Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (711. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.618.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sendomi

quote:

Orijinalden alıntı: mklasl

Merhaaa arkadaşlar. Clio 2 hb 1.2 16V 75 beygir 2005 model 75.000'de geçen hafta alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Merhabalar :)

hosgeldin dostum,hayirli olsun aracin ne kadar verdin araca

Sağolasın kardeşim 18.750 verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya vermissin sanirim temiz diye verdin o parayi

• Bence ederi o suanki piyasada temiz aracin, millet leş haşat aracına 17-18 istiyor.. Hayırlı olsun

• İyi geceler arkadaşlar

Bende aracımı geçen hafta cuma ilana verdim cumartesi gündüz arayıp cumartesi gece 23 de gelip baktılar ve pazartesi sabahı satışını verdim
    En az bir ay satamam diye beklerken bu kadar hızlı satılması gertçektende süpriz oldu

Arabayı 19,150 den ilana koymuştum lpg işli değil klima arızalı ve lastikler bitik diye 18 bine verdim
    verirken satışı içim acıdı resmen , 2 senedir cliocooper' ıma baya alışmıştım bir kere yolda bırakmadı sağolsun ancak 2 senede en az 3,500 lira masraf etttim 15,900e almıştım

Kısacası artık aranızdan ayrılmış bulunmaktayım kısmet olursa salı yada çarşamba günü istanbul kartala 2003 model bir megane 2 otomatik lpgli araca bakmaya gidicem aracın tramerde hasarı kazası yok boyası içi dışı dışı pırıl pırıl az önce detaylı fotolarını attı sahibi gercekten ayın 2 sinden beri neden ilanda duruyor anlamadım (sahibinin söylediğine göre fiyatta anlaşamamış biraz konuşmasından tok satıcı olduğunu anladım) müthiş ötesi temizlikte bir araba

Kartal sanayi içinde bosch car servis expertiz yapıyormuş onlara gidip aracı kontrol ettricem adamın dediği gibi boya değişen yoksa alıcam araç 136,000 de lpg takılalı 1,5 sene olmuş 2016 8 ayına kadar muaynesi var
    23,900 yazmış telefonda 23,500e veririm, en son 23 veren cok oldu ama vermedim dedi belki bir ihtimal çingene pazarlığı yapıp 23e alabilirim sahibi tüm bakımlarını yaptırıp verecekmiş kendisi mercedeste satış danışmanı olarak çalışıyormuş yağını suyunu filtrelerini değiştirip öyle yeni sahibine teslim edicem dedi
    tek kusur lastiklerin durumu yüzde 60 civarıymış yani en kötü 7-8 ay sonra lastik ister bu araba dedi

çok araba baktım son iki aydır ama bu kadar hoşuma giden araba olmamıştı bu temizlikte arabada denk gelmemişti bulduklarımında ya komple boyası ya fazla hasar kaydı vardı fiyat belki 1000 - 1500 fazla ama temiz araba buluncada 3e 5e bakmamak lazım

fiyat konusunda siz nedersiniz arkadaşlar birde tramerde iki kere sorguladım ama muayne bilgilkeri gelmedi neden acaba hem şase den hemde plakadan sorguladım normalde şaseden sorgulayınca muayne bilgileride geliyordu gelmeyince plakadanda sorguladım yine muayne bilgisi gelmedi bildiğim ikiside arka arkaya gelirdi her iki sorgumdada 2003 den beri hasarı yoktur yazan uzun bir mesaj geldi

neyse çok uzun yazdım herkese iyi forumlar iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

İyi geceler arkadaşlar

Bende aracımı geçen hafta cuma ilana verdim cumartesi gündüz arayıp cumartesi gece 23 de gelip baktılar ve pazartesi sabahı satışını verdim
    En az bir ay satamam diye beklerken bu kadar hızlı satılması gertçektende süpriz oldu

Arabayı 19,150 den ilana koymuştum lpg işli değil klima arızalı ve lastikler bitik diye 18 bine verdim
    verirken satışı içim acıdı resmen , 2 senedir cliocooper' ıma baya alışmıştım bir kere yolda bırakmadı sağolsun ancak 2 senede en az 3,500 lira masraf etttim 15,900e almıştım

Kısacası artık aranızdan ayrılmış bulunmaktayım kısmet olursa salı yada çarşamba günü istanbul kartala 2003 model bir megane 2 otomatik lpgli araca bakmaya gidicem aracın tramerde hasarı kazası yok boyası içi dışı dışı pırıl pırıl az önce detaylı fotolarını attı sahibi gercekten ayın 2 sinden beri neden ilanda duruyor anlamadım (sahibinin söylediğine göre fiyatta anlaşamamış biraz konuşmasından tok satıcı olduğunu anladım) müthiş ötesi temizlikte bir araba

