Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (640. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gün önce 4 lastik aldım aklımda goodyear effencientgrip vardı ama sonradan michelin energy saver aldım orjinal ölçleri olan 175/65/14 ebadında yol sesi azaldı şehir içinde aynı akşam uzun yola çıktı 120 yaptım ancak yol sesi bariz fazla geldi bana artık almış olduk yapacak birşey yokda almadan öncede 15'' jant vardı onlarımı kullansam diye düşündüm sonra vazgeçtim hala taklıyor kafama
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

2 gün önce 4 lastik aldım aklımda goodyear effencientgrip vardı ama sonradan michelin energy saver aldım orjinal ölçleri olan 175/65/14 ebadında yol sesi azaldı şehir içinde aynı akşam uzun yola çıktı 120 yaptım ancak yol sesi bariz fazla geldi bana artık almış olduk yapacak birşey yokda almadan öncede 15'' jant vardı onlarımı kullansam diye düşündüm sonra vazgeçtim hala taklıyor kafama

15'' jantları hangi ebat lastikte kullanıyodunuz peki bende michelin energy baktım yumuşak güzel bi lastik ama hassas kullanım istiyor sanırım
  • michelinler yumuşak hamurlu olduğu için sesi az diyorlar üstündede 68db ses etiketi var.. bende continental var contipremiumcontact 5 serisi 71db ses etiketi vardı ama ıslak ve kuru performansı A sınıfı çok iyi lastik memnunum.. bence biraz araştırın öyle karar verin hepsinin üstünde etiketleri var ıslakta A sınıfımı B sınıfımı nasıl..internetten kendi sayfalarında bulabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketoral

michelinler yumuşak hamurlu olduğu için sesi az diyorlar üstündede 68db ses etiketi var.. bende continental var contipremiumcontact 5 serisi 71db ses etiketi vardı ama ıslak ve kuru performansı A sınıfı çok iyi lastik memnunum.. bence biraz araştırın öyle karar verin hepsinin üstünde etiketleri var ıslakta A sınıfımı B sınıfımı nasıl..internetten kendi sayfalarında bulabilirsiniz..

internette araştırıyorum konuyu ama benim için şuan önemli olan aslında 185-65(yada 55) 15'' jant kullanabilirmiyim araçta kullanım kılavuzunda bu ebatta yazıyo ama sizlerin tecrübeleri benim için önemli çünkü bu benim ilk aracım ve daha tecrübeli olan sizlerin fikirlerini almak istiyorum.lastik konusundada michelin için bnalon yapma ihtimalin fazla olduğu söylenip duruyor forumlarda eğer siz memnunsanız bende continental düşünürüm kullanıcı tecrübesi herşeyden önce bana göre

• daha 2 gün oldu dostum,lastik konusunda yorum yapamam,bende okudum o yazılanları ancak bazıları çok memnunken bazıları hiç memnun değil bende anlamadım bu nasıl iş,kullanıyorum bakalım bazıları gibi 50000-60000km gitsin düşüncesinde değilim 30000km yaptırsın yeter,eğer alacaksan continental premium contact 5 yada goodyear effencientgrip al,bu araa 15'' jantlar var ama ben kullanmadım hiç sadece kullanayımmı diye düşündüm
  • Simdi siteden baktim. Contipremiumcontact 5 benim lastiklerin yakit: c islak : a sinifi. Ses: 70db diger lastiklerinden sitelerinden bak ona gore karsilastir.. Benim tecrubelerime gore yol tutusu iyi ve frende cok cok iyi , islakta cok denemedim ama a sinifi almis.. On sol lastige civi girmis benim haberim yok 1-2 ay civi ile gezmisim lastik inmedi sapasaglam. Serviste bakimda usta farketti yama yapmis..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoral -- 25 Ekim 2013; 16:02:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba yok lastiğe yorum yok.
    ama şirket aracı 15 jant ve michelin energy saver 185/65/15 ölçüde. bence başarılı bir lastik.
  • cashuva C kullanıcısına yanıt
    Komşunun clio 2 privilege arabasının lastikleri 185/60/15.
    Bilgine..

• quote:

Orijinalden alıntı: leki

Komşunun clio 2 privilege arabasının lastikleri 185/60/15.
    Bilgine..

çok teşekkür ederim bilgi için bu ebatlarda takabilirim bende o zaman lastiği çelik jant alacağım için 15'' olsun istiyorum daha şık duruyo bence
  • Rica ederim.

