Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şehiriçi var şehiriçi var arkadaşım. Benim aracım yol bilgisayarı verisine göre eğer ortalama hız 30 km. olursa 7 litre yakıyor. Ama ortalama hız 23-24 km. civarı olursa 8,5 litreye çıkıyor.

Aracın bakım durumu, lastikler, kullanıcının araç sürüş tarzı da belirliyor yakıt tüketimini.

quote:

Orjinalden alıntı: miyidogan

12500 istiyor ama 12 olabilirse düşünücem. Sol çamurluk değişmiş,kaput boyanmış bir küçük kazası var ama servis bakımlı. Aslında Fabia almak istiyordum ama 2001 elegance lara 16-17 istedikleri için vazgeçtim. Benim merak ettiğim 1.6 rxt 100 km de şehiriçi tüketimi nedir? LPG taktırmak zorunda bırakır mı? LPG li tüketim değerleri nedir??

teşekkürler.
  • kesinlikle clio derim.1.2 veya 1.4rxt o fiyata olabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: extinct

iyi gunler arkadaşlar h.b. clio almak istiyorum en çok tutulan modelı ney acaba yakıt onemlı benım için tabiki özellıklide olmalı bide bu araçların 2 ci el sayısı fazla diye bukadar çok satlıyor bir sorunmu vur 12.000 13.000 ytl arası almayı duşunuyom bılgılendırısenız sevınırım birde 206 mı clio mu ?? şimdiden tesekkurler
  • İzmir de kullanacağım için öyle zorlu bir şehiriçi trafiğinden bahsedemem yani isatanbula kıyasla. Dolayısıyla ortalama hızlarım daha yüksek olacaktır.

teşekkürler.
  • clasik sorun sayılabilecek bir derdi yok.1.4 16v i tavsiye ederim fakat digeride uzmez
    quote:

Orjinalden alıntı: miyidogan

Arkadaşlar 2000 clio 1.6 rxt buldum. 80 binde temiz bir araç. Merak ettiğim 8V olan bu araba 100km de şehiriçi kaç lt tüketir?
    1.4 16V bakmak daha mı mantıklı olur? Birde bu yaştaki clio larda yaşanan klasik sorunlar var mı?

Teşekkürler.

• birde soyle birseyvar 206 lar kaza ihtimali yüksek olduğu ve tamiri masraflı olduğu için sigorta şirketlerinin kara listesindeler.o nedenle kaskoda biraz fiyat farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babigo -- 18 Temmuz 2008; 16:28:03 >
  • arkadaşım msjının bi üstünde 2001 clio rxt 1.4 16v aracın tüketim değerlerini yazdım 1.6 helede 8v ise dahada çok yakar... benim 25 ytl yaktığım yola arkadaşımın rta yani 1.4 8 valf olan arabasıyla 35 ytl yaktı o kadar diyeyim sana...
  • Merhaba Arkadaşlar Bende bugün Clio Sport 1.6 16V 110 bg arabamı almış bulunuyorum.
    İlk izlenimlerim güzel acaba bunun Kullanım kitapçığını nereden bulabiliriz yardımcı olursanız sevinirim.
  • hayırlı olsun,kaç modeldi benim aracım 2000 model rte.merak ettiğin yerleri kitaptan bakarak yardımcı olmaya çalışırım,fakat buaralar taşınmakla mesgul oldugum için aksamalar olabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: sago67

Merhaba Arkadaşlar Bende bugün Clio Sport 1.6 16V 110 bg arabamı almış bulunuyorum.
    İlk izlenimlerim güzel acaba bunun Kullanım kitapçığını nereden bulabiliriz yardımcı olursanız sevinirim.
  • 2000 Model
    80000 Km'de
    4 Airbag
    Klima
    Yol Bilgisayarı
    ABS vs..

İhtiyacım olduğunda sorarım fakat elinde olan arkadaşlar taratıp ekleyebilirse veya fotokopisini yollayabilecek olan varsa gerekli ücreti verebilirim.
    Teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: babigo

hayırlı olsun,kaç modeldi benim aracım 2000 model rte.merak ettiğin yerleri kitaptan bakarak yardımcı olmaya çalışırım,fakat buaralar taşınmakla mesgul oldugum için aksamalar olabilir
    quote:

Merhaba Arkadaşlar Bende bugün Clio Sport 1.6 16V 110 bg arabamı almış bulunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sago67 -- 18 Temmuz 2008; 18:10:15 >

• Hayırlısı olsun aramıza hoşgeldiniz.
    quote:

• Teşekkür Ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: SYSTEMOFADOWN

Hayırlısı olsun aramıza hoşgeldiniz.
    quote:

• sago67 kardeşim kaça aldın acaba aracı bilgilendirirsen sevinirim..
  • hayırlı olsun. hoş geldin
  • Arkadaşlar 2000 model 1.6 rxt model bir Clio aldım bugün hayırlısıyla. İstanbul'da oturuyorum. LPG taktırmayı düşünüyorum ama şu aralar biraz zor. Ancak bir kaç ay sonra. Öğrenmek istediğim şu anda benzinle km başına ne yakar ?