Kartal sanayi içinde bosch car servis expertiz yapıyormuş onlara gidip aracı kontrol ettricem adamın dediği gibi boya değişen yoksa alıcam araç 136,000 de lpg takılalı 1,5 sene olmuş 2016 8 ayına kadar muaynesi var
    23,900 yazmış telefonda 23,500e veririm, en son 23 veren cok oldu ama vermedim dedi belki bir ihtimal çingene pazarlığı yapıp 23e alabilirim sahibi tüm bakımlarını yaptırıp verecekmiş kendisi mercedeste satış danışmanı olarak çalışıyormuş yağını suyunu filtrelerini değiştirip öyle yeni sahibine teslim edicem dedi
    tek kusur lastiklerin durumu yüzde 60 civarıymış yani en kötü 7-8 ay sonra lastik ister bu araba dedi

çok araba baktım son iki aydır ama bu kadar hoşuma giden araba olmamıştı bu temizlikte arabada denk gelmemişti bulduklarımında ya komple boyası ya fazla hasar kaydı vardı fiyat belki 1000 - 1500 fazla ama temiz araba buluncada 3e 5e bakmamak lazım

fiyat konusunda siz nedersiniz arkadaşlar birde tramerde iki kere sorguladım ama muayne bilgilkeri gelmedi neden acaba hem şase den hemde plakadan sorguladım normalde şaseden sorgulayınca muayne bilgileride geliyordu gelmeyince plakadanda sorguladım yine muayne bilgisi gelmedi bildiğim ikiside arka arkaya gelirdi her iki sorgumdada 2003 den beri hasarı yoktur yazan uzun bir mesaj geldi

neyse çok uzun yazdım herkese iyi forumlar iyi geceler

valla iyi fiyata vermişsin arabayı dostum,tramer sorgulamasını mesajlama yaptın dostum eğer yaptıysan gelmesi lazımdı,benim araçta sol arka çamurluk değişik sadece alırken sigortacıya şaseden baktım birşey yok hasar kaydı yok neyse şundan 2-3 ay önce satayım dedim adamın birine şaseyi verdim adam döndü arabanda 5 kaza var dedi bir bozuldum ne oluyor dedim adamda beni üçkağıtçı hesabına alıyor ulan dedim arabada birşey olduğunu bilsem şaseyimi veririm sana zaten dirtekt yazarım işin puştluğunu sigortacımla bulduk en sonunda 1 saat uğraştık toplamda ilk 8 haneyi yazmışlar şasenin ondan gözükmüyormuş hiçbirşey ,azaların biri büyük oda değişen parça sol arka çamurluk büyükde değil ama araç kaskolu olduğu için servis geçirmece tabi,ulan ara sigortacıyı bas kalayı dedim kendime içten içten,sonra dedim alan araba tertemiz masrafı kalmadı yapacak km düşük herşey faal bin gitsin dedim,ustamda ne olacak dedi araba kaskolu en ufak şeyde adamlar geçiriyor,zaten kaskolu olupda hasar kaydı olmayan varmı bir kaza yapıpta adam cebinden mi para ödeyecek yine

DİKKATLİ OL SEN YİNEDE 3-5 BİN KASKODAN HASAR KAYDI SORUN DEĞİL ARABA PERT FİLAN ÇIKAR SONUCU ALMADAN ARABAYI ALMA SÜRPRİZ OLMASIN SANA

• quote:

baya vermissin sanirim temiz diye verdin o parayi

Bu km'lerde temiz araçlar 19.500 tl'nin altında alamıyorsun. 2 hafta boyunca araştırdım üstteki arkadaşın dediği gibi kötü arabaların piyasası bile olmuş 17-18.

• quote:

quote:

Bu km'lerde temiz araçlar 19.500 tl'nin altında alamıyorsun. 2 hafta boyunca araştırdım üstteki arkadaşın dediği gibi kötü arabaların piyasası bile olmuş 17-18.

kis mevsiminde bile fiyatlar mi yukseldi yine yuhhh artik,allah rizasi icin bu arabalarin ederi vu mudur ah ulan koydular vergiyi koydular vergiyi sifirdan kacan 2. ele geldi ama burasi daha berbat

• quote:

quote:

quote:

kis mevsiminde bile fiyatlar mi yukseldi yine yuhhh artik,allah rizasi icin bu arabalarin ederi vu mudur ah ulan koydular vergiyi koydular vergiyi sifirdan kacan 2. ele geldi ama burasi daha berbat

Aynen öyle kardeşim. Servise gittim triger seti değişimi için 600 tl fiyat çıkardı.

• mklasl M kullanıcısına yanıt
    VALLA HAKLISIN DİYECEGİM AMA,HERŞEYE ZAM GELİRKEN ARAC FİATLARININ DA ARTMASI NORMAL DEGİLMİ?SYG
  • arkadaşlar konuyla ilgili yazıldımı bilmiyorum ama benim bir sorunum var

2001 clio hb rta 1.4 8v benzin + lpg aracım

4 aydır aracı çalıştırdığımda devir saati 2000 devrin altında inip çıkıyo rolantiye inmiyor. 2 yıl kadar önce aracın rolanti motorunu değiştirmiştim. çünkü benzinde bile stop ediyordu araç.geçenlerde bi arkadasım rolanti motorundan olabilir dedi. konuyla ilgili tecrubesi olan varsa lutfen yazsın..

