Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: ortakatro

arkadaşlar 2000-2002 model gri renkte clio rxt sanruflu,hasarsız ve masrafsız araç arıyorum,satmak isteyen olursa görüşebiliriz. ortakatro@hotmail.com
  • bunu bende denemiştim aynen bu şekilde sesler çıktı vs ama depoda kalan yakıtı göremedim1-2 dakika bekledim ama sürekli aynı şekilde sesler çıktı göstergeler bi aşağı bi yukarı gitti geldi sonuç alamayınca kapadım kontagı.
    quote:

Orjinalden alıntı: leki

arkadaşlar şuna bir bakar mısınız?

• quote:

Orjinalden alıntı: asikartal18

fiyat aralığı nasıl düşünüyorsunuzz

quote:

arkadaşlar 2000-2002 model gri renkte clio rxt sanruflu,hasarsız ve masrafsız araç arıyorum,satmak isteyen olursa görüşebiliriz. ortakatro@hotmail.com

maksimum 12000 ytl.
  • hocam sen piyasayı ölüdrmüşsün senin dediklerinin sunroof suz ve 2000 model hali bende var
    12 bin e değil 2002 2000 bile bakma bence bulmazsın bulsan da güvenemezsin yada 160bin km falan olur benim fikrim bu şekilde sen limiti arttır 13000 yap bence ama gene de belli olmaz biri düşüverir önüne ama zoooorrr
  • 14000 ytl ye 2005 1.2 45000 km de buldum,arac sıfır hatalı,boyasız, ama rxt değil abs fren sistemi yok,onunda 1.2 motor olması beni düşündürüyor :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortakatro -- 30 Ekim 2008; 15:11:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyinder07

hocam sen piyasayı ölüdrmüşsün senin dediklerinin sunroof suz ve 2000 model hali bende var
    12 bin e değil 2002 2000 bile bakma bence bulmazsın bulsan da güvenemezsin yada 160bin km falan olur benim fikrim bu şekilde sen limiti arttır 13000 yap bence ama gene de belli olmaz biri düşüverir önüne ama zoooorrr

1.6 motorun yakıt oranı nedir,söylenildiği kadar cokmu yakıyor 1.4 veya 1.2 lere göre? birde vergide 1.2 ile 1.6 arasındaki fark nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortakatro -- 30 Ekim 2008; 15:10:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyinder07

hocam sen piyasayı ölüdrmüşsün senin dediklerinin sunroof suz ve 2000 model hali bende var

sonuna kadar katılıyorum o standartlarda 2002 model 4 airbag sunroof abs deri koltuk vs. herşey var bende ve 90000 km civarı bu arabaların temizi 14000den başlıyor piyasası.. o fiyata temiz imkansız diyebilirim.
  • oo benim aracı en az 16 bin e vereceğim biz anlaşamayız :) ayrıca rxt lerde birçok artı var bunuda unutmayalım

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: asikartal18

fiyat aralığı nasıl düşünüyorsunuzz

quote:

maksimum 12000 ytl.

• quote:

Orjinalden alıntı: rhetorical

bunu bende denemiştim aynen bu şekilde sesler çıktı vs ama depoda kalan yakıtı göremedim1-2 dakika bekledim ama sürekli aynı şekilde sesler çıktı göstergeler bi aşağı bi yukarı gitti geldi sonuç alamayınca kapadım kontagı.
    quote:

Orjinalden alıntı: leki

arkadaşlar şuna bir bakar mısınız?

yol bilgisayarı düğmesine bir kere daha bas ibreler oynarken.
  • arkadaslar bir sorum olacak aracım 2005 model hb dizel arabamdan mazot deposundan langur lungur ses geliyor sanki arkada bi bidon su var gibi ozellikle kalkışlarda cok anlasılıyo bu problemi yasayan varmı acaba????ne yapmak lazım alışmak mı???
  • 2005 model 1.2 16v ise bu fiayata kaçırma derim. Piyasası 17 lira felan bu araçların.

quote:

14000 ytl ye 2005 1.2 45000 km de buldum,arac sıfır hatalı,boyasız, ama rxt değil abs fren sistemi yok,onunda 1.2 motor olması beni düşündürüyor :s
  • quote:

Orjinalden alıntı: isacubukcu

2005 model 1.2 16v ise bu fiayata kaçırma derim. Piyasası 17 lira felan bu araçların.

