Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam durum tam benimki 9 dan aşağı hiç düşmüyor o kadar dikkatli kullansamda sürekli 9 un ustunde resmen gaza dokunuyorum gene anca 9.3 oluyor bendede var bi sorun bende baktırayım ama nerde gebzede bu fiyata bu işlemi kim yapacak sen nerde yaptırdın benimki 2000 rxt ama sanırım benimkinde de var öle bi durum
    quote:

Orjinalden alıntı: www59

Arkadaşlar 2002 rxt aracım çok yakıyordu 9 .10 arası bir arkadaşın vasıtası ile tanıdık tamirciye gittim usta gaz kelebeği temizlenecek relanti sensörü değişecek ve benzin pompası değişecek dedi gereken yapıldı şu an 1 haftadır yakıt sarfiyatı istanbul şehir içi 6.5 7 7,5 geçmedi bilgilerinize sorunu olan varsa bunlara baktırsın.masraf toplam işçilik dahil 90 ytl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyinder07

hocam durum tam benimki 9 dan aşağı hiç düşmüyor o kadar dikkatli kullansamda sürekli 9 un ustunde resmen gaza dokunuyorum gene anca 9.3 oluyor bendede var bi sorun bende baktırayım ama nerde gebzede bu fiyata bu işlemi kim yapacak sen nerde yaptırdın benimki 2000 rxt ama sanırım benimkinde de var öle bi durum
    quote:

Orjinalden alıntı: www59

Arkadaşlar 2002 rxt aracım çok yakıyordu 9 .10 arası bir arkadaşın vasıtası ile tanıdık tamirciye gittim usta gaz kelebeği temizlenecek relanti sensörü değişecek ve benzin pompası değişecek dedi gereken yapıldı şu an 1 haftadır yakıt sarfiyatı istanbul şehir içi 6.5 7 7,5 geçmedi bilgilerinize sorunu olan varsa bunlara baktırsın.masraf toplam işçilik dahil 90 ytl.

hocam ben sefaköyde yaptırdım fakat tanıdık fasıtası ile oralardada iyi bir tamirci yapar 1 saat kadar sürdü parçalar 60 ytl 30 işçilik aldı ben memnunum şimdilik.

• quote:

Orjinalden alıntı: mrtetik

MERHABA CLİO SEVENLER.2001 MODEL CLİO RXT 16 V ARACIMIZA ÇOCUK KOLTUĞU NASIL TAKABİLİRİZ.YADA TAKABİLMEK İÇİN NE GİBİ İŞLEMLER YAPTIRMALIYIZ.
    BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VAR İSE LÜTFEN YARDIMCI OLSUN.

hocam kullanma klavuzunda var cocuk koltugu nasıl takılacagına dair, kullanma klavuzunuz yoksa oncekı sayfalarda verilmişti ordan
    indirebilrsiniz
  • valla ciddi çizikler yok fakat bir arkadaşım ( sanayici ) pasta cila yaptıralım kışa girerken iyi olur dedi o yüzden yapmayı istiyordum.
    quote:

Orjinalden alıntı: babigo

arkadaşım aracında ciddi çizikler yoksa pasta fazla yapma.pasta boyanın verniğinin incelmesine neden oluyor.mümkün olduğunca sadece cizikleri pasta ile azaltın sağlam yerlere ellemeyin.pasta siyah plastiklere değmemeli
    cila olarakda çbs nin teflon içerikli cilası var 12-15 ytl arası onu kullanabilirsin ( siyah plastiklere değmemeli )

birde aeronos ( yanılmıyorsam ) marka sprey bir hızlı cila var (12-13 ytl) aracın tüm yüzeyinde ( plastikler dahil ) kullanabiliyorsunuz.bununda en guzel yanı canınız sıkıldığında arabanizı yıkayıp kuruladıktan sonra hemen kolayca uygulayabiliyorsunuz ve heriki cilada çok işe yarıyor.

ikinci cila gundelik kullanım için çok ideal.

birde son keşfim ( belki başka keşfeden vardır ) torpido temizleme sütü-cilası diye satılan ürünler var ( tercihim sonax ) onunlada aracın dışındaki siyah plastik ne varsa sileceklerde dahil silerseniz araç mağazadan çıkmış gibi oluyor.

hepinize kolay gelsin
    ben sanırım bu cliodan kopamayacağım
    quote:

Orjinalden alıntı: starpower

merhaba arkadaşlar ,ya ben aracımın pasta cilasını kendim yapmak istiyorum.bunu kendi yapıpda sorun yaşayan oldumu.şu pasta cila makinası alıp yapmak istiyorum 40-50 ytl diyolar cila makinasına gitti gidiyorda gördüm.nasıldır bu makinalar.şimdiden teşekkürler

