Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (713. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.618.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dediğin gibi önemli olan arabayi almak değil işletmek para kısıtlı olunca işletmek zor oluyor gerçekten
    Benim araçta benzinlikte kaldı gaz aldım bir daha çalışmadı P de kaldi marş almadi ustami çağırdım anlamadi yetkili servisi ara dedi aradim bikayı adamlar 1.5 bilemedin 2km için çekici parasi 220 yada 250tl istedi bastım kalayi kapattim sonra pompaci eleman dedi benim beykent sanayide bir usta var ona soralım renaulttan anlayan saglam usta varsa gelsin baksin cozerse para veririz cozemezse para vermeyiz dedi bende tamam dedim geldi bir usta adam bika renaultun eski servis şefi cikti daha once Doğuşta falan usta başı lık yapmış on numara bir usta (8 ay önce kendi servisini açmış ) yani tam ustasina denk geldim cektik araci çekici ye 80tl verdim

Sorun şuymuş ; motordan şanzıman beynine yağ kaçmış oda beyni bozmuş ve şanzımanı kilitlemis allahtan sorun elektronik dedi 2bin liradan fazla bu tuttu sonra arabada başka sorunlar çıktı motor takozlari viraj demiri rot başları motoru sogutan bi zimbirti ve son olarak lastik masrafi ( tabi anlamadigim bir kac birşey daha değişti yada yapildi) dahil 4100 tl tuttu

Allah razi olsun ustamdan adam işin ehli çıktı ve eminimki yetkili servise gitseydim sadece şanzıman için 5-6 bin lira cikartirdi diğer sorunlarda kalirdi yaptiramazdim

Araba şuan bildiğin canavar oldu maşallah diyeyim yakit inanilmaz düştü mesela ilk aldığım da 10.5 litre görünüyordu şuan istanbul içi 100/ 7-7.5 litre benzin , gaz 1-1.5 litre fazlasi olsa 100 kmde ortalama 9 litre ile geziyorum 1.6 otomatik araba için bence süper bir değer 1.91 sen gaz alıyorum :) PO dan.

hatta şöyle söyliyim 3 hafta önce pazar sabahi boş istanbul trafiğinde Hadımköy den küçükcekmeceye ordanda kocamustafa paşaya 6.8 L. ile gittim geldim hızım 70-90 arasındaydı.

Benim araç çabuk satılır ama ben alirken ucuz aldim piyasasi 28 32 arasiydi ben 24.500 e aldim arabanin tramerde 12.500 tllik kaydı vardı ama experde birsey cikmadi bir çamurluk tam bir çamurluk lokal boyali birde sol arka kapı değişik bunun dışında kazasi taklasi vs. Olmadigi ve fiyati uygun diye almıştım ama pişman etti ucuz etin yahnisi bukadar olur dedirtti bana

Neyse rabbim kazadan beladan korusun hepimizi

Clio konusunda megane ve laguna sorunlarini anlattigimiz için kusura bakyin arkadaşlar
    Cümleten hayırlı forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

Geçmiş olsun hocam sanada.

Dediğin gibi önemli olan arabayi almak değil işletmek para kısıtlı olunca işletmek zor oluyor gerçekten
    Benim araçta benzinlikte kaldı gaz aldım bir daha çalışmadı P de kaldi marş almadi ustami çağırdım anlamadi yetkili servisi ara dedi aradim bikayı adamlar 1.5 bilemedin 2km için çekici parasi 220 yada 250tl istedi bastım kalayi kapattim sonra pompaci eleman dedi benim beykent sanayide bir usta var ona soralım renaulttan anlayan saglam usta varsa gelsin baksin cozerse para veririz cozemezse para vermeyiz dedi bende tamam dedim geldi bir usta adam bika renaultun eski servis şefi cikti daha once Doğuşta falan usta başı lık yapmış on numara bir usta (8 ay önce kendi servisini açmış ) yani tam ustasina denk geldim cektik araci çekici ye 80tl verdim

Sorun şuymuş ; motordan şanzıman beynine yağ kaçmış oda beyni bozmuş ve şanzımanı kilitlemis allahtan sorun elektronik dedi 2bin liradan fazla bu tuttu sonra arabada başka sorunlar çıktı motor takozlari viraj demiri rot başları motoru sogutan bi zimbirti ve son olarak lastik masrafi ( tabi anlamadigim bir kac birşey daha değişti yada yapildi) dahil 4100 tl tuttu

Allah razi olsun ustamdan adam işin ehli çıktı ve eminimki yetkili servise gitseydim sadece şanzıman için 5-6 bin lira cikartirdi diğer sorunlarda kalirdi yaptiramazdim

