arkadaşlar benzine mazota ve lpg ye yine zam geldi biz iyisimi araçları satmaya başlayalım artık
abiler acil cevap lazım bizim arabaların buji kablolarını kendimiz değiştirebilirmiyizki kaç paradır bunlar kendim değiştiremezmiyim
arac eskiden marşo hızlı alıyodu şimdi 3sn daha geçikiyo gibi vede bi arkadaşın dediğiyle rölantide araba sarsıyo vede bazen araba ısınmadıysa yavaşlarken gazdan ayak çekince vites küçültme uzun sürerse stop ediyor
belki alakasız sorunlar ama gene de şimdilik buji kablolarını değiştirsem diyorum bujiler değişmişti 8 ay önce
vede silecek tavsiyesi bu karfır real falan oralarda satılan muz mu ne deniyor kalın lastik sileceklerde kullanan varmı silecekde değiştirmem lazım ama kaç cm olmalı hangi model olmalı o banana mıdır nedir onlar ağır motor çevirmez diyen vardı ölemidir veya bu tarz marketlerden falan şu marka şu model al dyen varmı
hocam selam. buji kablolarını bizim değiştirmemiz biraz riskli olabilir çünkü kabloların gireceği yerler önemli, yanlış takmamak gerekiyormuş. hangi bujinin kablosunun nereye takılacağını ya ezberleyeceksiniz ya da çıkarmadan önce resmini çekeceksiniz. böyle hallolur sanırım. 20 lira civarı amerikan malı bir set. bunların en iyileri made in usa. silecekler için de ben silbak marka banana silecek kullanıyorum ve çok memnunum, hiç şikayetim yok. bizim sileceklerin ölçüleri ise 53 ve 45 cm. tanesi 10 lira. iyi günler dilerim.
quote:
Orjinalden alıntı: huseyinder07
abiler acil cevap lazım bizim arabaların buji kablolarını kendimiz değiştirebilirmiyizki kaç paradır bunlar kendim değiştiremezmiyim
arac eskiden marşo hızlı alıyodu şimdi 3sn daha geçikiyo gibi vede bi arkadaşın dediğiyle rölantide araba sarsıyo vede bazen araba ısınmadıysa yavaşlarken gazdan ayak çekince vites küçültme uzun sürerse stop ediyor
belki alakasız sorunlar ama gene de şimdilik buji kablolarını değiştirsem diyorum bujiler değişmişti 8 ay önce
Arkadaşlar şu mesajımı değerlendirebilirmisiniz. ?
leki hocam cok saol yaw ellerin dert gormeye ozelikle silecek konusunda hemen yarın kipaya bi bakıcam silbak yoksa da başka marka banana lar vardır ebatlar cok iyi oldu direk monte edlebiliyo dimi bunlar ekstra bişi almaya gerek yok onceki demirli idi onu cıkarıp bunu takacam dimi iki sileceğin uzunluklarıda ayrı demekki bakalım
kablo konusunda resim çekme işi olabilirdi aslında ama neyse zaten bi servis görecek araba derdim servisteki adamlar şunu yaptık diyolar 20 ise 30 ekliyolar ona uyuz oldugumdan zaten ama sanırm oraya bırakacam bakalım
quote:
Orjinalden alıntı: leki
hocam selam. buji kablolarını bizim değiştirmemiz biraz riskli olabilir çünkü kabloların gireceği yerler önemli, yanlış takmamak gerekiyormuş. hangi bujinin kablosunun nereye takılacağını ya ezberleyeceksiniz ya da çıkarmadan önce resmini çekeceksiniz. böyle hallolur sanırım. 20 lira civarı amerikan malı bir set. bunların en iyileri made in usa. silecekler için de ben silbak marka banana silecek kullanıyorum ve çok memnunum, hiç şikayetim yok. bizim sileceklerin ölçüleri ise 53 ve 45 cm. tanesi 10 lira. iyi günler dilerim.
quote:
hocam rica ederim. eski sileceği tamamen çıkar, silecek kolunun ucunun eğik olduğunu göreceksin. yeni aldığın sileceğin de plastik bir aparatı olacak küçük, onu eğik uçlu silecek koluna monte edeceksin, tırnağı var, o tırnağın geçtiğinden emin ol ki silecek fırlamasın sonra. sol sileceği 55cm de alabilirsin ama sağ silecekle temas ediyor aşağı indiğinde ve ses yapıyor. kablo ile ilgili olarak genel bir yargım var, kötü servis adamı usta yapar. araştıra araştıra servistekilerin bile bilmediği birçok bilgim oldu şu son birkaç ayda, servis elemanları bu kadar lakayıt ve yetersiz olunca. arabayı servise vermek için adam torpil yaptırır mı ya.. düşünebiliyor musun.. araya adam koyduk da aldılar arabamızı servise eylülde..
quote:
leki hocam cok saol yaw ellerin dert gormeye ozelikle silecek konusunda hemen yarın kipaya bi bakıcam silbak yoksa da başka marka banana lar vardır ebatlar cok iyi oldu direk monte edlebiliyo dimi bunlar ekstra bişi almaya gerek yok onceki demirli idi onu cıkarıp bunu takacam dimi iki sileceğin uzunluklarıda ayrı demekki bakalım
kablo konusunda resim çekme işi olabilirdi aslında ama neyse zaten bi servis görecek araba derdim servisteki adamlar şunu yaptık diyolar 20 ise 30 ekliyolar ona uyuz oldugumdan zaten ama sanırm oraya bırakacam bakalım
en yakın zamanda halledeyim bu işi
kablo işini triger doneminde hallettireyim diyorum bende yetkili servisler kasım aylarında indirim yapıyomuş bi servs öle demişti onu bekliyorum bende bakalım yaparlarsa %20 falan ondan yararlamak istiyorum
Arkadaşlar yeni clio HB aldım 8valf 1600motor.. Ama şuan işim gereği hala kullanamadım Clioyu... Sizce NASIL Biaraba Kmde NeKADAR YAKIYOR... Gidişi çekişi iyimi... Dezavantajları ile Avantajları neler... 2000 Model 65000 KM'de RXT Modelini 13500e aldım sizce iimi? Yardımcı olursanız COK COK TEŞEKÜRLER...
