Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vitesin çok fazla titremesi normal değil, ama bazı arkadaşların dediği gibi renaultta vites az biraz titrer
    quote:

Orjinalden alıntı: teomans__

merhaba bir haftalık clio sahibiyim. :) formu cok beğendim. benim bir sorum olacak.. aracım 2001 model 1,4 16v rxt 89,000 (tüpsüz). vites değiştirmek icin ayağımı gazdan cektiğimde vites cok fazla titriyor. aracın devri 5 seviyesinde duruyor buda rolantide cok fazla titreme yapıyor bu aracı kullanan arkadaşlardada böyle sorunlar varmı yoksa başıma cıkacak masrafmı var :)) bilgilendiren olursa cok sevinirim. herkeze iyi forumlar.
  • Vites titrer ama çok değil. bu forumun ilk sayfalarında aynı sorun işlenmişti. kronik falan da sayılmaz. tx ve TOROSLARIN VİTESİNİ GÖRDÜKTEN SONRA CLİOLARDA TİTREME YOK SAYILIR
    quote:

Orjinalden alıntı: vahidat

vitesin çok fazla titremesi normal değil, ama bazı arkadaşların dediği gibi renaultta vites az biraz titrer
    quote:

Orjinalden alıntı: teomans__

merhaba bir haftalık clio sahibiyim. :) formu cok beğendim. benim bir sorum olacak.. aracım 2001 model 1,4 16v rxt 89,000 (tüpsüz). vites değiştirmek icin ayağımı gazdan cektiğimde vites cok fazla titriyor. aracın devri 5 seviyesinde duruyor buda rolantide cok fazla titreme yapıyor bu aracı kullanan arkadaşlardada böyle sorunlar varmı yoksa başıma cıkacak masrafmı var :)) bilgilendiren olursa cok sevinirim. herkeze iyi forumlar.

• 1.6 rxt modelllerinde bazıları 2 hava yastığı bazıları ise 4 hava yastığı olduğunu söylüyorlar. Hangisi doğru. Ön koltukların yanlarında airbag yazıyor ama bu orada hava yastığı var mı demek ?

Bir de bu model aracına lpg taktıran var mı ? Uygun marka hangisidir ve kaça yapılır ?

Teşekkürler.
  • Evet oralarda hava yastığı var.
    quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

Ön koltukların yanlarında airbag yazıyor ama bu orada hava yastığı var mı demek ?

Teşekkürler.
  • Renault Clio 1.2 16V 2005
    daha alalı 1 ay oldu, memnunum ama dönüşlerde aşırı savruluo ESP şartmış, ama benimkinde yok..
  • benimkide havalimanı kavşağında köprünün esneme yerlerindeki tümsekciklerde yana zıplama yapıyor :) fakat aracı tanıdıkça nerede ne yapacağını biliyorsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: estella

Renault Clio 1.2 16V 2005
    daha alalı 1 ay oldu, memnunum ama dönüşlerde aşırı savruluo ESP şartmış, ama benimkinde yok..

• Kusura bakmayın arkadaşlar işlerim yüzünden foruma giremedim birkaç gündür hepinize teşekkürler arac 12500dü pazarlıkla 11500e aldım.

Bendede rolantide vitesde az bir titreme var .Sarfiyat konusunda Uzun yolda deneyemedim ama ş.içinde 7.5-8 Litre Gösteriyor yol bilgisayarı ama aracın performansından memnunum şuan için tüp taktırmayı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sago67 -- 22 Temmuz 2008; 11:19:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sago67

Kusura bakmayın arkadaşlar işlerim yüzünden foruma giremedim birkaç gündür hepinize teşekkürler arac 12500dü pazarlıkla 11500e aldım.

Bendede rolantide vitesde az bir titreme var .Sarfiyat konusunda Uzun yolda deneyemedim ama ş.içinde 7.5-8 Litre Gösteriyor yol bilgisayarı ama aracın performansından memnunum şuan için tüp taktırmayı düşünmüyorum.

HOŞGELDİN FORUMA AYNI ARABAYI KULLANIYORUZ
    2-3 AY SONRA BENZİN PARASI AĞIR GELMEYE BAŞLAR O ZAMAN DÜŞÜNMEYE BAŞLARSIN TÜPÜ BEN DE HALA DÜŞÜNÜYORUM AMA AKTİVASYONA GEÇEMEDİM BİR TÜRLÜ..

• arkadaslar merhaba;
    taşıt vergisi 2. taksidi yatiracagim ama eski sahibinin tc kimlik no su gorunuyor, bankadan bir sorun olmaz plakaya yatıyor nasıl olsa dediler. ad soyad bölümüne kendi adımı yazacagım sonra bilgiler tutarsız cıkacak? ruhsatı da uzerime aldım ama nedir bu sorun bilenler cevap yazabilirmi
    tesekkurler
  • arkadaşlar arabanın rölantisinin düşmesi rölanti sensörü denen bir parça var bendede clio bir var aynı arıza oldu rölanti sensörünü değiştirdim düzeldi
  • önce vergi dairesine git istersen sanırım oradan düzeltebilirler.
    benim küçümende internet sorgusunda kamyonet görünüyor
    quote:

Orjinalden alıntı: blacky80

arkadaslar merhaba;
    taşıt vergisi 2. taksidi yatiracagim ama eski sahibinin tc kimlik no su gorunuyor, bankadan bir sorun olmaz plakaya yatıyor nasıl olsa dediler. ad soyad bölümüne kendi adımı yazacagım sonra bilgiler tutarsız cıkacak? ruhsatı da uzerime aldım ama nedir bu sorun bilenler cevap yazabilirmi
    tesekkurler

• Malesef öyle bu araçlar
    quote:

Orjinalden alıntı: estella

Renault Clio 1.2 16V 2005

• arkadaşlar aracımın yağını değiştirmek istiyorum sizce hangi yağı kullanmalıyım.