Araba şuan bildiğin canavar oldu maşallah diyeyim yakit inanilmaz düştü mesela ilk aldığım da 10.5 litre görünüyordu şuan istanbul içi 100/ 7-7.5 litre benzin , gaz 1-1.5 litre fazlasi olsa 100 kmde ortalama 9 litre ile geziyorum 1.6 otomatik araba için bence süper bir değer 1.91 sen gaz alıyorum :) PO dan.

hatta şöyle söyliyim 3 hafta önce pazar sabahi boş istanbul trafiğinde Hadımköy den küçükcekmeceye ordanda kocamustafa paşaya 6.8 L. ile gittim geldim hızım 70-90 arasındaydı.

Benim araç çabuk satılır ama ben alirken ucuz aldim piyasasi 28 32 arasiydi ben 24.500 e aldim arabanin tramerde 12.500 tllik kaydı vardı ama experde birsey cikmadi bir çamurluk tam bir çamurluk lokal boyali birde sol arka kapı değişik bunun dışında kazasi taklasi vs. Olmadigi ve fiyati uygun diye almıştım ama pişman etti ucuz etin yahnisi bukadar olur dedirtti bana

Neyse rabbim kazadan beladan korusun hepimizi

Clio konusunda megane ve laguna sorunlarini anlattigimiz için kusura bakyin arkadaşlar
    Cümleten hayırlı forumlar.

Senin sansina iyi bir usta gelmis neyseki bununla gecmis olsun can sagolduktan sonra borc odenir artik e yapalim. Arkadaslar kusura bakmayin lutfen gereksiz mesajlar ile burayi kirletmek istemem sadece 2 eski clio sahibinin degistirdikten sonra sanssizliklarini yazdik belkide okuyan baska arkadaslara ornek olur herkese tekrardan iyi forumlar

• Valla 2 tane ibretlik olay :)
    Allah kimsenin başına vermesin çok can sıkıcı bir durum

• benim bildiğim megane sorunlu araç değildir ama,laguna konusunda haklısınız,araç alırken dikkatli olmak lazım zaten otomatik almam,herkes dikkatli olmak lazım diyor,geçmiş olsun allah beterinden saklasın,yazacaksınız tabi özür dilenecek birşey yok ki ne güzel paylaşıyorsunuz deneyim ve bilgilerinizi
  • Arkadaslar Merhaba

2001 1.4 rxt sahibiyim ve bir sorunum var.Orta konsolda yer alan radyo bilgi ekranı şu aşamada calismiyor.Elektrikciye gittim soktu taktı çalıştı. 2 gün sonra yine gitti.Bu sefer elektronikciye gönderdiler. Bu arkadaş da kronik sorun olduğunu 350 tl ye yapacağını söyledi. Fazla buldum ve parçanın orjinal sifirini sordum 1000 tl dediler

Haliyle absürd rakamlar çıkıyor. Bu arada ekran gittiği zaman koldan kumanda da calismiyor.Sanirim birbiri ile alakali bir durum.

Daha önce başına gelen ve fikri olan arkadaşların yardımlarını rica ederim.Bu arada Bursada yaşıyorum

Iyi aksamlar

• 2004 158.000 deki clio II 1.2 aracımı verip 60.000 km dizel Clio III nightday ile takas etmek istiyorum....
    benim arabanın üzerine 20000 tl de daha vereceğim...
    mantıklı bir seçim olur mu ?
  • Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2002 clio hb2 aldım 3 gün önce 15000 tl verdim 95 binde sizce nasıl fiyat?

• quote:

Orijinalden alıntı: daschund

2004 158.000 deki clio II 1.2 aracımı verip 60.000 km dizel Clio III nightday ile takas etmek istiyorum....

O aracin ederi ne kadarmis 37000tl falan mi

• quote:

Orijinalden alıntı: thyrfing

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2002 clio hb2 aldım 3 gün önce 15000 tl verdim 95 binde sizce nasıl fiyat?

