Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (644. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cashuva

pioneer deh 1500ub sipariş ettim hepsi buradadan 189 tl indirimle beraber usb aux cd çalar mevcut izmirli arkadaşlada konuştum aparatı gönderecek bende yüksek sesle müzik dinlemem arabada zaten benim için yeterli bi sistem olucaktır toplamda 230tl ye malolucak bana.

Hayirli olsun guzel bir tercih olmus. Usb yi kullanirsin ztn cd veya auxa ihtiyacin olmaz. Aparatida taktirirsin ayni anda 10 numara olur. Ben pioneerin kumandasini eve kaldirdim herseyi direksiyon kumandasindan yapiyorum. Benim arac otantik oldugu icin sadece on kapida 2 hoparlor ve goguste 2 tiz var ama pioneeri baglayinca cikan sese sasirdim hatta arkadaslar bile dedi vay anasini orjinal hoparlorler iyiymis dediler.. 30-35 e kadar acabiliyorsun ekolayzerdan baslari kistim ayarlari ona gore ayarladim 10 numara ses. Bir amfi component gibi degil ama yinede arac icinde kaliteli ses varoldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba üstadlar 2001 model 2. Sahibinden beyaz rta clio var araçta hasar kaydı yok. lpg hiç takılmamış orjinal 135 binde araç yaşına göre fena durmuyor gidişide güzel gibi geldi.lastiklerde dişler var fakat yanak taraflarında hafif çatlaklar var. Adam 1500 tl masraf yapmış. Araç genel itibariyle böyle.13250 son fiyata braktı masraf yaptığı için nuh diyor peygamber demiyor sizce bölyle bi araba bukadar edermi. Yakıtıyla beni üzermi ? Çok kararsızım acil olarak fikirlerinizi paylaşırsanız çok büyük yardımınız dokunur. Şimdiden teşekkürler

• 1500tl masrafi arabanin bakimi icin harcadiysa fiyati normal arac 135binde triger kayisi devirdaim pompasi falan degismismi bunlari sorun birde aracta boya varmi donanimi nasil 2airbag klima olmasi lazim diye biliyrm rta larda abs yok bunlara bakip icinizede sindiyse alinabilir fiyat normal

• Triger bakımı yapılmış ayriyetten alt takım balatalar komple elden geçmiş donanım klima ve 2 airbag.abs varmı bende bilmiyorum boya takıntım yok hele istanbulda ama boya 2-3 parça var dedi ustam. Direksiyon simidi yıpranmış baya bide rengi soluk baya ama araç diri duruyodu. 2.el fiyatlar çok abartılı :(

• Onemli olan motor diri olsunda boyasiz arac cok zor zaten olurda illaki 2.el arac alirken aslinda hep kaporta aksamina bakiliyor onemli olan motoru diriyse sorun diil bence 2004 1.2 otantik var bende de direksiyonda hafif soyulma olusmustu ben aldigimdada ama araba cok temiz oldugundan sorun etmedim heleki siz birde istanbuldasiniz butceniz olursa deri kaplatirsiniz direksiyonu

• Aracın albenisi yok işte bi gidişi problemsiz geldi iç mekanda direksiyon simidi soyulması klima ızgarasının bitanesinde kırık var lastiklerin durumu rengin soluk oluşu vs.bu araç bu fiyatı hak edermi çok kararsız kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: murat_megane2

Aracın albenisi yok işte bi gidişi problemsiz geldi iç mekanda direksiyon simidi soyulması klima ızgarasının bitanesinde kırık var lastiklerin durumu rengin soluk oluşu vs.bu araç bu fiyatı hak edermi çok kararsız kaldım

O fiyata baska araclarda bulabilirsiniz bence icinize sinen bi arac alin sonra her bindiginizde pisman olabilirsiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murat_megane2

Aracın albenisi yok işte bi gidişi problemsiz geldi iç mekanda direksiyon simidi soyulması klima ızgarasının bitanesinde kırık var lastiklerin durumu rengin soluk oluşu vs.bu araç bu fiyatı hak edermi çok kararsız kaldım

O fiyata baska araclarda bulabilirsiniz bence icinize sinen bi arac alin sonra her bindiginizde pisman olabilirsiniz

O fiyatlara ne önerirsiniz

• O kablonun resmi varsa ekler misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

O kablonun resmi varsa ekler misin?

Resim ile anlaşılacak birşey değil hocam ben tarif edeyim. Kibrit kutusu kadar bir entegre üzerinde devreler var. Buradan 5-6 tane kablo bu entegrenin üzerine lehimli ve bu kablolar rengi rengine direksiyon kolundan gelen kablolarla aynı renkte ve rengi rengine aynılarını bağlıyorsun. Kalan 2 kablo daha var siyah - ve kırmızı +12 ye bağlanıyor bu kadar. Son kabloda teypin wr girişine giriyor jack uçlu. Sonra teypin arkasına gizliyorsun entegreyi ve teypi yerine monte ediyorsan ittiriyorsun. Olay bu kadar basit teypi bağlayan teypçiye 1 kere tarif ettim adam anında bağladı zaten teyple ikisini.

• ketoral K kullanıcısına yanıt
    hocam illa pionner mı olması gerekiyor mesela lg var bende buna uymazmı bahsettiğin aparat
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceSPiRiT

bizim 2002 1.4 privilege 'devar. zaten arka koltuğun altına elinizi sokun, kelepçelerin bağlanacağı demirleri elinizle hissedersiniz. koltuğun arkasında bagaj içinde de kayışını bğlamak için halkaları olacak. foto bulursam paylaşırım.

teşekkürler dostum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: helelo

hocam illa pionner mı olması gerekiyor mesela lg var bende buna uymazmı bahsettiğin aparat

Pioner ve sony ye oluyormuş. Teypin arkasında w/r girişi var kulaklık girişi gibi o olması gerekiyor.. cherno359@hotmail arkadaşın mail adresi mail atıp detaylı öğrenebilirsiniz..

