Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • clio 2003 1,4 16 w aracımdan ön taraftan sürtünme sesi geliyordu, düşük hızlarda frene basmayıncada vardı. her zaman değil arasıra kafama takıldı.
    özel servise gittim diskler bitmiş dedi. Anlamadığım Fren yapmadığımda neden sürtünme sesi gelsinki diskten olsa.....
  • bizimde diskler bitmişti zamanında ama öyle ses gelmedi
  • Arkadaşlar forumda biraz aradım fakat net bir cevap bulamadım.

90 bin bakımı genel olarak neler değişiyor yada elden geçiyor.

Araç 1.5 DCI HB
  • quote:

Orjinalden alıntı: leki

quote:

Orjinalden alıntı: arsende

Merhaba arkadaşlar.. Vitesle ile ilgili bir problemim var.

2. den 3. vitese geçerken elimle çok mu baskı uyguluyorum yada ittiriyorum da ne oluyorsa artık araba 1. vitese geçiyor, bir anda devir saati yükselip araba bağrıyor. Sanırım elimin ayarında bir problem var.. Acemlik işte :)

3. geçişte bir tavsiyeniz var mı?

boşa al, kol serbestken direk ileri it bence.

Acelecilik işte şimdi yumaşak bir dokuşla güzel güzel geçiriyorum.. Önce boşa alıp biraz salıyorum arabayı sonra biraz ittirince sorun olmuyor. Teşekkürker.

• selam arkadaşlar aranızda 1.4 motor rxt aracını satmak isteyen var mı acaba???
  • arkadaşlar okla gösterdiğim düğmenin devamlı yanık olan belirteç ışığı anmıyor çalıştığını gösteren lambası basınca yanıyor yani karanlıkta orda düğme olduğu anlaşılmıyor ne önerirsiniz sadece o düğme yandan bastırarak falan çıkarmı acep içinde lambamı var omu gitmiştir ki

• quote:

Orjinalden alıntı: SOLKOR

arkadaşım teyp konusunda bence mp3player olayına girmek istiyorsan direksiyon kontrolünden artık feragat edeceksin. git birtane sony mp3 player usb girişli al geç 230 ytl garantisiz fiyatı.. ama benden tavsiye kafasını her arabadan çıkışta yanında götür çnkü benimkini geçen ay çaldılar. 2aylık teypti..

bu arada başka birşey var;

benim arabanın alternatör kayışını ve komple bu seti birde şarj dinamosunun bilyaları serviste değişti.hepsi orjinal renault yedek parçası sfk vs. falan bunun için işçlik dahil 400 ytl tuttu haberiniz olsun. biraz can yakıyor...

Peki arkadaşlar bendeki orjinal kasetçaları kaça satabilirim bi fikri olan varmı.. birde tam olarak marka model soyleyebilirmisiniz fiyat performans olarak daha once denemiş olan yada duymuş olan arkadaslar?

• Arkadaşlar bilgisi olan varmı acaba cevap alamadım? Kısa devre falan olabilirmi??

quote:

Orjinalden alıntı: bbolat

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutluyorum:).....Aracımı geçen gün akşam çalıştırdım ve kısaları yaktığımda uzunların yandığını da gösteren ikaz ışığı yandı bi kaç kez kapatıp açtım ama hep aynısı oldu. Uzun ve kısa ikaz ışıklaru beraber yanıyor ama sadece kısa yanıyor uzunlar çalışmıyor. Böyle bir problem yaşayan oldu mu acaba?? Haftasonuna gidip baktırcam sanırım.

2004 1.4 Dynamic 16V
  • quote:

Arkadaşlar bilgisi olan varmı acaba cevap alamadım? Kısa devre falan olabilirmi??

quote:

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutluyorum:).....Aracımı geçen gün akşam çalıştırdım ve kısaları yaktığımda uzunların yandığını da gösteren ikaz ışığı yandı bi kaç kez kapatıp açtım ama hep aynısı oldu. Uzun ve kısa ikaz ışıklaru beraber yanıyor ama sadece kısa yanıyor uzunlar çalışmıyor. Böyle bir problem yaşayan oldu mu acaba?? Haftasonuna gidip baktırcam sanırım.

