Şimdi Ara

Clio Symbol 1.5 Dci Authentique HAKKINDA TAVSİYELERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
51.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2009 Clio Symbol 1.5 Dci Authentique

- YAKIT TÜKETİMİ,
    - KAPORTASI,
    - BAKIMI NASILDIR.

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

• Yapay Zekanın Yanıtı

Clio Symbol 1.5 Dci Authentique Hakkında Tavsiyeler

Clio Symbol 1.5 Dci Authentique, uygun fiyatlı ve yakıt tasarruflu bir araç arayanlar için popüler bir seçimdir. Clio Symbol, uzun yıllardır üretilen güvenilir bir model olup Authentique donanım paketiyle temel özelliklere sahiptir.

Clio Symbol 1.5 Dci Authentique, 1.5 litrelik dizel bir motora sahiptir ve yakıt verimliliğiyle bilinir. Şehir içi kullanımda 100 kilometrede ortalama 4,5 litre yakıt tüketir. Aracın CO2 emisyonları da çevre dostu olup kilometre başına 117 gramdır.

Clio Symbol'ün iç mekanı, rahat ve pratiktir. Ön yolcular için yeterli baş ve bacak mesafesi bulunurken, arka yolcular biraz daha sınırlı alana sahiptir. Bagaj hacmi 506 litredir ve günlük ihtiyaçlar için yeterlidir.

Authentique donanım paketi, manuel klima, elektrikli ön camlar, merkezi kilitleme ve sürücü hava yastığı gibi temel özellikleri sunar. Bu donanım, günlük kullanım için yeterlidir ancak daha fazla özellik arayanlar daha yüksek donanım paketlerini tercih edebilirler.

Clio Symbol 1.5 Dci Authentique, uygun fiyatlı, yakıt tasarruflu ve güvenilir bir araçtır. Temel özelliklere sahip olmasına rağmen, günlük kullanım için yeterlidir. Aracın ikinci el piyasası da güçlü olup, değerini iyi korur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • klasik şirket arabası
    az yakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu2009

klasik şirket arabası
    az yakar

Aynen öyle. Bizim şirkette 2010 modeli var. Authantique ama güvenlik paketli. Yani çift airbag ve abs frenli. Ancak ABS 30km/h da bile basınca frene devreye giriyor. Hatta şirkette bir sürü var, bulunduğum şantiyede 6 tane var. Hadi dedim biri böyle, ama yok hepsini de kullandım ve hepsinde de öyle. Ve şimdi sıkı durun. Kendi arabam 2005 model 1.4 benzinli Symbol. Authantique paket ama abs yok, tek airbag var. Bizim şirkette ki dizel Symbollerde hidrolik direksiyon yok. Benim kendi 2005 model Symbol'üm de var mesela. İlk kullandığımda dedim direksiyon ne kadar ağır benim arabama göre, lastik havaları az galiba dedim ama havalar da iyi. Ulan diyorum direksiyonu sağ/sol yapınca pompa sesi de duyulmuyor. Kesin bunda kuru direksiyon var, hidrolik sistem yok dedim. Kaputu açtım ki dediğim gibi hidrolik direksiyon sistemi yok, direksiyon hidroliği kabı hiç bir yerinde yok. 2010 model araba, abs ve çift hava yastığı var, klima var ama hidrolik direksiyon yok.

Ama, ivmelenmesi vs. gayet iyi. Şehir içinde bir depo 900 km. filan gidebiliyor. Şehirler arası yol yapmadığım için bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 17 Kasım 2011; 10:30:34 >

• ABS İLE HAVA YASATIĞI VAR MI PEKİ
  • Birtek yakıtı iyidir gerisi bildiğin teneke... Ama sonuçta nekadar ekmek okadar köfte hesabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

klasik şirket arabası
    az yakar

Aynen öyle. Bizim şirkette 2010 modeli var. Authantique ama güvenlik paketli. Yani çift airbag ve abs frenli. Ancak ABS 30km/h da bile basınca frene devreye giriyor. Hatta şirkette bir sürü var, bulunduğum şantiyede 6 tane var. Hadi dedim biri böyle, ama yok hepsini de kullandım ve hepsinde de öyle. Ve şimdi sıkı durun. Kendi arabam 2005 model 1.4 benzinli Symbol. Authantique paket ama abs yok, tek airbag var. Bizim şirkette ki dizel Symbollerde hidrolik direksiyon yok. Benim kendi 2005 model Symbol'üm de var mesela. İlk kullandığımda dedim direksiyon ne kadar ağır benim arabama göre, lastik havaları az galiba dedim ama havalar da iyi. Ulan diyorum direksiyonu sağ/sol yapınca pompa sesi de duyulmuyor. Kesin bunda kuru direksiyon var, hidrolik sistem yok dedim. Kaputu açtım ki dediğim gibi hidrolik direksiyon sistemi yok, direksiyon hidroliği kabı hiç bir yerinde yok. 2010 model araba, abs ve çift hava yastığı var, klima var ama hidrolik direksiyon yok.