quote:

14000 ytl ye 2005 1.2 45000 km de buldum,arac sıfır hatalı,boyasız, ama rxt değil abs fren sistemi yok,onunda 1.2 motor olması beni düşündürüyor :s

sanırım sende aynı aracı kullanıyorsun,1.2 motor bu araclarda nasıl? yaşadığın olumsuz şeyleri yazarsan sevinirim.
  • BENİM Bİ TANIDIĞIM 1.2 2005 MODEL HB CLIOYU ELİNDEN ZOR ÇIKARDI.. BUNLARIN KRONİK BİR SORUNU VAR AMA HEPSİNDE OLMUYOR..
    MOTOR TAM OLARAK ISINMAMIŞKEN YOLDA GİDERKEN GAZA BASMANA RAĞMEN ARAÇ ALMIYOR BUNU. BIRAKIP BİRAKÇ KERE BASINCA KENDİNE GELİYOR..
  • çok mu sessiz kaldık bu ara ?
    pek bi sorunsuz galiba bu arabalar :)
  • Arkadaşlar merhaba;

Bu forumdaki ilk mesajım ama baya dertliyim şimdiden belirtiym.
    Otomobil konusunda bir insanın başına gelebilecek tüm talihsizlikler benim başıma geldi bu arabada.
    Arabam Renault Clio Rxt 1,6 Hb 2000
    Arabayı alalı 4 ay gibi bi süre oldu, şimdiye kadar herhangibir problem çıkarmadı herşey yolundaydı, taki anahtarı anahtarı takıp kontağı çevirdiğimde immobiliser denen teknolojiden nasibini almamış sistem çalışmayana kadar.

işte herşey bununla başladı, Önce araba çalışmadığı için servise kadar çekiciyle gitti.Ardından orda ilk kontroller yapılıp bi kaç parça değiştikten sonra immobiliser dan kaynaklandığı saptandı ve 200 ytl ye anahtara kodlama yapıldı.

Bukadarla kalsa eyvallah. bu sefer de bide akü çıktı 115 ytl ye bide akü değişti sonrasında benzin pompasının yterli miktarda basınçla benzin vermesiği anlaşıldı ve 110 ytl gibi bi fiyata da o değişti.

Bütün bu parçalar değiştikten sonra bende sizin gibi arabamın çalışmasını beklerken malesef belediğim olmadı ve kötü haber geldi. beyin in arızalı olduğu söylendi. 250 ytl ye onarılabilek birini bulduk. ertesi gün tamir olunamadığını öğrendik. sofor beyin için 1182 ytl fiyat verdiler,. Allahtan 400 ytl ye çıkma bi beyin bulduk,

Sonrasında ön fren diskleri motor, şanzıman yağı ıvırı zıvırı derken ;

Çekici: 70
    İmmobiliser:200
    penzin pomposı:110
    işcilik:30
    kelebek:35
    Adını bile bilmediğim bi kaç parça:125
    beyin:400
    Ön diskler:75
    Motor yağı:45
    Şanzıman yağı:10
    Diğer ıvır zıvır:100

Total : 1200 YTL

Arlkadaşlar kusura bakmayın Arabayı kötülemek gibi oldu ama inanın geldimi herşey üstüste geliyo. kafayı yeme noktasınfayım, derdimi sizlerle paylaşmak istedim umarım beni anlayan birileri çıkar..

• hocam hakikaten bulmuş seni ne diyim ama olunca oluyor araba bu keyfi derdinden fazla neyseki ama sanabaya masraf cıkarmış ama iyi olmuştur artık aynı aracı kullanıyoruz aracının km kaç senin bu arada korkuttun beni valla aman diyim azımı hayra acayım zaten kasko falan bu aralar dokunana bin ah veriyom inş. kimsenin başına gelmez ben zat bu imb. olayından cektim 2 hafta anahtar bekledim evde beyin falan ugraşamam ama aynı aracdan birinin daha olmuştu araba alacağım sürede birisi anlatmış onun başına gelmişti beyin falandı sanıırm onunda

bu araada bufiyatlar yetkili servismi

---------------------------------------------

Ayrıca arkadaşlar bilgisi olan varmı yetkili servis bu aralar indirim falan yaparmı kasımda bi servis olurgibi demişti fikri olan varmı bu %20 olayları hakkında
  • Bende de aynı araç var. o fiyata hatasız araç bulduysan al 2-3 tane. Satarsın sonra baya bi karın olur :) Şaka bi yana aracın en iyi yönü düşük tüketim tabii. uzun yolda ben 5.9 gördüm. ama sanırım 5.4'leri görenler de var. çekiş konusuna gelince bu boyutlarda çoğu araç gibi 75hp(1.2 olmasına rağmen).

