Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: huseyinder07

hocam biz kendimiz yapıyoruz bu forumda ardaşlar yönlendiriyor bizde kendimiz yapıyoruz

servis falan nene gerenk

yetkili mi

özel mi

walla bundan sonra bende oyle yapacağım :)
    ama araç bi servis yüzü görsün istedim yeni aldığım için bende bilmiyordum bir tarafında sorunu varmıdır vs. diye bakılmış oldu
    103 000 deki arabada servis bile bi problem bulamadı işte
    biraz fazla ödedim ama en azından içim rahat şimdi bir sorun olmadığını biliyorum

• zaten işini iyi yapan özel servisde pek yok piyasada
  • ben triger değişimini servise yaptırmıştım ondan sonrakileri mahalledeki ustada hallediyoruz,o gerekli işleri yaparken bende birdaha aynı iş çıkarsa kendim yaparım diye seyrediyorum :) geçen gün motorun üst takozu değişecekti işe başlarken bana haber vermesini söylemiştim,uyanık beni çağırmadan değiştirmiş parçayı inceledim bir lokma seti alırsam bu işide kendim halledebilirim

üstteki sağ motor takozu global marka 35ytl+30ytl işcilik.arabanın son gulerde gürültülü çalışma nedeni bu problemmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: babigo

ben triger değişimini servise yaptırmıştım ondan sonrakileri mahalledeki ustada hallediyoruz,o gerekli işleri yaparken bende birdaha aynı iş çıkarsa kendim yaparım diye seyrediyorum :) geçen gün motorun üst takozu değişecekti işe başlarken bana haber vermesini söylemiştim,uyanık beni çağırmadan değiştirmiş parçayı inceledim bir lokma seti alırsam bu işide kendim halledebilirim

üstteki sağ motor takozu global marka 35ytl+30ytl işcilik.arabanın son gulerde gürültülü çalışma nedeni bu problemmiş

Gürültülü derken benim araçtada bir uğultu var gibi bütün clio lar motor sesini benimki kadar içeriye veriyormu çok merak ediyorum.

• Arkadaşlar, herkese merhabalar.

Ben Mustafa. 10 gün önce ilk arabamı Renault Clio 2000 1.6 RXT olarak aldım. Arabaya LPG taktırmak istediysem de, BRC ve Lovato servisindeki ustalar, bu aracın rölantisiyle ilgili bir problem olduğunu ve rölanti problemini çözdüğümde garanti vereceklerini söylediler. Ben de arabayı Yenibosnada Emek servise götürüp, Westinhouse( inşallah doğru yazmışımdır) denilen parçasını değiştirttim. Her ne kadar ustalar rölantisinin mükemmel olduğunu söyleselerde, LPG ci ustalar hala rölantisinde problem olduğunu iddia edip, LPG takmaktan kaçınıyorlar.

2000 model 1.6 RXT aracında sorunsuz LPG kullanan arkadaşım beni bilgilendirebilirse, çok mutlu olurum. Umarım başınızı ağrıtmamışımdır. İnşallah diğer sayfalarda sorumun cevabı yoktur. Epey bi bakmıştım.
  • mustafa öncelikle hayırlı olsun ve hoş geldin.yanılmıyorsam jordan arkadasimız bu konuda sana yardımcı olabilir,sorunun cevabı seninde dediğin gibi onceki sayfalarda mevcuttu diye hatırlıyorum
  • www59 arkadaşım benim küçümen normalde sessizdir,son zamanlarda biraz gürüldü yapıyordu hatta evimin otoparkından çıkarkende ( geri geri rampa şeklinde bir çıkışı var ) daha önceden duymadığım bir takırtı gibi ses geliyordu,artık küçümenim eski haline geldi.

tabii senin probleminde bundandır diyemeyiz fakat sen yinede kontrol ettir,fakat dürüst birisine baktırırsan iyi olur,dün başka forumlarda gördüğüm kadarıyla alakasız şeyleri değiştirebiliyorlar ve probleminde devam ediyor.

kolay gelsin
  • Geçenlerde lpg sistemindeki küçük filtreyi çıkarıp temizledim.Sıralı sistemlerde gaz kesicide de filtre var ve 30 ytl istiyolar .Yani aracın hava filtresi 8 ytl ve bundan 50 tane o küçük filtreden çıkar.Depodan gazı kestim alttan vidasını söktüm kalan gaz biraz tısladı temizledim kullandığım bilgisayardan aktarma mümkün olsa her yaptığımı resimleyip eklicem.

