Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (585. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.616.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by_MuKa

İyi pazarlar cümleten.

Arkadaşlar çelik jant almaya karar verdim
    eleye eleye son kararı bunda kıldım siz nedersiniz benim çok hoşuma gitti acaba bizim araçlarda güzel dururmu
    esenyurtta anadolu hastahanesinin orda bir goodyear bayisi var montajı rotbalansı vs.. herşey dahil world karta 8 taksitle 500 TL 'ye takacak

modeli incelemek isteyenler için:http://www.lastikjantdunyasi.com/Kormetal-Jant-KM-934-BD-4x98-ET35,PR-89.html

bir arkadaşımda aklımı çelmeye calışıyor jantı 15 al lastikleride ince yanak alırsın güzel durur 14 alırsan güzel durmaz diyor bu lastiklerle, bende aracın orjinalliğini bozmak istemiyorum

Jant güzel. Ama bana kalırsa 15 al derim. Lastik yanağınıda bir kademe düşürürsün. 60 yerine 55 lik alırsın. Hiç olmassa jant kendini biraz olsun gösterir. 14 inc kendini hiç belli etmez bana kalırsa. Bazena rabalarda görüyorum 13-14 jant takımlarını orjinal kapakları kalsa daha iyi olur diyorum. Bana kalırsa 15 icn'ten aşağısı göstermez kendini.

• Arkadaş doğru söylemiş. 15 en az .diğerleri göstermez. Ayrıca clio hb privelege 2001-2004 jantlarıda 15 inç lastikleri 195-50 dir clio hb de en yakışan janttır.megane 1 rxt lerde aynı jant kullanılmıştır. Ama ben kendi aracıma megane 2 jantı takıcam 16 inç ve 195-45 yapıcam birde voglant kısa yay o zaman işte clio hb en yakışan jant oluyor bu şekil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım bende öyle yapıcam 15 jant alicam iyice aklıma yatıyor ama bir süre beklemem lazım şimdi bu 15jant ve lastik bütçeyi epeyce zorlayacak

• devirdaimin durumunun iyi olduğunu ondan dolayı değiştirmediğini söyledi
  • quote:

Sanırım bende öyle yapıcam 15 jant alicam iyice aklıma yatıyor ama bir süre beklemem lazım şimdi bu 15jant ve lastik bütçeyi epeyce zorlayacak

Çıkma bulursan 15 inç clio hb privelege jantı al çok yakışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ketoral

quote:

Sanırım bende öyle yapıcam 15 jant alicam iyice aklıma yatıyor ama bir süre beklemem lazım şimdi bu 15jant ve lastik bütçeyi epeyce zorlayacak

onlarda güzelde şu yukarda paylaştıgım jantları alıcam onlara taktım kafaya

• quote:

quote:

quote:

alırsan 15 inç al..195*50 r 15 lastik yaparsın..sonuçta clio hb orjinal boyut..privelege jant lastik ebatı bu..15 daha güzel durur. 14 biraz sönük kalıyor jantı göstermiyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

alırsan 15 inç al..195*50 r 15 lastik yaparsın..sonuçta clio hb orjinal boyut..privelege jant lastik ebatı bu..15 daha güzel durur. 14 biraz sönük kalıyor jantı göstermiyor..

evet biraz masraflı olacak ama dediğinizin aynısı yapıcam 14 sönük kalıcak 15 göstericek kendini

• Herkese selam, aracım 2002 clio 1.4 8v, geçen gün klima kompresöründen ses geldi. hemen ustama gösterdim. kompresör kapağından dedi. söktüler elime verdiler. yazın gel o zaman yenisini takarız dediler. ikinci el klima kompresör kapakları hakkında bilgisi olan var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.y.ilmaz

Herkese selam, aracım 2002 clio 1.4 8v, geçen gün klima kompresöründen ses geldi. hemen ustama gösterdim. kompresör kapağından dedi. söktüler elime verdiler. yazın gel o zaman yenisini takarız dediler. ikinci el klima kompresör kapakları hakkında bilgisi olan var mı acaba

çıkmacılara bakacan usta..google amcadan arat reno çıkmacısı veya çıkmacı diye adresler çıkar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oblohan

Arkadaslar merhaba,

2 gündür aracın ön sağ tekerinden 50-60 km yi gectigimde bir ugultu sesi geliyor. Rulmanlar da zannedersem birsey var. ne kadara mal olur. bilen var mı? yada baska birsey de olabilir mi?

merhabalar,

Haftasonu ustaya gösterdim. Arka tekerleklerin bilyaları değişecek diye söyledi ve 140 TL ye 2 bilyayı da değiştirdi usta.
  • quote:

quote:

Arkadaslar merhaba,

2 gündür aracın ön sağ tekerinden 50-60 km yi gectigimde bir ugultu sesi geliyor. Rulmanlar da zannedersem birsey var. ne kadara mal olur. bilen var mı? yada baska birsey de olabilir mi?

merhabalar,

Haftasonu ustaya gösterdim. Arka tekerleklerin bilyaları değişecek diye söyledi ve 140 TL ye 2 bilyayı da değiştirdi usta.

40'ar liradan 2 bilya 80,10 lira tornacıya verdiyse eşittir 90 lira .. 50 de el emeği almış olmalı usta. benim fiyat analizim bu şeklide. herkese iyi akşamlar.
  • fiyat bana 30tl fazla gibi geldi,ben tek teker için 50tl vermiştim geçen sene
  • valla ne dieyim. yaptırdım bu hafta. ses olmasından daha ıyı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

fiyat bana 30tl fazla gibi geldi,ben tek teker için 50tl vermiştim geçen sene

hocam heryerde fiyat aynı olcak diye birşey yokki..tamirciden tamirciye değişir..birisi 50 ister diğeri 100..
  • merhabalar ürünler orjinal mais olmak koşulu ile yağ da elf 10 40 olmak koşulu ile ankara da ne kadara bakım yapım yapılarabilir ve nerde yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edsamu

merhabalar ürünler orjinal mais olmak koşulu ile yağ da elf 10 40 olmak koşulu ile ankara da ne kadara bakım yapım yapılarabilir ve nerde yapılabilir.

parçaları orginal renault al. ama yağı bence elf alma.. yağ alcaksan mobil 1 veya castrol al derim..
  • kitapçıkta elf öneriyorlar siz neden elf alma diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasrhere

kitapçıkta elf öneriyorlar siz neden elf alma diyorsunuz

Arkadaşım renault fransız firması fransızlar biZden daha milliyetçidir devlet olarak. Herşeyde fransız mallarını önerirler. Yağı elf benzini totalden kullan derler. Mobil 1 ve castrol elf yağından daha kalitelidirde ondan.

• arkadaşlar mrb bir sorum var cvplarsanız sevinirim benim 1999 model 1,6 16v clıo var bu araçları motor ömrü kaç km dir yada renault kaç km ömür biçiyor şimdiden tşkler
  • 
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.