Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.866
Cevap
75
Favori
1.622.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: huseyinder07

leki hocam sağol ilgine astraların bu çekiş olayını biri kötülemişti kasa ağır kasıyor demişti 1.6 bakın demişti. senin dediğin gibi yani sanırım ama bakalım bu pazar araba pazarına gidicez bide ordan bakıcaz nette fiyatlar 16 civarı siz çok iyi düşürmüşsünüz. 14.500 iyi bence güzel araba hemde bakalım iyi bişiler denk gelirse nasip

1.6 astralarda da yakıt sorunu yaşanıyor hocam genellikle. benim enkazı ayağa kaldıracak olan kaportacı arkadaş 2 yıl önce pert vaziyette bir astra almıştı 2002 model, yaptı onu ve biniyor halen, tek sıkıntısı yakıt. 50liralık benzinle 150km falan yapıyor şehir içi. 1.4 16v astra ise 180-190km yapıyor aynı benzinle. varsın o kadar da atik olmasın, cebe faydası var. hem atik olunca kötü sonuçlar doğuruyor :)

• Dostum söylediğin fiyata biraz araştırırsan 2003 - 2004 makyajlı kasa 1.2 16 v hb'lerden bulabilrsin bence acele etme.Bu fiyata ben başka hiç bir marka yada model önermem senin yerindede olsam direk gider güzel,temiz, içime sinen bir clio alırım dogrusu.206'lara göre çok çok daha konforlu, cimri ve donanımlı arabalardır cliolar.Ben ikisinide kullandım 206'dan vazgeç kesinlikle.
    Bu nedenlerden ötürü acele etme araştır böyle bir araba denk getirip al derim.
    Şimdiden hayırlı olsun.
    YEni aracınla seni aramızda görmek isteriz.
    clio kardeşliği günden güne iyice büyüyüyor.
    Herkeze selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: Yiğiter76

Merhaba arkadaşlar, Clio hb almayı düşünüyorum.Size birkaç soru sormak isterim.
    Almak istediğim aracın motorunun 16 sübap olmasını istiyorum. elimde 14000-14500 kadar bir para var. Bu durumda sanırım ancak 2001 ya da en fazla 2002 model bir rxt alabilirim.
    Öncelikle bu fiyata böyle bir araba (70000-80000 km kadar kullanılmış) alınabilir mi? Bu fiyata önereceğiniz başka bir alt model var mı?
    Forumdan anladığım kadarıyla bu araçların çekişi yüksek devirlerde tatminkar, peki yakıt tüketimi nasıl? Örneğin pejo 206 xr ile karşılaştırırsak hangisi daha tutumludur?
    Forumda araçlarla ilgili çok fazla teknik sorundan söz ediliyor? araçlar dayanıklı mı? Çok mu sorun çıkarıyor? Yedek parçaları pahalı mı? Alırken nelere dikkat etmek gerekir?
    Model yükseltmek için Temmuz ayının beklenmesi durumunda fiyatlarda ciddi bir yükseliş olur mu?
    Şimdiden teşekkürler.

• hayırlı aksamlar

bugun arabamın içini süpürürken arka sağ koltuğun minder altında tahminen 20 cm çapında ve içine kapı eşiği tarafından gelen bir kablonun girdiği siyah bir kapak gibi birşey gördüm bunun ne olduğu konusunda bilgisi olan varmi.

2000 clio hb 1.6 rte
  • bende görüyorum onu temizlik yaparken benzin ile alakalı bi olay sanırım yakıt kesme sistemi varya onla alakalı olabilir. falan filan alakalı bişiler işte

kablo kopuk olmasında önemli değil

quote:

Orjinalden alıntı: babigo

hayırlı aksamlar

bugun arabamın içini süpürürken arka sağ koltuğun minder altında tahminen 20 cm çapında ve içine kapı eşiği tarafından gelen bir kablonun girdiği siyah bir kapak gibi birşey gördüm bunun ne olduğu konusunda bilgisi olan varmi.

