Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (714. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.618.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, 2003 trafik çıkışlı 2004 model benzinli 1.2 authentic Hb Clio'ya sahibim. Orjinal 45 bin km'de, bakımlı kaza bela boya değişen parça yok. Lpg'siz aracım. Aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Acaba ederi nedir ? Yardımcı olabilir misiniz ? Malum site piyasasına göre en kötü 19'a gider gibime geliyor ne diyorsunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazimsevgili

Merhabalar arkadaşlar, 2003 trafik çıkışlı 2004 model benzinli 1.2 authentic Hb Clio'ya sahibim. Orjinal 45 bin km'de, bakımlı kaza bela boya değişen parça yok. Lpg'siz aracım. Aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Acaba ederi nedir ? Yardımcı olabilir misiniz ? Malum site piyasasına göre en kötü 19'a gider gibime geliyor ne diyorsunuz ?

bu km'de araç zor bulunur 11 yaş için konuşuyorum benim araç aldığımda 91500'dü şu anda 109000km oldu ama motor canavar gibi ben bile versem 18000'den bir kuruş aşağı vermem ağır bakımları yaptım,lastikler,akü,buji,yağ,filtreler 1 kuruş masraf yok yani sen 19000'e verirsin
  • quote:

Merhabalar arkadaşlar, 2003 trafik çıkışlı 2004 model benzinli 1.2 authentic Hb Clio'ya sahibim. Orjinal 45 bin km'de, bakımlı kaza bela boya değişen parça yok. Lpg'siz aracım. Aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Acaba ederi nedir ? Yardımcı olabilir misiniz ? Malum site piyasasına göre en kötü 19'a gider gibime geliyor ne diyorsunuz ?

Boyasiz ve orjinal 45binde. 21bin 22bin zorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Babamın aracı 39.000 kmde, 2004 model orijinal ve bugün satacak olsa 22'den aşağı vermez. Benimki 2004 model 128.000'de orijinal en zor durumda vereceğim rakam 19'dur. Piyasaya bakınca bomboş arabalara ne rakamlar istiyorlar, Clio'nun bu paraları etmesi normaldir. Bence ona göre fiyat biçin.
  • Çok teşekür ederim arkadaşlar, Allah hepinizden razı olsun altın gibi arabalarımız var, Maşallah neredeyse aldığımız fiyatlara satacağız 😇

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • servis bakımlı 2004 1.2 clio aut aracım 1 aydır neredeyse satışta satılmıyor...
    19.000 den açtım ama 17.500 zor veriyor millet...
    altın gibi araba 19 .000 li rakamlara satmanız bir hayal söylemesi benden...
    aracı takasa 17.000 ne verecektim..
    takasta alacağım araba satıldı...

işin özü sıkıntısız bir araba

Buda ilanı;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-1.2-servis-bakimli-204054712/detay/
    hadi siz çıkın işin içinden
  • quote:

Çok teşekür ederim arkadaşlar, Allah hepinizden razı olsun altın gibi arabalarımız var, Maşallah neredeyse aldığımız fiyatlara satacağız 😇

Renault Clio Türkiye'de bilezik gibi, çıkar bozdur sat. Ve Zarar etme. :)

Satmaya niyetin varsa ve tok satıcıysan 24 000 yaz, üçyüz beşyüz Düş yolunu bulur. Galericilere hiç bulaşma bence . Kokmuş aveoya bile 23 fiyat çekiyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forgetLove kullanıcısına yanıt
    polemiğe girmek istemem ama dediğiniz fiyatlara cliosunu satan var mı bu dediğiniz fiyatta satın alacak var mı?
    2 haftada neredeyse 100 kişiyle konuştum kimse clioya 20000 vermez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: daschund

servis bakımlı 2004 1.2 clio aut aracım 1 aydır neredeyse satışta satılmıyor...

Buda ilanı;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-1.2-servis-bakimli-204054712/detay/

Ilanı gecen hafta görsem bu aracı alırdım, bende 2005 model sedan 1.4 autantique 8v aldım, 20bine ,füme renk boyasız 100binde.

