Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (712. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.618.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kocaballi

ben sürekli takipteyim, ancak bendeki araç zaten baldıza niyet alınmıştı, araç gidince yazacak pek birşey kalmadı benim adıma,
    ama dediğim gibi takipteyim...

geçen yıl daha aktifti forum,neyse yazınca cevaplar gelmeside guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: yula50

En cok satan ve tercih edilen araclar olmasina ragmen Renault forumlari hic bir zaman hak ettiği yeri bulamadı belki de kullanicilarindandir. Ben cliomun torpido üzerindeki yerine 7inch bi ekran yada en basitinden bir tablet yerlestirmeyi düşünüyorum ama bunu oraya orjinale yakin bi goruntuyle oturtmak istiyorum buna elm cihazıyla verileri aktarıp hem multimedya hende digital yol bilgisayarı ekranı oluşturmayı düşünüyorum kime desem destek yerine köstek oluyor oraya uygun bir kalıp yada plastik bulamadım hala.

dostum ben ali express'den alım elm cihazını telefona yukledim programı arabanın camına tutacak aldım öyle halletim isimi,sende boyle yap ama arabanın ecusu musade ettiği kadarını görürsün ekranda tüm verileri okuyamaz elm cihazı
  • Hocam bende de var LPG li olduğu için arıza Işığı yakıyor onu direkt ECU dan siliyorum aracda yol bilgisayarı yok ama torque programıyla benzindeyken anlık tuketim ortalama tüketim birçok hesap yapılabiliyor. Benim istediğim torpido üzerindeki boşluğu degerlendirmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oraya birşey uydurmak çok zor dostum,zaten torpidoya zarar verdikten sonra kıymeti yok,bu arada sana söylemek zorundayım o arızayı ordan silmekle gitmiş olmuyor,bence arızayı giderme yoluna git
  • Hocam kime gittiysem hep ayni şeyi söylüyor LPG olduğu için sensor yanlış ölçüm yapıp arıza ışığını yakiyormus iki kere 20 lira verdim sildirdim zaten 2 3 ayda bir kere veriyor hatayı simdi kendim resetliyorum. Bu arada tabiki torpido ya zarar vermek istemem mesela megane lerde üst saat bilgi ekranı sokulup yerine navigasyon ekranı takılıyor çokta güzel duruyor orada aynı şekilde opel corsa da var peugeot 206 da var bi çok araç da gördüm clio nun parçasını eBay.fr ye bile baktım bulamadım.

• clio yu satalı 7-8 ay oluyor ama bende ara ara giriyorum buraya sorunsuzluğu pratikliği tasarımı ile hala aklımdadır kimi zaman satmasaydım keşke diyorum
  • Simdi ne kullaniyorsunuz hocam

• quote:

Simdi ne kullaniyorsunuz hocam

bi maceraya girişip renault laguna aldım hocam 2005 model ama cliodaki sorunsuzluk bu araçta yok masraf açtı bana maalesef
  • Laguna yi bende çok begeniyorum ama kime sorsam masraflı araba diyor. Birazda sans kismet isi

• Clio 1.2 Kullanıyorum ama arabayı model yükseltmek veya daha geniş araba için satmaya karar verdim....
    masrafsız bir araçtır....
    ilanı;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-1.2-hb-aut-servis-bakimli-201429707/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashuva

quote:

bi maceraya girişip renault laguna aldım hocam 2005 model ama cliodaki sorunsuzluk bu araçta yok masraf açtı bana maalesef

benim ustam aynı arabadan aldı ki kendisi renault ustası olmasına rağmen satmıştı,sonra bir arkadaşa bakıyorduk aman bulaşmayın parçası çok pahalı dedi bizde haliyle hemen elemiştik
  • Akadaşlar merhaba. 2 ay oldu alalı. 1.2 16v clio 2 2005 model benzinli. Aracım uzun yolda 25 krs şehiriçi ise 29-30 yakmaktadır. Tüp taktırmak istemiyorum. daha düşük yakması için öneri verebilir misiniz?
  • uzun yolda 90'ı geçmezsen 22 kuruş falan yakabilir,bu havalarda nasıl 29-30 kuruş yakıyor onu anlamadım benim araç 8.3lt harcıyor soguk havalarda buda 36 kuruş yapar senin araç çok az yakıyor yada sen depoyu fullemeden hesap yapıyorsun
  • evet hiç depoyu fullemedim onagöre hesap yaptım. sağlıklı bir hesaplama nasıl yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mklasl

evet hiç depoyu fullemedim onagöre hesap yaptım. sağlıklı bir hesaplama nasıl yapılabilir.

depoyu full yap 100km git sonra tekrar full depo yap aldığın yakıtı hesapla sonuç bu işte,imkanı yok 29-30 kuruş olmaz 35-36 kuruş çıkacak
  • quote:

quote:

Aynı dertten muzdaribiz
    Bende ufak tefek sorun çıkartıyor lastik masrafi vs. Var diye güzelim cliomu satip 2007 megane 2 aldım ama bin kere pişman oldum aldigimdan 1 hafta sonra beni yolda bıraktı (cliom 2 senede bir kere bile yolda birakmadi sanzimanin yag kacirmasi ve motorun yag yakıyor olmasina rağmen ) şanzıman kilitledi lastik dahil tam 4100 tl masraf açtı ve resmen ocağıma incir ağacı dikti 5bin lira bir yere borcum vardi kredi cekicektim bunun yuzunden 10bin lira cekmek zorunda kaldım şimdi 2 sene ayda 500 lira ödeyecem ve mayista nişan 9 yada 10 cu ayda düğünüm var resmen batirdi bu megane beni

Aman arkadaşlar siz siz olun cliolariniza iyi bakin ve satmayin :) şunu anladim renonun clio 2 den başka binilecek sorunsuz arabası yok hele meganenin otomatik şanzımanına sakin bulaşmayin ben yandım bir kac hafta sonra borçlardan dolayi satılığa cikaricam arabayi ve eminimki cliom gibi bir araba bulamam

• mklasl M kullanıcısına yanıt
    bende de 2004 var alırken büyük hevesle aldım az yakıyor vs dediler ama neredeyse şehir içinde 1.6 motorları gibi yakıyor...
    şehir dışı ful depo klimasız olarak 800 km yapıyor oda kılı kılına kullanılırsa ...
    bence lpg takmayın derim araba çekişten düşecektir...
    zaten motorun canı ne ki:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

quote:

quote:

Aynı dertten muzdaribiz
    Bende ufak tefek sorun çıkartıyor lastik masrafi vs. Var diye güzelim cliomu satip 2007 megane 2 aldım ama bin kere pişman oldum aldigimdan 1 hafta sonra beni yolda bıraktı (cliom 2 senede bir kere bile yolda birakmadi sanzimanin yag kacirmasi ve motorun yag yakıyor olmasina rağmen ) şanzıman kilitledi lastik dahil tam 4100 tl masraf açtı ve resmen ocağıma incir ağacı dikti 5bin lira bir yere borcum vardi kredi cekicektim bunun yuzunden 10bin lira cekmek zorunda kaldım şimdi 2 sene ayda 500 lira ödeyecem ve mayista nişan 9 yada 10 cu ayda düğünüm var resmen batirdi bu megane beni

Aman arkadaşlar siz siz olun cliolariniza iyi bakin ve satmayin :) şunu anladim renonun clio 2 den başka binilecek sorunsuz arabası yok hele meganenin otomatik şanzımanına sakin bulaşmayin ben yandım bir kac hafta sonra borçlardan dolayi satılığa cikaricam arabayi ve eminimki cliom gibi bir araba bulamam

Ya bu kadar olur lagunayi aldim 15gun sonra araba sabah calismadi immobilizer sandim acemi bi tamirciye goturdum megerse kolon kilidi arizaliymis yetkili servise arabayi zor attik cikan masraf 5700tl tuttu araba 1 ay parca bekledi serviste kaldi 700u pesin verdim kalani taksit yaptim hala oduyorum mayista bitecek aynen ocagima incir agaci diktu ya clio 1.5yilda sadece 50tl masraf acti kutu gibi aracti gecen birisi lagunanin aynasini eliyle ittirmis park halindeyken sorum 480tl dedi sadece iskeletine arabayi almak marifet degil yurutmekmis onemli olan bunu gormus oldum birde senin megane 2 cabuk satilir benimkinde piyasada yok:))

• quote:

Orijinalden alıntı: daschund

bende de 2004 var alırken büyük hevesle aldım az yakıyor vs dediler ama neredeyse şehir içinde 1.6 motorları gibi yakıyor...
    şehir dışı ful depo klimasız olarak 800 km yapıyor oda kılı kılına kullanılırsa ...
    bence lpg takmayın derim araba çekişten düşecektir...
    zaten motorun canı ne ki:)

dostum senin yanlışın var ben 1.6'da kullandım şehir için yazın bile kafadan 10lt yakıyordu,1.2 authentic ise bu kış şartlarında 8.3 yakıyor arada 2lt fark ediyor,şehir dışı eğer basmazsan klima kapalı 1000km yol yapıyor araç biraz bas yani 100-110 yap dediğin gibi 800km yaparsın ancak,bu araçla şehir içinde çok dingin kullanman gerekir ani kalkış yapma,deviri 2500'Den yukarı çıkarma yeter,yeni nesil 1.2'ler çok daha az yakıyor ör:hyundai i20 mesela,bu araca lpg takılmaz diye ilk aldığımda ustam söyledi başın dertden kurtulmaz dedi,zaten sevmem lpg'yi taktırmadım bende motor hala canavar gibi 108000 km'de

• 
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.