2000 clio hb 1.6 rte

• kablo sağlam,bugun koltuk minderini tesadüfen söktüm ve acaba benim gibi temizlik işini bukadar detaylandıran varmıdır diye merak etmiştim
  • ben eğer ortam musaitse elimde süpürge falan varsa kaldırım minderleri aslın ön koltuklar kolay sökülebilse onlara da bakarım da sonucta biz kullanıyoz temiz olmasıda bizim için

geçen iç dış 10 ytl yapılan bir yere bıraktım benim ki kadar yapsalar sanırım 30 isterlerdi pek beğenmedim ben
    quote:

Orjinalden alıntı: babigo

kablo sağlam,bugun koltuk minderini tesadüfen söktüm ve acaba benim gibi temizlik işini bukadar detaylandıran varmıdır diye merak etmiştim

• tam bilmiyorum ama şamandra dır başka ne olsun.
  • hüseyin arabalarımız renk olarak aynıymış.buarada internetten iki foto buldum asıl istediğim bordo olandakiydi fakat satıcı gride guzel durmayacagını soyledi

CLIO II SAHİPLERİ
  • buda metalli diye bahsettiğim film

CLIO II SAHİPLERİ
  • bu iki resimdekinin jantları aynıymış yeni farkettim
  • Dod.com.tr
    DOD - İkinci Elde Güven. Garantili 2. El Araba, Araç, Otomobil sitesi
    http://www.dod.com.tr/VehicleSearchResults.aspx

buarada clio veya symbol arayanlar bu linkede bakabilir

• Babigo o görmüş olduğun kapağın altında benzin deposu var kablolar gösterge tablosuna gider . Siyah kapağı kaldır deponun üstünüde temizle ben 2 gün önce temizledim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: www59

Babigo o görmüş olduğun kapağın altında benzin deposu var kablolar gösterge tablosuna gider . Siyah kapağı kaldır deponun üstünüde temizle ben 2 gün önce temizledim.

teşekkur ederim benzin deposuhiç aklima gelmemişti. kapağı açmak istedim fakat ne oldugunu bilmediğim için vazgeçtim.
  • Arkadaşar 1,4 8v 2000 model şehir içi 50 litre ile 450 km yapıyor sizce nasıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: entropi13

Arkadaşar 1,4 8v 2000 model şehir içi 50 litre ile 450 km yapıyor sizce nasıl

çok yakmışsın hesaplarını kontrol et. hep mi dur kalk yaptın? gerçekten çok yakmışsın aynı model bende var şu an lpg kullanıyorum ama benzinde bu kadar yakması normal değil.
  • quote:

entropi13 Tarih 11 Nisan 2008; 23:43:26

Şehir içinde 450 km gayet normaldir.Zaten aracın fabrika verisi şehiriçi yakıt tüketimi 100 km de 9.7 litredir ki bu veriyi yakalamak da şehir içinde oldukça zordur.Özellikle trafiği yoğun olan bölgelerde bu oran 10.5 - 10.8 lere kadar çıkar.
    SELAMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYMBOL8699 -- 12 Nisan 2008; 9:20:43 >
  • Bence çok 50 litre benzinle en az 500 km yapman lazım kendi arabamın 8.5 litreden fazla yaktığını görmedim ama depoyu tam dolduramıyosun lamba yanınca 3-4 litre benzin kalıyo sende muhtemelen 45 litre benzin alıyosun o zaman normal yani şehiriçinde 1 litre benzinle 10 km yapman lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Bence çok 50 litre benzinle en az 500 km yapman lazım kendi arabamın 8.5 litreden fazla yaktığını görmedim ama depoyu tam dolduramıyosun lamba yanınca 3-4 litre benzin kalıyo sende muhtemelen 45 litre benzin alıyosun o zaman normal yani şehiriçinde 1 litre benzinle 10 km yapman lazım

bende öyle düşünüyorum ama depoyu fulleyip km yi sıfırlayıp bitince tekrar fulleyerek ölçtüm kullanıma bağlı farklar vardır ama sonuçta 10 yıldır araba kullanıyorum ve güzergahım yoğun değil yani dur kalk min seviyede sizce sorun nerdedir neyden bu kadar yakar nerelerine el atmalı ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entropi13 -- 12 Nisan 2008; 11:29:02 >
  • Arkadaşlar benim depoyu fulluyorum yola çıkıyorum bittiğinde yine fulluyorum fakat hiç km bakmıyorum çünkü istanbul trafiğinde hiç bir şey belli olmaz 4 km lik yolu 55 dakikada gidersek bu aracın ne yaktığı belli olur nede yakacağı en iyisi hiç bir şeyi kafaya takmamak. iyi günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: entropi13

bakımlı ise istanbul içi 10 km de benim gibi 20 kez durkalk yapıyorsan bile bir depo ile yinede en az 500-550 km gitmen lazım!
    BUJİ+YAĞ+HAVA FİLTRESİ+LASTİK BASINCINA DİKKAT.....%10-15 ETKİLİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biz -- 13 Nisan 2008; 19:36:05 >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.