Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aaaa ayıp oluyor amaaagri benim küçümen in aynısı sadece camları renksiz,çirkinmi yani
    ramsay gerçektende masallah seninki guzel gorunuyor
    quote:

Orjinalden alıntı: blacky80

hüseyin e katılıyorum, ramsay sein aracın digerini bastırmıs

• Aracınızın resmini koyarsanız çok güzel olur.Yapılan bu işlemden sonra nasıl göründüğünü merak ediyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: huseyinder07

merhaba arkadaşlar geçenlerde konuştuğumuz Garanti Sonax anlaşmalı kampanya ile ilgili ben işlem yaptırdım paylaşmak istedim

garanti internetden ödedim vergiyi dekont ile sonax da araca boya koruma olayını 118 ytl 100+kdv:( yaptırdım araca uzun zamandır cile ve boya temizliği yaptırmadığım ve zift izleri olduğu için özellikle paraya kıyıp yaptırdım

çok muthiş oldu diyemem ama arac çok ayrıntılı yıkanmış gibi oldu zift izleri siyah noktalar ve ufak dal çiziği gibi çizikler gitti. rengine renk geldi biraz parladı
    ilerde boyanın yıpranması başlacık ama bu sayede geç olacaktır falan dendi işte bu kadar ama bu fiyat bile bana koyarken millet 238 ytl ye nasıl kıyıyor anlamıyorum

• şuan kirli bir hafta yıkamayın dendi ama temizleyince eklerim birde eski ön kaput resmi var onla birlikte koyup kıyas yaparım
    quote:

Orjinalden alıntı: SYSTEMOFADOWN

Aracınızın resmini koyarsanız çok güzel olur.Yapılan bu işlemden sonra nasıl göründüğünü merak ediyorum.
    quote:

merhaba arkadaşlar geçenlerde konuştuğumuz Garanti Sonax anlaşmalı kampanya ile ilgili ben işlem yaptırdım paylaşmak istedim

garanti internetden ödedim vergiyi dekont ile sonax da araca boya koruma olayını 118 ytl 100+kdv:( yaptırdım araca uzun zamandır cile ve boya temizliği yaptırmadığım ve zift izleri olduğu için özellikle paraya kıyıp yaptırdım

çok muthiş oldu diyemem ama arac çok ayrıntılı yıkanmış gibi oldu zift izleri siyah noktalar ve ufak dal çiziği gibi çizikler gitti. rengine renk geldi biraz parladı
    ilerde boyanın yıpranması başlacık ama bu sayede geç olacaktır falan dendi işte bu kadar ama bu fiyat bile bana koyarken millet 238 ytl ye nasıl kıyıyor anlamıyorum

• quote:

arkadaslar merhaba;
    taşıt vergisi 2. taksidi yatiracagim ama eski sahibinin tc kimlik no su gorunuyor, bankadan bir sorun olmaz plakaya yatıyor nasıl olsa dediler. ad soyad bölümüne kendi adımı yazacagım sonra bilgiler tutarsız cıkacak? ruhsatı da uzerime aldım ama nedir bu sorun bilenler cevap yazabilirmi
    tesekkurler

EVET DOSTUM VERGİ DAİRESİNDEN RUHSAT İLE DÜZELTEBİLİRSİN.AYNI OLAY BENİM DE BAŞIMA GELMİŞTİ.5 DAKİKALIK İŞ.BİLGİSAYARDAN ONLİNE OLARAK SENİN BİLGİLERİN GİRİLİYOR.VE ARAÇ TAMAMEN SENİN ÜSTÜNE GÖZÜKÜYOR.
  • atiker çünkü benimki :)
    quote:

Orjinalden alıntı: clio 1.4 16v

arkadaşlar tüp taktıracagım 1 2 gün içinde.BRC mi ? LANDİ mi ? taktırayim?taktırırken önerileriniz varmı?araç konusunda ilgiliyim ve yanlış bişey olmasını istemem.taktırmaya bile kıyamıyorum aslında ama artık mecburi.simit tüp mü yoksa normal tüp mü daHA iyi?tamponun altına depo kapagını koyduracam
  • Arkadaşlar kılima motoruyla sorunu olan aldumu aramızda motordan ses geliyor yenisi yada tamiri pahalımıdır bilgisi olan varmı aramızda şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar herkese merhaba,
    Ben de iki hafta önce 2005 Clio HB 1.2 16v sahibi oldum. Önceki aracım da 1997 Clio HB 'di. Yeni arabamdan şimdilik memnunum, daha yakıt hesaplaması yapamadım ama , sanırım önceki aracımdan daha az yakar. Rengi, mavi ile yeşil arası, koyu turkuaz gibi sanki, bu rengin adını bilen var mı ?? :-) Herkese kazasız günler....
  • Aramıza hoşgeldiniz.Aracınız hayırlı olsun.
    Bu klavyenin üzerindeki tuşlar koyu turkuaz rengidir.Belki size yardımcı olabilir renk konusunda.
    quote:

Orjinalden alıntı: alperen10

Arkadaşlar herkese merhaba,
    Ben de iki hafta önce 2005 Clio HB 1.2 16v sahibi oldum. Önceki aracım da 1997 Clio HB 'di. Yeni arabamdan şimdilik memnunum, daha yakıt hesaplaması yapamadım ama , sanırım önceki aracımdan daha az yakar. Rengi, mavi ile yeşil arası, koyu turkuaz gibi sanki, bu rengin adını bilen var mı ?? :-) Herkese kazasız günler....

CLIO II SAHİPLERİ

• arkadaşlar 1.4 rxt 16v otomatik araçlar kaç vites
  • Cliodaşlar clio hb'lerinizin lastiklerine ön arka ayrı olmak üzere nekdar hava basıyosunuz. En iyisi nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtetik

quote:

arkadaslar merhaba;
    taşıt vergisi 2. taksidi yatiracagim ama eski sahibinin tc kimlik no su gorunuyor, bankadan bir sorun olmaz plakaya yatıyor nasıl olsa dediler. ad soyad bölümüne kendi adımı yazacagım sonra bilgiler tutarsız cıkacak? ruhsatı da uzerime aldım ama nedir bu sorun bilenler cevap yazabilirmi
    tesekkurler

EVET DOSTUM VERGİ DAİRESİNDEN RUHSAT İLE DÜZELTEBİLİRSİN.AYNI OLAY BENİM DE BAŞIMA GELMİŞTİ.5 DAKİKALIK İŞ.BİLGİSAYARDAN ONLİNE OLARAK SENİN BİLGİLERİN GİRİLİYOR.VE ARAÇ TAMAMEN SENİN ÜSTÜNE GÖZÜKÜYOR.

devlet dairesi surekli mesgul telefonlar :(
    illa gitmek gerekiyormu acaba; isyerinden surekli de izin alınmıyo ki; keske bi kolaylastırsalar su bürokrasiyi

• İstanbul'dan Didim'e gittim,geldim.Klima konum 2 de kaldı sürekli.Bagaj full dolu + 3 kişi ile gittim.Gidişte gelişte haftasonuna denk geldiğinden yolda bayağı trafik vardı.Toplam 2.5 depo benzin harcadım.Kilometre olarakta 1500 km felan.Bu arada İzmir taraflarından İstanbul'a gelecek arkadaşlar var ise uyarayım.Bursa çıkışından Gemlik'e kadar inanılmaz trafik var.Yol çalışması varmış.20 km yolu 1.5 saatte geçebildim.Saat 6 sularında asfalt erimişti.Bilginize.
  • teşekkürler üstad daha vakti var memnunum arabamdan..sadece hafta sonları biniyorum zaten..

quote:

.......................
    üstad sen sat yaw millet seninkini alsın o daha şık duruyor
  • kıyas yapılsın diye koymamıştım resimleri ama yinede teşekkürler arkadaşım..
    quote:

hüseyin e katılıyorum, ramsay sein aracın digerini bastırmıs
  • evet küçümenin ikizininde hakkını yemiyelim..nede olsa o da bir clio..
    allah razı olsun..elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum titizlikte var biraz..

quote:

Orjinalden alıntı: babigo

aaaa ayıp oluyor amaaagri benim küçümen in aynısı sadece camları renksiz,çirkinmi yani
    ramsay gerçektende masallah seninki guzel gorunuyor
    ........................................

