Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (643. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Privilege ise muhakkak vardır diyesim geliyor ama yetkili servis ya da koltuk satan mağaza bilir.
    Biz bebek koltuğu alırken adam arabaya geldi baktı, bunda isofix yok dedi (elektrikli aynası olmayan arabada isofix ne gezer zaten) sonra normal bir bebek koltuğu gösterdi, onu aldık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leki

Ben aynı motorlu ama beygir gücü 90 olan Astraları inceledim, onlar için de benzeri yorumlar var özellikle 1 ve 2. viteslerde. Bir de dizel korkutuyor beni, masraf çıkınca tam çıkıyor.

Düşük devirlerde araba çok cansız. Benzinliden sonra devri hala tutturamıyorum. vites artırdığımda araba boğuluyor. devri 3000e çıkarmadan atmıyorum bende. benzin gibi 2500de geçince boğuluyor.
    Masraf konusuna gelince bence tamamen şans işi. Şirket araçlarında 5-6 yıl 300bin kmlerde araçlar görüyorum ve eşşek gibi kullanılıyor. Bakımları aksatılıyor. Bakalım önümüzdeki günler neye gebe. Direksyon sorunu varmı kronik olarak bakalım ne zaman ortaya çıkıcak. Gerçi servisler ücretsiz değiştiriyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sehzade86

merhaba arkadaşlar

geçen pazartesi cliomu sattığımı söylemiştim size. Bugun kısmetse Grande Punto alıyorum Bakalım renodan sonra fiat binmek ne gibi şeyler değiştiricek. Renonun sağlamlığını fiatta bulabilecekmişiyim. Dizelin avantajlarını yazarım size

puntoya bir hayırlı olsun diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇUMRALI

quote:

Orijinalden alıntı: Sehzade86

merhaba arkadaşlar

geçen pazartesi cliomu sattığımı söylemiştim size. Bugun kısmetse Grande Punto alıyorum Bakalım renodan sonra fiat binmek ne gibi şeyler değiştiricek. Renonun sağlamlığını fiatta bulabilecekmişiyim. Dizelin avantajlarını yazarım size

puntoya bir hayırlı olsun diyeyim.

Eyvallah sağolasın abi.
  • quote:

Privilege ise muhakkak vardır diyesim geliyor ama yetkili servis ya da koltuk satan mağaza bilir.
    Biz bebek koltuğu alırken adam arabaya geldi baktı, bunda isofix yok dedi (elektrikli aynası olmayan arabada isofix ne gezer zaten) sonra normal bir bebek koltuğu gösterdi, onu aldık.

teşekkürler leki :)
  • malum bizim araçlarda kaset çalar var,bunu çıkarınca direksiyon kumandası iptal oluyor yada pionerr teyp alıp aparatla bağlıyosun o zaman aktif oluyor ama buda pek ucuz sayılmaz,geçen arkadaş 1.4 dynamic aldı hb kasa arabaya baktım orjinal 6'lı cd changer var,dedim bana verirmisin vereyim dedi allah razı olsunkestim soket uçlarından kendi arabama taktım koltuk altına koydum,direksiyon kumandası aktif 10 numara oldu,cd çalar gibi ha bire değiştirme derdide yok,arasam bulamam cd changer'ı nerden kısmet oldu elime geçti,sd kartdan müzik çalan bir zımbırtı var ne kadar berbatmış meğer cd changer'dan bir ses geliyor üstelik orjinal kolonlar var bu halde bile süper,bu konu zaten clio'da hep sorun kaset çalar nedir ya 2004 modelde kaset çalar var,en kolay çözümü bu işin ebayda 20 eoru'ya falan cd çalarlar var orjinal bir tane alıp takmak,türkiyede 150tl istiyor adamlar

• Güle güle kullan.
    Soket kasetçalara uyumlu değil miydi?
    Ayrıca cd changer mp3 çalıyor mu yoksa track mi?

• quote:

Güle güle kullan.
    Soket kasetçalara uyumlu değil miydi?
    Ayrıca cd changer mp3 çalıyor mu yoksa track mi?

