Şimdi Ara

Clio Grand Tour (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
17
Favori
395.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • grand tour için tercih ettiğiniz lastik basıncı nedir. 185x60x15 ebat için kitapçığında önler:33 psi arkalar:29 psi yazıyor normal yükte. lastikçiler ise ya 4 lastiği 30psi ya da önler 30 arkalar 28 tavsiye ediyor. sizin kullanım tercihiniz nedir?
  • grand tour için tercih ettiğiniz lastik basıncı nedir. 185x60x15 ebat için kitapçığında önler:33 psi arkalar:29 psi yazıyor normal yükte. lastikçiler ise ya 4 lastiği 30psi ya da önler 30 arkalar 28 tavsiye ediyor. sizin kullanım tercihiniz nedir?
  • ilk ilan pasife düşmüş yoksa siz mi aldınız bilmiyorum ama 29-30 arasını zorlayın derim. (sıfırıyla aradaki fark %10 dan az ise yeni de alınabilir)
  • 3 kişi olmasa da 2 yetişkin ve 1 çocuk rahatça oturabilir, aslında bu araç genişliği işleri biraz göreceli oturan kişiye ve kişinin rahatlık anlayışına göre değişir mesela ben c segmentinde bile 3 kişinin rahatça oturabildiğini çok düşünmüyorum ki bu araç b segmenti üzerine inşa edilmiş o yüzden eğer ki kafanızda böyle sorular varsa bizzat kendiniz denemelisiniz. eğer içinize sinmiyorsa farklı markalara da bakmanızı öneririm.
  • Uzun süredir 2.el Megane II SW ile 2.el 307 SW arasında gidip geliyordum. Renault markasından dolayı Megane daha ağır basıyordu. Bugün bu konuyu ve aracı gördüm gerçekten hoşuma gitti. 0 için bütçemi zorlayabilir miyim bilmiyorum, 2. el de pek kolay bulunacak gbi görünmüyor. 1-2 ay daha vaktim var, inşallah bu sürede karar verebilirim :D
    Arkadaşın verdiği ilanda da aracın arkasından siyah Clio GT geçiyormuş. Büyük rastlantı :D

    quote:

    Orijinalden alıntı: 16DL496

    http://www.sahibinden.com/2009_model_2800_km_de_sigara_icilmemis_clio_grand_tour-07WQQaXQQ14137546WQQpXQQdisplayitem ikinci ele çabuk düşmüş bir sorunmu var acaba (ilanda ev alıcam) diyor ama not:ilan sahibindende özür dilerim burdan ilanı yayınladığım için




  • Grandtour hakkında yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum.Aracı almamda bu yorumların katkısı büyük oldu.14 Ocakta bayiyle anlaştık ve Şubat ayı içinde teslim alacağız inşallah.Aracı bulmam çok zor oldu.Türkiyede ki hemen hemen bütün bayilere mail attım.Hiçbirinden olumlu bir cevap gelmedi.Arabanın üretiminde kota sıkıntısı ve sene başı olduğu için şu an için bulamayacağımı söylediler.Benim istediğim modelde özellikle sorun varmış.Sonunda Konya bayii fiat garantisi vererek aracı ürettireceğini söyledi.Araç 1.2 benzinli dynamiq+navigasyon, palatin gri fiatı 31.500 tl+ 1000tl navigasyon=32.500 tl liste fiatı idi.Ben 31.300tl aldım ve park sensörüde hediye ettiler.Araç başka bayilerde de olsa belki daha ucuza alırdık ama aracı bulamadık.

    Genelde şehir içinde kullanıyorum ve yılda 8.000 km yol yapıyorum onun için 6000tl fazla verip dizel almaya değmez diye düşündüm.Aynı fiata hemen hemen autantiq modelinin dizelini alabilirdim ama dynamiqteki özellikler beni cezbetti.Dijital klima, yan ve perde hava yastıkları, navigasyon,arka koltuğun parçalı olarak tam yatması, elektirikli arka camlar, yağmur sensörü, otamatik yanan farlar gibi.




  • arkadaşım araban hayırlı olsun allah tabanını düz bastırsın. ilk yorumlarını yazarmısın olumlu yada olumsuz şimdiden teşekkür ederim bu arada forum çok yavaş ilerliyo GT kullanıcıları nerde osman bey bu formu açan sizsiniz sizde yoksunuz
  • forumdaki clio grand tour kullanıcısı mı az yoksa clio gt için ana forum yok ondan mı böyle tek bi konu altında toplansak daha iyi olmaz mı?
  • Cüneyt RC bey seninde araban hayırlı olsun. gerçekten forumda GT kullanan az galiba yada bu forumdan haberleri yok fazla tanıtım yapılmamış .senden ricam araban hakkında biraz yorum yazman
  • biz ilk başlarda yaklaşık 1.5 yıl önce osman bey ile beraber bu araba hakkında bayağı bilgi aktarmıştık arkadaşlara. şu an 20000 kmdeyim.arabamdan çok memnunum. sadece arada sırada arka bagaj tarafından tıkırtı gelebiliyor. yaklaşık 5200 km den beri yol bilgisayarını sıfırlamadım.yarısı şehir içi yarısı şehir dışı ortalamam 7.3. clio grand tour 1.4 98 beygir. total Excellium 97 kullanıyoru. renault card a yüzde 3 para veriyor...
  • bu renkte kullanan varmı acaba

