Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (710. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.618.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba 1.5 dci 65 beygirlik clio lar nasıl çok mu ağır kalıyor bu araçlar? 65 rakamı tedirgin ediyor biraz ama yakıtı çok iyi diye duydum kullananlar cevaplarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O aracin 85 bg olanina bak dostum makbulu bu zaten

• 85 expression oluyor herhalde bulunması zor ayrıca daha pahalı sanırım
  • kebuter84 K kullanıcısına yanıt
    arkadaslar yardimci olacak bu konuda bilgisi olan yok mu?

• fiyat normal geldi bana ama iscilik biraz fazla olabilir belki

• ilandaki aracı bugün aldık dynamique diyor fakat torpidoyu açınca orda authentique yazıyor araçta abs 4 airbag (2 si arkadaymış varmı bilmiyorum bakmadım) bulunuyormuş

birşey daha sorucam bu araçta yakıtın kaç km kadar kaldığını falan yazıyormu varsa nerden bakıcaz araç hakkında hiçbirşey bilmiyorum biraz aydınlatırsanız sevinirim. aslında kullanım kılavuzu var ama o da fransızca olduğu için birşey anlamadım.

son birşey daha sol alt tarafta biyer var 1-2-3 diye kademe var far sembolü falan var ama ne olduğunu anlayamadım biraz bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renaultclio1.2-dynamique-190485365/detay

ilandaki aracı bugün aldık dynamique diyor fakat torpidoyu açınca orda authentique yazıyor araçta abs 4 airbag (2 si arkadaymış varmı bilmiyorum bakmadım) bulunuyormuş

birşey daha sorucam bu araçta yakıtın kaç km kadar kaldığını falan yazıyormu varsa nerden bakıcaz araç hakkında hiçbirşey bilmiyorum biraz aydınlatırsanız sevinirim. aslında kullanım kılavuzu var ama o da fransızca olduğu için birşey anlamadım.

son birşey daha sol alt tarafta biyer var 1-2-3 diye kademe var far sembolü falan var ama ne olduğunu anlayamadım biraz bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Araç otantik, yakıtın ne kadar kaldığını gösteren yol bilgisayarı yok, hava yastığı direksiyonda var yanda torpidonun üstünde var ve 2 adette ön koltuklarda var yanda.. Far yükseklik ayarıdır o gördüğün farın aydınlatmasını yukarı aşağı alır..

• quote:

Orijinalden alıntı: ketoral

quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renaultclio1.2-dynamique-190485365/detay

ilandaki aracı bugün aldık dynamique diyor fakat torpidoyu açınca orda authentique yazıyor araçta abs 4 airbag (2 si arkadaymış varmı bilmiyorum bakmadım) bulunuyormuş

Araç otantik, yakıtın ne kadar kaldığını gösteren yol bilgisayarı yok, hava yastığı direksiyonda var yanda torpidonun üstünde var ve 2 adette ön koltuklarda var yanda.. Far yükseklik ayarıdır o gördüğün farın aydınlatmasını yukarı aşağı alır..

anladım hocam çok teşekkürler

• ARKADAŞLAR MERHABA BENDE 2000 MODEL 1,4 8V RTA VAR ARACIM 2000 İLA 1000 ARASINDA İBRE İNİP ÇIKIYOR TABİ BİRAZ YOL KAT EDİNCE GEÇİYOR GENELDE İLK ÇALIŞTRDIGIM ZAMAN YAPIYOR
  • Aynı sorun benimde başıma geldi. Clio 1.2 2004 model. Sanayiye gittim yalandan bujileri degistirip bilgisayara baglayip arızaları sildiler. Değişen bisey olmadı. Baktım olacak gibi degil yolda zıplaya zıplaya gidiyorum renault servisine cektim.nokta atışı arızayı buldular. Motora giden manyetik kaptör diye bol kablolu bi parca degisti. 130 tl tuttu ama arızada giderilmiş oldu. Keşke baştan servise gitseymişim en azından sanayide deneme yanılma yöntemlerine para dökmezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: maserte

