Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (774. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.864
Cevap
80
Favori
1.592.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 772773774775776
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Cordoba cordoba Corsa c Astra h corsa c easttrınik Polo 2001 polo 2016 Clio 4 edc sporttourer broadway derken o gün geldi 4 gün önce 2000 model clio 2 1.6 rte hb otomatik aldım. Aracında sorun yaşıyorum. Bu hafta sanayiye götüreceğim. Fikrinizi almak istediğim husus şu: gece park ettikten sonra ilk çalışmada hiç sıkıntısız alıyor. (Aküyü de sıfırladım bugün. 60 amper yerine 72 mutlu aldım). İlk giderken araç stop ediyor veya yürütmeden gaz verip bıraksam da stop ediyor. Isındıran sonra lpg ye de geçince sorun olmuyor. Ancak soğukken hem benzinde hem lpg de stop ediyor. İki ustadan fikir aldım. Birisi benzin hayattır kullan bitir falan dedi sonra yenile sorun kalmaz sesi bu arkadaş konya Anadolu sanayide çözüm renoda yasin usta bana saçma geldi yapmadan birine daha sorayım dedim. Eski sanayide Gençler renoda Haydar ustaya gittim. Üst kapak yapılmış subap ayarı istiyor. Sıkı yapılmış olabilir dedi. Bu daha mantıklı geldi. Haydar ustaya broadway gte aracıma motor ve krank yaptırmıştım. Benzer sorunu yaşamış ve tamir işinde çözüme ulaşmış olanlardan yorum alabilirsem çok iyi olur arkadaşlar. Bir en arabamda şuan şehir içi yol Bilgisayarında ortalam yakıt 8-10 arasında gösteriyor. Benzinde biraz daha düşüyor. Normal mi? Çekişini şuanda beğenmedim. Araç 180 bin km.de. 1.4 broadway buna göre daha seri idi. Daha iyi tırmanıyordu vites küçültme ihtiyacı yoktu bu kendisi düşürüyor devirli gidiyor tabi biraz yakıyor öyle durumlarda da. Daha iyi çekişi nasıl sağların. Yakın zamanda tam rektefe yaptıran varsa bir de kaça yaptırdığınızı yazarsanız bütçe uygun olursa yaptırayım.

    Diğer keyfi sorunum ise arka kapılardaki hoparlörler patlak. Sony teyp taktım ses denerken patladı. Önceki navigold teyple son seste cızırtı bile yapmamıştı teyp zayıftı Sony canına okudu resmen. Ön ve arka kapı hoparlör ebatları nedir acaba. Elimde Sony mid tiz ve pionerr+roadstar dan oluşan üç takım var. Pandizota kıyacağım çünkü sonradan çıkma bulup takmışlar Harika durumda değil. Şimdiden teşekkür ederim. İyi fırınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuvars10


    quote:

    Orijinalden alıntı: bizimoglan


    quote:

    Orijinalden alıntı: RyoRoyal

    Arkadaşlar 2000 model Renault Clio almayı düşünüyoruz. İlanda klima ve airbag var yazılmış. Bu araçta ABS olmama ihtimali var mı yoksa olmayabilir mi? Adam belirtmemiş mesaj attım ama dönmedi yarın arayacağım ama merak ettim. Cevaplar için teşekkürler.

    2006 Clio 2 da ABS ek donanımdı, daha öncesinde de ek donanım olma ihtimali yüksek.

    Göstergesi var ama ABS olmayabilir. Ustaya sorarsanız ya da test sürüşü yaparsanız anlarsınız

    Bende 2004 clio vardı en baz donanım otantik modeliydi, Abs standart donanımdı. 4 hava yastığı ABS ve AFU standarttı diye biliyorum.





    Bu arada 3 ay oldu Clio 2 aracımdan ayrılalı, şimdiki aracım Clio 4 ama süspansiyon sistemi ne güzelmiş Clio 2nin daha iyi anladım. Sert süspansiyona hiç alışamadım.

    Tam tersine. Bende clio 4 verdim 2 aldım. Aynen belirttiğiniz gibi clio 2 daha konforlu denebilir. Lakin clio 4 sürüş alışkanlığımdan ötürü dönüşlerde sürekli yanlıyorum umarım başıma iş açmaz. Sürekli arkası geliyor ama sürüş daha eğlenceli 😂

    Bir sorum daha vardı önceki mesajlarda unutmuşum. Clio 2 hb araca elimde önceki arabamdan kalan sıfır ayarında nokian kışkıkları takabilir miyim acaba? 185-55-r15 ebat. Üstündekiler 175-60-14 sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • captain58 C kullanıcısına yanıt
    Clio 4ün sert süspansiyonunun yol tutuşa etkisi büyük, clio 2nin yumuşak süspansiyonu viraj ve dönüşlerde yana yatma yapıyor bence dikkatli olmalısınız. Lastik konusuna gelecek olursak bu lastik değişimi %3ü aştığı için uygun olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar clio alize aracımın arka tarafına hoperlör takmak istiyorum kabloyu kendim mi çekeceğim yoksa kablosu hazırmıdır . daha önce orj. teybine aux girişi bağladım ve teybin arkasında bir sürü kablo olduğunu gördüm yani kablo hazır çekilimidir acaba ek olarak hoperler takabilirmiyiz teyp kaldırırmı fazla ses ihtiyacı duyan biri deyilim teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulaş2014

    arkadaşlar clio alize aracımın arka tarafına hoperlör takmak istiyorum kabloyu kendim mi çekeceğim yoksa kablosu hazırmıdır . daha önce orj. teybine aux girişi bağladım ve teybin arkasında bir sürü kablo olduğunu gördüm yani kablo hazır çekilimidir acaba ek olarak hoperler takabilirmiyiz teyp kaldırırmı fazla ses ihtiyacı duyan biri deyilim teşekkürler

