Şimdi Ara

Clio Hb Teyp-Mp3 Player takılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001 rxt 1.4 aracımın uzerinde orjinal teyp var ancak cd-mp3 calar yok maalesef..malum cd-calar fiyatları bi hayli yuksek oncelikle kaset yerine takılan bi apartala mp3 player baglandıgını biliyorum bu ne kadar saglıklı olur teype zarar verirmi..radyo frekanslı bi aletten bahsetti gecen teknosada gorevli ama sehir içi uygulamasının verimli olmadıgını frekansların karıstıgını soyledi garanti vermedi memnuniyet acısından..Son olarakta arkadasım bazı aracların teyp arka kısmında bi kabloyu direk olarak kendi mp3 playerına baglandıgını soyledi..kendi aracımda bunu yapabilirmiyim bilmiyorum yaan varsa yada tavsiyesi olan cok memnun olacagım...

yok fm-transmitter alacam dersen buda 50 ytl civarı ama çok randuman alamazsın frekans karışır, çakmaklığın sürekli meşgul olur vs..

yok aktarıcı kaset alırsanda seste kayıp yaşarsın bu seçenekte 10-20 ytl arası değişir,

bence kasma sen düşünmeye bile gerekyok

yaşasın MADE IN R.P.C

Orjinalden alıntı: erciiment

Dostum bence sen hiç kasma git bir tane cd-mp3 calan teyb al ben aldım bir tane çokta memnunum, 150 ytl civarına mal olur ama güzel olur,

yok fm-transmitter alacam dersen buda 50 ytl civarı ama çok randuman alamazsın frekans karışır, çakmaklığın sürekli meşgul olur vs..

yok aktarıcı kaset alırsanda seste kayıp yaşarsın bu seçenekte 10-20 ytl arası değişir,

bence kasma sen düşünmeye bile gerekyok

yaşasın MADE IN R.P.C

sagol dostum peki yeni taktırdıgım mp3 playerda direksiyon kumandasını kullanabilecekmiyim yoksa sadece kumandada ses acma kapamamı olur..

• Kardeşim zannedersem direksiyon kumandası işlevini kaybeder, ancak şöyle bir ihtimal geldi aklıma renaultun kullandığı çıkma bir cd çalar bulabilirsen direksiyon kumandanı kullnmaya devam etme şansın olur.
    Benim hikayem: Fabrika çıkışı sony kaset çalar vardı bayabi işimizi gördü bir ara kaset aktarıcı ile mp3 falan dinledim ama çokta iyi randuman alamadım sonrasında internetten Navitech marka bir cd-usb çalar aldım taktım çok memnun kaldım. Ancak arabada direksiyondan kumanda olmadığı için bu işi tereddütsüz yaptım gerçi şöyle düşünmek lazım sen fm transmitter yada kaset bile kullansan ses fonksiyonu hariç direksiyon kumandanı kullanamayacaksın. iyi günler dilerim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.