Arkadaşlar yaptığınız tüm bakımları burada resimleyerek toplayalım,mesela çakmaklığa mavi led çok güzel çalışmaydı.

Ben yeni symbollere ön cama takılan rüzgar sesini kesen parçalardan alıcam biraz daha piyasası otursun,sonuçta bütün clio ların ön camı aynı..
  • nasıl bir parça bu ön cama eklenen ve rüzgarı kesen parça?
    çünkü ben rüzgar sesinden acayip rahatsız oluyorum bir türlü çözemedim şu rüzgar sesi meselesini...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chemust

Arkadaşlar, herkese merhabalar.

Ben Mustafa. 10 gün önce ilk arabamı Renault Clio 2000 1.6 RXT olarak aldım. Arabaya LPG taktırmak istediysem de, BRC ve Lovato servisindeki ustalar, bu aracın rölantisiyle ilgili bir problem olduğunu ve rölanti problemini çözdüğümde garanti vereceklerini söylediler. Ben de arabayı Yenibosnada Emek servise götürüp, Westinhouse( inşallah doğru yazmışımdır) denilen parçasını değiştirttim. Her ne kadar ustalar rölantisinin mükemmel olduğunu söyleselerde, LPG ci ustalar hala rölantisinde problem olduğunu iddia edip, LPG takmaktan kaçınıyorlar.

2000 model 1.6 RXT aracında sorunsuz LPG kullanan arkadaşım beni bilgilendirebilirse, çok mutlu olurum. Umarım başınızı ağrıtmamışımdır. İnşallah diğer sayfalarda sorumun cevabı yoktur. Epey bi bakmıştım.

Mustafa hoşgeldin ve aracın hayırlı olsun. Serviste parça değişiminden sonra, sence rolanti düzeldi mi?
    Bende 2 yıldır BRC sıralı sistem kullanıyorum bir şikayetim yok. Rolantin düzeldi ise lpg ile de düzgün çalışır.
    Aracın benzin sistemi ne kadar düzenli ve sorunsuz ise, lpg de o derece düzenli oluyor.

• Musatafa hayırlı olsun güle güle kullan aracını. Aracım 2001 rxt 1.4.. 2 aydır BRC My 07 kullanıyorum herhangi bir sorunla karsılasmadım.Tüpü taktırdıgım yerde rolanti ayarına falan bakmadı..yada baktı ben farketmedim:)
    quote:

Orjinalden alıntı: vahidat

quote:

Orjinalden alıntı: chemust

Arkadaşlar, herkese merhabalar.

Mustafa hoşgeldin ve aracın hayırlı olsun. Serviste parça değişiminden sonra, sence rolanti düzeldi mi?
    Bende 2 yıldır BRC sıralı sistem kullanıyorum bir şikayetim yok. Rolantin düzeldi ise lpg ile de düzgün çalışır.
    Aracın benzin sistemi ne kadar düzenli ve sorunsuz ise, lpg de o derece düzenli oluyor.

• Walla frene bastığında rölanti artık oynamıyo ancak rölantisi yükseldi bu defa. Nası yapcam bilmiyom? Ustanın birini aradım, rölanti motorundan kaynaklanıyo olabilir diyo. Heralde bize sanayi yolu gözüktü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SOLKOR

nasıl bir parça bu ön cama eklenen ve rüzgarı kesen parça?
    çünkü ben rüzgar sesinden acayip rahatsız oluyorum bir türlü çözemedim şu rüzgar sesi meselesini...

