Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir (9 Mobil) - 4 Masaüstü9 Mobil
5 sn
15.866
Cevap
75
Favori
1.623.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abimin aracı için geçen hafta küçük bir araştırma yapmıştım..dediğin gibi fiyat için 160-180 hatta 300 küsür diyen oldu ..tabi fiber bu bahsettiklerim..bir arkadaşım daha istiyordu bakalım becerebilirsek bende vereyim siparişi ebay'den..teşekkürler bilgilendirdiğin için..

quote:

Orjinalden alıntı: SYMBOL8699
    ...................................
    Üstadım parça taiwan dan gelme internet yolu ilewww.ebay.com Kendimizi aştık üstadım.Türkiye'ye sığamıyoruz.
    Aynı parçanın fiber olanını burada sordum 180 Ytl fiyat verdiler.
    Ben 7 $ parça + 22 $ nakliye karşılığı internetden sipariş verdim 8 günde geldi.
    Parça plastik ve lastik karışımlı oldukça esnek ve boya tutacak bir malzeme her araca uygulanabilr BMW lerde görmüşsündür büyük ihtimalle farklı modellerde mevcut.
    SELAMLAR

• Üstadım benim ingilizce olmadığı için ingilizcesi olan bir arkadaşım sipariş verdi.Sanırım site önce üyelik istiyor.
    Birde farklı modellerde mevcut.Önemli olan uygulanacak yerin ölçüsü.
    Ölçü tutarsa sorun yok ben Toyota için olanı aldım ölçü tam geldi sitede ölçüler inç olarak verilmiş.Gerçi biraz uzun alınıp kısaltma imkanıda var esnek bir malzeme olduğu için üzerinde oyanama yapılabilir.
    SELAMLAR
  • üstad bende ingilizce bilmiyorum..ebay'den daha önce alış veriş yapmış bir arkadaş var oda çat pat benim gibi, takılırsak bilenlere soraraktan hallederiz diye düşünüyorum..boya işi kaça olur acaba??

quote:

Üstadım benim ingilizce olmadığı için ingilizcesi olan bir arkadaşım sipariş verdi.Sanırım site önce üyelik istiyor.
    Birde farklı modellerde mevcut.Önemli olan uygulanacak yerin ölçüsü.
    Ölçü tutarsa sorun yok ben Toyota için olanı aldım ölçü tam geldi sitede ölçüler inç olarak verilmiş.Gerçi biraz uzun alınıp kısaltma imkanıda var esnek bir malzeme olduğu için üzerinde oyanama yapılabilir.
    SELAMLAR

• galeri 'ye samimi arkadaşın olmadığı sürece güvenmemek lazım..iş yerimden bir abimize 189bin deki megane'ı 89bin diye satmışlar..sonradan tavsiyem üzerine servis kayıtlarına baktırdığında anlaşılmıştı..nasıl yaptı bilmiyorum ama gidip geri vermişti..dikkat etmek ,galerinin söylediğindense serviste baktırıp bilgi almak en temizi..

quote:

Orjinalden alıntı: biz
    .........................................
    galeriye güvenip (sol far değişimiş ve kaputa hafif boya var demişti) 2003 privlage almıştım. satacaktım. bugün servise soktuk kaput ve tampon değişmiş dedi. ama başka hiçbir sorun yokmuş.alıcı vazgeçti 15 bin ytlden inmedim.
    ben 2 yıldır kullandım.sorun yaşamadım servise göster. şasede birşey yoksa al derim. Birde sigortadan para almak için serviste değişmiş gösterilmişte olabilir. tampon değişti ise farlar nasıl değişmemiş başka birşey yok anlayamadık.

• quote:

ramsay Tarih 9 Nisan 2008; 14:43:11
    üstad bende ingilizce bilmiyorum..ebay'den daha önce alış veriş yapmış bir arkadaş var oda çat pat benim gibi, takılırsak bilenlere soraraktan hallederiz diye düşünüyorum..boya işi kaça olur acaba??