    Aracın otantik modeli ise kabloyu kendin çekeceksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    2005 alize 1,4 lpg li teypin arka tarafında kablolar var ama uçlarını bulamadım eğer varsa nerede olması gerekir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaş2014 -- 15 Aralık 2017; 11:20:8 >
  • ulaş2014 kullanıcısına yanıt
    Teybin 4 çıkışı olsa bile arkasına kablo montajı yapılmamış olabilir. Daha önce bende Modüs kullanırken sadece ön kapılarda vardı hoparlör. Arkaya hoparlör takmak istediğimde elektrikçi teybin arkasına kabloları monte etti.Teybin 4 çıkışını kontrol edin önce. Kablo çekili ise arka pandizotun oralarda biryerde olması gerekir. Audio ayarlarında bass,treble,balance ayarları olur.aynı menünün sonrasında fader ayarı var ise 4 çıkışlıdır teyp. Sonrasında elektrikçi arka çıkışları tepit edip o çıkışlara kablo yapacak ve kabloları kapı altlarında marşpiyel boşluklarından arkaya kadar götürecek. Zor işlemler değildir. Kısa sürer, usta insaflı ise ucuza halledebilirsiniz.
  • serguneysu S kullanıcısına yanıt
    ilginiz için sağolun evet teyibin arkasında kablolar sokete bağlı olarak takılı kablo uçlarını arka pandizotun oralara baktım göremedim marpyel bölgesinde pas pasın altında olabilir mi bilmiyorum
  • ulaş2014 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Dediğim gibi öncelikle teybin menüsüne giriş yapın sırasıyla bass ,treble, balance ayarı var onun arkasından fader (ön arka) ayarı var ise teyp 4 çıkışlıdır.
    Kabloların yeri standart birşey değil. Varsa bile sizden önce aracı kullananlar sökmüş bile olabilir (ihtimal olarak söylüyorum)
    Genelde pandizotun altında olur.
  • serguneysu S kullanıcısına yanıt
    bas treble ayarından sonra iki tarafı 9 yazan seçenek cıkıyor ilkinde öndeki hoperlerlerin sesinin yerini değiştiriyor ikin ci iki tarafı 9 yazan görüntünün birini düşürünce ses tamamen kısılıp gidiyor teyp bildiğimiz orjinal clio teybi kaset çalarlı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaş2014 -- 15 Aralık 2017; 15:22:26 >
  • ulaş2014 kullanıcısına yanıt
    Tamam ses kısıldığında ayarı arka hoparlöre vermiş oluyorsunuz. demek ki 4 çıkışlı teyp. Dediğim gibi teypçi ya da işi bilen normal elektrikçi de çözebilir kolayca. Sadece teybin arkasındaki arka çıkışları bulacak ve kablo çekecek.
    Bendeki teybe elektrikçi sokete kabloyu yerleştirip kibrit çöpü ile sabitlemişti. Yanar mı diye çok korkmuştum :)
    Dediğim gibi basit bir işlem
  • Arkadaşlar ben clio 3'e feçeli, 1 yılı geçti yeni araç alacaklara tavsiyem bu saatten sonra clio 2 faz1 almayın faz 2 bakın temiz bir dizel bulursanız km takılmayın sakın kafanız rahat eder 65bg olanı bile gayet seri ve çekişi, çok, iyi yakıt tüketimi benzinli yanında komik kalıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar @sendomi bey. Clio rxtyi satalı 5 yıl oldu. Sizi görünce aklıma geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cumrali

    Merhabalar @sendomi bey. Clio rxtyi satalı 5 yıl oldu. Sizi görünce aklıma geldi.

    Ne günlerdi be 😉

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkdaşlar alize 2005 aracıma arka hoperlör takmak istiyorum öğrendiğim kadarıyla orj.teybin hoperlör kabloları sürücü tarafında ki sigorta kutusunun altındaki kapağa kadar geliyormuş acaba bu kapak nasıl zarar vermeden sökülür ?
  • Merhabalar aracım 2001 clio rta havalar soğudu kalorifer ısıtmıyor araç buz gibi kaloriferi açtığım an birkaç saniye sıcak üflüyor ve sonra soğuyor bugün kalorifer hortumlarını söktüm porçöz döktüm az da olsa su diğer uçtan akıyordu tekrar denediğimde değişen bir durum olmadı, kalorifer hortumu önce lpg regülatörüne sonra kalorifere geliyor bu bağlantıdan mı yoksa ptk hala tıkalımı anlayamadım sizde bağlantı şeması tam olrak böyle mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesler 1.4 8v motorda 5w40 kullanan var mı yağ bakımı geldi internet üzerinden yag alıcam 10w40 5w40 fiuat farkı cok az 5w40 almalımıyım yoksa 10w40 dan devam mı edelim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kısa far ampulünü değiştirmem lazım. Soketi nasıl çıkaracağım? CLIO II SAHİPLERİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ediz_Donmez -- 25 Aralık 2017; 23:39:7 >
  • erosxman kullanıcısına yanıt
    Petek tıkalı basincli hortum ile su vur bi boruya hortumu sok diger hortum boşta kalsin suyu ac tazyikli su ver balçîk gibi pislik çıkar yok kireçten tilkaliysa değişim gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    ilginize teşekkürler, aynen öyle yaptım, porçözü döktüm 10-15 dk. bekledim sonra hortumu bağladım 10*dk akıttım sorun çözüldü araç iki gündür sıcak, İnternet gibi güzel bir kaynak olmasa yandık bittik
  • 
Sayfa: önceki 772773774775776
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.