Sagolasin leki hocam,soketleri direkt takiyorsun teybe sanirim bu pioner teyplerde kullanilan ara soketde olabilir,mp3 çalmıyor hocam track buda yeter,baska bir teyp taktiginda renk tutmuyor gösterge rengini en iyisi orjinal kullanmak ama buda sorun zaten birde ses kalitesi çok manyak oldu bu teyp ve hoparlörler nasıl veriyor bu sesi diye düşünüyor insan

• Bende pioneer var 5250 sd modeli , direksiyon kumanda devreside taktim orjinal koldan ses degistiriyorum ve sarki degistiriyorum zamaninda 30 tl ye almistim suanda 40 tl o devre izmirden birisi yapiyor.. Clioda orjinal koldan pioneer kalitesini kullanabiliyorum ve sesde yeterli kalitede..aparat isteyene mail adresini verebilirim yapan kisinin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoral -- 11 Kasım 2013; 18:58:59 >
  • O kablonun resmi varsa ekler misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: ketoral

Bende pioneer var 5250 sd modeli , direksiyon kumanda devreside taktim orjinal koldan ses degistiriyorum ve sarki degistiriyorum zamaninda 30 tl ye almistim suanda 40 tl o devre izmirden birisi yapiyor.. Clioda orjinal koldan pioneer kalitesini kullanabiliyorum ve sesde yeterli kalitede..aparat isteyene mail adresini verebilirim yapan kisinin..

aparatı yapan izmirli arkadaşı forumlardan takip ediyordum ama güvenip sipariş etmemiştim bende aracıma pioneer teyp almayı düşünüyorum arkasında W/R girişi olması lazım dimi birde bağlaması pratikmi teybi aldığım yerde rahatlıkla montajı yapılır sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

O kablonun resmi varsa ekler misin?

Resmi yokta kibrit kutusu kadar bir entegre devre. Kabloları rengi rengine direksiyon kumandasındaki kablolara bağlanıyor ve + ve - bağlanıyor teypteki + ve - ye çok basit bağlantısı.. Sendomi sanırım sende bandırmadasın, bende bandırmadayım teypi sökebilirsek gösterebilirim devreyi.. Evet arkadında wr olması lazım.. Bağlantı çok basit.. Arkadaş güvenilir para almadan aparatı gönderdi bana taktırdım parasını ertesi gün göndermiştim hesaba havale ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoral -- 11 Kasım 2013; 20:19:49 >
  • ben merkezdeyim bandırmada değilim,ben sorunumu çözdüm üstelik 5 kuruşi harcamadan montajıda kendim yaptım,hatta benim kasetçalarda aux giriş bile var kendim yaptım ama ses kalitesi iyi değil,pionerr olayını sevmiyorum orjinal cd çalar daha iyi tabi mp3 değil ama orjinali,zaten üstünde aracın blaupunkt hoparlörler var kaldırmıyor kasetçaların çıkışı daha yüksek amfi falanda gerekmez bana yalnız hoparlörlerin görsen tüy gibi gören bu bir halta yaramaz der önce ki aracıma aldığım 13cm sony hoparlörler vardı onları taktım blaupunkt'un yanından bile geçemez adamlar harbiden işlerini iyi yapyor bu aralar ucuz yollu hoparlör bulabilirsem eper blaupunkt,kenwood,alpin gibi alacağım,bu arada bende ki orjinal cd changer alpin marka pionerr,kenwood falan halt etmiş yanında,yıllar öncesinden bilirim enişte almanyadan geldiğinde aracında vardı belki 20 sene önce manyak birşeydi
  • sahatay63 S kullanıcısına yanıt
    bizim 2002 1.4 privilege 'devar. zaten arka koltuğun altına elinizi sokun, kelepçelerin bağlanacağı demirleri elinizle hissedersiniz. koltuğun arkasında bagaj içinde de kayışını bğlamak için halkaları olacak. foto bulursam paylaşırım.
  • quote:

