık 6metre malzeme gidiyo oda 200 ytl cıvarı alabilirsen abartısız bir celik jant tak fazlası gercektende haram olur clıo icin
  • o hilkat garibesine ancak çekiç ve balyoz yakışır
  • Bence en bası marşpiel,ön cam hariç bütün camlara film koyu olsun.Orjinel jantından 1 inç büyük jant tak.tabii ki yuvarlak çıkışlı son susturucu,sisi farı,spoyler,plakalık iptalı,krom kapı kolları,hava filtresi K&N,arka farları siyahlat,far kaşı............BU kadar yeter heralde
  • ya ammada kro m,llet var clionun neresini beğenmiyosunuz kaardeeeşim canavar gibi araç o fiyata bende 2003 diesel var canavar gibi bide dış görünümünü modifiye ettim eee tabii istanbulda gezen varsa görür bi daha bakar zaten hergün köprüden geçiyorum görürseniz şaşırmayın bu arada dün akşam 190 bastım diesel için çok süper bu arada getz gibi 150 değil 102binlt yakıyo ortalama hadi çüzzzzzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

Buzdolabına takılan mıknatıslı süsler yakışabilir

Adamım fazla abartılı oolmasın yaw nede olsa buzdolabında az bişe karizma var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nlty2000

o hilkat garibesine ancak çekiç ve balyoz yakışır

Aman abi çamurlukları plastik kırılır falan
  • Abi o arabaya modifiye fln yapma ztn gariban bir araba .Berbat olan arabayı dahada kötüleştirme
  • quote:

Orjinalden alıntı: welly

ya ammada kro m,llet var clionun neresini beğenmiyosunuz kaardeeeşim canavar gibi araç o fiyata bende 2003 diesel var canavar gibi bide dış görünümünü modifiye ettim eee tabii istanbulda gezen varsa görür bi daha bakar zaten hergün köprüden geçiyorum görürseniz şaşırmayın bu arada dün akşam 190 bastım diesel için çok süper bu arada getz gibi 150 değil 102binlt yakıyo ortalama hadi çüzzzzzz

Hem süper karizma araba, hem süper süratli, hem en küçük arabalardan bile daha az yakıyor, sen neymişsin be abii! Herhalde sıfır Clio Symbol 55 milyar anahtar teslim fiyatla satılır artık.
  • +1
  • ewet arkadaşlar yine ben ve bu arada benim yazdığım yakıt saece 120yi geçmezsen 102 yk yakıo tamam sen hız manyağısın diyelim ben onuda denedim en az 140la gittim ve sonuç=122yk yakıo inanmayan benle gelsin avrupadan asya ya hergün geçiorum hem yol parasını bedavaya getitir hemde çaça arabayla kim nen derse desin ben clioyu seviorum arkadaş tam bi ortta sınıf arabası
  • quote:

Orjinalden alıntı: welly

ya ammada kro m,llet var clionun neresini beğenmiyosunuz kaardeeeşim canavar gibi araç o fiyata bende 2003 diesel var canavar gibi bide dış görünümünü modifiye ettim eee tabii istanbulda gezen varsa görür bi daha bakar zaten hergün köprüden geçiyorum görürseniz şaşırmayın bu arada dün akşam 190 bastım diesel için çok süper bu arada getz gibi 150 değil 102binlt yakıyo ortalama hadi çüzzzzzz

welly, imkanın varsa arabanın bir kaç resmini koyabilir misin? Gerçekten ben merak ettim. Bir de senin araç kaç motor? 10,2 kuruş bayaa iddialı ama 12,2 kuruş da hem makul hem de oldukça iyi bir değer. Bir de 122 kuruş 1 lira 22 kuruş yapıyor, herhalde öyle demek istemedin?
  • tamam arkadaşım sana fotosunu yollarım merak ettiğn buysa ama gerçekten bi arabaya ne yakışacağını iyi bilirsen cuk diye oturur bende aynısını yaptım ve yakıta gelince kusura bamya yanlış yazmışım
    122000lira 140tan aşağı düşmezsen 102000tl eğer 120i geçmezsen ama gerçekten araba hiç hissettirmiyo onuda sölemeden geçemicem bu arada bu akşam koptum gülmekten bi tempra sxa
    benle kapışmaya çalışıyo ama sadece çalışıyo adamı mındar ettim yolda kafasında saç kalmadı burdan yetkililere sesleniorum gerçekten çok güsel bi diesel motor yapmışsınız
    gerçekten ya eğer hergün karşıya gidip gelen arkadaşlar varsa otobüs parasına götürim ama akbil kabul etmem haaaa

hadi öptüm byeee
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.