Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

akmanhoca Tarih 14 Nisan 2008; 22:27:17
    arkadaşlar merhaba. 2000 RNA da ilginç bir sorun var. motor rölantide direksiyonu oynatınca devir yükselip alçalıyor ve stop ediyor. sebep nedir bilemiyorum. hiç başına gelen var mı? bir arkadaşa danıştık bi yer söyledi temizlenecekmiş diye. aklıma yatmadı. açıkcası sanayiye gitmeye de korkuyorum.
    inşallah başınıza gelmez.

Direksiyonun rolanti ile bağdaştırılacak bir tek kısmı direksiyon hidrolik pompasıdır.Pompada bir sorun var ise rolantiyi elektrik aksamı nedeni lie oldukça etkiler.Direksiyonda ağırlaşma oluyormu ?
    Birde pompa hidrolik filtresi tıkanması veya çalışmaması durumunda pompaya zorlama yapacak ve pompada zorlanmadan dolayı rolantiye etki edecektir.Yinede işin ehli bir ustaya göstermende fayda vardır derim.
    SEKAMLAR

• quote:

hafta sonu bir şehir dışı gidip geldim yine egzost gitti :( dun istanbul içindede kullanmam gerekti abart egzost benimkinin yanında sonuk kaldı :( egzostun ön kısmının değismesi gerekiyor 90 ytl sıkışmış anlaşılan.

birde cumartesi aksam istanbula geldiğimde kaputu açamadım,ne içerideki mandal nede kaputtaki mandal çalışmıyor,daha once başına boyle birsey gelen varmı.bu problemi kilitçimi halleder acaba

Muhtemelen kaput açma telinde sorun vardır.Fazla birşey tutacağını sanmıyorum.Kilitçiye bir "merhaba" demen gerekiyor herhalde.
    SELAMLAR
  • www.araba.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://www.araba.com/1177429.html

Arkadaşlar linkteki araç uygun geldi bana.Düşünen varsa ilgilenebilir bence.
  • Arkadaşlar aracımı cilalamak için bu ürünü aldım. ÇBS Belco Teflon Polish.

Daha önce kullanan var mı aramızda, işe yarar mı?

• quote:

EN.ES Tarih 15 Nisan 2008; 14:05:39
    Arkadaşlar aracımı cilalamak için bu ürünü aldım. ÇBS Belco Teflon Polish.

Daha önce kullanan var mı aramızda, işe yarar mı?

İyi bir tercih ben kullanıyorum.Piyasadaki oto boyacılarının tercih edip kullandığı profesyönel bir ürün.Uygulaması diğer cilalara göre biraz daha zordur ama bir o kadarda kalıcı özelliğe sahip.
    Cilayı yaparken iyice boyaya yedirdikten sonra kuruması için 2 -3 dk bekle ve sonra temiz bir pamuk veya üstübü ile silmen gerekir.
    Cila yaparken güneşin altında ve çok sıcak bir ortamda olmamanı tavsiye ederim.Güneş altında özellikle koyu renk boyalarda tam tenefüs edemez ise leke ve iz bırakır.Uygulamayı yaparken dairesel hareketler ile yapman bu izlerin oluşmasına engel olur.SELAMLAR

• katılıyorum..eskiden kutusunun üstünde kırmızı bir bmw resmi vardı galiba..çok memnundum..
    keşke bir fırsatını bulup pasta/cila işine girişebilsem..

quote:

Orjinalden alıntı: SYMBOL8699
    ...........................
    İyi bir tercih ben kullanıyorum.Piyasadaki oto boyacılarının tercih edip kullandığı profesyönel bir ürün.Uygulaması diğer cilalara göre biraz daha zordur ama bir o kadarda kalıcı özelliğe sahip.
    Cilayı yaparken iyice boyaya yedirdikten sonra kuruması için 2 -3 dk bekle ve sonra temiz bir pamuk veya üstübü ile silmen gerekir.
    Cila yaparken güneşin altında ve çok sıcak bir ortamda olmamanı tavsiye ederim.Güneş altında özellikle koyu renk boyalarda tam tenefüs edemez ise leke ve iz bırakır.Uygulamayı yaparken dairesel hareketler ile yapman bu izlerin oluşmasına engel olur.SELAMLAR

• Tşkler bilgi için. Peki boyada oluşan güneş solmalarına karşı faydası olur mu bu cilanın?
  • Faydası olacaktır mutlaka ama tamamen solmuş ve özelliğin kaybetmiş boyayı cila ile yerine getiririz demek yanlış olur.
    Biraz yorulmak kaydıyla %30-40 oranında boyaya canlılık verecektir. Buda yeterli olur kanısındayım.
    İşin aslını dikkate alırsak boya solmadan ve yıpranmadan önce sistemli olarak belirli zamanlarda cila yapabilsek toz ve su tutmalarına karşı oldukça tesir edeceği için boya ilk günkü gibi canlılığını koruyacaktır. SELAMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYMBOL8699 -- 15 Nisan 2008; 16:05:08 >
  • arkadaşım teşekkür ederim. sorunu çözünce sebebini paylaşacağım. testipleriniz bence doğru. inşallah fazla bişe sıkışmamıştır. ilginize teşekkürler.
  • İlgin için tşk ederim arkadaşım

quote:

Faydası olacaktır mutlaka ama tamamen solmuş ve özelliğin kaybetmiş boyayı cila ile yerine getiririz demek yanlış olur.
    Biraz yorulmak kaydıyla %30-40 oranında boyaya canlılık verecektir. Buda yeterli olur kanısındayım.SELAMLAR

• quote:

ramsay Tarih 15 Nisan 2008; 15:08:18
    katılıyorum..eskiden kutusunun üstünde kırmızı bir bmw resmi vardı galiba..çok memnundum..
    keşke bir fırsatını bulup pasta/cila işine girişebilsem..

