Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu akşam motoru stop ettiğimde motorda çok inceden sanki boşta dönen bir bilya sesi geldi birkaç defa stop edip çalıştırdım ses devamlı geldi böyle bir sesle karşılaşanınız oldumu merak ettim bilgisi olanınız varmı aramızda.
  • ben şehir içi 500 km gibi yapıyorum.2000 1.6 rte 8v

quote:

Orjinalden alıntı: entropi13

Arkadaşar 1,4 8v 2000 model şehir içi 50 litre ile 450 km yapıyor sizce nasıl
  • arkadaslar gunaydın.

hafta sonu bir şehir dışı gidip geldim yine egzost gitti :( dun istanbul içindede kullanmam gerekti abart egzost benimkinin yanında sonuk kaldı :( egzostun ön kısmının değismesi gerekiyor 90 ytl sıkışmış anlaşılan.

birde cumartesi aksam istanbula geldiğimde kaputu açamadım,ne içerideki mandal nede kaputtaki mandal çalışmıyor,daha once başına boyle birsey gelen varmı.bu problemi kilitçimi halleder acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babigo -- 14 Nisan 2008; 9:22:18 >
  • Clio 2005 1.2 16V auth. aracımı hiç fullemedim. Bunu tıka basa doldursa 95 oktan la toplam kaça patlar acaba?
  • maksimum 140.04 ytl ye doluyor

bu sabah hesap ekstreme baktım oradan aklimda kaldi

quote:

Orjinalden alıntı: isacubukcu

Clio 2005 1.2 16V auth. aracımı hiç fullemedim. Bunu tıka basa doldursa 95 oktan la toplam kaça patlar acaba?
  • tşkler :)
  • 2005 1,2 16V depo kapasitesi 50 lt. Litresi 3,29'dan PO 95 oktan benzinle 165 YTL eder en fazla alabileceğiniz 155 YTL olur.
    Saygılar...
  • 2005 1,2 16V depo kapasitesi 50 lt. mi 55 lt. mi?
  • Arkadaşlar 100 YTL lik benzinle (PO 3,15den alınmıştı.) 31,7 lt. Bursa trafiğinde şehir içi 510 km gittim. Çok iyi bir değer olarak arkadaşlarıma gerine gerine anlatıyorum. Sizlerin tüketim hesaplarınızı okumak isterim. Yukarıda arkadaşlar 2000 model 8 valf arabalarla 50 lt ile 500 km yi bulamıyorlarken benim 30 lt ile 500'ü bulmam (hiç şehir dışına çıkmadan) ilginç biraz. Arabam 27 binde en son aralık ayında tüm filtreler ve yağı değişti. Lastik basınçlarında her hafta kontrol ederim önlere 29 arkalara 28 basarım. Kendime göre ayarımdır. En konforlu bu basıncı belirledim. Tüketime etkisi olabilir diye paylaştım.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alce -- 14 Nisan 2008; 14:34:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: isacubukcu

2005 1,2 16V depo kapasitesi 50 lt. mi 55 lt. mi?

