Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (641. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selam , ilginiz için tşkler .Hocam bugün teknik servise götürdüm adam 130 - 150 ye çıktı ben çıkamadım adam çıktı bende anlamadım...5 de debriyaj attı birşey çıkmadı.
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum var
    son iki haftadır araba ortalama 40-50 yi geçince ugultu gibi bir ses geliyor vuuuu diye motordan geldigini sanmıyorum
    birde bu lpg bakimi lpg ayari falan nerde yaptırılır Esenyurt Avcılar Beylikdüzü Hadımköy Arnavutköy civarı bildiginiz usta yada yer varmıdır kaca patlar daha omce hiç yaptirmadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

Merhaba arkadaşlar bir sorum var
    son iki haftadır araba ortalama 40-50 yi geçince ugultu gibi bir ses geliyor vuuuu diye motordan geldigini sanmıyorum
    birde bu lpg bakimi lpg ayari falan nerde yaptırılır Esenyurt Avcılar Beylikdüzü Hadımköy Arnavutköy civarı bildiginiz usta yada yer varmıdır kaca patlar daha omce hiç yaptirmadim

Sorun teker bilyası olarak da bilinen aks rulmanlarından olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Merhaba arkadaşlar bir sorum var

Sorun teker bilyası olarak da bilinen aks rulmanlarından olabilir.

peki ordansa masrafı cokmudur içime kurt düştü şimdi :(
    iyiki satmaya niyetlendik sorun üstüne sorun cıkartır
  • cashuva C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Standart ölçüler 185-55-15... Muhtemelen belirtilen araç sonradan 185-60-15 tercih etmiş. Benim gibi :) Aldıysanız herhangi bir kaybınız yok. İyi sürüşler.
  • by_MuKa kullanıcısına yanıt
    aks rulmanları yıllar içinde yol şartları nedeniyle zarar görüyor ve hemen her araçta yenileniyor. Çk masraflı birşey olarak düşünmeyin. 4 tekerde değişse, tahminen 200 civarına hallolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceSPiRiT

aks rulmanları yıllar içinde yol şartları nedeniyle zarar görüyor ve hemen her araçta yenileniyor. Çk masraflı birşey olarak düşünmeyin. 4 tekerde değişse, tahminen 200 civarına hallolur.

Muayne onceside bir bakim gerekiyor anlaşılan 500-600 çıkacak bizden :(

denildiği gibi rulmandan kaynaklıdır. ben de arka tekerlerde oldu. 120 tl ye 2si değiştilidi. ayrıca lpg ayarı 50 tlye yaptırmıştım. filtre de değişmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oblohan

denildiği gibi rulmandan kaynaklıdır. ben de arka tekerlerde oldu. 120 tl ye 2si değiştilidi. ayrıca lpg ayarı 50 tlye yaptırmıştım. filtre de değişmişti.

teşekkür ederim bu hafta sonu beylikdüzü brc servisine uğrucam sonrada muayne için eksikleri gidericem çookkk masraf var çookkk
    açıkcası bana sorarsan muayene için lpg kacak testini yaptır. tabi rulmanlardan ses geliyorsa da değiştir onları. onun dısında far ayarı gibi ayarlar boşuna yaptırma derim. çünkü ben far ayarı yaptırıp, 1 saat sonra muayeneye gittim. far ayarı kusurlu cıktı. bosuna para veriyorsun yani. muayeneden gecemedıgın yer olursa ona gore masraf yaparsın. benim yakın arkd. arabasına ait tekerler bitikti. değiştirmeden gitti ve o da geçti.
  • quote:

açıkcası bana sorarsan muayene için lpg kacak testini yaptır. tabi rulmanlardan ses geliyorsa da değiştir onları. onun dısında far ayarı gibi ayarlar boşuna yaptırma derim. çünkü ben far ayarı yaptırıp, 1 saat sonra muayeneye gittim. far ayarı kusurlu cıktı. bosuna para veriyorsun yani. muayeneden gecemedıgın yer olursa ona gore masraf yaparsın. benim yakın arkd. arabasına ait tekerler bitikti. değiştirmeden gitti ve o da geçti.

Herkez öyle diyor ama benim aracın eksiği biraz fazla galiba :)
    el freni sifir normal frenler cok cok iyi değil lpg de sıkıntı mutlaka cikar rot balans gerekiyor şoför emniyet kemeri kendini çekmiyor vs... vs... uzar ggider liste :)) şu rulman ve lpg bakimina gireyimde sonrasini ayın 25 ine kadar para durumuna gore düşüncez

• quote:

quote:

el freni sifir normal frenler cok cok iyi değil lpg de sıkıntı mutlaka cikar rot balans gerekiyor şoför emniyet kemeri kendini çekmiyor vs... vs... uzar ggider liste :)) şu rulman ve lpg bakimina gireyimde sonrasini ayın 25 ine kadar para durumuna gore düşüncez

selamlar.
    geçen hafta babamın 86 model eski kasa şahinini vizeden geçirdim.
    fren testi-ön düzen-far ayarı falan derken extra 80 lirada ben harcamışım muayene saatine kadar. çamurluk sinyalide yansaydı tek seferde geçecektik ama ağr kusur olduğundan kaldık. 10 dk içinde yaptırdım tekrara girdim. işler bitti ve 2 sene vizeletmiş oldum.
    lpgde altta sünger tarzı malzemeeye ve tank kapak contasına baktı. sızma kontrolü haric birde tank seri-üüretim tarihine baktı.
    önce vizeye girip sonra eksik tamamlamak daha mantıklı geldi bana..