Ön camın sol ve sağ tarafına konuyor yeni symbol un yakından resmi olsa.Parça öncamın kapı girişlerinin olduğu yerlerde çıkıntı yaparak rüzgarın kapı girişlerine uğramadan geçiyo.Bu olayı mercedesin eski 190 e200 serilerinde görebilirsiniz.Aynı olay clio 3 dede var.
  • Arkadaşım bu ürün satışa çıkınca bayabi patlama yapacak heralde :)

çünki banada lazım

quote:

Orjinalden alıntı: alfa-x

quote:

Orjinalden alıntı: SOLKOR

nasıl bir parça bu ön cama eklenen ve rüzgarı kesen parça?

Ön camın sol ve sağ tarafına konuyor yeni symbol un yakından resmi olsa.Parça öncamın kapı girişlerinin olduğu yerlerde çıkıntı yaparak rüzgarın kapı girişlerine uğramadan geçiyo.Bu olayı mercedesin eski 190 e200 serilerinde görebilirsiniz.Aynı olay clio 3 dede var.

• arkadaşlar benim arabam şu anda yaklaşık 240 bin falan yakıyor.
    Gaz taktırmak mantıklımı herkesde var sanki gaz :)
    ne kadar düşürür sarfiyatı
  • arkadaşlar karşıma 2008 model bir araba alma fırsatı çıktı.aracımı buradaki çogu arkadaş azçok bilirler,arcımın bilgileri aşağıda enson 13.000ytl nakit istiyorum.telefonum 505 262 8056

küçümen 2000 model 1.6 8 valf 47.000km de ağır bakımıda (38.000 km de yetkili serviste garantisi devam ediyor )dahil bütün bakımları yapıldı.motor ve şanzımanda bor katkısı kullanıldı ve yakıt tüketimi gerçektende düştü,şehir içi full depo ile 550km,şehirler arası 750-800km arası ,lastikler yeni ( brigstone garantisi devam ediyor),çift airbag,klima,direksiyondan kontrollu radyo teyp mevcut,camlar lumar marka cam filmi,sol arka çamurlukta ve sağ ön kapıda eski sahibinden kalma çizik vardı auto kingde kısmı boya yama ile boyandı.egzost komple yeni garantisi devam ediyor.

ilgilenen varise bana cepten ulasabilir öbür aracın parasını pazartesi vermem gerektiğinden lütfen ona gore arayınız

resimlerini önceki sayfalarda gorebilirsiniz 43 nolu sayfada yapılan tamirler ve 12.sayfada yandan bir resmi mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babigo -- 17 Ekim 2008; 17:04:28 >

• Babigo inşallah iyi fiyata satarsın arabanı yeni araban hayırlı olsun şimdiden.Sana fikir vermesi acısından tanıdıgım biri iki gün önce 2000 model Rna aracını 13500 ytl ye sattı 60000 de araba sende bilirsinki bana göre senin araban rna nın yanıda 1,5 kat daha araba inşallah güzel fiyata satarsın.
    Arkadaşlar akşamlayın arabamı çalıştıramadım.Zannedersem akü bitmiş bizim araçlardaki standart aküler kaç amper ve hangi aküyü tavsiye edersiniz.

• Selam Clio daşlar
  • arkadaşlar imzamdaki arabama 15750 verdiler vallahi vermedim 16250 den aşağı olmaz dedim.
    quote:

Orjinalden alıntı: FauFau

Babigo inşallah iyi fiyata satarsın arabanı yeni araban hayırlı olsun şimdiden.Sana fikir vermesi acısından tanıdıgım biri iki gün önce 2000 model Rna aracını 13500 ytl ye sattı 60000 de araba sende bilirsinki bana göre senin araban rna nın yanıda 1,5 kat daha araba inşallah güzel fiyata satarsın.
    Arkadaşlar akşamlayın arabamı çalıştıramadım.Zannedersem akü bitmiş bizim araçlardaki standart aküler kaç amper ve hangi aküyü tavsiye edersiniz.

• yarı yarıya
    quote:

Orjinalden alıntı: ademkoc

arkadaşlar benim arabam şu anda yaklaşık 240 bin falan yakıyor.
    Gaz taktırmak mantıklımı herkesde var sanki gaz :)
    ne kadar düşürür sarfiyatı
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.