Sizin Aracın triger değişme vakti gelmiş bilginize (her 40.000)

• forgetLove kullanıcısına yanıt
    keşke gerçekten binicisine gidecek bir araba her türlü aracıma kefilim ...
    trigeri servisten aldığım bilgi 60000km değişmesi gerekiyor...
    clio II - 600000km
    ClioIII -750000km

Ufak bir ses yapıyordu servise götürdüm...
    trigere baktılar ve daha yolu var dediler...

ilandaki fiyatı bile yüksek bulanlar var düşünün arabanın ufak tefek boyası var alacak adamlar gördüğü zaman bayılıyor ama direk 16.000 den açıyor ağzını...
    bende inat ettim artık...
    ya satılır yada 308 direk kredi ile alıp clionun turşusunu kuracağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgetLove

Oncelikle merhaba,

Bende 2011 megane 3 expr satıp geçen hafta 2005 1.4 clio sedan aldim.ins hayirli olur.
    2 sorum olacak 1.si, su deposu nerede motorun arka hafif sagindaki bombeli kutu mu.
    Ikinci sorum dün yolda seyir halindeyken pat küt die bir ses geldi, sonra akü ikaz lambası yandi.
    Ne anlama geliyor?
    Tahminim şu yönde,
    V kayışı koptu devirdaim devreden çıkınca araç ürettiği elektriği depolayamadi ve ikaz lambasi yandi
    Diğer ihtimalse triget kayışı patladı (zayif bir ihtimal )Çünkü triger gumleseydi motor su kaynatir ve hararet yukselirdi ama olmadı.
    Korkumdan bugün araca binemedim yarin goturecem artık bakalım

Tahminimde yanılmadım. V kayışı kopmuş. :) direksiyon Demir gibi oldu dönmüyordu. Değiştik(30tl) düzeldi.

Hazır kaput açılmışken genel kontrol yaptırdım tamırcime motor kulağını değiştirdi(85 tl)
    Yağ filtresini ve yağını değiştirdi (80tl)
    Baskı balata kontrol, filtreleri gözden geçirdi.
    Devirdaim pompasını kontrol etti sızma vs varmı diye.
    Triger kayışında ufak çatlaklardan ötürü komple setini değiştirdim (80 tl idi sanırım)
    60 lira el emeği aldı 350 civarına mal oldu ama en azından içim rahat :)

Bunları paylaşmamdaki amaç ise aynı bakımı yaptıracak Arkadaşlara hem fiyat bilgisi vermek hemde problemlerine çözüm üretmelerinde yardımcı olabilmekti

• İşyerindeki arkadaş Hyundai Accent Admire 2006 model aracınını 19250 TL'ye sattı. Hidrolik direksiyon, tek hava yastığı ve ABS bile olmayan donanım ve estetik özürlü bir araç. Eğer o araç o paraya gittiyse bizim Cliolar hayli hayli gider. Donanım arayan 20.000 lira Clioya vermeyip neye verecek, ben pekte alternatif göremiyorum.
  • valla konuşuyorsunuz arkadaşlarda piyasa almış başını gitmiş herkes özellikle galericiler ve al satçılar manyak paralar istiyorlar,benim araç 109000 oldu 1 kuruş masraf yok yukarıda yazmıştım araçta sol arka çamurluk değişik ufak tefek düzeltmeler olmuş hasar kaydı yok demişti sigortacım ama sonradan olduğu ortaya çıktı malum kaskoya girmiş araç hiç umursamadım bile gelen adam umursuyorsa gelmesin zaten biniciye satarım her zaman aracımı al satçı denen ölücülerle hiç uğraşamam araban istediğin kadar temiz olsun değişen olması adam yine çamur atıyor valla 18000'den 1 kuruş aşağı vermem arabanın bütün ağır bakımları yapıldı zaten
  • quote:

keşke gerçekten binicisine gidecek bir araba her türlü aracıma kefilim ...
    trigeri servisten aldığım bilgi 60000km değişmesi gerekiyor...
    clio II - 600000km
    ClioIII -750000km

Ufak bir ses yapıyordu servise götürdüm...
    trigere baktılar ve daha yolu var dediler...

ilandaki fiyatı bile yüksek bulanlar var düşünün arabanın ufak tefek boyası var alacak adamlar gördüğü zaman bayılıyor ama direk 16.000 den açıyor ağzını...
    bende inat ettim artık...
    ya satılır yada 308 direk kredi ile alıp clionun turşusunu kuracağım..

