Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 20 gün oldu alalı ve yakıt tüketimini denemek için 2000 clio sembol 1.4 depoyu fulledim.112 km yaptım tekrar fulledim.27 YTL (kurşunsuz benzin 95 oktan 3390 Ytl/lt ) km de 240 YTL yakıyor. Selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdogan1416

arkadaşlar bende 2000 model 1.4 rta hb clio var 120.000 km de bakımı düzenli olarak yapıldı.bir depo benzinle şehir içi 450-500 km yol gidiyor.2 depo benzinle 1000 km gidiyor.çevremdeki clio sahiplerine sordum seninki çok yakıyo dediler.bir depo benzinle 1000 km yol gidenler varmış.sizce benim clio neden fazla yakıyodur.

İlginiz için teşekkürler....

90 km/h hızda 1,4 16 walf 1 depo ile (50Lt) 950 km uzun yol gidiyor.şehiriçi ist.550-600 km ancak.

• arkadaslar ön egzost susturucusu arkaya kadar olan borusu ve arka susturucunun bağlantı takozunun değişimi 120 ytl tuttu.parça iki yıl garantili.

• bunlarda diğer resimler

• önceki sahibinde arka susturucu değiştirilirken kırılan parçayı değiştirmeden bu demirle vidalamışlar

• arkadaslar bu benzin zamlarını protesto etmek için özellikle kültür başkenti zammı için araçlarımıza geniş siyah kurdela ve bu tip bir yazı asalım lutfen artık sessiz kalmayalım.

• ortak aracıda göstermiş oldun hani camlar yakıyor gibi tam çaktırmasa da egzos da hayırlı olsun bakalım bende veriyim bi resim yaw arac tüplü emme bana dokunmayan yılan işi ile yürümez bu işler tepki göstermek gerenk
    quote:

Orjinalden alıntı: babigo

arkadaslar bu benzin zamlarını protesto etmek için özellikle kültür başkenti zammı için araçlarımıza geniş siyah kurdela ve bu tip bir yazı asalım lutfen artık sessiz kalmayalım.

• herkese selam. yaklaşık 2 ay evvel bende aranıza katıldım 2001 clio rta hb. birkaç sorum olacak aracımda titreme var balans ayarı için götürdüğümde usta lastiklerin tel attığını ve değişmesi gerektiğini söyledi. makul fiyatta bir lastik arıyorum makul ama adi olmamasıda önemli. ebat tavsiyeleriniz benim için önemli. diğer sorum sis farı kapaklarımdan biri düşmüş sis farı taktırmak istiyorum ama bulmak çok zor servis 200 ytl civarı bi fiyat verdi pahalı geldi. bu arada 60000 bakımını yeni yaptırdım merak edenler için söyleyeyim 375 ytl. arcımın arka lastikleri fabrika çıkşı önlerde çıkma dedi usta. 300 ytlye petlas tavsiye etti ama pek aklıma yatmadı. tavsiyelerinizi bekliyorum.

bu arada şu benzin protestosu için o çıkartmayı nerden temin edebilirim.
  • arkadasim hayırlı olsun hoş geldin

sis farı için istanbuldaysan aksaraydaki parçacilarda tanesi 55 ytlden satılıyor.
    lastik için michelin enerji ve birigstone( evo 30 du sanirim)birstone saglam fakat michelinden biraz sert bir lastik fakat ıslak zeminde çok iyi.michelinde sessiz ve ekonomik oldugu soyleniyor. ikiside hemen hemen ayni fiyat

quote:

Orjinalden alıntı: brnky

herkese selam. yaklaşık 2 ay evvel bende aranıza katıldım 2001 clio rta hb. birkaç sorum olacak aracımda titreme var balans ayarı için götürdüğümde usta lastiklerin tel attığını ve değişmesi gerektiğini söyledi. makul fiyatta bir lastik arıyorum makul ama adi olmamasıda önemli. ebat tavsiyeleriniz benim için önemli. diğer sorum sis farı kapaklarımdan biri düşmüş sis farı taktırmak istiyorum ama bulmak çok zor servis 200 ytl civarı bi fiyat verdi pahalı geldi. bu arada 60000 bakımını yeni yaptırdım merak edenler için söyleyeyim 375 ytl. arcımın arka lastikleri fabrika çıkşı önlerde çıkma dedi usta. 300 ytlye petlas tavsiye etti ama pek aklıma yatmadı. tavsiyelerinizi bekliyorum.

bu arada şu benzin protestosu için o çıkartmayı nerden temin edebilirim.