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇUMRALI

quote:

quote:

selamlar.
    geçen hafta babamın 86 model eski kasa şahinini vizeden geçirdim.
    fren testi-ön düzen-far ayarı falan derken extra 80 lirada ben harcamışım muayene saatine kadar. çamurluk sinyalide yansaydı tek seferde geçecektik ama ağr kusur olduğundan kaldık. 10 dk içinde yaptırdım tekrara girdim. işler bitti ve 2 sene vizeletmiş oldum.
    lpgde altta sünger tarzı malzemeeye ve tank kapak contasına baktı. sızma kontrolü haric birde tank seri-üüretim tarihine baktı.
    önce vizeye girip sonra eksik tamamlamak daha mantıklı geldi bana..

valla gözüm iyice korktu bir sinyalden tekrara girdiyse benimkini muayne istasyonunun kapısından içeri sokmazlar heralde :)
    neyse bildiklerimi haftasonu yaptırıcam kalanıda muaynede kalırsa ozaman yaptırırız sonrada gönül rahatlığıyla fazla indirim yapmadan satarım

sonra kısmetse alfa 156
    teşekkürler cevaplarınız için

• 1.2 authentic aracımı seviyorum özellikle faz 2 olduğu için ancak 75bg ve 105nm tork idare eder gibi dursada 90bg 131nm torkdan sonra can sıkıcı oluyor aklıma chip uygulaması takıldı fiyatlrda maşallah 600tl civarı bu iş ne kadar faydalı aramızda deneyen varmı hiç
  • ve muayeneden geçemedik arkadaşlar. Araçta clio rs mercekli far vardı xenon takılı olduğu için ağır kusur geçmedi. Ön çamurluklardaki küçük sinyaller yanmıyormuş ağır kusur geçmedi. Ön yaylarda hasar varmış geçmedi. Ön teker rulmanı değişmesi gerekiyorumuş ağır kusur geçmedi. Önde kaput maskesi vardı hafif kusur. filmler hafif kusur. Araç yere çok yakın hafif kusur.

Gelelim sıkıldığım konuya. Tamam xenonlar geçmiyor ancak bi arkadaşımın orda eski golfü vardı ve şu nette satılan ledli mercekli xenon vardı onu geçirdiler. yani ne far yıkama vardı nede yüksekli ayarı. onu geçtik neyse. Ben aracımda yürüyenine çok dikkat ederim. muayeneye girmeden bi konrol yaptırdım. muayeneden geçmedi. Ustamın yanına gittim tekrar. rulmanlarımı zaten değiştireli 1000km olmamıştı. baktık bir sıkıntı yok. Yaylara baktık hasar çatlak birşey yok. şeytan diyor git tüve arabayı yak önünde

• sendomi S kullanıcısına yanıt
    Ben çok araştırdım.
    İnternette her gördüğüm tuning sitesine mesaj attım nerdeyse. Cevapları ortak. %10 artış olur, bunu da sen farketmezsin dediler. Turbo olan araçlarda güç artış yüzdesi oldukça fazlaymış.
    Renault servis Şefliğini bırakıp sanayide dükkan açan ustam benim hassas biri olduğum için bu artışı fark edeceğimi ama güç artışının motorun metal yapısını beklenenden daha erken yıpratma riski olduğunu da söyledi.
    Fiyatlar dediğin gibi 600den başlıyor. Sonradan ekleme modüller pratik gibi görünse de yorumlar genellikle yazılımın direk değişmesi gerektiği yönünde.
    Benim usta bu işlere girerse denerim belki.

• serci07 S kullanıcısına yanıt
    Oluyor böyle.
    Xenon sabit zaten.
    Ama kafama takılan şu, yaylar nasıl hasarlı olur ki? Kaza mı yapmıştın?
    Ayrıca 1000 km önce değişen rulman nasıl ses yapar ki?

• arkadaşlar aracıma 4 tane sıfır lastik alacağım 4 mevsim kullanacağım kaliteli ve dayanıklı olsun istiyorum. 175/65/r15 ebatları var. Eski lastiklerim michelindi şimdi brigstone veya cont. düşünüyorum önerileriniz nedir? Tanesine maksimum 200 verebirim.
  • Sehzade86 S kullanıcısına yanıt
    15 mi?

• Sislere Sarı Folyo Çektim Fena Olmadı Şimdi Sırada Çok Kollu Gold 15" Jant Bakıyorum Bir Kaç Model Kafamda Belirledim Ama Karamsarım He Birde Işığı Biraz Kesti Sisler Biraz Eski Onunda Etkisi Var Sislerin Işık Değerini Yükseltmemiz Mümkün mü Arkadaşlar ?

• 
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.