  • Hala arabayı teslim alamadım dolayısıyla yorum yapamıyorum.Aracı çevremdekiler yalnızca katologlardan tanıyorlar ve herkesin ortak görüşü şekil olarak çok güzel bir araba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuntex

    Arkadaşlar başıma birşey geldi karşılaşanınız oldu mu?
    Geçen perşembe Bp den 25 tl(10,3lt) yakıt aldım.Tek çubuktaydı aracım.10lt fazla yakıt aldığım halde göstergede hiçbir değişiklik olmadı.İşkillendim yakıtı ve km yi sıfırladım.Cmt si günü 5,6yada 5,7 lt yakıt tükemiş ve 111 km yol yapmışken aracımda yakıt bitti.İstasyona gittim pompacıyla konuştum yok abi falan dedi senin gösterge yada depodaki şamandıra arızalıdır.Kızdım sıfır araba ne arızası gittim totalden yakıt aldım.Göstergede bir sorun yok.Aracı kullandım yakıt ve km yi doğru gösteriyor.Müdürlerine çıktım.Hani devamlı müştrisiyim özellikle diğer aracım benzinliyken devamlı oradan alırdım(gerçi patron nereden tanıyacak personel tanıyor).Tankınız boştu da hava mı bastı.Yok bizde bir sorun dediler uzaylıymışım gibi baktılar.Kardeşim resmi dairenin bahçesinde gözümün önünde duruyor araç yada sitemizin otoparkı var ve güvenliği var kimse yakıt çalmadı bugüne kadar ve çalamaz yani(tabi depo kapagını oynasalar bir belirti de olur), benzin hortumu delik olsa şimdiye diğer aldığım yakıtın da bitmesi eksilmesi lazım.
    Sizin anlayacağınız o gün araca yakıt basmadı pompa hava bastı, kullanılan sa bir çubuk depomda vardı tükenen o yakıt.Ben çözemedim bp şikayeti aradım böyle birşey mümkünmü diye fişten pompa no aldılar bakalım ne sonuç çıkacak.Fikirlerinizi,mantıklı açıklamalarınızı bekliyorum.


    Yakıt alırken kontağı kapatıyor musun?




  • bende 85 bg lik dynamiqe aldım salı günü gelecek aracı kullananlar tavsiye ederlermi şehir içi yakıt tüketimi nasıldır. araçtan genelde memnunmusunuz.
  • Hayırlı olsun blakcmagicman. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Ben aracımdan gayet memnunum. Ocak ayından beri kullanıyorum. 12 bin kilometreye yaklaştı aracım. Yakıt konusunda harika bence. Bursa'dan mudanya ya 5 tl ye gidip gelebiliyorsun. Üstelik araçta 4 kişi varken. Vites geçişleride gayet rahat ve yumuşak. Şimdilik tek eksiği park sensörü, onuda mais e taktırıcam bi gün 150 tl dediler. Sizinkinde var mı park sensörü? İyi günlerde kullanın.
  • Şu clio grand tour forumlarını tek bir forum altına toplasak olmaz mı? CLİO GRAND TOUR 1.4 98 BEYGİR ve Clio Grand Tour 1.5 dci 65hp adında iki tane ayrı clio grand tour sayfası var. bunları bi araya toplasak daha iyi olmaz mı?
  • Selamlar; benim ilgimi clio GT Dynamique 1.2 benzinli ya da 1.5 85 HP Dizel çekiyor. Fiatı itibariyle 1.2 ağır basıyor, ama performans olarak yetip yetmeyeceğini merak ediyorum... 96 model Spring ile 3. ve 4. viteste (LPG li) çıktığım bi yokuşu Clio GT ile hangi viteste tırmanırım, bu önemli. 1.2 mi bunu karşılar mı. Yılda 10.000 km yi bulmuyor kullnımım.
    Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum. Teşekkürler.
  • mesutclio aynı çelişkiyi bende yaşadım arada 5 milyar fark var. bence ikinci el az kullanılmış bir araç bulursan kaçırma derim. clio 3 forumunda 1.2 motorun fena olmadığı yazıyor ayrıca yakıt tüketimide azmış. ama ben dizelin üstüne tanımam. 5-6 aylık 1.5 dci Dynamique bulabilirsin 30 bin tl ye. aradaki 5 bin tlye de binlerce kilometre gezersin.1.5 dci nin torkunu da unutma bu arada.
  • Cüneyt kardeş ii diyosun da, 5-6 aylık 1.5 dci Dynamique, nerden bulacaz, temiz bi araç bulmak kolay mı? En azından Malatya'da bulmak kolay olmaz gibi... Bi de ben kullanıcıyım. En az 10 sene kullanırım aynı aracı... Gücü, torku itibariyle dizel sıcak duruyor ...2. el Araba sitelerine Bakalım biraz, hayırlısı. Teşekkürler cevabın için.
  • Selam arkadaşlar. Ben bir tanıdığımdan Clio Grandtour satın aldım. aracıda göstermedim aslında. aldıktan sonra öğrendim ki araç kazalıymış. ön kaporta ve sol 2 kapı boyalı.araç en full versiyonu. tavan bar , ön arka cam tavan( hidrolik , çelik jant digital klima . araç bana 22 ye qeldi.2008 model ve 5000 km de. ben qeri vermek için paranın yarısını qeri aldım aslında ama kullandıkça araç çok hoşuma gitmeye başladı. Sizce 20000 tl ye bu aracı alsam karlı mıyım karsız mı?
    Ltfn yorumlarınızı bekliyorum?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.