Acele değilse satarsınız merak etmeyin. Sizin araçtaki sıkıntı km ve o hasar kayıtları ,Yani ondan uzak duruyordur insanlar, yoksa ikinci el 3-4bin tl normal fiyatlarından yüksek şu an.
    Servise gelince, siz servisin dediklerine güvenmeyin çok sağlıklı olmaya biliyor.. Daha gider de ne demek..Kayış 80.000 km de dayanır , sizin yolda kalma riskinize değer mi ? Bence değmez.

• hasar kayıtları toplamda 800 TL kadar ...
    onlarda araba üzerindeki hasar bile yok diyebilirim...
    yolda kalırsam servisin bu konuda bana garantisi teslim formumda yazıyor kontroller kısmında ...

acelem yok sayılır ama kredi çekipte ilk 2 taksidini ödeyince biraz komik bir duruma düştüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daschund -- 10 Mart 2015; 14:15:38 >
  • quote:

servis bakımlı 2004 1.2 clio aut aracım 1 aydır neredeyse satışta satılmıyor...

Buda ilanı;

Hocam aşağıda linkini verdiğim konuda bir forumdaş Palio-Clio arasında kalmış, clio önermiştim, baya ciddi düşünüyor gibi. İstersen iletişime geç. Belki aracınız ona nasiptir.

http://forum.donanimhaber.com/m_103515166/f_//tm.htm#103568860

• 800tl hasar kaydı ki bunlara kayıt bile denmez eğer bunun için araçtan uzak duruyorlarsa aman uzak dursunlar araç kaskolu diyelim on tampon komple servis de değişmiş 3500tl hasar kaydı var ne olacak simdi bu araç boktan mi demek anlamıyorum bizim bu insanların kafasını manyakça düşüncelerde üstümüze yok enişte ile konuşuyorum bir gün almanyada yaşıyor bu konuyu açtım adam güldü servis de kapı değişmiş mesela ne olacak dedi sonuçta orjinal takilmiyor adam hakli degilmi yani yok boya var varmış yok değişen varmış boyle adamlar gelirse lafı sokuyorum direkt senin manyakliginimi cekecegim

• sendomi S kullanıcısına yanıt
    Opele takas için gittik yerine 2012 dizel astra için adam bile abi bu hasar kaydı değil ama km yüksek ondan dolayı millet fiyatı kırıyor diyor...
    dışarıda 18.000 civarında satılır dedi.
    kendisi de 17000 e alırım dedi...

valla arabaya ilanda astım ... eski usul bakalım ne olacak
  • quote:

Opele takas için gittik yerine 2012 dizel astra için adam bile abi bu hasar kaydı değil ama km yüksek ondan dolayı millet fiyatı kırıyor diyor...
    dışarıda 18.000 civarında satılır dedi.
    kendisi de 17000 e alırım dedi...

valla arabaya ilanda astım ... eski usul bakalım ne olacak

Hocam bekle hatta ilanı kaldır nisan ortasında ilanı yeniden ver ilk sayfalarda yer alsın piyasa açılır surda 1 ay sonra simdi olu zaman

• sendomi S kullanıcısına yanıt
    İlanı zaten yeni verdim
    Nisan ortası açılır mı piyasa ekonoımi anlamında bence açılmaz....
    Birde artık satmaya karar verince arabadan soğuyor insan severek aldığım arabaya artık yabancı gibi olduk...
    Nisan ortasında 160000 deki araba 163.000 falan olacak....
  • 
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.