• Merhabalar, ben yaklaşık 20 gün önce dört lastiğide değiştirdim. Lastik ebadı 175/65/14 Prelli cinturato P1 verde taktırdım. Şöyle söylüyeyim ses oldukça düştü fren mesafe güven veriyor. Ses+güvenlik+yakıt üçlüsü için tavsiye edebileceğim yegane lastiktir. Ben prelli bayisinden tanesini 125 tl den aldım. Bir bakın derim iyi forumlar...
  • Pirelli kullandim bir sure ve inanilmaz kizaklama yapiyordu suda falan o yuzden onyargi olusmustu kafamda benim kafamada continental contipremiumcontack 5 yatti tanesi 135 tl sizin pirelliyide arastiricam ama kullanici yorumlari onemli frenlemede kizaklama falan yok dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: cashuva

Pirelli kullandim bir sure ve inanilmaz kizaklama yapiyordu suda falan o yuzden onyargi olusmustu kafamda benim kafamada continental contipremiumcontack 5 yatti tanesi 135 tl sizin pirelliyide arastiricam ama kullanici yorumlari onemli frenlemede kizaklama falan yok dimi

Üstünde etiketleri var zaten, A sınıfı B sınıfı diye , ıslakta ne almış .. Ses şiddeti kaç db hepsinde yazıyor.. Karşılaştırmayı o şekilde de yapabilirsin..

• merhaba arkadaşlar

geçen pazartesi cliomu sattığımı söylemiştim size. Bugun kısmetse Grande Punto alıyorum Bakalım renodan sonra fiat binmek ne gibi şeyler değiştiricek. Renonun sağlamlığını fiatta bulabilecekmişiyim. Dizelin avantajlarını yazarım size
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sehzade86

merhaba arkadaşlar

geçen pazartesi cliomu sattığımı söylemiştim size. Bugun kısmetse Grande Punto alıyorum Bakalım renodan sonra fiat binmek ne gibi şeyler değiştiricek. Renonun sağlamlığını fiatta bulabilecekmişiyim. Dizelin avantajlarını yazarım size

hocam hayırlı olsun. izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim.bende bu aralar grande punto nun 1.4 t-jet motorlu olanını araştırıyorum.açıkçası fiat çok yabancı olduğum bir araba.onun için tam olarak karar veremedim henüz...
  • arkadaşlar, bir süredir 2001 clio hb aracımla seyir halindeyken selektör yaptığımda araba stop edip tekrar çalışıyor yada teyp kapanıp açılıyor, bir kaç kerede km tur sayacı sıfırlandı. bugün birkaç defa sinyal verdiğimde, seyir halindeyken yine stop edip araç yola devam etti ama sıkıntı sonra tekrar etmedi. sinyal kolunda sıkıntı olabileceğini söylediler yada elektrik tesisatında bi sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. buna benzer bir durumla karşılaşan oldumu acaba?
  • Evorez E kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle kol bozuldu ve kısa devre yaptırıyor.
    Sonradan sis farı taktırıp sinyal kolundaki arka sise bağlatan tanıdık bir Kangoo sahibi yaşamıştı benzeri sorunu.

• Selamlar ,

Arabamla ilgili bir sıkıntı var , ya da ben mi öyle zannediyorum.

Clio dci 1.5 2006 model hb arabam 5. viteste devir saati direk 5000 oluyor ve hız göstergesi değişmiyor sanki 120 - 125 km/h de tıkalı kalıyor.

Bunun sebebi nedir acaba ?Araba 65 HP . İlgilenirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashuva

Pirelli kullandim bir sure ve inanilmaz kizaklama yapiyordu suda falan o yuzden onyargi olusmustu kafamda benim kafamada continental contipremiumcontack 5 yatti tanesi 135 tl sizin pirelliyide arastiricam ama kullanici yorumlari onemli frenlemede kizaklama falan yok dimi

kesinlikle kızaklama yok. Tabiki kızaklamadan kasıt 100 km hızla giderken arabanın çakılıp kalması imkansız ama kısa fren mesafesi ile çok iyi lastik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgrmex

Selamlar ,

Arabamla ilgili bir sıkıntı var , ya da ben mi öyle zannediyorum.

Clio dci 1.5 2006 model hb arabam 5. viteste devir saati direk 5000 oluyor ve hız göstergesi değişmiyor sanki 120 - 125 km/h de tıkalı kalıyor.

Bunun sebebi nedir acaba ?Araba 65 HP . İlgilenirseniz sevinirim.

Çok büyük ihtimalle debriyaj balatanız son demlerini yaşıyor, eğer tahminim doğruysa tamamen bittiği an yolda kalırsınız, dikkat edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.