Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Yılı aşkın süredir Tamgaz Devam Eden forumlarımız Şimdi Tüm Üyelerine Ücretsiz Sticer yolluyor.. Yapmanız Gereken
    www.renaultclubtr.com
    曰本还a大片免费,手机自拍偷拍网
    http://www.renaultclubtr.com
    Adresimizden girip Üye Olmanız Yeterlidir.. Sticerlerimiz 33x10 cm boyutunda Renkli Sticerlerimiz Adresinize Posta İle Tamamen Ücretsiz Ulaşaştırılacaktır
  • arkadaşlar aracıma taktırdığım kolçağın resimlerini koyuyorum belki taktırmak isteyenlere bir fikir verebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyyyyy -- 12 Ekim 2008; 17:31:44 >

• mustyyyyy güle güle kullan güzel görünüyor...nerde ve kaça taktırdın bilgi verirsen sevinirim..bide sadece kolçak olarakmı gorev yapıyor yani içi açılıp birşeyler koyabiliyomusun yoksa sadece dirsek dayamak içinmi kullanılıyo..
  • RENK UYUMU OLSA DAHA GÜZEL OLACAKMIŞ
  • akadaşlar merhaba,sanırım aramıza yeni katılan arkadaşlar var onlara hoş geldiniz diyorum.
    birsuredir islerimden dolayı burayı takip edemedim son üç sayfayı okumaya başlıyacağım.
    buarada cuma günü doğum günümdü ve başıma tatsız bir kaza geldi,adamin biri okadar korna çalmama ,fren yaparak karşı şeride geçmeme rağmen yola daldı ve bu durum oldu, cumartesi panjuru sökünce sağ farımın iki tırnağının kırıldığını gordüm kendi imkanlarımla topladım.
    bir sorum olacaktı kaskoyu bosmadan far değişimi hakkımız var diye hatırlıyorum yanılıyormuyum acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babigo -- 13 Ekim 2008; 14:47:22 >

• arkadaşlar cumartesi arabamin önünü toparlarken motorun sağ üsteki takozunun koptuğunu fark etmiştim ve parçacıdan parçayı alıp az önce ustaya bıraktım,parça global diye bir marka 35 ytl.
  • kadircan geçmiş olsun yaw benim bi zaman sürttüğüm yerin aynısı bende o acıdan duvara surtmustum neyseki cok ciddi bişi yok gibi gerçi tam gorunmuyor resimde fakat diğer renonun tampon düşmüş

far konusu benim uzmanlığım diyebiliriz bazı kasko firmalarında dediğin hasarsızlıgın bozulmaması geçerli ama hepsinde değil benimki başakdı zaten policede yer alıyor sen bi policeni incele

tekrar geçimiş olsun senin tampona camurluga falan bişey olmadımı bu arada sadece farmı
  • musty kolçak iyi olmuş da renk konusu azdaha uyum istiyo bende yaptırmak isterim de sanki el frenini zorlucak giib eli sıkıstırıyomuki
  • çok güzel olmuş fakat rengi tutsaymış daha güzel olurmuş

quote:

Orjinalden alıntı: mustyyyyy

arkadaşlar aracıma taktırdığım kolçağın resimlerini koyuyorum belki taktırmak isteyenlere bir fikir verebilir..

• herkeze slm. ben clio I -II -III hangisi bilmiyorum. aracım 99 model 1.6 motor 8v Clio hb RXT.

daha önce bu oarabadan kullanmadım ve çevremde de olmadığı için deneyerek test etme şansım olmuyor mağlesef.

arabanın kilosu 980 civarında. 1.6 motor oldukça tatminkar. ancak 2. viteste bana göre biraz tutukluk var. 3 den 2 ye gibi vites küçültmelerde araba tepki veriyor ancak 1. vitesde kalkıp hemen ikiye geçince ve gaza asılınca tepki süresi oldukça geç. bu olay normal mi yoksa bir sorunun işaretimi anlayamadım. bugünde şaşmazda bir yere götürdüm ve test sürüşüne çıktık. önce bu arabalarda energy motor var uçması lazım dedi, sonra hava filitresini çıkartıp tekrar test ettiğimizde abi araba normal daha fazla güç istiyorsan modifiye yapmamız lazım dedi. modifiyeden ilk kasıt da yeni kapak yapacaz, piston çapı büyüyecek falan filan.

bu model bir arabada çekiş gücü nedir ve ne gibi bir modifiye yapılabilinir. bu konuda görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirm.

