Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde cila uygulamak için satılan amatör ürünler var aşağıdaki ürünü alıp kullanan varmı acaba aramızda.
    AUTO POLISH PRATİK EL TİPİ POLİSAJ SETİ KDV Dahil 40,12 YTL

• evet ben bu ürünü kullandım ve elle uygulama rağmen guzel oldu hatta şişeyi arabanın üzerine koyduğumda kayıp yere düşüyordu. bu şişe bitince birde sizin bulduğunuzu denerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babigo -- 29 Temmuz 2008; 23:52:24 >

• bu adresde indirimli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babigo -- 29 Temmuz 2008; 23:51:12 >
  • kısa bir süre önce mini onarım kapsaminda aracimi auto kingde yaptırmıştım resimleri ancak yuleyebiliyorum

• sonrası

• ön kapı

• kapıda sürtmeden dolayı çizik ve ufak bir göçük olmuştu punta çekme yontemiyle göçük düzeltilip mini boya yama ile boyandı

• bu resim eklemekte bayaa zorluyor:(
  • sanirim bugunki resim ekleme hakkımı doldurdum hata vermeye başladı ,neyse diğer resimleride yarin aksam ekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babigo -- 29 Temmuz 2008; 6:31:24 >
  • hocam filitre değişimi süper olacak eklersenız sevınırım
  • yardimci olacaksam ne mutlu.yarın gorusmek uzere,artık eve gitmem gerek
  • tşk.ler.."SYSTEMOFADOWN" özel işlem sabunla detaylı köpürte köpürte güzelce yıkamak, sonrasında detaylı kurulamak..
    fırsatını bulunca ince ince uğraşırım 2saat kadar sürüyo..
    çabuk kirlenmesine rağmen renkte etkili tabi..
    bende belco'yu önceden kullanmıştım tavsiye ederim ,şimdi zaman bulamıyorum uygulamaya..
    garanti-sonax olayını yapacağım bende sanırım..

quote:

Orjinalden alıntı: SYSTEMOFADOWN

ramsay Üstadım aracınız gerçekten çok temiz gözüküyor.Merak ettiğim kaportadaki o parlaklığı vermek için özel bir işlem uyguladınızmı.
    Sonax bakımı falan yada internette satılan cilalar var onları mı uyguladınız aracınıza.
    .........

• aslında autoking olayı hosuma gidiyo ama pahalı geliyo :(
    ufak tefek cizik ezik vs hepsini gideriyorlar degil mi?

• Arkadaşlar herkeze iyi akşamlar.
    Aşağıdaki konu ile ilgili yardımcı olabilecek var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: ycirak

Merhaba,

Yardımcı olabilecek biri var mı?

Teşekkürler,
    quote:

Orjinalden alıntı: ycirak

Arkadaşlar Merhaba,

benim araç da 1.2 16v auth. 2005 model. fakat benim motorun üzerindeki plastik kapak farklı. Hava filtresini değiştirmek istiyorum falat nasıl yapılacağını bilmiyorum. Aşağıdaki gibi olmadığı kesin.

2 sorum var.
    1) Benim aracın motor üstü görüntüsü neden farklı olabilir?
    2) Benim aracın hava filtresinin nasıl çıkarılacağını bilenler yardımcı olabilirler mi?

Şimdiden teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: alfa-x

Bu benim motor 1.2 16v Atiker-LPG.1.4 16v benzeri olmalı resimdeki gibi kolayca çıkarırsın.

Geriye takarken önce alt tarafı oturtup sonra vidaların olduğu yeri kapatıyosun.

• Arkadaslar cuma gunu allah kısmet ederse 2001 1.4 rxt 16V alıyorum.Ruhsatı cıkarmadan once lpg taktırma dusuncem var.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.LPG kullanan arkadaslar yorumlarını yazarsa sevinirim cok fazla vaktim yok fiyat performans acısından kıyas yapmam lazım.Yada benzinde ne kadar yakıyo bi cok yorum okudum bu topicte ama hepsi birbirinden farklı degerler.Aracı ankarada kullanacagım ilk arabam olcak ve ayda ortalama 800-1000 km civarı yol yapacagım.Yardımcı olursanız sevinirm.Şimdiden teşekkurler.
  • şimdiden hayırlı olsun,bende lpg yok fakat forumdan takip ettiğim kadarıyla brc öneriliyor
    quote:

Orjinalden alıntı: MATRAXERCAN

Arkadaslar cuma gunu allah kısmet ederse 2001 1.4 rxt 16V alıyorum.Ruhsatı cıkarmadan once lpg taktırma dusuncem var.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.LPG kullanan arkadaslar yorumlarını yazarsa sevinirim cok fazla vaktim yok fiyat performans acısından kıyas yapmam lazım.Yada benzinde ne kadar yakıyo bi cok yorum okudum bu topicte ama hepsi birbirinden farklı degerler.Aracı ankarada kullanacagım ilk arabam olcak ve ayda ortalama 800-1000 km civarı yol yapacagım.Yardımcı olursanız sevinirm.Şimdiden teşekkurler.
  • ben sigortamın mini onarım hakkını kullanarak yaptırdım ve gerçektende güzel olyor,yada para vermediğimiz için öyle zannediyoruzsizde sigortanız onaylıyorsa yaptırabilirsiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: blacky80

aslında autoking olayı hosuma gidiyo ama pahalı geliyo :(
    ufak tefek cizik ezik vs hepsini gideriyorlar degil mi?

• bugunde resim ekliyemiyorum nedendir bilen varmı
  • arkadaşlar tam anlaşılırmı bilmiyorum ama sonax boya korumda cile olayından sonra aracın resmi once resmi bu şekilde yok kıyas yapılamıyor ama işte

ama bence indirimsiz hali ile 240 falan oluyor değmez yani 60 a yaparlar belki cilayı falan başka yerde

• hüseyin jantları ve aynayı saymaz isek benimkiyle aynıgorunuyor.gercektende bence bu boya koruma olayı tuzaktan baska birsey değil,iyisinden bir cila ile halledilir.
    buarada busaatte ayakta neişin var
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.