ayrıca triger değişimi yapılacak zamanı geldi triger değişim yapılırken nelere dikkat edilmeli ?
  • Merhaba arkadaşlar . 1 ay kadar önce 2000 model 1.6 sport clio alarak aranıza katılmış bulunuyorum . arabamda ;
    1.tüp olduğundan dolayı mı anlayamadım çalıştırınca gaz vermeyince stop ediyor ve bu yaklaşık 3 4 dk sürüyor .
    2.marş yemiyor bazen . kitlenip kalıyo motor 2 3 kez denedikten sonra çalışıyor . (akü yeni )
    3.ve sonuncu olarak arabanın bu tarz sorunlarından dolayı ( arabayı biraz ucuza aldım ) komple bakıma sokacağım . hatta triger bujiler filtreler ne varsa değiştirmeyi düşünüyorum . sağlıklı ve sorunsuz bir cilo deneyimi yaşayabilmek için daha doğrusu . sizden ricam sanayide bu tarz işlemler yaptırmış arkadaşların bana fiyat konusunda fikir vermesi . hepinize şimdiden teşekkür ediyorum .
  • Merhaba arkadaşlar. Yıılbaşı itibariyle 2000 model Clio 1.6 RXT sahibiyım. Aracımda mercekli far mevcut ve ampulleri değiştirmek istiyorum. HB3 tip ampuller uygun sanırım. Aşağıdakiler nasıl? Önerebileceğiniz modeller nelerdir?

www.n11.com
    Osram Night Breaker Unlimited 12v HB3 55w 9005 2 Adet Fiyatları ve Özellikleri
    http://www.n11.com/osram-night-breaker-unlimited-12v-hb3-55w-2-adet-P35964551

• Osram night brekaer iyidir ama farınız temizmi merceklerde kararma sorunu yoksa sıkıntı yok. Çabuk solan bir far o güneşte , dıştan sokgunluk varsa farı temizlettir.

• Osram'da ömür sıkıntısı varmış. bu yüzden photon xtreme vision almayı düşünüyorum.
  • Merhaba arkadaslar .
    Bende 1.4 16v Rxt 2000-2001 civarı OTOMATİK LPG'li clio almak istiyorum 3-4 haftadır da bakıyorum temiz bulamadım veya bütceme uygun olmadı .
    Satmak isteyen arkadaslar varsa görüsebiliriz.
    1.6 16v Rte Otomatik'te düsünüyorum ama malum RXT cok farklı donanım olarak bilmiyorum 1.6 önerir misiniz ? Yardımcı olursanız sevinirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: scream_ank

Merhaba arkadaslar .
    Bende 1.4 16v Rxt 2000-2001 civarı OTOMATİK LPG'li clio almak istiyorum 3-4 haftadır da bakıyorum temiz bulamadım veya bütceme uygun olmadı .
    Satmak isteyen arkadaslar varsa görüsebiliriz.
    1.6 16v Rte Otomatik'te düsünüyorum ama malum RXT cok farklı donanım olarak bilmiyorum 1.6 önerir misiniz ? Yardımcı olursanız sevinirim .

Bu ilanları araştırabilirsiniz.

• dun debriyaj baski balatayi degistirdim,debriyaj pamuk oldu resmen vites gecisleri rahatladi kalkisda ki o bagirma gitti araba surmek zevkli olmaya basladi,debriyaj setini balikesirde sordum 180tl dediler asagi dusmuyor adamlar,n11 uzerinden alacaktim bir saticidan 145tl'ye alacaktim adam hicbir mesaja cevap vermedigi ocon almadim aradan bir zaman gecti cekler falan kullandim valeo set ve 4lt castrol magnatec 10w40 yag aldim 195tl"ye yani debriyaj seti 135tl'ye gelmis oldu iscilik 150tl ve aks korugu yirtilmis haliyle yagda degisti bumlarsa 85 tl tuttu toplam 370tl'ye hallettim,sansa isciligide karta boldurdum baya iyi bir alisveris oldu benim icin
    bundan sonra araba aldigimda ilk isim debriyaja bakmak olacak sorunluysa fiyatdan dusecegim,arabaya bir rahatlama geldi daha serilesti 1.2 authentic olmasina ragmen

• 25 ocaktan bu yana kimse aktif olmamış konuda,konu baslıgımız yavaş yavaş oluyormu ne???
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    ben sürekli takipteyim, ancak bendeki araç zaten baldıza niyet alınmıştı, araç gidince yazacak pek birşey kalmadı benim adıma,
    ama dediğim gibi takipteyim...
  • En cok satan ve tercih edilen araclar olmasina ragmen Renault forumlari hic bir zaman hak ettiği yeri bulamadı belki de kullanicilarindandir. Ben cliomun torpido üzerindeki yerine 7inch bi ekran yada en basitinden bir tablet yerlestirmeyi düşünüyorum ama bunu oraya orjinale yakin bi goruntuyle oturtmak istiyorum buna elm cihazıyla verileri aktarıp hem multimedya hende digital yol bilgisayarı ekranı oluşturmayı düşünüyorum kime desem destek yerine köstek oluyor oraya uygun bir kalıp yada plastik bulamadım hala.

• 
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.