• arkadaşlar kolçağın iki renk seçeneği vardı biri siyah diğeri gri, ancak siyah daha çok sırıttı biliyorsunuz bizim araçlarda ön konsol, vites kısmı ve koltuk arka kaplamaları gri renkte o nedenle ben de gri taktırdım yalnız sanırım fotoğraf makinasının flaşından dolayı parlayarak olduğundan daha açık renkte çıkmış, ben memnunum. zaten bizim araçların orta kısım dar olduğundan fazla seçenek yok. ayrıca fiyatı montaj dahil 25 ytl, üst kapak açılıyor içi küçük eşya gözü olarak kullanılıyor. arka kısımda iki adet çıkarılabilen bardaklığı var.
  • hüseyin sadece farın alttaki iki tırnağı kırıldı,çamurluk ve pnjur birz dışa esnedi yerlerine taktım arabanın plastik olması işe yaradı

• farın alt tırnaklarını sac ile tamir edebilirsin ben geçen gün öyle yaptım bi kaç tane akıllı vida biraz sac birde matkap baya bi iş görüyo benim arabanında farlarının alt tırnakları kırıktı pazar günü söktüm farları dediğim malzemeleri aldım oturdum bir güzel sac yaptım vidaladım canavar gibi oldu bi kaç kere japonla denedim ama hafif bi kasise girince atıyodu sacla hiç bişe olmuyo orjinal gibi oldu:)
    quote:

Orjinalden alıntı: babigo

hüseyin sadece farın alttaki iki tırnağı kırıldı,çamurluk ve pnjur birz dışa esnedi yerlerine taktım arabanın plastik olması işe yaradı

• yahya saolasın bende oyle yapmayı planlamıştım zaten fakat baktım şimdilik hiç bir kırık yokmuş gibi duruyor gittiği kadar gitsin deyip yeniden topladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: RenaultClubTr.Com

1 Yılı aşkın süredir Tamgaz Devam Eden forumlarımız Şimdi Tüm Üyelerine Ücretsiz Sticer yolluyor.. Yapmanız Gereken
    www.renaultclubtr.com
    曰本还a大片免费,手机自拍偷拍网
    Adresimizden girip Üye Olmanız Yeterlidir.. Sticerlerimiz 33x10 cm boyutunda Renkli Sticerlerimiz Adresinize Posta İle Tamamen Ücretsiz Ulaşaştırılacaktır

Adresimize posta ile tamamen ücretsiz gönderilmiyor. bu gün elime ulaştı aras kargo ile gönderilmiş 4,5 ytl (3 adet sticer) kargoda sağolsun ambalajı zımbalamış üçünde de zımba deliği var.

• işte bu komik zımba ha gelde yapıştır
  • birde tamamen ücretsiz yolluyoruz diye söylüyodular ne ayıp
    quote:

Orjinalden alıntı: vahidat

quote:

Orjinalden alıntı: RenaultClubTr.Com

1 Yılı aşkın süredir Tamgaz Devam Eden forumlarımız Şimdi Tüm Üyelerine Ücretsiz Sticer yolluyor.. Yapmanız Gereken
    www.renaultclubtr.com
    曰本还a大片免费,手机自拍偷拍网

Adresimize posta ile tamamen ücretsiz gönderilmiyor. bu gün elime ulaştı aras kargo ile gönderilmiş 4,5 ytl (3 adet sticer) kargoda sağolsun ambalajı zımbalamış üçünde de zımba deliği var.

• quote:

Orjinalden alıntı: ademkoc

Arkadaşlar çok kararsız kaldım.
    Aracım 102500 kilometreye geldi ve servis ışığı yandı.
    Servis ile görüştüm 200 - 250 ytl ye çıkacagını söylüyor.
    Acaba yetkili servise götürsemmi yoksa dışarıda daha ucuza herhangi bir ustaya yaptırsammı diye düşünüyorum
    siz ne dersiniz siz her zaman yetkili serise mi götürüyorsunuz.
    Yada bu bakmda tam olarak neler yapılıyor ?
    sadece bir yağ değişimi için bu fiyat çok değilmi ?

arkadaşlar kararsız kaldım ve sonunda yetkili servise götürdüm.
    100 000 normal bakım ve on silecek takımı toplamda 320 ytl tuttu :)
    allahtan araçta başka bi problem bulamadılar da daha fazla girmedi :) bundan sonra yetkili servise götürürmüyüm bilmiyorum valla
    siz ne yapiyorsunuz sürekli yetkili servisemi götürüyorsunuz aracınızı ?????

• hocam biz kendimiz yapıyoruz bu forumda ardaşlar yönlendiriyor bizde kendimiz yapıyoruz

servis falan nene gerenk

yetkili mi

özel mi
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.