Bu devirde temiz 1.2 araci kimse 15000 tl'ye vermez özellikle düşük km bir araci Sen nazil aldin o paraya

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

quote:

2004 158.000 deki clio II 1.2 aracımı verip 60.000 km dizel Clio III nightday ile takas etmek istiyorum....

ewet 37.000 tl dedi takas için...
    bende arabayı 18.500 demiştim arabama...
    düşündüğüm clio
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-tertemiz-sifir-ayarinda-2012-dizel-cilio-night-day-full-163536855/detay/

buda benim clio
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-1.2-hb-aut-servis-bakimli-rezerve-201429707/detay/

• quote:

quote:

quote:

düşündüğüm clio
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-tertemiz-sifir-ayarinda-2012-dizel-cilio-night-day-full-163536855/detay/

buda benim clio
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-1.2-hb-aut-servis-bakimli-rezerve-201429707/detay/

karar senin hocam 60km çok değilama yıla vurduğunda çok olmuş oluyor 1 yılda kaç kmyapmış araba ona bakmak lazım nomal bir kullanıcı yılda 30000 zor yapar

• quote:

quote:

quote:

quote:

düşündüğüm clio

buda benim clio

karar senin hocam 60km çok değilama yıla vurduğunda çok olmuş oluyor 1 yılda kaç kmyapmış araba ona bakmak lazım nomal bir kullanıcı yılda 30000 zor yapar

Dizel kullanıcılar....
    bayağı km yapıyor...hep incelediklerimde bilmiyorum bende kararsız kaldım...
    yarın araçlarıntakası için konuşacağız..
    yoksa bir süre daha 1.2 ye devam ederim...
    yada tüp taktıracağım gibi görünüyor...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

düşündüğüm clio

buda benim clio

Dizel kullanıcılar....
    bayağı km yapıyor...hep incelediklerimde bilmiyorum bende kararsız kaldım...
    yarın araçlarıntakası için konuşacağız..
    yoksa bir süre daha 1.2 ye devam ederim...
    yada tüp taktıracağım gibi görünüyor...

aynı araç var benzinde kullanıyorum ustam lpg aldığımdan beri hiç önemrmez arada konu açılıyor taktırma diyor servise gelen hemen her 1.2 araçta lpg takılınca sorun çıkıyor diyor bazıları yok öyle şey der inanma rolanti dalgalanması bile benim için sorundur ama ona göre değil normal yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thyrfing

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2002 clio hb2 aldım 3 gün önce 15000 tl verdim 95 binde sizce nasıl fiyat?

Bu devirde temiz 1.2 araci kimse 15000 tl'ye vermez özellikle düşük km bir araci Sen nazil aldin o paraya

1.2 değil 1,4 1.6 v sadece biraz kaporta masrafı. Var di araba hep yatmis ici tertemiz tanidiktan aldim sanirim o yuzdeb biraz uygun

• 1.4 daha pahalı zaten şu anda,neyse hayırlı olsun allah güle güle binmek nasip etsin
  • arkadaşlar kısmet olursa bende 2005-2006 model 1.5 dizel almayı düşünüyorum..

Bu araçta kronik bir arıza varmı alırken özellikle bakılması gereken biyeri varmı deneyimli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum..
  • arkadaşlar 2004 model 1.4 16 v privilage lpgli 111bin km de gümüş gri aracımı satmayı düşünüyorum aracın sadece sağ çamurluğu değişik ve sağ kapıda lokal boya var trigeri 1000km önce değişti araç 4 yıldır bende lpg yi aldığımda ben taktım 84bin km de sizce aracıma ne kadar istemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahatay63

arkadaşlar 2004 model 1.4 16 v privilage lpgli 111bin km de gümüş gri aracımı satmayı düşünüyorum aracın sadece sağ çamurluğu değişik ve sağ kapıda lokal boya var trigeri 1000km önce değişti araç 4 yıldır bende lpg yi aldığımda ben taktım 84bin km de sizce aracıma ne kadar istemeliyim?

valla hocam privilage için istenene paralra baksan ulan bu parayı yaprmı bu araçlar dersin ama sen en 19000 iste aracına yani bu civarda ver 3 aşağı 5 yukarı ama az daha bekle nisan ortasında sat aracı şurda 15 gün sonra piyasa yükselmeye başlar zaten
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilginiz için.
  • Oncelikle merhaba,

Bende 2011 megane 3 expr satıp geçen hafta 2005 1.4 clio sedan aldim.ins hayirli olur.
    2 sorum olacak 1.si, su deposu nerede motorun arka hafif sagindaki bombeli kutu mu.
    Ikinci sorum dün yolda seyir halindeyken pat küt die bir ses geldi, sonra akü ikaz lambası yandi.
    Ne anlama geliyor?
    Tahminim şu yönde,
    V kayışı koptu devirdaim devreden çıkınca araç ürettiği elektriği depolayamadi ve ikaz lambasi yandi
    Diğer ihtimalse triget kayışı patladı (zayif bir ihtimal )Çünkü triger gumleseydi motor su kaynatir ve hararet yukselirdi ama olmadı.
    Korkumdan bugün araca binemedim yarin goturecem artık bakalım

• 
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.