• Merhaba Arkadaşlar O Kadar Gold Jant Dedikten Sonra Fikir Değiştirdim Jantları ve Lastikleri Taktım Jantlar Sparco 15" Lastikler 195 50 15 Haziran Ayına Kadar Bu Şekilde Gezeceğiz Muayenesi Geliyor Çünkü Ondan Sonra Önleri 5 cm Arkaları da 3,5 cm Basmayı Düşünüyorum İnşallah.

CLIO II SAHİPLERİ
     CLIO II SAHİPLERİ

• arkadaşlar mrb benim clio arıza çıkartmak üzere izmirden bildiğiniz bir tamirci varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssmm -- 13 Kasım 2013; 17:33:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Painkiller1907

Merhaba Arkadaşlar O Kadar Gold Jant Dedikten Sonra Fikir Değiştirdim Jantları ve Lastikleri Taktım Jantlar Sparco 15" Lastikler 195 50 15 Haziran Ayına Kadar Bu Şekilde Gezeceğiz Muayenesi Geliyor Çünkü Ondan Sonra Önleri 5 cm Arkaları da 3,5 cm Basmayı Düşünüyorum İnşallah.

CLIO II SAHİPLERİ
     CLIO II SAHİPLERİ

büyük ebat lastik takmak performansınızı olumsuz yönde etkiledimi bende 15inç jant düşünüyorum araca merak ettim

• Hocam Öncelikle Merhaba, Yol Tutuşu Olarak Daha İyi Oldu 50 Yanak Altını İstanbul İçin Uygun Bulmuyorum Her Gün Bir Yeri Kazıyorlar ALLAH korusun Bir Çukurda Jantı Kırma Ezme Vs.. Sorunlar Olabilir. Aracımda Orjinal 14" Jantlar Vardı 70 Yanak Lastiklerle Beraber Jantı Büyütüp Lastikleri Küçülttüğüm İçin Performans Olarak Kayıp Yaşamadım Tam Tersi 14" Jant Ağırlığım İle Aldığım Jantın Ağırlığı Aynı Lastiklerde de Çok Bir Fark Olacağını Sanmıyorum. Alacağın Jantın Ağırlığına Dikkat Et. 195 Genişlikten de Fazla Lastik Takmamanı Öneririm Şuanda Arka Tarafdan Görünüş Olarak da Araba Daha Tatlı Durdu. Onun Resimlerinide Eklerim Birazdan Çekip. Saygılar.
  • quote:

Hocam Öncelikle Merhaba, Yol Tutuşu Olarak Daha İyi Oldu 50 Yanak Altını İstanbul İçin Uygun Bulmuyorum Her Gün Bir Yeri Kazıyorlar ALLAH korusun Bir Çukurda Jantı Kırma Ezme Vs.. Sorunlar Olabilir. Aracımda Orjinal 14" Jantlar Vardı 70 Yanak Lastiklerle Beraber Jantı Büyütüp Lastikleri Küçülttüğüm İçin Performans Olarak Kayıp Yaşamadım Tam Tersi 14" Jant Ağırlığım İle Aldığım Jantın Ağırlığı Aynı Lastiklerde de Çok Bir Fark Olacağını Sanmıyorum. Alacağın Jantın Ağırlığına Dikkat Et. 195 Genişlikten de Fazla Lastik Takmamanı Öneririm Şuanda Arka Tarafdan Görünüş Olarak da Araba Daha Tatlı Durdu. Onun Resimlerinide Eklerim Birazdan Çekip. Saygılar.

cevap için teşekkürler bende 185-55 15 ebatlarını kullanıcam ama yeterli bi cevap alamamıştım aracım 2004 1.2 16v şuan aracın performansı yeterli ama açıkçası lastik yüzünden bi kayıp yaşamak istemiyordum şuan bende de 175-70 14 saç jantlar var sizin jantın markası ne peki

• quote:

quote:

Hocam Öncelikle Merhaba, Yol Tutuşu Olarak Daha İyi Oldu 50 Yanak Altını İstanbul İçin Uygun Bulmuyorum Her Gün Bir Yeri Kazıyorlar ALLAH korusun Bir Çukurda Jantı Kırma Ezme Vs.. Sorunlar Olabilir. Aracımda Orjinal 14" Jantlar Vardı 70 Yanak Lastiklerle Beraber Jantı Büyütüp Lastikleri Küçülttüğüm İçin Performans Olarak Kayıp Yaşamadım Tam Tersi 14" Jant Ağırlığım İle Aldığım Jantın Ağırlığı Aynı Lastiklerde de Çok Bir Fark Olacağını Sanmıyorum. Alacağın Jantın Ağırlığına Dikkat Et. 195 Genişlikten de Fazla Lastik Takmamanı Öneririm Şuanda Arka Tarafdan Görünüş Olarak da Araba Daha Tatlı Durdu. Onun Resimlerinide Eklerim Birazdan Çekip. Saygılar.

cevap için teşekkürler bende 185-55 15 ebatlarını kullanıcam ama yeterli bi cevap alamamıştım aracım 2004 1.2 16v şuan aracın performansı yeterli ama açıkçası lastik yüzünden bi kayıp yaşamak istemiyordum şuan bende de 175-70 14 saç jantlar var sizin jantın markası ne peki

175-65-14 olması lazım orjinalde sizin neden 70 yanak

• quote:

Orijinalden alıntı: ketoral

quote:

quote:

175-65-14 olması lazım orjinalde sizin neden 70 yanak

haklısınız 65ti ölçülerim ben karıştırmışım

• 
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.