Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
76
Favori
1.615.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buyurun arkadaşlar bende satıyorum bize küçük geliyor artık... balıkesir civarına duyurulur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacky80

gecen sayfada da bir arkadaş sormustu da cevap gelmedi;
    lastiklere ön ve arka hava kaç basıyorsunuz? lastikçi yol tutuş açısından biraz düşük olması iyidir demişti, ideali nedir?

benim aracın kitapçığında önler 32 arkalar 29 diyor.bende aynen o şekilde hava basıyorum
  • Arkadaşlar ben de bugün sonax boya koruma yaptırdım.araç gerçektende farklı bir havaya giriyor.resimlerini çekip eklerim bugün.118 ytl yi bonusa 5 taksitte yapabiliyorlar.araç pırıl pırıl oldu.tüm kılcal çizikler gitti,boya canlandı,tüm plastik aksam tertemiz yapıldı ve iç temizlikte yapıldı.yanında 1 litrelik şampuan da hediye.yaptırmayı düşünen varsa tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jordan83

Arkadaşlar ben de bugün sonax boya koruma yaptırdım.araç gerçektende farklı bir havaya giriyor.resimlerini çekip eklerim bugün.118 ytl yi bonusa 5 taksitte yapabiliyorlar.araç pırıl pırıl oldu.tüm kılcal çizikler gitti,boya canlandı,tüm plastik aksam tertemiz yapıldı ve iç temizlikte yapıldı.yanında 1 litrelik şampuan da hediye.yaptırmayı düşünen varsa tavsiye ederim.

bu (tasıt vergisini garantiden ödersen %50 indirim) kampanyalı fiyatı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacky80

quote:

Orjinalden alıntı: jordan83

Arkadaşlar ben de bugün sonax boya koruma yaptırdım.araç gerçektende farklı bir havaya giriyor.resimlerini çekip eklerim bugün.118 ytl yi bonusa 5 taksitte yapabiliyorlar.araç pırıl pırıl oldu.tüm kılcal çizikler gitti,boya canlandı,tüm plastik aksam tertemiz yapıldı ve iç temizlikte yapıldı.yanında 1 litrelik şampuan da hediye.yaptırmayı düşünen varsa tavsiye ederim.

bu (tasıt vergisini garantiden ödersen %50 indirim) kampanyalı fiyatı mı?

evet.normalde tam iki katı.

• quote:

Orjinalden alıntı: EN.ES

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

Araç içinize sindiyse bu saatten sonra fiyat sormanıza gerek yok. Belki aynı araçtan 12 bine de vardır ama önemli olan içinize sinmesi ve sorunsuz olması. Artı LPG olması sizin için avantaj.

Küçük bir uyarı; araç 120 binde, eğer triger değişmediyse mutlaka değiştirin. Çünkü zamanı gelmiş. Sonradan başınıza büyük masraf açabilir.

Sağolun Allah razı olsun trigeri ile birlikte degişmesi gereken tüm parcaları degişmiş içime sindi araba çok temiz simdilik bi sıkıntı görünmüyor çok sükür bi kaç sorum olacaktı. Benzinde ve lpg de sehir içi sehir dısı ortalama yakıt kaç olur agresif kullanan biri degilim lpg atiker sıralı sistem bi sorum daha olacak bugun dıs hava filtresi taktıracaktım fakat adam ses alamazsın su anda cıktıgı gibi cıkar dedi bende vaz gectim dogrumudur acaba

• arkadaslar 2000 model clio 1.6 hb kullanıyorum. bu hafta içerisinde lpg'ye geciş yapmayı düsünüyorum. arabam için hangi dönüşüm sistemini önerirsiniz?
    simdiden tesekkürler
  • Merhaba Arkadaslar;

2004-2005 1.4 16V clio HB almayı dusunuyorum. ESP'li olanları varmı? Buyuk ihtimalle ESP varsa ESP on/off dugmeside vardır. internetteki sitelerde bazı kişiler ESP'yi özellikler kısmına eklemişler, dogrumu yoksa rastgelemi işaretlemişler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sultansencer

Merhaba Arkadaslar;

2004-2005 1.4 16V clio HB almayı dusunuyorum. ESP'li olanları varmı? Buyuk ihtimalle ESP varsa ESP on/off dugmeside vardır. internetteki sitelerde bazı kişiler ESP'yi özellikler kısmına eklemişler, dogrumu yoksa rastgelemi işaretlemişler.

esp varmı gerçekten bende bilmiyorum.esp düğmesi yok ama.ebv varmış ama esp den emin değilim.
  • Arkadaslar benim kafama takılan bişey var lpg yi 3gün önce fullettim dün aksamda 50ytl lik benzin aldım bugun 200km toplamda 380km yol yaptım sehir içi sehir dısı ama genelde sehir içi fakat lpg hala 4karede hiç düşmedi benzin ısıgı bu aksam yanmaya basladı lpg atiker sıralı sistem bana söylenen arac benzini motor sıcaklıgı 30derece gelene kadar kullanır daha sonra otomatik olarak gaz gecer dendi burada bi gariplik varmıdır lpg nin hala 4kare gösterip benzinin düşmesi arac lpg ye gecince lpg gösterge lambalarının altındaki küçük ısık yanıp sönüyor bildigim kadarıilede öyle olması gerekiyor konu hakkında bilgi sahibi arkadaslar fikirlerini paylasırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prusias_ -- 4 Ağustos 2008; 19:40:52 >
  • bursa reno fabrikası her sene reno fabrikaları arasında 1. seçiliyor
  • Benzinde ş.içi 8,5 ş.dışı 5,5 lt. yakar. LPG tam bilmiyorum ama ş.içi %2O, ş.dışı % 1O fazla yakar diyorlar.