ben merkezdeyim bandırmada değilim,ben sorunumu çözdüm üstelik 5 kuruşi harcamadan montajıda kendim yaptım,hatta benim kasetçalarda aux giriş bile var kendim yaptım ama ses kalitesi iyi değil,pionerr olayını sevmiyorum orjinal cd çalar daha iyi tabi mp3 değil ama orjinali,zaten üstünde aracın blaupunkt hoparlörler var kaldırmıyor kasetçaların çıkışı daha yüksek amfi falanda gerekmez bana yalnız hoparlörlerin görsen tüy gibi gören bu bir halta yaramaz der önce ki aracıma aldığım 13cm sony hoparlörler vardı onları taktım blaupunkt'un yanından bile geçemez adamlar harbiden işlerini iyi yapyor bu aralar ucuz yollu hoparlör bulabilirsem eper blaupunkt,kenwood,alpin gibi alacağım,bu arada bende ki orjinal cd changer alpin marka pionerr,kenwood falan halt etmiş yanında,yıllar öncesinden bilirim enişte almanyadan geldiğinde aracında vardı belki 20 sene önce manyak birşeydi

Cd ses kalitesi kasetçalara göre daha güzel ses verir. Ama orjinal kasetçalar getçekten trişka. Ben orjinal hoparlörlere hiçbir ilave yapmadım, ön kapıda 2 hoparlör ve 2 tiz var orjinal hoparlörler. Pioneer ı takınca ses inanılmaz kaliteli oluyor aracın orjinal hoparlörlerinden çok güzel ses veriyor.pionerın ses kalitesi tartışılmaz çok iyi, benimki hem sd card hem usb hemde cd okuyor. Orjinal direksiyon kumandasınıda bağlayınca sanki pioneer değilde orjinal teyp kullanıyorum gibi ztn. Daha teype dokunmadım bile herşeyi koldan yapıyorum..şiddetle tavsiye ederim

• orjinal hoparlörlerde sesi 20 yapınca ses çatlamaya başlıyor,aslında iyi hoparlörler ancak çok fazla sesi açamıyorsun
  • quote:

orjinal hoparlörlerde sesi 20 yapınca ses çatlamaya başlıyor,aslında iyi hoparlörler ancak çok fazla sesi açamıyorsun

Pioneerda basları biraz kısıyorum 30-35 e kadar en fazla bundan sonrası bozma yapar. Amfi ve component olursa Ancak bozma yapmaz. Normal hoparlörrler bozma yapar. Gümbür gümbür ses istemeyen için yeterli bence kaliteli ses veriyor çokta kötü hoparlör değillermiş bunu kasetçaları söküp pionerı bağlayınca anladım.. Gençlere yetmez ancak 30 yaş üstüne yeter bence. Orjinal hoparlörler iyide üzerinde gelen kasetçalar çok dandik ses çıkışı.. Cd çalar olsaymış yine cd nin ses kalitesi ile güzel ses alınırdı..

• http://www.hepsiburada.com/liste/navitech-teyp-cd-vcd-dvd-mp3-calar/department.aspx?categoryId=26080&sp=brand=navitech

Ucuz ve güzel bir marka. Bende cd lisi var. Sesi yarısından çok açamıyorsunuz. Clio 2005 in hoparlörleri çok güzel. Arkaya 600 watt Pioneer takdırdım. 400 watt çok hafifken 600 watt nedense çok ağır. 170 tl ye hoparlör aldım. Orjinal dediler ama bilemiyorum. Navitech kaldırıyor.
  • önce ki aracımda bende nvitech kullandım fena değil desemde kaliteli birşey kullanınca insan pekk diyemiyor,ben ebay üzerinden 2.el birşeyler bakacağım arkaya kesinlikle taktırtam aracın orjinalliğini bozacak birşey yapmam,belki öndeki kapaılara mib ve tiz iyi veren hoparlör alıp bagajada orta halli bir subwoofer koyarım,bir bass ihtiyacı var ama deep bass olmalı kafa patlatmasın yani
  • pioneer deh 1500ub sipariş ettim hepsi buradadan 189 tl indirimle beraber usb aux cd çalar mevcut izmirli arkadaşlada konuştum aparatı gönderecek bende yüksek sesle müzik dinlemem arabada zaten benim için yeterli bi sistem olucaktır toplamda 230tl ye malolucak bana.
  • 
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.