• huseyin tesekku ederim ucundanda olsa arabamızı gosterelim dedik.

gercektende artık bir sekilde tepki gostermek lazim
    resimleri bekliyorum
  • teşekkür ederim babigo tavsiyelerini değerlendicem. lpg için tavsiyeleride alabilirim.
  • gordugum kadarıyla lpg taktıranlar memnun.
    fakat bizim araba zaten kuzuk stepnesizdede dolasmam , az kullanıyorsan lpg sizde gider

quote:

teşekkür ederim babigo tavsiyelerini değerlendicem. lpg için tavsiyeleride alabilirim.
  • lpg tam bir yıl oldu takalı 1800 ytl lik gaz almışım bu süreçte 16000 km falan sanırım. eğer bennzin olsa idi sanırım 3200 ytl yi bulacaktı masrafım. ben çok memnunum Baykan ın ithal ettiği imzadaki ürünü kullanıyorum tek sıkıntım benim uzun yola çok çıktığım için stepneyi iptal etmeden bağajın yanına taktırmıştım ondan kaynaklı bağaj küçülmesi ve kontak ilk açılışta ve tüpün bitim ve dolum anlarında çıkan sesler tup yakın olduğu içi rahatsız ediyor beni bagajda daralıyor biraz ama ailemiz zaten küçük ön koltuğu falan kullanıyoruz.

geçen teker yarılmıştı stepneyi iyiki atmamışım dedim

quote:

teşekkür ederim babigo tavsiyelerini değerlendicem. lpg için tavsiyeleride alabilirim.

• ABS sert frende devreye giriyor çünkü 2003 ve üzeri yani 1.2 clio lardan itibaren AFU(Acil fren destek sistemi)standart.Buda ani frenlerde frenler tam güç uyguluyor buda kilitlenmeyi önlemek için abs yi devreye sokuyor.

Birde lastiklerin iyice eskidiyse kayma çabuk olacağından devreye girer.Normal frenlemede giriyosa problem vardır.Kardaki gibi olması ya lastiklerden ya ani frendendir.Arızada abs ışığı yanık kalır.

Lastik Michelin energy saver 175*65*14 peşin 350 ye geçen hafta aldım.
  • Arkadaşlar bu aracıma resimdeki fotomontaj jant Mam w1 model 15.. almayı düşünüyorum daha iyi ve güzel önerisi olan varmı teşekkürler.
    lastikleri 185/55/15 yapacağım yuvarlama ölçüsü 175/65/14 ile aynı.

• Prelli 175/65 R14 82T P400 AQUAMILE , Michelin 175/65 R14 Energy Saver , prelli daha ucuz birde bu ikisinden de ucuz olan kumho var. prelli ile michelin arasında çok fark varmıdır. siz hangisini tavsiye edersiniz.
  • fiyatı nedir jantların. birde sahibinden.com da ara ben orda bi kaç model buldum uygun fiyata. yada bana öyle geldi sen daha iyi bilirsin.
  • bu iki lastikten " Michelin 175/65 R14 Energy Saver " bidiğim kadarıyla Energy'nin yeni modeli.ikisi arasindan michelin dogru tercih olur

quote:

Prelli 175/65 R14 82T P400 AQUAMILE , Michelin 175/65 R14 Energy Saver , prelli daha ucuz birde bu ikisinden de ucuz olan kumho var. prelli ile michelin arasında çok fark varmıdır. siz hangisini tavsiye edersiniz.
  • quote:

Prelli 175/65 R14 82T P400 AQUAMILE , Michelin 175/65 R14 Energy Saver , prelli daha ucuz birde bu ikisinden de ucuz olan kumho var. prelli ile michelin arasında çok fark varmıdır. siz hangisini tavsiye edersiniz.

kesinlikle michelin energy saver. Ben geçen ay aldım. Ankarada isen yardımcı olurum.Ben tanıdık vasıtası ile peşin 320 ytl ye aldım dördünü michelin bayiinden.
  • Arkadaşlar aşağıdaki linkte lastik basıncı çok düşük çıkıyor 2003 clio hb 1,4 16w için önler 28 arkalar 26 diyor. ben 32-30 ancak yürütüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biz -- 22 Nisan 2008; 23:23:07 >

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.