Hava filtresi ile ses bağlantısını kuramadım
    quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

quote:

Orjinalden alıntı: EN.ES

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

Araç içinize sindiyse bu saatten sonra fiyat sormanıza gerek yok. Belki aynı araçtan 12 bine de vardır ama önemli olan içinize sinmesi ve sorunsuz olması. Artı LPG olması sizin için avantaj.

Küçük bir uyarı; araç 120 binde, eğer triger değişmediyse mutlaka değiştirin. Çünkü zamanı gelmiş. Sonradan başınıza büyük masraf açabilir.

Sağolun Allah razı olsun trigeri ile birlikte degişmesi gereken tüm parcaları degişmiş içime sindi araba çok temiz simdilik bi sıkıntı görünmüyor çok sükür bi kaç sorum olacaktı. Benzinde ve lpg de sehir içi sehir dısı ortalama yakıt kaç olur agresif kullanan biri degilim lpg atiker sıralı sistem bi sorum daha olacak bugun dıs hava filtresi taktıracaktım fakat adam ses alamazsın su anda cıktıgı gibi cıkar dedi bende vaz gectim dogrumudur acaba

• Aracın LPG'ye geçişinde problem var gibi. LPG takırdığınız yere başvurun bence.

quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

Arkadaslar benim kafama takılan bişey var lpg yi 3gün önce fullettim dün aksamda 50ytl lik benzin aldım bugun 200km toplamda 380km yol yaptım sehir içi sehir dısı ama genelde sehir içi fakat lpg hala 4karede hiç düşmedi benzin ısıgı bu aksam yanmaya basladı lpg atiker sıralı sistem bana söylenen arac benzini motor sıcaklıgı 30derece gelene kadar kullanır daha sonra otomatik olarak gaz gecer dendi burada bi gariplik varmıdır lpg nin hala 4kare gösterip benzinin düşmesi arac lpg ye gecince lpg gösterge lambalarının altındaki küçük ısık yanıp sönüyor bildigim kadarıilede öyle olması gerekiyor konu hakkında bilgi sahibi arkadaslar fikirlerini paylasırsa sevinirim.

• ARKADAŞLAR HEPİNİZE TAFSİYEM YAĞ DEĞİŞİMİNDE ARACIMA BOR POVER KOYDURDUM HEM ARACIN SESİ AZALDI ÇEKİŞ ARTTI YAKITI DÜŞTÜ İSTANBUL ŞEHİR İÇİNDE 6.5 -7 DAHA FAZLASINI GÖREMEDİM BİLGİLERİNİZE.
  • Sevgili Clio dostları

Aracımı yenisi ile değiştireceğim için satıyorum.Yoksa son derece memnunum.
    Düşünenler olursa görüşebiliriz.Boye değişen yok.Temmuz vergiside benden

Kalın sağlıcakla...

• Herkeze merhabalar arkadaşlar; tatil dönüşü uzun bir aradan sonra selamlar herkeze.
    Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz araçlarınızı iyi günlerde kazasız belasız kullanırsınız umarım.
    Tatile arabam ile ile çıkamadığımdan aracım ile ilgili bir meceram olamadı ne yazıkki...
    Artık seneye inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremege -- 4 Ağustos 2008; 20:17:36 >
  • Arkadaslar arabamı bugun atikerin servisine götürdüm lpg ye gecmiyormus bişey fisi cıkmıs söyledi ama unuttum benzinde kullanıyormusum hallettiler bugun tekrar 100ytl lil benzin koydum yarım depoyu biraz gecti bakalım ne kadar gidecek lpg de yanıp sönen ısık simdi sabit yanıyor. Sürekli benzinde kullandıgıma göre 70-80ytl lik benzinle 380km yol yaptım yani ortalama kmde 1.95 yakıyor ben daha fazla yakacagını düşünüyordum sasırdım acıkcası
  • Buda aracımın şimdilik son hali

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

Fotografları aceleyle cep telefonu ile cektim fırsat buldugumda daha güzel cekimlerini yaparım
  • İstanbul trafiğinde 100 ytl benzinle 320 -325km bir türlü geçemedim ya benim araba çok yakıyor bu işi bir türlü çözemedim.Kafayı yiyecem İSTANBULDA bundan az yakanlar çaresini söylermisiniz.
  • ++ şanzıman katkısıda kullanın derim vites değiştirmeler rahatlyor fakat yakıt konusunda birşey diyemem.suan tokattayım 1+çeyrek depo 830 km geldim.
    bakalım toplamda 4000 km kadar yol yapacağım sonuçları bildiririm
    quote:

Orjinalden alıntı: www59

ARKADAŞLAR HEPİNİZE TAFSİYEM YAĞ DEĞİŞİMİNDE ARACIMA BOR POVER KOYDURDUM HEM ARACIN SESİ AZALDI ÇEKİŞ ARTTI YAKITI DÜŞTÜ İSTANBUL ŞEHİR İÇİNDE 6.5 -7 DAHA FAZLASINI GÖREMEDİM BİLGİLERİNİZE.
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.