Üstadım nerelerdesin?Özletiyorsun kendini ne yaptınız spoiler siparişini ?
  • üstad buralardayım..her zaman yazamasamda arada bakınıyorum..
    sipariş satıcının mesajına göre p.tesi (dün) yola çıktı..beklemedeyiz..selamlar..

quote:

.........................
    Üstadım nerelerdesin?Özletiyorsun kendini ne yaptınız spoiler siparişini ?
  • Hayırlı olsun. 2 adet mi istediniz? Biz sipariş verirken teslimat 15 günü bulabilir diye bir uyarı vardı ama 8 günde geldi.Sanırım ürün gemi ile nakliye yapıldığından dolayı gecikme olabiliyor.
    Gelince boya için görüşelim boya numasını öğrenebildinmi ?
    SELAMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYMBOL8699 -- 15 Nisan 2008; 16:36:09 >
  • Üstad panjurdaki nikelajlara ne dersin kendim yaptım önce hoşuma gitti ama sonra sökme kararı aldım görüşün nedir ?

CLIO II SAHİPLERİ
  • quote:

Üstad panjurdaki nikelajlara ne dersin kendim yaptım önce hoşuma gitti ama sonra sökme kararı aldım görüşün nedir ?

CLIO II SAHİPLERİ

Aslında fena olmamış.bence biraz kullan nasıl olsa istediğin zaman sökebilirsin değil mi?

• quote:

Aslında fena olmamış.bence biraz kullan nasıl olsa istediğin zaman sökebilirsin değil mi?

Sökülebir tabi çift taraflı bant ile monte ettim.SELAMLAR
  • 2 ad.üstad aynen dediğin gibi msj'da 12-15 günü bulur gibi bir ibare vardı..
    kazasız belasız gelsinde irtibata geçerim hemen seninle..boya nosunu öğrenemedim henüz..
    gerçi hafta sonu silecek kolunu boyadım abimin aracının.. aklıma gelmedi bakabilirdim..

quote:

Hayırlı olsun. 2 adet mi istediniz? Biz sipariş verirken teslimat 15 günü bulabilir diye bir uyarı vardı ama 8 günde geldi.Sanırım ürün gemi ile nakliye yapıldığından dolayı gecikme olabiliyor.
    Gelince boya için görüşelim boya numasını öğrenebildinmi ?
    SELAMLAR
  • üstad şahsi fikrim açık renk araçlara pek nikelaj aksesuarın gitmediği yönünde..
    darılma sakın ama..birde yabancı forumların birinde görmüştüm sanırım ,ön hava ızgaralarının bulunduğu pancurun sport modelinde olduğu gibi kare delikli olanıyla değiştirildiği.. selamlar..

quote:

Üstad panjurdaki nikelajlara ne dersin kendim yaptım önce hoşuma gitti ama sonra sökme kararı aldım görüşün nedir ?

CLIO II SAHİPLERİ

• quote:

quote:

hafta sonu bir şehir dışı gidip geldim yine egzost gitti :( dun istanbul içindede kullanmam gerekti abart egzost benimkinin yanında sonuk kaldı :( egzostun ön kısmının değismesi gerekiyor 90 ytl sıkışmış anlaşılan.

birde cumartesi aksam istanbula geldiğimde kaputu açamadım,ne içerideki mandal nede kaputtaki mandal çalışmıyor,daha once başına boyle birsey gelen varmı.bu problemi kilitçimi halleder acaba

Muhtemelen kaput açma telinde sorun vardır.Fazla birşey tutacağını sanmıyorum.Kilitçiye bir "merhaba" demen gerekiyor herhalde.
    SELAMLAR

açılmayan ve deli eden kaput için motor üzerindeki fitile baktınız mı?

• babigo tavsiyelerine uyarım adam dan bi spatula almıştım zaten onla bakıcam kenarlarına tekrar ama araba dönüp dönüp bakasım geliyor

şu pasta cila işini ben hiç yapmadım aslında yapmak isterim ama nasıl uygulanır ne ile yapılı ne kadar sürer öncesinde ne yapmak laızm falan hiç bilmediğim için girişemedim esasında araç metalik gri renginde bi yer bunlar zpr oluyor ondan cilası pahalı demişti ama bilmiyorum işte aracın rengi kendine gelir gibi düşünüyorum güzel olur fazla çizik yok zaten
    quote:

Orjinalden alıntı: babigo

huseyin hayırlı olsun 3 gun kadar camlarını açma,hava yapan yerler olusada o hava kabarcıklarını bir plastik spatula gibi birseyle yavaşca kenara iterek içindeki havayı boşaltabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: huseyinder07

babigo sonunda film işini hallettim hayırlı olsun bakalım 100 ytl ye ümraniyede sanayide yaptırdım önce bacanağın focusa yapıldı ona seçtiğimiz biraz açık renk miş benimkini biraz daha koyu yaptık güzel oldu gören çok yakışmış diyor. fakat uygulattığım yeri beğenmedim iyi yapamadılar hatta biyerihiç becerememişler gidip tekrar yaptıracam işcilikileri iyi olsaydı çok daha hoş olacaktı.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.