• Arabayı mecburen binanın kuzey cephesine koyuyorum.Sabahları arabanın camlarda buzlanma oluyor.Buz kazıyıcı aldım.Camlara zarar vermeden kazımak için geçen gün epey uğraştım.Sprey vb. şeyler kullanan ve başka tavsiyeleri olan arkadaşlar varsa sevinirim.Selamlar.
  • hocam ben buz çözücü sprey kullanıyorum gayet başarılı üzerine sıktıgınızda anında buzlar çözülüyor
    tavsiye ederim
  • arkadaslar radyo code nu ögrendim 6436 kafat girmeyi beceremedim.
    6 için 1 e 6 defa basıyorum 4 ü girmek için ekranda ikinci haneye nasıl gecicem..
  • selam arkadaşlar benim arabanın artık ne oldu bilmiyorum ama radyatörden sızıntı yapıyo ne yapabilirim bunu gidermek için tavsiyelerinizi bekliyorum
  • damatt direksiyondaki kumandada altta kalan düğmeye basarak değiştiriyorsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: starpower

depolar 50 lt.dir
    quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

bizim clioya dğn benzin aldım almadan önce depo ışığı yanmıyordu ama 15-20 km sonra yanardı.. araba 30 lt benzini zor aldı içinde de en fazla 5 lt benzin olsa 35 lt yapar bana biraz az geldi sizin depo kaç lt ?

bizim araba 30 lt yi zor aldı pompada veya göstergede hata olabilir mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: damattt

arkadaslar radyo code nu ögrendim 6436 kafat girmeyi beceremedim.
    6 için 1 e 6 defa basıyorum 4 ü girmek için ekranda ikinci haneye nasıl gecicem..

1e 6 defa basarsan olmazz.. zaten üzerinde 6 ya kadar düğme var
  • kullanım klavuzunda bizim araç 50 lt yazıyor benzin maximum kapasitesi..
  • clio 1.2 kullanıyorum.
    motor yağı olarak ne kullanmak lazım?
    sanırım artık değişim zamanı geldi de...
    araç 50 binde.
    5w40 mı kullanmam lazım?
    motor yağı önerilerinizi bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: a197016

clio 1.2 kullanıyorum.
    motor yağı olarak ne kullanmak lazım?
    sanırım artık değişim zamanı geldi de...
    araç 50 binde.
    5w40 mı kullanmam lazım?
    motor yağı önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşım ben geçen hafta 10w40 koydurdum 10.000 km ömrü varmış. 67 ytl idi kutusu, 1 kutu yetti... sanırım castroldü.
  • Merhaba, ben de yakında aranıza katılmayı planlıyorum kısmetse, fakat bi kaç sorum olacak;
    Ankara da bi showroomda 2001 1.4i rxt 16v ilanlı clio hb gördüm, fakat sunroof, abs, yol bilgisayarı yok ilandaki bilgilerde diğer donanımları mevcut,
    Sorum, ilandamı yanlışlık var yoksa 2001 RXT modellerinin hepsinde abs ve sunroof yokmu...?
    İlginize şimdiden teşekkürler..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: MADXXL

Merhaba, ben de yakında aranıza katılmayı planlıyorum kısmetse, fakat bi kaç sorum olacak;
    Ankara da bi showroomda 2001 1.4i rxt 16v ilanlı clio hb gördüm, fakat sunroof, abs, yol bilgisayarı yok ilandaki bilgilerde diğer donanımları mevcut,
    Sorum, ilandamı yanlışlık var yoksa 2001 RXT modellerinin hepsinde abs ve sunroof yokmu...?

slm
    abs ve yol bilgisayarı sabit, sunroof opsiyonel donanımda 1.4 rxt modellerde. ilanda eksiklik olabilir. yol bilgisayarının olup olmadığını anlamak için silecek koluna bakın, korna gibi bir düğme varsa kolun ucunda yol bilgisayarı da var demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leki

quote:

Orjinalden alıntı: MADXXL

Merhaba, ben de yakında aranıza katılmayı planlıyorum kısmetse, fakat bi kaç sorum olacak;

slm
    abs ve yol bilgisayarı sabit, sunroof opsiyonel donanımda 1.4 rxt modellerde. ilanda eksiklik olabilir. yol bilgisayarının olup olmadığını anlamak için silecek koluna bakın, korna gibi bir düğme varsa kolun ucunda yol bilgisayarı da var demektir.

Teşekkür ederim, en iyisi telefonla öğrenmek sanırım...

• leki silecek sen tavsiye etmiştin sanırım aldım bananalardan 20 ytl çifti bide silecek suyu hediye ettiler marka silbak da vardı ama ölçüsü yoktu benzer bi marka ismi farklı gayet güzel tavsiye olunur 53cm. e 45.cm
  • Herkesin Mübarek Kurban Bayramı Kutlu olsun
  • evet cümleten bayramımız mubarek olsun
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.