2004 1.4 Dynamic 16V

buna benzer bir durum benim araçta da var, mesela geri vitese taktığımda aynı anda gösterge tablosunun ışığı da yanıyor o an frene basarsam gösterge ışıkları tekrar sönüyor
    sanırım sebebi sigorta tablasında şasilenme...

• yeni farkettim sağdaki havalandırma seviye ışıklarıda yanmıyor yani arkada olan bi lamba iptal olunca onlar dan ışık gelmiyor sanırım direk o siyah bölüm çıkacak
    quote:

Orjinalden alıntı: huseyinder07

arkadaşlar okla gösterdiğim düğmenin devamlı yanık olan belirteç ışığı anmıyor çalıştığını gösteren lambası basınca yanıyor yani karanlıkta orda düğme olduğu anlaşılmıyor ne önerirsiniz sadece o düğme yandan bastırarak falan çıkarmı acep içinde lambamı var omu gitmiştir ki

• slm arkadaşlar benim 1,2 16v 2005 clıom var ama benim teypin tuş ışıkları yanmıyo acaba orjinalmi böyle bilen varmı acaba
  • çıkmıyoki ordan bende çıkarmak için uğraştım ama beceremedim o ön kısmı komple sökmek gerekiyo heralde onu sökmeyide göze alamadım öylece bıraktım kolay yoldan nasıl çıktığını bilen varsa yardım ederlerse sevinirim
    quote:

yeni farkettim sağdaki havalandırma seviye ışıklarıda yanmıyor yani arkada olan bi lamba iptal olunca onlar dan ışık gelmiyor sanırım direk o siyah bölüm çıkacak
    quote:

arkadaşlar okla gösterdiğim düğmenin devamlı yanık olan belirteç ışığı anmıyor çalıştığını gösteren lambası basınca yanıyor yani karanlıkta orda düğme olduğu anlaşılmıyor ne önerirsiniz sadece o düğme yandan bastırarak falan çıkarmı acep içinde lambamı var omu gitmiştir ki

• Arkadaşlar benimde en sağ ratafta sıcaklık ayarın olduğu yerin arkasındaki ışık yanmıyor henüz denemedim ama bu hafta sonu orayı sökmeyi deneyeceğim eğer becerebilirsem resimlerini çekip buraya koyarım.
    ama amladığım kadarıyla renault çok acayip bir geçme sistemi kullanıyor her arabanın heryerinde alakasız bi vida birbirinden bağımsız birden fazla parçayı tutuyor umarım elimde kalmaz :)

quote:

Orjinalden alıntı: yahyademirci

çıkmıyoki ordan bende çıkarmak için uğraştım ama beceremedim o ön kısmı komple sökmek gerekiyo heralde onu sökmeyide göze alamadım öylece bıraktım kolay yoldan nasıl çıktığını bilen varsa yardım ederlerse sevinirim
    quote:

yeni farkettim sağdaki havalandırma seviye ışıklarıda yanmıyor yani arkada olan bi lamba iptal olunca onlar dan ışık gelmiyor sanırım direk o siyah bölüm çıkacak
    quote:

• Renault adına herşey

www.renaultclubtr.com
    曰本还a大片免费,手机自拍偷拍网
    http://www.renaultclubtr.com
  • arkadaşlar cumartesi bi kaza geçirdimki sormayın gitsin.aynı istikamette giderken yandan bi araç çıktı yavaşladım.durmamla beraber arkadan bi tane tipo bi vurdu ama aracımın içinde resmen beynim döndü.dedim kesin arabanın arkası mahvoldu iner inmez vuran acı gördüm kesin dedip gitti vuranda tampon falan kalmamış anaaa benim araca bi baktım sadece tampon bölgesinde sadece boya kabarmış hafif dökülmüş bşye yok yani adamda abi seni arabaya maşallah dedi ya. maşallahta sen nasıl kaptırdın geliyosun dedim ya.neyse tutanak falan tutmadık ben 2 tarafada ceza geliyo zannediyodum tutanak tuttuğun zaman öyle değilmiş.polis gelirse 2 tarafa ceza kesiyo bilmeyen arkadaşlar aklınızda bulunsun.kazaya karışınca öğreniyosun böyle şeyleri.neyseki 1,5 senede ilk kazam oda hafif buna şükür diyorum.sağlıcakla kalın
  • quote:

Orjinalden alıntı: starpower

arkadaşlar cumartesi bi kaza geçirdimki sormayın gitsin.aynı istikamette giderken yandan bi araç çıktı yavaşladım.durmamla beraber arkadan bi tane tipo bi vurdu ama aracımın içinde resmen beynim döndü.dedim kesin arabanın arkası mahvoldu iner inmez vuran acı gördüm kesin dedip gitti vuranda tampon falan kalmamış anaaa benim araca bi baktım sadece tampon bölgesinde sadece boya kabarmış hafif dökülmüş bşye yok yani adamda abi seni arabaya maşallah dedi ya. maşallahta sen nasıl kaptırdın geliyosun dedim ya.neyse tutanak falan tutmadık ben 2 tarafada ceza geliyo zannediyodum tutanak tuttuğun zaman öyle değilmiş.polis gelirse 2 tarafa ceza kesiyo bilmeyen arkadaşlar aklınızda bulunsun.kazaya karışınca öğreniyosun böyle şeyleri.neyseki 1,5 senede ilk kazam oda hafif buna şükür diyorum.sağlıcakla kalın
    bayağı içeri çökmüşbende
    Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun aynı şekilde bende kaza yaptım bir şey yok dedim fakat istetme yatagım bayağı içeri çökmüş bende sonradan gördüm yedek lastiği yerinden çıkartamadık bağaj örtüsünü kaldır iyice incele inşallah bir şey yoktur.

• Arkadaşlar oyomatik şanzıman yağ katkısı kullanan varmı aramızda artıları ve eksilerini öğrenmek istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar benim aracın vites topuzu hızla soyuluyor, ancak çok kullanmaktan değil araç daha 83.000 de sanırım üretim zaafı var.
    sizlerde böyle bir durum varmı?
    acaba değiştirmek kaça patlar,
    bir iki parçacıya sordum elimizde yok dedi servis kimbilir ne fiyat çekecek???
  • Öncelikle geçmiş olsun.polisin ceza kesmesi durumunu anlayamadım size niye ceza kesecek.Arkadan çarpan 8/8 suçlu değilmi zaten?sizin ne kusurunuz varki burda ceza kesecek.ARKDAN ÇARPAN HERZAMAN SUÇLU DEĞİLMİDİR?
    quote:

Orjinalden alıntı: starpower

arkadaşlar cumartesi bi kaza geçirdimki sormayın gitsin.aynı istikamette giderken yandan bi araç çıktı yavaşladım.durmamla beraber arkadan bi tane tipo bi vurdu ama aracımın içinde resmen beynim döndü.dedim kesin arabanın arkası mahvoldu iner inmez vuran acı gördüm kesin dedip gitti vuranda tampon falan kalmamış anaaa benim araca bi baktım sadece tampon bölgesinde sadece boya kabarmış hafif dökülmüş bşye yok yani adamda abi seni arabaya maşallah dedi ya. maşallahta sen nasıl kaptırdın geliyosun dedim ya.neyse tutanak falan tutmadık ben 2 tarafada ceza geliyo zannediyodum tutanak tuttuğun zaman öyle değilmiş.polis gelirse 2 tarafa ceza kesiyo bilmeyen arkadaşlar aklınızda bulunsun.kazaya karışınca öğreniyosun böyle şeyleri.neyseki 1,5 senede ilk kazam oda hafif buna şükür diyorum.sağlıcakla kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhetorical -- 18 Aralık 2008; 3:06:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mustyyyyy

Arkadaşlar benim aracın vites topuzu hızla soyuluyor, ancak çok kullanmaktan değil araç daha 83.000 de sanırım üretim zaafı var.
    sizlerde böyle bir durum varmı?
    acaba değiştirmek kaça patlar,
    bir iki parçacıya sordum elimizde yok dedi servis kimbilir ne fiyat çekecek???

mustyyyyy aynı sorun bende de vardı.. aracım 93.000 de.. serviste 27 ytl demişlerdi.. yan sanayi 5 ytl .. biri pahalı geldi birine güvenemedim.. hala eskisini kullanıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.