TÜM CLİOCULARA HAYIRLI YOLCULUKLAR.. KAZASIZ BELASIZ SORUNSUZ YOLCULUKLAR :)...
aynı arac sanırım hayırlı olsun eger km kesin orjinalse gerçekten iyi almışsınız ben 1 yıldan fazla oldu 13 e 90km de almıştım şimdi 120bine yakın olacak satsam 13.500 düşünürüm
araçtan memnun kalırsınız inş.
quote:
Orjinalden alıntı: brlksm
Arkadaşlar yeni clio HB aldım 8valf 1600motor.. Ama şuan işim gereği hala kullanamadım Clioyu... Sizce NASIL Biaraba Kmde NeKADAR YAKIYOR... Gidişi çekişi iyimi... Dezavantajları ile Avantajları neler... 2000 Model 65000 KM'de RXT Modelini 13500e aldım sizce iimi? Yardımcı olursanız COK COK TEŞEKÜRLER...
Orjnal Hüseyin Kardeş 2-3 servise götürdüm biriside orjinal servisi ilk sahibinden kazasız.. bakalım hala kullanamadım kardes araba zevk veriyomu BENDE YENİ CLİOCU HATTA RENOCUYUM.. önceden seat toledom vardı çok şekildi ama masraflı arabaydı... Herkeze kazasız belasız yolculuklar...
arkadaşlar 2000-2002 model gri renkte clio rxt sanruflu,hasarsız ve masrafsız araç arıyorum,satmak isteyen olursa görüşebiliriz. ortakatro@hotmail.com
bence iyi alışveriş olmuş. hayırlı olsun. güle güle kullanın. clio'nun sizi üzeceğini sanmam. 4 hava yastıklı model bu değil mi?
quote:
Orjinalden alıntı: brlksm
quote:
Orjinalden alıntı: vahidat
arıza mı var yoksa sizmi yaptırıyorsunuz
quote:
Orjinalden alıntı: leki
arkadaşlar şuna bir bakar mısınız?
bu görüntüden sonra yol bilgisayar düğmesine bir kez basınca depoda kalan yakıtı gösteriyor. bunu bir forumda daha önce okumuştum ama ibrelerin böyle oynadığını söylememişti kimse..
merhabalar öncelikle. 1 hafta önce 2005 model 51000km de hb 1,5 dci clio mu aldım.Aracın görünümü yol tutuşu çekişi mükemmel.Eksi olan yerler ise iç plastik kalitesi ve konforu diyebilirim.Onun dışında izlenimlerim çok olumlu.Bi kere dizel olduğunu 2500 devirde hiç hissetmiyorsunuz cok seri araba 1,5 motor tam olmuş bana göre.yakıt sarfiyatına gelince ilk aldığımda depoyu fulledim 120 ytl ye. şehir içi yoğun trafik + biraz da şehir dışı 157 km yaptım tekrar fulledim 18,45 ytl tuttu ağzına kadar doldurdum taşıyordu mazot.bana göre bu rakam gerçekten süper..
quote:
Orjinalden alıntı: eser_83
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Kasım Ayının sonuna doğrum makyajlı kasa clio Hb. almak istiyorum. Ancak 45. sayfaya kadar sondan başlayarak okudum. Fakat bir çoğunuzunki benzinli acaba dizel kullanan arkadaşlar yokmu aranızda ? Yakıt tüketimi nasıl 1.5 dci motorların ? Bildiğiniz bir kronik arızası varmı ? Açıkcası ekonomil sebeblerden dolayı alacağım arabaya en az 3 - 4 sene binmek zorundayım. Oyüzden kmsi düşük bir clio dizel alabirsem beni 3 - 4 sene götürürmü ? Gets, Fiesta ve Clio arasında kaldım. Ancak gerek yedek parça bolluğu ve ucuzluğu gerekse ikinci elde çok tutulan bir araç olmasından dolayı clio ağır basıyor. Ancak bir kezde siz değerli clio kullanıcılarına danışmak ve deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum. Cevaplarını için Şimdiden teşekkürler.
tekrar selam herkese,bugün bir clio II 1.2 16 valf abs'siz klimalı 2005 model 76.000 km de hasarsız,boya görmemiş araç buldum,fiyatı 14.500 ytl .sizce fiyat nasıl,birde 1.2 motor bu arabalara göre nasıldır? aracı zorlarmı? 1.2 kullanan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim..
quote:
Orjinalden alıntı: ortakatro
tekrar selam herkese,bugün bir clio II 1.2 16 valf abs'siz klimalı 2005 model 76.000 km de hasarsız,boya görmemiş araç buldum,fiyatı 14.500 ytl .sizce fiyat nasıl,birde 1.2 motor bu arabalara göre nasıldır? aracı zorlarmı? 1.2 kullanan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim..
1.2 motorlar konusunda hiç bir tereddütün olmasın, çok ekonomik ve performanslıdır.
......CUMHURİYETİMİZİN 85. YILI KUTLU OLSUN.....
...ATAMIZI SEVGİ VE SAYGIYLA ANIYORUZ...
Saol Kardeş 4 Hava yastıklı modeli cok temiz ama internetten bakıyorum sanki 500-1000ytl pahalıyamı aldım acaba hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah.. ama fiyat makulmü bilmiyom.. herkeze iyi sürüşler..