Clio Sport 1.6 16V 2000 model için.Castrol sitesinde MAGNATEC 10W-40 öneriyor sizin başka bir tercihiniz varmı?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sago67 -- 23 Temmuz 2008; 16:54:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sago67

arkadaşlar aracımın yağını değiştirmek istiyorum sizce hangi yağı kullanmalıyım.

Clio Sport 1.6 16V 2000 model için.Castrol sitesinde MAGNATEC 10W-40 öneriyor sizin başka bir tercihiniz varmı?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

öncelikle herkese slm lar nezamandır tüp arastırmasında oldugumdan giremiyorum.hayırlı olsun aracın.bende 1.4 16v var castrol magnetec koydum ancak 3 lt zannederken 4.9 lt yag deposu cıktı.resmen battım 80 ytl gitti.ama karsılıgını aldınmı dersen eger bence arac daha rahat calısıyor.ben limitlerde kullanırım aracı bu yuzden ii bakmak lazım.senin aracında spor bi arac bence kaliteden uzaklasma
    clio ların kronik sorunu varmı diye soran arkadas eger virajda arkasının atması sorun sayılmassa sorunu yok

• merhaba arkadaşlar geçenlerde konuştuğumuz Garanti Sonax anlaşmalı kampanya ile ilgili ben işlem yaptırdım paylaşmak istedim

garanti internetden ödedim vergiyi dekont ile sonax da araca boya koruma olayını 118 ytl 100+kdv:( yaptırdım araca uzun zamandır cile ve boya temizliği yaptırmadığım ve zift izleri olduğu için özellikle paraya kıyıp yaptırdım

çok muthiş oldu diyemem ama arac çok ayrıntılı yıkanmış gibi oldu zift izleri siyah noktalar ve ufak dal çiziği gibi çizikler gitti. rengine renk geldi biraz parladı
    ilerde boyanın yıpranması başlacık ama bu sayede geç olacaktır falan dendi işte bu kadar ama bu fiyat bile bana koyarken millet 238 ytl ye nasıl kıyıyor anlamıyorum
  • hüseyin hayırlı olsun.bu boya koruma olayı gerçektende dendiği gibi kalıcı çözümmmüdür bilkemiyorum.hatırlarsan ben daha önce bir cila önermiştim açıkçası oda o pahalı yöntemler gibi sonuç veriyordu,aslında şöyle 4 ayda bir bi vakit ayırabilsek kendimiz cilalasak çok güzel olur gibime geliyor
    quote:

Orjinalden alıntı: huseyinder07

merhaba arkadaşlar geçenlerde konuştuğumuz Garanti Sonax anlaşmalı kampanya ile ilgili ben işlem yaptırdım paylaşmak istedim

garanti internetden ödedim vergiyi dekont ile sonax da araca boya koruma olayını 118 ytl 100+kdv:( yaptırdım araca uzun zamandır cile ve boya temizliği yaptırmadığım ve zift izleri olduğu için özellikle paraya kıyıp yaptırdım

çok muthiş oldu diyemem ama arac çok ayrıntılı yıkanmış gibi oldu zift izleri siyah noktalar ve ufak dal çiziği gibi çizikler gitti. rengine renk geldi biraz parladı
    ilerde boyanın yıpranması başlacık ama bu sayede geç olacaktır falan dendi işte bu kadar ama bu fiyat bile bana koyarken millet 238 ytl ye nasıl kıyıyor anlamıyorum

• ben de ilk zaman özeniyodum cila isine vakit ayırıyordum :) turtle wax cila aldım (yesil kutulu olan pas vs ye de karsı korumalı) fakat o kadar da etkili bi sonuc alamadım , cok fazla bastırarak ovmak gerekiyor. o da boyaya cok zararlı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacky80 -- 24 Temmuz 2008; 13:25:02 >
  • yeni arkadaşlara hoşgeldiniz ve yeni araç alanlarada hayırlı olsun diyorum..
    iş yerinden arkadaşım cliosunu satmaya karar verdi..çünki ikizleri büyümeye başladığından artık araca sığamıyorlar..
    düzgün bir araba..düşünen olursa linki ve resimleri aşağıda..
    (bu arada gri olan satılık..diğeri benimki..kardeş kardeş resim çektirmiştik zamanında..)

• quote:

Orjinalden alıntı: ramsay

yeni arkadaşlara hoşgeldiniz ve yeni araç alanlarada hayırlı olsun diyorum..
    iş yerinden arkadaşım cliosunu satmaya karar verdi..çünki ikizleri büyümeye başladığından artık araca sığamıyorlar..
    düzgün bir araba..düşünen olursa linki ve resimleri aşağıda..
    (bu arada gri olan satılık..diğeri benimki..kardeş kardeş resim çektirmiştik zamanında..)

üstad sen sat yaw millet seninkini alsın o daha şık duruyor
  • hüseyin e katılıyorum, ramsay sein aracın digerini bastırmıs
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.