Ama, ivmelenmesi vs. gayet iyi. Şehir içinde bir depo 900 km. filan gidebiliyor. Şehirler arası yol yapmadığım için bilemiyorum.

bi yanlışın olmasın dacianın en düşüğünde bile hidrolik direksiyon var

• quote:

Orijinalden alıntı: chllngr57

ABS İLE HAVA YASATIĞI VAR MI PEKİ

Dediğim gibi bizimkiler de Authantique donanım. Esktradan güvenlik paketi var. Derindere Filo ondan almış filo parkına, bizim şirkette kiralamış. ABS ve çift hava yastığı mevcut bizimkilerde. Normal güvenlik paketsiz Authantique'ler de tek hava yastığı vardır, ABS yoktur.

Teneke de demeyelim lütfen. Sonuçta bizi otobüse muhtaç etmeden her Allahın günü Anadolu yakası Göztepe/Ümraniye'den Sarıyer - Kilyos yolu üzerinde ki şantiye ye götürüp getiriyor. Bende ki 2005 model de aldığım günden beri tam 7 yıldır 85 bin km. boyunca beni her yere götürüp getirdi, hatta Ege, Akdeniz ve Karadeniz sahillerini gezdirdi. Sizlere göre teneke olsa da beni mutlu ettikten sonra gerisi boştur. Zaten boş ya, kliması yeter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

klasik şirket arabası
    az yakar

bi yanlışın olmasın dacianın en düşüğünde bile hidrolik direksiyon var

Yok arkadaşım yok. Geçen yıl çalıştığım firmada da Logan vardı. O da Authantiqe idi. Klima vardı ama hidrolik direksiyon yoktu. Maalesef bizim dizel Symbollerde de yok.

Mesela kendi arabam olan 2005 model Symbol'de hidrolik direksiyon var. Direksiyonu tam sağ veya tam sola çevirince o viyaklama sesini duyuyorum. Ama bizim bu dizel Symbollerde o ses asla duyulmuyor. Ve kendi arabama göre ağır direksiyon. Tabi ağır dediysem bir 131 Şahin veya Renault 9 yada 12 gibi ağır değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 17 Kasım 2011; 10:43:13 >

• ORTALAMA 2. EL FİYATLARI NE KADAR
  • piyasası ile ve km ye göre değişir
    istanbulda 120 bin kmde 19milyar
    örnek muğlada 22bin kmde 24 milyar
    kullanım tarzına göre
    şehir içi 5,5-6lt
    şehir dışı 4-4,5 lt
    fiyatına göre güzel bir araçtır
    tabi beklentilerde önemli......
  • Parçası ucuz, satması kolay, ekonomik, 4 kapılı aile ve şirket aracıdır. Bakımı falanda ucuzdur alınıp senelerce binilebilecek bir araç.

Tabi beklentilere göre değişir.
  • 2009 modeli bende var.63.500 km de.Satıyorum ilgilenirseniz özelden mesaj atabilirsiniz.
  • Sıfır bile alsan debriyajı gıcırdar. Vites topuzu hareket halindeyken titreşir. Frene bastığında öne kayar hafiften .
    Küçük detayları takmam dersen gayet güzel araba hızlanması, gidişi vs. 4 yetişkin erkeği İstanbul-Ankara yolunda 170km hızla gayet güzel götürdü. Bagajı da gayet geniş. Mantık arabası.
  • Arabadan beklendin az yaksın, bagajı büyük olsun, yokuşları kedi gibi çıksın ise sana uygundur.
    Bakımları 15 bin kmde, yağ, yağ filtresi,mazot filtresi, polen ve hava filtresi şeklindedir. Ortalama 250 tutar. (özel servisde )
    Her 30 binde fren balatası değişir. Turbosu düzgün kullanmazsan 100 binden sonra sıkıntı verebilir, 1200TL civarındadır.
    Arabadan kalite, teknoloji ve keyif bekleme, yoksa hayal kırıklığına uğrarsın ama sahibini üzmez, 2.eli kuvvetlidir.
    ben 2008 modelini sahibinden de 3 günde istediğim fiyata sattım, bu arada yüzde 70 i şirket arabası olduğu için km oynanmış olması
    olasıdır.
  • BİRDE ÇAMURLUKLARI PLASTİK HERHALDE KAZASI NASIL KAPORTA DURUMU NASIL ARKADAŞLAR
  • kaporta sağlamlğını öemsiyorsan symbol yerine accent tercih etmelisin. ayrıca accent biraz daha fazla yakar ama çok daha hızlıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.