Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım tabiki 1.4 16V olanlar az yakar kesinlikle 1.4 16V olanı öneririm 8 v 75 beygir 16V 98 beygir ve yakıt olarakta 16 v ler daha az yakıyo. Hani derlerya az yakar çok kaçar tam o cinsten işte. 8 V olanların fabrika verisi şehir içinde 9,7 litre/100 km 16 V olanların fabrika verisi şehir içi 8,7 litre/100 km şehir dışı yakıt olarak pek farkları yok ama çekiş yönünden 16 v çok daha iyi.
    quote:

Orjinalden alıntı: gstmr

tecrübeli arkadaşlara bir sorum olucak 2001 clio hb 1.4 8v mi az yakar? yoksa 1.4 16v mi az yakar? hangisini önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 18 Nisan 2009; 14:03:44 >
  • Arkadaşım şehir içindemi ne yakar şehir dışındamı Rxt ler şehir içinde 8,7 litre/100 km şehirdışında ise 5,4 litre/100 km yakarlar
    quote:

Orjinalden alıntı: karahisarlı

arkadaşlar hb rxt 1.4 3.5 litre ile kaç km gider km de ne kadar yakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 19 Nisan 2009; 11:37:49 >
  • slm.99 clio 1.6 8v aracım için servisten aldığım fiyat. triger deişimi 244 l,devirdaim pompası 120 tl.nasıl fiyat uygunmudur arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliuygun

slm.99 clio 1.6 8v aracım için servisten aldığım fiyat. triger deişimi 244 l,devirdaim pompası 120 tl.nasıl fiyat uygunmudur arkadaşlar?

yetkili servise mi özel mi işcilik dahil mi
  • yahya kardes tesekkür ederim
  • anladıgım kadarıyla yetkili servis fiyatı,öyleyse normal trigeri yetkilde değiştirirsen garantisi oluyor belgelerini saklamayı unutma.
    quote:

slm.99 clio 1.6 8v aracım için servisten aldığım fiyat. triger deişimi 244 l,devirdaim pompası 120 tl.nasıl fiyat uygunmudur arkadaşlar?
  • yetkili servis ve işçilik dahil.
    quote:

Orjinalden alıntı: biz

quote:

yetkili servise mi özel mi işcilik dahil mi
  • selam herkese. uzun zamandır girmeyince sayfa sayfa forum okumak zorunda kaldım, yeni clio'cular hoşgeldi, arabasını satanlara da hayırlı olsun..
    ben de birkaç aydır 97 opel corsa kullanıyorum , clio'yu eşim daha çok kullanıyor ama hala gözdem clio.
    geçenlerde istanbul'da bir alışveriş merkezinde değişik bir fener gördüm ve inceleyince tam bana göre diyerek aldım, gerçekten de tam clio'ya göre, torpido gözü aydınlatması olarak kullanıyorum. iki parça bu fener, ışığı içe, diğer parçayı da kapağa yapıştırıyorsunuz, kapağı kapatınca mıknatıslı bölüm devreyi kesiyor ve ışık kapanıyor. denk gelirseniz mutlaka alın ve takın bu ucuz feneri.

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

• 2 3 haftadan beri clioda mp3 işini ne yapacağım diye düşünüyordum malum kasetçalar geliyor araçla..Fm transmitter alayım dedim önermedi kimse,teyibi değişeyim , usbli bir teyip alayım dedim hem pahalı hemde koldan kumanda iptal olacakdı..mavi bilgisayara yolum düşmüştü akşam ve s link kaset adaptörü aldım 8tlye

Arkadaşımın nokia telefonunu takdım ilk deneme maksadıyla ve sonuca çok şaşırdım gerçektende..Normal mp3 player gibi çalıyor ben çok bir ses farkı duyamadım ilk aşamada..Şimdi ilk işim ufak bir ipod shuffle almak,tek şarjla 12 saat gidiyorlarmış..arabadan inerkende yanıma alırım hem yolda evde vs dinlerim,hemde çalınma ihtımali olmaz..