Üstadım benim renk beyaz olduğu için bauhuse dan aldığım sprey oto boyası ile hallettim.Senin renk varmıdır bilemiyorum boya renk ve numarasını yazarsan araştırırım.En kötü ihtimal ile boya malzeme ücretini öderiz. Ben sana yardımcı olurum oto boyacısı arkadaşım var.Gider 100 gr boya yaptırırız olur biter tutsa tutsa 15-20 Ytl gibi birşey tutar hallederiz kafanı yorma boyayı düşünme bana bırak.
    SELAMLAR
  • 2008 symbollerde 2002 ve üzeri hb lerde olduğu gibi ön panel yenilenmiş. ancak elektrohidrolik direkisyon kapı içi barlar büyük fren diskleri frenleme mesafeside iyileştirilmiş mi yoksa sadce ön panelmi benzetilmiş.
  • üstad bahsettiğim gibi abimin arabası için düşünüyorum parçayı, renk gri ama tabi numarasına bakmak lazım..
    geriye sipariş geldiğinde yanına koşmak kalıyor çok teşekkür ederim ilgi ve alakan için..selamlar..

quote:

Üstadım benim renk beyaz olduğu için bauhuse dan aldığım sprey oto boyası ile hallettim.Senin renk varmıdır bilemiyorum boya renk ve numarasını yazarsan araştırırım.En kötü ihtimal ile boya malzeme ücretini öderiz. Ben sana yardımcı olurum oto boyacısı arkadaşım var.Gider 100 gr boya yaptırırız olur biter tutsa tutsa 15-20 Ytl gibi birşey tutar hallederiz kafanı yorma boyayı düşünme bana bırak.
    SELAMLAR

• Arkadaşlar motor devir saati arızalanan oldumu aramızda tamiri pahalımıdır selamlar.
  • şükür o sağlam sanırım fazla değildir gerçi fazla olmayan pek bişiyi de yok :)
    quote:

Orjinalden alıntı: www59

Arkadaşlar motor devir saati arızalanan oldumu aramızda tamiri pahalımıdır selamlar.

• bişi danışıyım dedim böyle bi paylaşım ortamında bizim kayınçoya araba almayı düşünüyoz da aklımızda 15500 ytl gibi sanırım limitimiz var biraz büyük isediklerinden bizim canavarları öneremedim kendi akıllarında
    Opel Astra 2000 civarı
    Reno Megane gene 2000 civarı
    Hyundai Accent 2004 civarı
    Ford Focus 2000 civarı gibi araçlar var zaten bu fiyata da bulunabilcek bunlar var gerçi alternetiflerde vardır çünkü kafalarında netlik yok.

sizin tavsiyelerinizi de alıyım evvelinde kullanmışsınızdır falan belki çıkar bişiler iştem limit 15000 civarı sedan tercihli sağlam guzel artı sı bol bi araba donanımlı olması da tercihli
    bi düşünün bakalım teşekkürler...
  • s.a. MEGANE veya ACCENT olabilir
    SYMBOL8699 dostum spoilerin boya masrafı ne kadar tuttu bende yapmayı düşünüyoeum ancak benim araba plati gri renk uyumu önemli yardımcı olabilirsen sevinirim tüm forum ahalisine hayırlı günler
  • öneri için teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL

s.a. MEGANE veya ACCENT olabilir
    SYMBOL8699 dostum spoilerin boya masrafı ne kadar tuttu bende yapmayı düşünüyoeum ancak benim araba plati gri renk uyumu önemli yardımcı olabilirsen sevinirim tüm forum ahalisine hayırlı günler
  • huseyinder07

film işini ne yaptın

arkadaslar ev bilgisayarımdaki problem giderilemediği için bir suredir resim ekliyemiyorum.işyerimdeki bilgisayarda bazı dosyaları eklememe izin vermiyor kısıtlı.

problemler giderilince arabamin son resimlerinden ekliyecegim
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyinder07

bişi danışıyım dedim böyle bi paylaşım ortamında bizim kayınçoya araba almayı düşünüyoz da aklımızda 15500 ytl gibi sanırım limitimiz var biraz büyük isediklerinden bizim canavarları öneremedim kendi akıllarında
    Opel Astra 2000 civarı
    Reno Megane gene 2000 civarı
    Hyundai Accent 2004 civarı
    Ford Focus 2000 civarı gibi araçlar var zaten bu fiyata da bulunabilcek bunlar var gerçi alternetiflerde vardır çünkü kafalarında netlik yok.

sizin tavsiyelerinizi de alıyım evvelinde kullanmışsınızdır falan belki çıkar bişiler iştem limit 15000 civarı sedan tercihli sağlam guzel artı sı bol bi araba donanımlı olması da tercihli
    bi düşünün bakalım teşekkürler...

