Bildirim
CLIO II SAHİPLERİ (642. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: leki
Ben çok araştırdım.
İnternette her gördüğüm tuning sitesine mesaj attım nerdeyse. Cevapları ortak. %10 artış olur, bunu da sen farketmezsin dediler. Turbo olan araçlarda güç artış yüzdesi oldukça fazlaymış.
Renault servis Şefliğini bırakıp sanayide dükkan açan ustam benim hassas biri olduğum için bu artışı fark edeceğimi ama güç artışının motorun metal yapısını beklenenden daha erken yıpratma riski olduğunu da söyledi.
Fiyatlar dediğin gibi 600den başlıyor. Sonradan ekleme modüller pratik gibi görünse de yorumlar genellikle yazılımın direk değişmesi gerektiği yönünde.
Benim usta bu işlere girerse denerim belki.
aslında farkedilir bir artış olduğunu söylüyorlar,benim için 80bg 115 tork bile manidar olur,bu kadar artış bile beim araçta baya etki eder kasa 930kg zaten,en azından torku daha düşük devirde ve fazla alacağım için en azından yokuşlarda bir nebze tolere eder şimdi ki durum gibi olmaz diye düşünüyorum ancak,yazılım için 600 tl çok para bizim insanlarımız bana soyguncu gibi geliyor,300-400 tl bu işin için belki verilebilir ancak 600 falan nedir öyle,araştırdım biraz ecu flasher'lar var ecu'dan nandı alıp tekrar elden geçirip ecu'ya flashlyorsun çok zor bir tarafı yok en azından içini açıp lehim işiyle uğraşmıyorsun(xbox 360 reset glitch işlemi bundan kat be kat zor bir işlem)
-
quote:
Oluyor böyle.
Xenon sabit zaten.
Ama kafama takılan şu, yaylar nasıl hasarlı olur ki? Kaza mı yapmıştın?
Ayrıca 1000 km önce değişen rulman nasıl ses yapar ki?
Kaza felan yok dostum. Amortisörlerim felan yeni. Netten yay sipariş ettim 3.5 cm . Üstündekiler kalite yaydı ama. Farları söküp orijinalleri taktıracağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teşekkürler leki lastikleri 195 50 15 mi yaptın ? birde jantları kaça aldın marka model :) çok soru sordum hakkını helal et :) -
Estağfurullah.
Lastikler 195/55/15.
600 liraya aldım 10 taksit. Takması, balans ve metal siboplar dahil,
Sinop Bosch car service'ten.
İnternette de yaklaşık bu fiyatlarda ama lastik takma balans vs 50 lira daha vermem gerekecekti.
Bu jantlar ellerinde yoktu, resmi gösterip sipariş ettirdim.
Kaldırımlara dikkat etmek gerekiyor, ön sağ jantı sürttüm, yüzüldü.
Senin resmini verdiğin jant bir öğrencimin seninkiyle aynı renk aynı model cliosunda var, o da gayet güzel duruyor.
Haklisiniz o yuzden disari cikan jantlar pek istemiyorum istanbul da park sorunu oldugu surece ne kadar iyi olursan ol o jant surtuyor cunku bilgiler icin tesekkur ederim.
quote:
15 mi?
Evet abi yeni puntom için alıyorum -
http://www.oto724.com/konig-kng-sk03-6.5x15-inc-4x100-gold-celik-jant?filter_name=15%20inç%204x100&sort=p.price&order=ASC&page=16
Yukarıdaki Siteden Buldum Orjinal König Olduğunu Söyledi Replika Değil Dedi Şüphe İçindeyimAlsam Mı Almasam Mı Karar Veremedim...
-
Ha doğru ya.
Güle güle kullan demiş miydim?
:)
Arkadaşlar sis lere beyaz ampul takmayi düşünüyorum bu beyaz ampullerin kodu falan varmıdır yoksa direk beyaz ampul olarak mi geçiyor h4 h7 vs.. yazanlar var zenon degil isyedigim karsidan gelenin yada arkasinda gittiğimin gozunu almayacak bir ampul istiyorum hangi marka tavsiye edersiniz
bide muayeneden gecermi sorun cikartma ihtimalleri varmi gunduz farlarinada sari ampul takicam
quote:
Orijinalden alıntı: Painkiller1907
http://www.oto724.com/konig-kng-sk03-6.5x15-inc-4x100-gold-celik-jant?filter_name=15%20inç%204x100&sort=p.price&order=ASC&page=16
Yukarıdaki Siteden Buldum Orjinal König Olduğunu Söyledi Replika Değil Dedi Şüphe İçindeyimAlsam Mı Almasam Mı Karar Veremedim...
Sahibindene bak bence. Advan rs yaz ayni rengi cok guzel jant onu al derim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ketoral
quote:
König' in rengi daha iyi gibi birde jant ağırlığı önemli ikisininde ağırlıklarına bakacağım hangisi hafif ise onu tercih edeceğim sanırım. yardımın için teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ketoral
quote:
König' in rengi daha iyi gibi birde jant ağırlığı önemli ikisininde ağırlıklarına bakacağım hangisi hafif ise onu tercih edeceğim sanırım. yardımın için teşekkürler.
-
quote:
Ha doğru ya.
Güle güle kullan demiş miydim?
:)
Sağolasın abi. Ama punto ağır kaldı biraz.Bunun borcunu ödedikten sonra clio4 lerden almayı düşünüyorum hemde biraz fiyatları düşer. 1.5 dci seriliği yok multijette. -
merhaba arkadaşlar "2004 1.4 16v privilege clio hb " aracımda acaba isofix bağlantısı var mı? Bizim ufaklık için oto koltuğu almam gerek sizinde tavsiye edebileceğiniz bizim araçlar için uygun bir oto koltuğu var mı? -
Arkadaslar merhaba,
Bir sorum olacak.Clio aracima lpg taktirdim bunu ruhsata islettiricem.Trafige illa arac sahibinin mi gitmesi gerekiyor?Benim adima baska birisi islemleri yapabilir mi yoksa? -
Ben aynı motorlu ama beygir gücü 90 olan Astraları inceledim, onlar için de benzeri yorumlar var özellikle 1 ve 2. viteslerde. Bir de dizel korkutuyor beni, masraf çıkınca tam çıkıyor.
merhaba arkadaşlar "2004 1.4 16v privilege clio hb " aracımda acaba isofix bağlantısı var mı? Bizim ufaklık için oto koltuğu almam gerek sizinde tavsiye edebileceğiniz bizim araçlar için uygun bir oto koltuğu var mı? -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X