Mp3 vs dinlemek isteyenlere öneririm ilk izlenimlerim doğrultusunda..
  • Pegasus kardeş o kasetlere uyuz oluyom bide peşinden kapbolar geziyo fm transmittere dört beş ay önce 80 ytl verdim 4 Gb lik olanını kullandım onada sinir oldum çirkin duruyo çakmaklıkta bende direksiyondan kumandadan vazgeçtim pionerr deh 3900 aldım kurtuldum en azından güzel ve net bir ses veriyo. birde arabanın görüntüsünü bozmuyo.
    quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

2 3 haftadan beri clioda mp3 işini ne yapacağım diye düşünüyordum malum kasetçalar geliyor araçla..Fm transmitter alayım dedim önermedi kimse,teyibi değişeyim , usbli bir teyip alayım dedim hem pahalı hemde koldan kumanda iptal olacakdı..mavi bilgisayara yolum düşmüştü akşam ve s link kaset adaptörü aldım 8tlye

Arkadaşımın nokia telefonunu takdım ilk deneme maksadıyla ve sonuca çok şaşırdım gerçektende..Normal mp3 player gibi çalıyor ben çok bir ses farkı duyamadım ilk aşamada..Şimdi ilk işim ufak bir ipod shuffle almak,tek şarjla 12 saat gidiyorlarmış..arabadan inerkende yanıma alırım hem yolda evde vs dinlerim,hemde çalınma ihtımali olmaz..

Mp3 vs dinlemek isteyenlere öneririm ilk izlenimlerim doğrultusunda..

• Leki kardeş çok kullanışlı olmuş ellerine sağlık. Gerçektende pratik olmuş.
    quote:

Orjinalden alıntı: leki

selam herkese. uzun zamandır girmeyince sayfa sayfa forum okumak zorunda kaldım, yeni clio'cular hoşgeldi, arabasını satanlara da hayırlı olsun..
    ben de birkaç aydır 97 opel corsa kullanıyorum , clio'yu eşim daha çok kullanıyor ama hala gözdem clio.
    geçenlerde istanbul'da bir alışveriş merkezinde değişik bir fener gördüm ve inceleyince tam bana göre diyerek aldım, gerçekten de tam clio'ya göre, torpido gözü aydınlatması olarak kullanıyorum. iki parça bu fener, ışığı içe, diğer parçayı da kapağa yapıştırıyorsunuz, kapağı kapatınca mıknatıslı bölüm devreyi kesiyor ve ışık kapanıyor. denk gelirseniz mutlaka alın ve takın bu ucuz feneri.

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

• quote:

Orjinalden alıntı: yahyademirci

Pegasus kardeş o kasetlere uyuz oluyom bide peşinden kapbolar geziyo fm transmittere dört beş ay önce 80 ytl verdim 4 Gb lik olanını kullandım onada sinir oldum çirkin duruyo çakmaklıkta bende direksiyondan kumandadan vazgeçtim pionerr deh 3900 aldım kurtuldum en azından güzel ve net bir ses veriyo. birde arabanın görüntüsünü bozmuyo.

Ufacık bir ipod shuffle olsa kaset takılan yerin içine bile koyulabilir o mp3 player ,ortada kablo falanda kalmaz..Bi ince ufak mp3 player bulunca resmini atacağım,güzel planlarım var (:

Pcde de en sevmediğim şey kablo salatasıdır açıkcası..Eve gelen arkadaşlar wirelessmi senin herşey ortada niye kablo yok diyorlar..Kabloları nasıl sakladığımı siz düşünün artık

@Leki

Torpido gözü aydınlatması çok hoş olmuş..Nerden ve kaça aldın bilgi verebilirmisin ?