• üstadım bende bekliyorum resimleri..
    işlem ne kadar sürüyor ve yapılırken izleme durumu varmıdır?

quote:

şuan kirli bir hafta yıkamayın dendi ama temizleyince eklerim birde eski ön kaput resmi var onla birlikte koyup kıyas yaparım
    ................................................
  • ramsay Üstadım aracınız gerçekten çok temiz gözüküyor.Merak ettiğim kaportadaki o parlaklığı vermek için özel bir işlem uyguladınızmı.
    Sonax bakımı falan yada internette satılan cilalar var onları mı uyguladınız aracınıza.

CLIO II SAHİPLERİ
  • o parlaklığı sonax a gerek kalmadan kendinizde yapabilirsiniz,tabiki aracın rengide parlaklığı etkileyen en önemli şeydir.benim aracım gri ve daha önceki sayfalarda çbs nin teflon içerikli ucuz bir cilasını önermiştim ve yine öneriyorum ve mümkünse makina ile uygulatın,aracın üzerinde belirgin bir koruyucu tabaka oluşturuyor. birde kendiniz cila yaparken siyah renkli plastik kısımlara cilayı bulaştırmayın bulaşırsa camsille hemen temizlemenizi öneririm
  • Bumudur önerdiğiniz?
    ÇBS AUTOLINE BELCO TEFLON POLISH 1000 ML =26,33 YTL
    quote:

Orjinalden alıntı: babigo

o parlaklığı sonax a gerek kalmadan kendinizde yapabilirsiniz,tabiki aracın rengide parlaklığı etkileyen en önemli şeydir.benim aracım gri ve daha önceki sayfalarda çbs nin teflon içerikli ucuz bir cilasını önermiştim ve yine öneriyorum ve mümkünse makina ile uygulatın,aracın üzerinde belirgin bir koruyucu tabaka oluşturuyor. birde kendiniz cila yaparken siyah renkli plastik kısımlara cilayı bulaştırmayın bulaşırsa camsille hemen temizlemenizi öneririm

CLIO II SAHİPLERİ

• Ben aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum.tabi buna göre çbs çok ucuza geliyor bu ürünün 500ml si 21,31 YTL.
    çbs nin ise 1000ml si bu paralara.
    TURTLE WAX EXTREME NANO TEKNOLOJİ SIVI CİLA
    Bu ürünle ilgili yapılan bir yorum

BU ÜRÜNÜ ALDIM VE İKİ ARACA UYGULADIM.SONUÇ HARİKA.ÖZELLİKLE YIKAMA İLE İYİCE BELİREN ÇİZİKLER,FIRÇA İZLERİ KAPNIYOR ANCAK,ÜRÜNÜ KOMPLE 1.KEZ UYGULADIKTAN SONRA HAFİF ÇİZİKLER ÜZRİNDE 2.KEZ LOKAL OLARAK ÇALIŞIRSANIZ KAPANDIĞINI GÖRÜRSÜNÜZ.2SAAT SONRA YİNE TURTLE WAX IN CİLA KORUYUCUSUNU KULLANIRSANIZ ARACINIZIN IŞIL IŞIL YANDIĞINI GÖRÜR KEYİF ALIRSINIZ.

CLIO II SAHİPLERİ

CLIO II SAHİPLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhetorical -- 29 Temmuz 2008; 2:29:53 >

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.