quote:

• Eyv. hocam araba 103 binde fiyatlarda yetkili servis değil ama sağlam biyer,inşallah kimsenin başına bu kadar talihsizlik üstüste gelmezde arabadasından soğumaz hiç kimse..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ycirak

Bende de aynı araç var. o fiyata hatasız araç bulduysan al 2-3 tane. Satarsın sonra baya bi karın olur :) Şaka bi yana aracın en iyi yönü düşük tüketim tabii. uzun yolda ben 5.9 gördüm. ama sanırım 5.4'leri görenler de var. çekiş konusuna gelince bu boyutlarda çoğu araç gibi 75hp(1.2 olmasına rağmen).

quote:

kullanım tarzınız spor sanırım, ben 1.4 ile 6,2 ortalamayla gelmiştim istanbuldan sinop'a 120-130 km hızla.

• ne boşboğazmışım, bu arabalarda sorun yokmuş derkenden arkadaşa bir dokun bin ah işit durumu oldu..

gerçekten şanssızlıklar üstüste gelmiş. bazen oluyor böyle arada, ben de eski arabamda yaşamıştım benzerini, kalorifer peteği patladı, arabayı su bastı, 50 lira peteğe 50 lira da ustaya verdim, sanayiden çıkarken frenin hiç olmadığını farkettim, geri döndüm westinghouse bozulmuş, onu değiştirdim 150 liraya, ordan da ayrılırken gaz teli koptu, ona da 20 lira civarı vermiştim.. bunların hepsi birkaç saat içinde olmuştu 4-5 yıl önce.

bununla geçmiş olsun, umarım bunlar seni arabandan soğutmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: klomex

Arkadaşlar merhaba;

Bu forumdaki ilk mesajım ama baya dertliyim şimdiden belirtiym.
    Otomobil konusunda bir insanın başına gelebilecek tüm talihsizlikler benim başıma geldi bu arabada.
    Arabam Renault Clio Rxt 1,6 Hb 2000
    Arabayı alalı 4 ay gibi bi süre oldu, şimdiye kadar herhangibir problem çıkarmadı herşey yolundaydı, taki anahtarı anahtarı takıp kontağı çevirdiğimde immobiliser denen teknolojiden nasibini almamış sistem çalışmayana kadar.

işte herşey bununla başladı, Önce araba çalışmadığı için servise kadar çekiciyle gitti.Ardından orda ilk kontroller yapılıp bi kaç parça değiştikten sonra immobiliser dan kaynaklandığı saptandı ve 200 ytl ye anahtara kodlama yapıldı.

Bukadarla kalsa eyvallah. bu sefer de bide akü çıktı 115 ytl ye bide akü değişti sonrasında benzin pompasının yterli miktarda basınçla benzin vermesiği anlaşıldı ve 110 ytl gibi bi fiyata da o değişti.

Bütün bu parçalar değiştikten sonra bende sizin gibi arabamın çalışmasını beklerken malesef belediğim olmadı ve kötü haber geldi. beyin in arızalı olduğu söylendi. 250 ytl ye onarılabilek birini bulduk. ertesi gün tamir olunamadığını öğrendik. sofor beyin için 1182 ytl fiyat verdiler,. Allahtan 400 ytl ye çıkma bi beyin bulduk,

Sonrasında ön fren diskleri motor, şanzıman yağı ıvırı zıvırı derken ;

Çekici: 70
    İmmobiliser:200
    penzin pomposı:110
    işcilik:30
    kelebek:35
    Adını bile bilmediğim bi kaç parça:125
    beyin:400
    Ön diskler:75
    Motor yağı:45
    Şanzıman yağı:10
    Diğer ıvır zıvır:100

Total : 1200 YTL

Arlkadaşlar kusura bakmayın Arabayı kötülemek gibi oldu ama inanın geldimi herşey üstüste geliyo. kafayı yeme noktasınfayım, derdimi sizlerle paylaşmak istedim umarım beni anlayan birileri çıkar..

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.