Aynı sorun benimde başıma geldi. Clio 1.2 2004 model. Sanayiye gittim yalandan bujileri degistirip bilgisayara baglayip arızaları sildiler. Değişen bisey olmadı. Baktım olacak gibi degil yolda zıplaya zıplaya gidiyorum renault servisine cektim.nokta atışı arızayı buldular. Motora giden manyetik kaptör diye bol kablolu bi parca degisti. 130 tl tuttu ama arızada giderilmiş oldu. Keşke baştan servise gitseymişim en azından sanayide deneme yanılma yöntemlerine para dökmezdim.

Dostum ben 4 sene oldu satali ama servis iyidir:)güle güle kullanin

• quote:

Aynı sorun benimde başıma geldi. Clio 1.2 2004 model. Sanayiye gittim yalandan bujileri degistirip bilgisayara baglayip arızaları sildiler. Değişen bisey olmadı. Baktım olacak gibi degil yolda zıplaya zıplaya gidiyorum renault servisine cektim.nokta atışı arızayı buldular. Motora giden manyetik kaptör diye bol kablolu bi parca degisti. 130 tl tuttu ama arızada giderilmiş oldu. Keşke baştan servise gitseymişim en azından sanayide deneme yanılma yöntemlerine para dökmezdim.

sen servise gitmemişsin ki kasaba gitmişsin,her iyi usta sorunu söyleyince şundan yapar der demiyorsa zaten sorun vardır,ben kesinlikle özel servis dışında başka yere gitmem allaha şükür ustam var arkadaşımda zaten,servise gidince yağ değişiminde bile ne olacağını çok iyi biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

quote:

sen servise gitmemişsin ki kasaba gitmişsin,her iyi usta sorunu söyleyince şundan yapar der demiyorsa zaten sorun vardır,ben kesinlikle özel servis dışında başka yere gitmem allaha şükür ustam var arkadaşımda zaten,servise gidince yağ değişiminde bile ne olacağını çok iyi biliyorum

arabam yok ama aynı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇUMRALI

quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

quote:

arabam yok ama aynı düşünüyorum.

• selamlar arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce bende clionun 2000 RXT LA gri modelinden aldım. Araç lpg li az yakan bir araç genel durumu iyi fakat dama düzgün bakamamış araca. Ben biraz bişeyler yapmak istiyorum. İç döşemenin değişmesi, sağ ve sol çamurluğun dişleri kırılmış üstten onları değiştirmek ve ön tampon değişmiş orjinal çıkma
    tampon almak istiyorum.. bunları nerden yaptırabilirim İstanbulda tanıdığı olan uyugun fiyata varmı tavsiyeleriniz..
  • Merhaba arkadaşlar.. 2006 model güvenlik paketli clio sedan dizel aracım var.. kaloriferi açtığımda ac klima ışığı yanıyor.. basıyorum sönmüyor.. yanındaki iç havalandırma sirkilasonu düğmesi ile birlikte bastığımda klima ışığı sönüyor.. bu sefer de klima düğmesine bastığımda ışık yanmıyor.. bu konudaki bilgi ve yardımlarınızı bekliyorum.. izmirdeyim ve önereceğiniz usta varsa önerirseniz sevinirim..

• arkadaşlar clio 2 faz 2 hb için önerebileceğiniz xenon takımı linki verebilirmisiniz
  • Merhaaa arkadaşlar. Clio 2 hb 1.2 16V 75 beygir 2005 model 75.000'de geçen hafta alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Merhabalar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mklasl

Merhaaa arkadaşlar. Clio 2 hb 1.2 16V 75 beygir 2005 model 75.000'de geçen hafta alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Merhabalar :)

hosgeldin dostum,hayirli olsun aracin ne kadar verdin araca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 11 Ocak 2015; 18:26:20 >
  • 
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.