Bir de bu araçla ilgili bilmem gereken önemli noktalar var mı ?

Teşekkürler....
  • arkadaşım 1.6 ise biraz daha fazl ayakar sanırım ama bunu en iyi sen kendi ölçümünle yapacaksın bu arada aracın hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin kaça aldın acaba aracı..
  • 1.6 olanı yakıt tüketimi fazla olduğu için almadım. 1.4 16v rxt bakıyorum. 2001 fiyatı açısında bana uygun olacak. Temiz olupta aracını satmak isteyen varsa izmirdeyim, 21-24 temmuzda da ayvalık cunda da olacağım o civarda varsa oradan da bakabilirim, ayrıca her hafta iş nedeniyle birkaç gün istanbulda oluyorum... Aslında Fabia bakıyordum ancak elegance modele 2001 için 16-17 istiyorlar...
  • merhaba bir haftalık clio sahibiyim. :) formu cok beğendim. benim bir sorum olacak.. aracım 2001 model 1,4 16v rxt 89,000 (tüpsüz). vites değiştirmek icin ayağımı gazdan cektiğimde vites cok fazla titriyor. aracın devri 5 seviyesinde duruyor buda rolantide cok fazla titreme yapıyor bu aracı kullanan arkadaşlardada böyle sorunlar varmı yoksa başıma cıkacak masrafmı var :)) bilgilendiren olursa cok sevinirim. herkeze iyi forumlar.
  • Hayırlı olsun.

Clio'larda vites titremesi kronik. İlk zamanlar banada tuhaf gelmişti.

Rolanti ilk çalıştırmada 1000'nin üzerinde sonra yavaş yavaş 500'e düşüyor. Rolanti ayarını otomatik yapıyormuş bizim araçlar okuduğum kadarıyla. Bu bi sorun değil yani yanlış bilmiyorsam.

quote:

Orjinalden alıntı: teomans__

merhaba bir haftalık clio sahibiyim. :) formu cok beğendim. benim bir sorum olacak.. aracım 2001 model 1,4 16v rxt 89,000 (tüpsüz). vites değiştirmek icin ayağımı gazdan cektiğimde vites cok fazla titriyor. aracın devri 5 seviyesinde duruyor buda rolantide cok fazla titreme yapıyor bu aracı kullanan arkadaşlardada böyle sorunlar varmı yoksa başıma cıkacak masrafmı var :)) bilgilendiren olursa cok sevinirim. herkeze iyi forumlar.
  • evet cliolarda rölanti ayarı ve mevsime göre hava akışını araç kendi ayarlıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: EN.ES

Hayırlı olsun.

Rolanti ilk çalıştırmada 1000'nin üzerinde sonra yavaş yavaş 500'e düşüyor. Rolanti ayarını otomatik yapıyormuş bizim araçlar okuduğum kadarıyla. Bu bi sorun değil yani yanlış bilmiyorsam.

quote:

merhaba bir haftalık clio sahibiyim. :) formu cok beğendim. benim bir sorum olacak.. aracım 2001 model 1,4 16v rxt 89,000 (tüpsüz). vites değiştirmek icin ayağımı gazdan cektiğimde vites cok fazla titriyor. aracın devri 5 seviyesinde duruyor buda rolantide cok fazla titreme yapıyor bu aracı kullanan arkadaşlardada böyle sorunlar varmı yoksa başıma cıkacak masrafmı var :)) bilgilendiren olursa cok sevinirim. herkeze iyi forumlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: babigo

evet cliolarda rölanti ayarı ve mevsime göre hava akışını araç kendi ayarlıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: EN.ES

Hayırlı olsun.

quote:

O SORUN BENDE DE VAR, ARACI ALALI DAHA 2-3 AY OLDUGU İÇİN SERVİSE GÖTÜRMEDİM, NEDENİNİ BİLMİYORUM ARACI SERVİSE SOKTUGUMDA İLK O SORUNU GÖSTERCEM ZATEN!

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.