hatırlarsanız benim bacanağa da araba arıyorduk bir zamanlar ve o da clio istiyordu ama clio nasip olmadı. 2001 model 1.4 16v astra bulduk. 106bin km'de idi ve 15.000ytl dediler fiyat için, pazarlık ettik, 14.500'e bıraktılar. aracı baktırdık servisinde, bazı sorunları vardı ama halletik, bacanak gayet memnun, çatır çatır biniyor şimdi. yakıtı da bizim clio'larla aynı. 1.4 16v clio kadar atak olduğunu söyleyemem çünkü hem bg az bizimkinden hem de 100kg fazlası var, ama yine de gayet iyi ve güzel bir araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leki -- 10 Nisan 2008; 17:43:15 >

• 2000 clio 1.6 16v sport 110.000km 1-2 modifiye var gorunumsel.piyasa fiyatı nedır bılgısı olan var mı? ankarada satmak ıstıyorum.
  • 5 kapılılarla aynı fiyata gidiyor aşağı yukarı, merak edip bakmıştım bir aralar, genellikle rxt fiyatlarıyla aynı. bu da 14bin ytl civarı oluyor bence.
  • bende sana şimdi pm atmıştım tevaffuk oldu
    dediğim gibi anadoludakiler sanırım satmıyor senin dediğin yerden aldıracak gibiyim bacanağa gerçi bağcılarda bakalım zorlucam bacanağı iyi bir uygulayıcıda bulmak lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: babigo

huseyinder07

film işini ne yaptın

arkadaslar ev bilgisayarımdaki problem giderilemediği için bir suredir resim ekliyemiyorum.işyerimdeki bilgisayarda bazı dosyaları eklememe izin vermiyor kısıtlı.

problemler giderilince arabamin son resimlerinden ekliyecegim

• leki hocam sağol ilgine astraların bu çekiş olayını biri kötülemişti kasa ağır kasıyor demişti 1.6 bakın demişti. senin dediğin gibi yani sanırım ama bakalım bu pazar araba pazarına gidicez bide ordan bakıcaz nette fiyatlar 16 civarı siz çok iyi düşürmüşsünüz. 14.500 iyi bence güzel araba hemde bakalım iyi bişiler denk gelirse nasip
  • Merhaba arkadaşlar, Clio hb almayı düşünüyorum.Size birkaç soru sormak isterim.
    Almak istediğim aracın motorunun 16 sübap olmasını istiyorum. elimde 14000-14500 kadar bir para var. Bu durumda sanırım ancak 2001 ya da en fazla 2002 model bir rxt alabilirim.
    Öncelikle bu fiyata böyle bir araba (70000-80000 km kadar kullanılmış) alınabilir mi? Bu fiyata önereceğiniz başka bir alt model var mı?
    Forumdan anladığım kadarıyla bu araçların çekişi yüksek devirlerde tatminkar, peki yakıt tüketimi nasıl? Örneğin pejo 206 xr ile karşılaştırırsak hangisi daha tutumludur?
    Forumda araçlarla ilgili çok fazla teknik sorundan söz ediliyor? araçlar dayanıklı mı? Çok mu sorun çıkarıyor? Yedek parçaları pahalı mı? Alırken nelere dikkat etmek gerekir?
    Model yükseltmek için Temmuz ayının beklenmesi durumunda fiyatlarda ciddi bir yükseliş olur mu?
    Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Yiğiter76

Merhaba arkadaşlar, Clio hb almayı düşünüyorum.Size birkaç soru sormak isterim.
    Almak istediğim aracın motorunun 16 sübap olmasını istiyorum. elimde 14000-14500 kadar bir para var. Bu durumda sanırım ancak 2001 ya da en fazla 2002 model bir rxt alabilirim.
    Öncelikle bu fiyata böyle bir araba (70000-80000 km kadar kullanılmış) alınabilir mi? Bu fiyata önereceğiniz başka bir alt model var mı?
    Forumdan anladığım kadarıyla bu araçların çekişi yüksek devirlerde tatminkar, peki yakıt tüketimi nasıl? Örneğin pejo 206 xr ile karşılaştırırsak hangisi daha tutumludur?
    Forumda araçlarla ilgili çok fazla teknik sorundan söz ediliyor? araçlar dayanıklı mı? Çok mu sorun çıkarıyor? Yedek parçaları pahalı mı? Alırken nelere dikkat etmek gerekir?
    Model yükseltmek için Temmuz ayının beklenmesi durumunda fiyatlarda ciddi bir yükseliş olur mu?
    Şimdiden teşekkürler.

2004 1.2 16v o fiyatlara bulabilirsin sanırım. Biraz araştırman lazım tabi.

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.