50'lt dir. katolog'ta da öyle yazar.
    Bu sınıf arabalarda en büyük depodur.
  • Arkadailar sonunda lpg de yakıt ölçme fırsatım oldu.Depoyu fulledikten sonra sadece şehiriçi kullanımım sonunda dün tekrar fulledim.45 ytl çekti.Km ye baktığımda 310 olduğunu gördüm.Yani ortalama şehiriçi 145 ykr yakmış.Benim gibi sert kullanan biri için bana çok az geldi.Maşallah inşallah hep böyle gider.Lpg düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.
  • Clio II lerde ilk benzin ışığı yandığında 8 lt kalıyor depoda. Bunuda bir servis çalışanından deneyerek öğrendiğim bir yöntemle görebilirsiniz.
    Aracın kontağını ilk çevirirken kilometre sıfırlama düğmesine basılı tutun, uzun bir sinyalle beraber tüm göstergeler sonuna kadar sekerek gidip gelmeye başlıyor. Ekranda çeşitli işaretler ve rakamlar belirdikten sonra en son depoda bulunan benzinin litresi yazıyor. Kontağı kapatınca herşey normale dönüyor. Bunun bir zararı varmıdır, bilmiyorum ama servistekiler bunu yapıyorlar. Kaç litre benzin kaldığını böylece görebiliyorsunuz. İlk denemenizde başaramazsanız, bir kaç kez deneyin oluyor mutlaka. Dijital göstergelerde tabi..
  • Benim kullanım hesabımla 1,2 16V motor gayet yumuşak ve sıkıştırmadan kullanımla 195 Ykr yakıyor.
  • babigo sonunda film işini hallettim hayırlı olsun bakalım 100 ytl ye ümraniyede sanayide yaptırdım önce bacanağın focusa yapıldı ona seçtiğimiz biraz açık renk miş benimkini biraz daha koyu yaptık güzel oldu gören çok yakışmış diyor. fakat uygulattığım yeri beğenmedim iyi yapamadılar hatta biyerihiç becerememişler gidip tekrar yaptıracam işcilikileri iyi olsaydı çok daha hoş olacaktı.
  • Yav bende film istiyom ama cezası çok ağır bir trafik polisine sordum 2.ciye arabayı baplıyolar ki bizim burda çok görülüyo en iyisi güneş gözlüğü almak
  • arkadaşlar merhaba. 2000 RNA da ilginç bir sorun var. motor rölantide direksiyonu oynatınca devir yükselip alçalıyor ve stop ediyor. sebep nedir bilemiyorum. hiç başına gelen var mı? bir arkadaşa danıştık bi yer söyledi temizlenecekmiş diye. aklıma yatmadı. açıkcası sanayiye gitmeye de korkuyorum.
    inşallah başınıza gelmez.
  • arkadaşlar hala 16 bin ytl civarı 1.4 yada 1.6 bi clio hb alamadım kendime :):)otomatik istedigim için bulamıyorum inş. bi gün bulucam ve aranıza bende katılcam:)
  • huseyin hayırlı olsun 3 gun kadar camlarını açma,hava yapan yerler olusada o hava kabarcıklarını bir plastik spatula gibi birseyle yavaşca kenara iterek içindeki havayı boşaltabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: huseyinder07

babigo sonunda film işini hallettim hayırlı olsun bakalım 100 ytl ye ümraniyede sanayide yaptırdım önce bacanağın focusa yapıldı ona seçtiğimiz biraz açık renk miş benimkini biraz daha koyu yaptık güzel oldu gören çok yakışmış diyor. fakat uygulattığım yeri beğenmedim iyi yapamadılar hatta biyerihiç becerememişler gidip tekrar yaptıracam işcilikileri iyi olsaydı çok daha hoş olacaktı.
  • Günaydın cliodaşlar
    Benim imzadaki aracın yol bilgisayarı özellikleri sadece 3 adet ilk ekranda toplam kilometre ve saat ikinci ekrana geçincede sıfırladığın zamandan bu zamana ne kadar km yaptığın. Başka bir özelliği varmı bu yol bilgisayarının acaba? Mesela alce arkadaşımız ""alıntı"" ((Aracın kontağını ilk çevirirken kilometre sıfırlama düğmesine basılı tutun, uzun bir sinyalle beraber tüm göstergeler sonuna kadar sekerek gidip gelmeye başlıyor. Ekranda çeşitli işaretler ve rakamlar belirdikten sonra en son depoda bulunan benzinin litresi yazıyor. Kontağı kapatınca herşey normale dönüyor. )) demiş. Dün denedim gerçektende gösterdi. çok hoştu bu arada tüm ibreler felan tavan yapıyor :) Aracımızla ilgili bu tür gizli özellikleri bilenler varsa paylaşabilirlermi acaba? Teşekkürler...
  • bu mesajıma halen cevap alamadim bir bilgisi olan varmi,

quote:

Orjinalden alıntı: babigo

arkadaslar gunaydın.

hafta sonu bir şehir dışı gidip geldim yine egzost gitti :( dun istanbul içindede kullanmam gerekti abart egzost benimkinin yanında sonuk kaldı :( egzostun ön kısmının değismesi gerekiyor 90 ytl sıkışmış anlaşılan.

birde cumartesi aksam istanbula geldiğimde kaputu açamadım,ne içerideki mandal nede kaputtaki mandal çalışmıyor,daha once başına boyle birsey gelen varmı.bu problemi kilitçimi halleder acaba

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.