Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar daha bugün kayıt oldum herkese selamlar.Danışmak istediğim bir konu var. Bu konuda bilglilerinize ihtiyacım var. 2003 model clio HB Privilege 77,000 km de benzin ve Lpg li. Bizde 1997 model renault brodway RL vardı. Clioyla takas yapıp 8,5 üste verdik.Yani araba 15,500 TL ye geldi. Ama bana fazla geliyor ama eşim piyasasının böyle olduğunu söylüyor. Ne dersiniz normalmi araç tanıdıktan ve bakımlı cvp bekliyorum.(resimlerede bakarsanız sevinirim.)

• quote:

Orjinalden alıntı: huseyinder07

selam dostlar bugun itibari ile aracımı satmış bulunmaktayım şuan şoktayım biraz daha üst model almak niyetiyle girişmiştik birden araç gitti hayırlısı olsun artık bu forum çok güzeldi ilk topiğin başladığı anları hatırlıyorum 2 yıl kadar oluyor o aralar almıştım aracı bende bütün herkese teşekkürler

ama sıklıkla takip ederim buraları gene sıkkulanılanlardan eksik etmem sanırım
    bicok arkadaş gibi paylaşımlara devam ederiz nede olsa emektaların hakkı ödenmez

herkese kazasın sürüşler

hüseyin hayırlısı olsun şoku atlatmak zor oluyor hele arabasını 15 dakikada satmış birisi olarak ben o duyguyu çok iyi bilirim.umarım gönlüne gore bulursun,yeni kasa almak istersen eskisini arayacağını söyleyebilirim

• termostat değiştikten sonraki durum1-2 km sonraibre 2.bölmenin sonunda sabit kaldı.hava serin,yağmuru ve gece.
    sanırım gayet normal hararet şu an. teşekkürediyorum ilginize..
    quote:

Orjinalden alıntı: ingeniatorem

sn aliuygun sabah kakltınız arabayı çalıştırıp yola koyuldunuz ne kadar gidince hararet ibresi yerinden oynuyo??..benimkini solıyım..ben araba ısınsın diye 2. viteste yaklaşık 1 km gidiyorum ibre o zaman oynuyor...zaman geçtikkce 2. bölmenin sonuna geliyor orda kalıyor..şehir içi gezerken dur kalk çok yaptığımda 3. bölmenin sonuna kadar çıkıyor orda fan devreye giriyor...şehir dışında 2. bölmenin sonunda kalıyor devrine göre 1-2 milimlik oynama yapıyor..o kadar...arbana dikkat et su eksiltmesi varmı???bu ara dikkatli ol takip et!!!
  • Arkadaşlar merhaba

Araçlarınıza hafatlık yada iki hafta bir ne tür bakımlar yapıyorsunuz. Servis yada ustalık işler değil aracın sahibi ve şöförü olarak hangi konuları devamlı takip etmeli ve bakımlarını aksatmamalıyız.

??
  • Arkadaşlar hareret ikinci bölümün sonu dediğiniz yer ibrenin neresi.Benimkisinde ibreninin ortasında sabit kalıyor hep.
  • hocam 12000 e verdim daha önce arac ilanını vermiştir forumada
    quote:

Orjinalden alıntı: two_fast_two_furious

ne kadara sattın arabayı?

quote:

selam dostlar bugun itibari ile aracımı satmış bulunmaktayım şuan şoktayım biraz daha üst model almak niyetiyle girişmiştik birden araç gitti hayırlısı olsun artık bu forum çok güzeldi ilk topiğin başladığı anları hatırlıyorum 2 yıl kadar oluyor o aralar almıştım aracı bende bütün herkese teşekkürler

bicok arkadaş gibi paylaşımlara devam ederiz nede olsa emektaların hakkı ödenmez

herkese kazasın sürüşler

• kadircan aynen dediğin gibi 15 dakkada sattım arabayı bi garip oldum 2 gündür arabasızım araştırmalara devam ediyorum gene dediğin gibi clio II yi artacağını bildiğim içim cazip imnları olmasına rağmen Clio III almayı düşünmüyorum kalitesiz ve sürekli bakım isticek b duruşu var şimdilik bakalım corolla astra focus bu tarzlar bakınıyorum denk gelirse artık

quote:

Orjinalden alıntı: babigo

quote:

herkese kazasın sürüşler

hüseyin hayırlısı olsun şoku atlatmak zor oluyor hele arabasını 15 dakikada satmış birisi olarak ben o duyguyu çok iyi bilirim.umarım gönlüne gore bulursun,yeni kasa almak istersen eskisini arayacağını söyleyebilirim

• Hocam kablo yok kendim çektim.Kabloyu direğin içinden kapıya giden kablo kanalının içinden geçirdim.Teybin arkasındaki bağlantı kolay ön hoparlör kablolarının yanına bağlıyorsun.Hatta bir ara orada aux için yerler var ama yazmamışlar onu bulup usb çaları direk bağlıcam aux a line in jack takıcam yani herşeyi direk aux a bağlayabileceksin o zaman.Teyp ön taraftan tırnakları açtırınca çıkıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: yahyademirci

alfa kardeş kapıların içinde haparlör kablosu varmıydı. Yoksa kendinmi çektin ben baktım kablo falan yoktu kapının içinde bende vazgeçtim haparlör takmaktan.
    quote:

Orjinalden alıntı: alfa-x

Devamı

• quote:

Orjinalden alıntı: lady52

arkadaşlar daha bugün kayıt oldum herkese selamlar.Danışmak istediğim bir konu var. Bu konuda bilglilerinize ihtiyacım var. 2003 model clio HB Privilege 77,000 km de benzin ve Lpg li. Bizde 1997 model renault brodway RL vardı. Clioyla takas yapıp 8,5 üste verdik.Yani araba 15,500 TL ye geldi. Ama bana fazla geliyor ama eşim piyasasının böyle olduğunu söylüyor. Ne dersiniz normalmi araç tanıdıktan ve bakımlı cvp bekliyorum.(resimlerede bakarsanız sevinirim.)

/>

/>

/>

üstatlar daha iyi bilir ama azcık pahalı geldi bana. ama bildik, güvenilir bir araç satın almanın huzuru da çok önemli. ben de geçen sene tanıdıktan bildiğim tertemiz bir clio aldım ve her sürüşümde içim rahat.

• 15500 tl biraz pahalı gibi ama aracı privilage yazmışsın en donanımlı araç olması lazım yanlış hatırlamıyosam resimleri göremedim açılmadı bende sunroof u falan varsa hiçde fena sayılmaz aracınız.
    quote:

arkadaşlar daha bugün kayıt oldum herkese selamlar.Danışmak istediğim bir konu var. Bu konuda bilglilerinize ihtiyacım var. 2003 model clio HB Privilege 77,000 km de benzin ve Lpg li. Bizde 1997 model renault brodway RL vardı. Clioyla takas yapıp 8,5 üste verdik.Yani araba 15,500 TL ye geldi. Ama bana fazla geliyor ama eşim piyasasının böyle olduğunu söylüyor. Ne dersiniz normalmi araç tanıdıktan ve bakımlı cvp bekliyorum.(resimlerede bakarsanız sevinirim.)

/>

/>

/>

• araç temiz ise normal sayılabilir
  • babigo clio3 olmuşsun :) bi süre foruma girmemiştim, yeni farkettim, hayırlı olsun. uzak görünüyo ama darısı bizlere inşallah!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacky80 -- 15 Nisan 2009; 19:10:05 >
  • Merhaba arkadaşlar..2001 model 1.4 rna aracın teyp üzerindeki saatin ayarlanmasını beceremedim.Yardımcı olabilir misiniz?Aslında teybin fotosunu koymam lazımdı ama öyle bir teknik donanımım yok..Selamlar
  • evet araba privilege ve sunroof u var dijital klima falan hepsi var yahya kardeş daha satışını almadım anlaşmasını yaptık ama kazıklandım gibi geliyor. ne dersiniz
  • saydığın özellikleride işe katınca pekte kazıklanmış sayılmazsın ben imzamdaki aracı aldığımda 2000-2001 rxt cliolara o paraları istiyodular. 2003 araba ve ful donanım olduğu için pekde fazla sayılmaz. Ayrıca aracınız 1.4 16 V olanlardan ise fiyatı iyi bile sayılabilir sahibinden comda bi araştırın isterseniz 15.500 den başlıyo privilage olanları oda sunroofsuz modelleri ve km leri sizin alacağınız araçtan baya bi fazla.
    quote:

evet araba privilege ve sunroof u var dijital klima falan hepsi var yahya kardeş daha satışını almadım anlaşmasını yaptık ama kazıklandım gibi geliyor. ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 16 Nisan 2009; 13:30:12 >
  • bence fiyat gayet iyi ve makul
  • teşekkür ederim altı dır clio III lüyüz,doğrusunu söylemek gerekirse konfor bakımından eskisini aratıyor
    ve kazalardan dolayı öbürünün gitmediği kadar servise gider oldum hatta arabayı servis benden fazla yıkar oldu
    quote:

Orjinalden alıntı: blacky80

babigo clio3 olmuşsun :) bi süre foruma girmemiştim, yeni farkettim, hayırlı olsun. uzak görünüyo ama darısı bizlere inşallah!

• Hayırlı olsun aracın babigo kardeş.
    quote:

Orjinalden alıntı: babigo

teşekkür ederim altı dır clio III lüyüz,doğrusunu söylemek gerekirse konfor bakımından eskisini aratıyor
    ve kazalardan dolayı öbürünün gitmediği kadar servise gider oldum hatta arabayı servis benden fazla yıkar oldu
    quote:

Orjinalden alıntı: blacky80

babigo clio3 olmuşsun :) bi süre foruma girmemiştim, yeni farkettim, hayırlı olsun. uzak görünüyo ama darısı bizlere inşallah!

• tecrübeli arkadaşlara bir sorum olucak 2001 clio hb 1.4 8v mi az yakar? yoksa 1.4 16v mi az yakar? hangisini önerirsiniz?
  • arkadaşlar hb rxt 1.4 3.5 litre ile kaç km gider km de ne kadar yakar
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.