• Pegasus kardeş bence hiç uğraşma al bi cd çalar sende kurtul ben şahsen öyle yaptım. İlk zamanlar elim direksiyon kumandasına çok gidiyodu ama zamanla alıştım. Şimdi gül gibi geçinip gidiyoruz istediğim şarkıları netten indirip bi cd yapıyorum deyme keyfime.
    Gerçi önceki arabama sony bt 2500 almıştım teknosada kampanya vardı o zaman o çok daha iyiydi şarkıları telefona atıyodum telefondan bağlanıyodu hemde telefon görüşmelerinide yapıyodum o çok iyiydi ama teknosa daha satmıyo dışardada 400 lira civarı fiyat istiyolar
    quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

Orjinalden alıntı: yahyademirci

Pegasus kardeş o kasetlere uyuz oluyom bide peşinden kapbolar geziyo fm transmittere dört beş ay önce 80 ytl verdim 4 Gb lik olanını kullandım onada sinir oldum çirkin duruyo çakmaklıkta bende direksiyondan kumandadan vazgeçtim pionerr deh 3900 aldım kurtuldum en azından güzel ve net bir ses veriyo. birde arabanın görüntüsünü bozmuyo.

Ufacık bir ipod shuffle olsa kaset takılan yerin içine bile koyulabilir o mp3 player ,ortada kablo falanda kalmaz..Bi ince ufak mp3 player bulunca resmini atacağım,güzel planlarım var (:

Pcde de en sevmediğim şey kablo salatasıdır açıkcası..Eve gelen arkadaşlar wirelessmi senin herşey ortada niye kablo yok diyorlar..Kabloları nasıl sakladığımı siz düşünün artık

@Leki

Torpido gözü aydınlatması çok hoş olmuş..Nerden ve kaça aldın bilgi verebilirmisin ?

• Merhaba Arkadaşlar, 2004 model aracıma marşpiyel taktırmak istiyorum bu konuda tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

Teşekkürler..
  • Leki Hocam, gerçekten aydınlatman enfes olmuş nerden aldığını merak etmekteyim??
  • istanbuldan (istanbulu hiç bilmem desem yeri var) maltepe carrefour'dan. 8tl
    :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leki -- 19 Nisan 2009; 23:00:06 >
  • yahya kaça aldın cd çaları? mp3 destekleyenlerinin ve usb girişi olanların fiyatını biliyormusun?
  • blacky80 kardeş pionerr deh 3900 üç dört ay falan oluyo teknosadan 270 tl on taksitle aldım gayet iyi sesi var şimdi daha satmıyo teknosa benimkinlerden. Şimdi teknosada pionerr in deh 2000 serisini satıyolar 199 tl axess ve bonusa 7 taksit bizim bi arkadaşa aldık onun seside çok güzel. zaten şimdiki sattıkları yeni kasa pionerler benim aldığım deh 3900 eski kasaydı yeni kasaları daha şık duruyo tavsiye ederim aracın orjinal haparlörleri ile gayet iyi ses veriyo. bunlar mp3 çalar aux girişi var usb li olanlar baya bi pahalı bence hiç gerek yok
    quote:

Orjinalden alıntı: blacky80

yahya kaça aldın cd çaları? mp3 destekleyenlerinin ve usb girişi olanların fiyatını biliyormusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 20 Nisan 2009; 12:40:58 >
  • bende de o kablolu kasetten var ve uyuz oluyorum kablolar bazen vitese falan dolanıyor. bide habire teybi aç sonra mp3 çaları aç kapatırken teybi kapat mp3 çaları kapat bi dünya iş :)) maddi durumum düzelse hemen bir mp3 çalarlı teyp alıp orjinali ile değiştircem bu devirde kaset çalarlı teymi kaldı yaaa....
  • Aracımı yarın muayeneye götüreceğim 1 hafta geçti muayenesini dolduralı..Bugunde sanayiye gidip far ayarı yaptırmam gerektiğini söylediler..Fara bile bu kadar incik cincik bakıyorlarmı gerçektende ?

Geri döndürebilirler far ayarsız olursa dediler içime kurt düşürdüler..Gidip bakdırmak en iyisi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 20 Nisan 2009; 16:00:47 >
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.